Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat |
Autor |
Wiadomo舵 |
| johanna
 | Do潮czy: 08 Lut 2004 | Posty: 515 | Sk眃: Kielce |
|
Wys砤ny: 16 Cze 2004, 19:10 Temat postu: |
|
|
Marz膮 mi si臋 takie flagi, jakie Jola ma namalowane na policzkach w emblemacie.. 8) Znalaz艂am kredki do twarzy w odpowiednich kolorach, czy kto艣 na spotkaniu mi namaluje? Prosz臋 hehehe _________________ Now follow me always
Into the sky
Where we reach the stars |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Jola
 | Do潮czy: 31 Sty 2004 | Posty: 1000 | |
|
Wys砤ny: 16 Cze 2004, 19:20 Temat postu: |
|
|
johanna napisa: | Marz膮 mi si臋 takie flagi, jakie Jola ma namalowane na policzkach w emblemacie.. |
Hehe! Widze ze idziesz o krok dalej ni偶 wszyscy "czapkarze" icelandowscy Bardzo fajny pomys艂, jasne ze namalujemy. Ale bedzie weso艂o! |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Jean Valjean
 | Do潮czy: 11 Mar 2004 | Posty: 456 | Sk眃: Warszawa |
|
Wys砤ny: 16 Cze 2004, 19:22 Temat postu: |
|
|
Ja proponuje jeszcze zdjecie w czapeczce. ;-) _________________ Uchodzi膰 za idiot臋 w oczach kretyna - to rozkosz dla smakosza |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Qortes
 | Do潮czy: 17 Lut 2004 | Posty: 677 | Sk眃: Pozna艅 |
|
Wys砤ny: 16 Cze 2004, 19:26 Temat postu: |
|
|
Kurcze, strasznie Wam zazdroszcze:-) Pomijam, ze moj emblemat nie bedzie juz tak wyjatkowy;)
na uczelni juz finisz, mam nadzieje, ze spotkamy sie jakos w wakacje! _________________ Islandia w radiu Afera
.: http://qortes.imejl.pl/nocpolarna :. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Jola
|
Wys砤ny: 16 Cze 2004, 19:29 Temat postu: |
|
|
Qortes napisa: | mam nadzieje, ze spotkamy sie jakos w wakacje! |
Kiedy ko艅czysz sesj臋? My tu czekamy na Ciebie. Mozesz przyjechac nawet na cale wakacje Redakcja zapewnia nocleg w pokoju o du偶ym standardzie
Wyobarazasz sobie cale wakacje gadac o Islandii? |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Qortes
 | Do潮czy: 17 Lut 2004 | Posty: 677 | Sk眃: Pozna艅 |
|
Wys砤ny: 16 Cze 2004, 20:37 Temat postu: |
|
|
Jolu, trzymam za slowo :-) No myle, ze czerwiec to na pewno mam z glowy. A wizyte we Wroclawiu wspominam tak milo, ze az sie nie moge doczekac powtorki:) _________________ Islandia w radiu Afera
.: http://qortes.imejl.pl/nocpolarna :. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 16 Cze 2004, 22:25 Temat postu: |
|
|
Niezale偶nie od wszystkiego, Jolu pomy艣l o terminach wsp贸lnych spotka艅 icelandowych. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Jola
|
Wys砤ny: 16 Cze 2004, 22:27 Temat postu: |
|
|
Fortuna napisa: | Niezale偶nie od wszystkiego, Jolu pomy艣l o terminach wsp贸lnych spotka艅 icelandowych. |
Tak, juz robie liste, niedlugo ja podam. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Jean Valjean
|
Wys砤ny: 17 Cze 2004, 23:43 Temat postu: |
|
|
I sko艅czy艂o si臋.
Jola z Adeviq'em pedza juz gdzies na trasie warszawa- Wroc艂aw, kilka minut temu wysadzili mnie pod samym domkiem....[mam nadzieje ze sie nie zgubili i na trase trafili ;-)
Co do spotkania, to poznalismy wreszcie johanne, szkoda, ze tacy wszyscy niesmiali byli, ale mysle bedzie okazja by sie "dotrzec" ;-)...
Na spotkaniu podziwiac mozna by艂o panie grajace na fortepianie i flecie [znaczy muzyke, a nie panie grajace ... utwory islandzkie, kt贸re podobno znane saprzez islandczykow juz od przedszkola...
Potem by艂y choralne spiewy...no mozenie choralne, choc poczatkowa niemrawosc, i oniesmielenie z czasem mija艂a.....Wszystkim przewodzi艂 Adeviq....nie wiedzia艂em, ze tak dobrze Tomek spiewasz;-)...[co juz zaprezentowa艂 mi wczesniej gdysmy zupe 艂ososiowa pa艂aszowali....;-)
aaa...i by艂o jeszcze ciasto johanny....i film o Islandii...i jak zawsze wielce dowcipny pan prezes...;-)
dodajcie wiecej bo mnie palce bol膮 ;-)
eja _________________ Uchodzi膰 za idiot臋 w oczach kretyna - to rozkosz dla smakosza |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 18 Cze 2004, 0:13 Temat postu: |
|
|
No to pozazdro艣ci膰. Bardzo fajnie. Napiszcie jeszcze wi臋cej ... |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Jean Valjean
|
Wys砤ny: 18 Cze 2004, 2:30 Temat postu: |
|
|
W艂a艣nie napiszcie Wg moich obliczen powinniescie juz sie pojawi膰 ;-) _________________ Uchodzi膰 za idiot臋 w oczach kretyna - to rozkosz dla smakosza |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Jola
|
Wys砤ny: 18 Cze 2004, 4:44 Temat postu: |
|
|
Dotarlismy po 5-tej dopiero. Nie wiem czemu tak pozno - spa艂am ca艂膮 drog臋  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| johanna
 | Do潮czy: 08 Lut 2004 | Posty: 515 | Sk眃: Kielce |
|
Wys砤ny: 18 Cze 2004, 11:57 Temat postu: |
|
|
Jean ju偶 wszystko mniej wi臋cej opisa艂
Mi艂o by艂o Was wreszcie pozna膰. Tylko szkoda, 偶e Jola gdzie艣 w po艂owie spotkania znikn臋艂a...
No to kiedy nast臋pne zloty?  _________________ Now follow me always
Into the sky
Where we reach the stars |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| O.E. Opiekun Forum
 | Do潮czy: 03 Lut 2004 | Posty: 2552 | Sk眃: Pl. Od S艂o艅ca 3/Europa |
|
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 28 Cze 2004, 14:03 Temat postu: |
|
|
Bardzo fajne zdj臋cia:) |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Jean Valjean
|
Wys砤ny: 27 Pa 2004, 19:10 Temat postu: |
|
|
Co mi si臋 przypomia艂o, ze conieco nagra艂em przeca :wink:
Link powinien by膰 dobry, choc z ta Interia to nigdy nic nie wiadomo, gdyby sz艂o wolo prosze sie nie irytowa膰, wazne , ze idzie :wink: ...
a nigdzie indziej umiescic nie umiem/moge..
http://konstantylevin.w.interia.pl/MVI_0490.AVI
pozdro.
Konstanty Levin :wink:
p.s. gdyby nie sz艂o, to moge szefowej na mejla, tylko 2MB, i stosujcie technike "zapisz jako'".. _________________ Uchodzi膰 za idiot臋 w oczach kretyna - to rozkosz dla smakosza |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|