Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat |
Autor |
Wiadomo舵 |
| esmerka31
| Do潮czy: 19 Lut 2007 | Posty: 542 | |
|
Wys砤ny: 20 Kwi 2007, 22:31 Temat postu: hej |
|
|
No i nasz Winia juztuli dziewczynke do siebie:) o ile dobra informacje mama hihih hura:) |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| esmerka31
|
Wys砤ny: 20 Kwi 2007, 22:38 Temat postu: hej |
|
|
Informacja juz potwierdzona po godzinie 21 Winia ma dziewuszke:)
gratulacje:)
Czyli parka:) |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 20 Kwi 2007, 22:58 Temat postu: |
|
|
GRATULACJE WINIA I WSZYSTKIEGO DOBREGO CALEJ RODZINCE!!!
Wracaj do zdrowka i na forum:) |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| esmerka31
|
Wys砤ny: 20 Kwi 2007, 23:06 Temat postu: hej |
|
|
jakos nie moge powstrzynmac emocji |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| elza74
| Do潮czy: 22 Sty 2006 | Posty: 293 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 20 Kwi 2007, 23:32 Temat postu: |
|
|
GRATULACJE WINIA
 |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| elza74
|
Wys砤ny: 20 Kwi 2007, 23:34 Temat postu: |
|
|
gratulacje Winia. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 21 Kwi 2007, 16:45 Temat postu: |
|
|
Hej mamuski
Elza jak zdrowko Twoje i Synka jak sie czujesz w roli mamy maly daje sie wyspac ??
Jak porod i wogle opieka?? |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| elza74
|
Wys砤ny: 21 Kwi 2007, 17:31 Temat postu: |
|
|
moje zdrowko jest ok,Alexander daje sie mi wyspac,co tydzien przychodzi polozna i wazy Alexa.niestety malemu sie juz odwidzial naturalny pociag do moich mlekodajek i musze dawac sztuczne mleko. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| elza74
|
Wys砤ny: 21 Kwi 2007, 17:33 Temat postu: |
|
|
porod -koszmar,a opieka super. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Winia
| Do潮czy: 05 Mar 2007 | Posty: 69 | Sk眃: keflavik |
|
Wys砤ny: 24 Kwi 2007, 12:22 Temat postu: |
|
|
Czesc dziewczynki. Widze ze macie dobre informacje, skad wiedzialyscie ze urodzilam coreczke?
Urodzilam 20 kwietnia o 20.20. Wczoraj wrocilam do domu,potem jeszcze sie odezwe bo mala od cyca nie odstaje. Ma na imie Ola.
To do potem, papa. Trzymajcie sie. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Sybila
| Do潮czy: 18 Lut 2004 | Posty: 24 | Sk眃: Warszawa |
|
Wys砤ny: 24 Kwi 2007, 12:36 Temat postu: |
|
|
Hej! I ja przylanczam sie do gratulacji!!! Super sprawa i super czas choc zapewne wiele nocy nie bedzie przespanych, ale ile przy tym radosci!!!!
Wszystkiego dobrego dla malenstwa i jego rodzinki:D |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 24 Kwi 2007, 15:18 Temat postu: |
|
|
Winia jak bedziesz juz sie czula na silach to napisz jak porod i czy rodzialas w wodzie po prostu napisz jak bylo.
Malutka ciagle przy cycu hehhe wiem cos o tym eh.
Pozdrowka Wam  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| marekgc
| Do潮czy: 26 Gru 2006 | Posty: 88 | Sk眃: Patreksfjordur/Wroc艂w |
|
Wys砤ny: 25 Kwi 2007, 10:44 Temat postu: porody |
|
|
Witam wszystkie panie (pan贸w tu nie widzia艂em)
Chcia艂em podzieli膰 si臋 m臋skim spojrzeniem na temat.
M贸j syn urodzi艂 si臋 w Isafiordzie cztery lata temu i pami臋tam to jak dzi艣. Wspomnienia mam tylko mi艂e pomijaj膮c dziwn膮 impulsywno艣膰 偶ony i s臋ki jakie przyj臋艂a moja dusza. Por贸d trwa艂 8 godzin pami臋tam gdy m艂odzieniec zap艂aka艂, a ja razem z nim on z ... ja ze szcz臋艣cia ... 偶e ju偶 po wszystkim. Pami臋tam wszystko pierwsze siusiu, kupk臋, rado艣膰, szcz臋艣cie, wzruszenie, emocje nie z tej ziemi i podziw 偶ony 偶e tylko ona „wysz艂a z siebie”.
Do dzi艣 serce ro艣nie jak to wszystko wspominam.
Szpital by艂 OK. 偶adnej marudy – normalno艣膰 w najlepszej jako艣ci
Mamom 偶ycz臋 szybkich porod贸w i zdrowych dzieci. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Winia
|
Wys砤ny: 28 Kwi 2007, 9:49 Temat postu: |
|
|
Hejka!
Pozdro dla Marka. Fajnie ze jakis mezczyzna nam tu sie odezwal. Moj maz tez byl ze mna caly czas przy porodzie i dodawal mi otuchy, nie musial nic mowic, dla mnie wystarczylo ze poprostu byl.
Niestety moj porod nie byl taki jak sie tego spodziewalam, pojawily sie komplikacje no i ta obsluga medyczna. Moze nie bede sie rozpisywac bo nikomu sie nie bedzie chcialo czytac tak dlugiego postu, powiem tylko ze rodzilam 20 godzin, mala byla zachlysnieta wodami i musieli ja cucic, odrazu wlozyli ja do inkubatora i karetka zawiezli do reykjawiku. Malo tego, ja mialam dojechac do malej zaraz druga karetka ale wszyscy mieli to gdzies i sama wymusilam zeby mnie w koncu do niej zawiezli na drugi dzien po poludniu. Myslalam ze mnie szlak trafi, czekanie mnie dobijalo, nikt mi nic nie mowil co dzieje sie z moja corka!
Maly wlos nie stracilabym dziecka, chcieli juz mnie wiesc do reykjawiku na cesarke bo po 20 godzinach mialam tylko 6 cm rozwarcia, na cale szczescie nie powiezli mnie do reykjawiku bo w ostatniej chwili z 6 cm w ciagu godziny mialam rozwarcie na 10 i zaczelam rodzic. Do reykjawiku juz bym pewnie szczesliwie nie dojechala. Az mi ciarki przechodza jak o tym mysle. Zawiodlam sie na tutejszych lekarzach,i mam zle wspomnienia. Ciesze sie tylko tym ze mala jest zdrowa i wszystko sie dobrze skonczylo. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 28 Kwi 2007, 16:48 Temat postu: |
|
|
Hej mamuski Winia na szczescie wszystko skonczylo sie dobrze ale niezle w tym Keflaviku skoro tak, wszyscy mowia ze super opieka tam i wogle chwala a i tak mala przywiezli do stolicy a rodzilas w wodzie??
Duzo zdrowka dla Was. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Winia
|
Wys砤ny: 29 Kwi 2007, 11:02 Temat postu: |
|
|
Hej. Nie rodzilam w wodzie bo mialam znieczulenie zzo a po tym nie mozna wchodzic do wody, nie wiem czy o tym wspominalam czy nie ale to znieczulenie wogle mi nie pomoglo. Polozna potem powiedziala mi ze czasem tak sie zdarza. Szczena mi opadla.  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 30 Kwi 2007, 12:28 Temat postu: |
|
|
Winia to zeczywiscie trafilas zle bo ja nie narzekam naprawde bylam zadowolona z personelu i wogle do konca. Moze po prostu taki niefart ale teraz Ciesz sie coreczka jest cala i zdrowa i zapomnij juz o tym zlym.
Pozdrowka dla Was. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 30 Kwi 2007, 12:29 Temat postu: |
|
|
A moze dostaals za mala dawke zneczulenia zoo tak mi sie wydaje i temu nie zadzialao bo ja nigdy nie slyszalam o takim przypadku ze zoo nie dziala. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Winia
|
Wys砤ny: 11 Maj 2007, 14:46 Temat postu: |
|
|
Czesc dziewczyny, dawno nie pisalam bo mam teraz mniej czasu same rozumiecie, teraz mam dwoch szkrabow, to jest co robic, mala czuje sie dobrze, ja tez juz w sumie ok, chce zapomniec o tym porodzie jak najszybciej i cieszyc sie swoja corcia, ale takich przezyc nie da sie latwo zapomniec. Mam jak najgorsze zdanie o tutejszej sluzbie zdrowia.
Piszcie co u was,pozdrawiam,pa. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 14 Maj 2007, 12:07 Temat postu: |
|
|
Hej mamuski u nas wszystko dobrze za niecale dwa tyg jedziemy do Polski na kilka tygodni wiec powoli sie przygotowujemy. Mala dobrze tylko cos ostatnio katarek podlapala. Co tam u Was?? Winia Elza jak sobie radzicie z maluszkami??
Pozdrowka  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|