Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat |
Autor |
Wiadomo舵 |
| Joanna02
| Do潮czy: 29 Kwi 2011 | Posty: 43 | |
|
Wys砤ny: 16 Wrz 2011, 21:58 Temat postu: Islandia |
|
|
Witam.Mieszkan na tej uroczej wyspie juz,a moze tylko 5 lat.Ciagle podoba mi sie.Zimy tez:) |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
 | Do潮czy: 08 Cze 2008 | Posty: 1422 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 16 Wrz 2011, 22:07 Temat postu: |
|
|
jak dobrze pojdzie to mozna se dzis zorze obluka膰, nie to co w zimie, ale sezon sie juz rozpocza艂
http://www.gi.alaska.edu/AuroraForecast/2011/09/13/3 _________________ "Najcz臋艣ciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet maj膮 膰wokowate oblechy. " |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| demandsandnotions
 | Do潮czy: 31 Sty 2013 | Posty: 3 | |
|
Wys砤ny: 31 Sty 2013, 16:00 Temat postu: |
|
|
Cze艣膰 wszystkim!
Marek, 21 lat, uwielbiam kraje nordyckie i nordyck膮 muzyk臋, nie ukrywam, 偶e kiedy艣 opuszcz臋 Polsk臋 i przywitam ziemi臋 islandzk膮 :> |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| norska
| Do潮czy: 28 Maj 2013 | Posty: 2 | Sk眃: Tr贸jmiasto |
|
Wys砤ny: 2 Cze 2013, 19:43 Temat postu: |
|
|
To teraz kolej na mnie! Nazywam si臋 Karolina i mam 15 lat, jestem z Tr贸jmiasta. Kocham kraje nordyckie, cho膰 na razie nie zwiedzi艂am ich wiele - tylko Szwecj臋 i Dani臋. Lubi臋 uczy膰 si臋 j臋zyk贸w obcych - ucz臋 si臋 angielskiego, niemieckiego oraz szwedzkiego, w przysz艂o艣ci planuj臋 islandzki, zainteresowa艂am si臋 tak偶e farerskim, w臋gierskim i czeskim Uwielbiam tak偶e muzyk臋 - moje klimaty to Alice in Chains, Pantera, Sigur R贸s, Kyuss, Soundgarden, Megadeth, a tak偶e wiele innych, to tylko kropla w morzu Czytam te偶 troch臋 ksi膮偶ek, ogl膮dam ch臋tnie komedie. To chyba wszystko na dzisiaj  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| beny
| Do潮czy: 18 Wrz 2013 | Posty: 7 | Sk眃: Wroc艂aw |
|
Wys砤ny: 18 Wrz 2013, 14:05 Temat postu: |
|
|
No to i ja si臋 przedstaiw
Witam , nazywam si臋 Benjamin i mieszkam we Wroc艂awiu . W Islandi by艂em 4 razy bo mam tam rodzine . Wspania艂y kraj jak i wyspa , mam nadzieje 偶e kiedy艣tam zamieszkam  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| regularna
| Do潮czy: 01 Lis 2013 | Posty: 5 | Sk眃: Sopot |
|
Wys砤ny: 1 Lis 2013, 20:52 Temat postu: |
|
|
Hej jestem karol i planuje wyjazd do islandii w tym roku jeszcze My艣le ze znajde tam m贸j dom  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| malczewska.alicja
| Do潮czy: 11 Pa 2013 | Posty: 24 | |
|
Wys砤ny: 4 Lis 2013, 13:27 Temat postu: |
|
|
Mam na imi臋 Alicja Islandia mnie pasjonuje, ale na razie w kraju trzymaj膮 mnie zobowi膮zania, kt贸re nie pozwalaj膮 teraz na wyjazd. Ciesz臋 si臋 wi臋c przynajmniej z tego, 偶e na forum mog臋 o Islandii poczyta膰  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Tapioka
| Do潮czy: 19 Lis 2013 | Posty: 4 | |
|
Wys砤ny: 20 Lis 2013, 10:21 Temat postu: |
|
|
Witam, mam na imi臋 Agnieszka, lat niepe艂ne 23. Od jakiego艣 czasu przegl膮dam to forum poniewa偶 w styczniu wylatuj臋 na 4 miesi膮ce z hakiem do Akureyri w ramach Erasmusa. znajduj臋 tu wiele praktycznych informacji co gdzie i jak. Czy jestem 'islandofilk膮'? Nie potrafi臋 tego stwierdzi膰 na 100%. Ale uwielbiam wsp贸艂czesn膮 islandzk膮 scen臋 muzyczn膮 oraz 艣nieg  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| adammak
| Do潮czy: 17 Sty 2014 | Posty: 6 | Sk眃: Warszawa |
|
Wys砤ny: 26 Mar 2014, 12:23 Temat postu: |
|
|
Mnie r贸wnie偶 pasjonuje Islandia. Sama nazwa brzmi magicznie. Interesuje mnie wszystko co z ni膮 zwi膮zane. Mam nadziej臋, 偶e niebawem zawitam w tamtych stronach. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| pikala
| Do潮czy: 31 Sie 2015 | Posty: 5 | |
|
Wys砤ny: 31 Sie 2015, 22:48 Temat postu: |
|
|
Dla mnie Islandia jest marzeniem, kt贸re ca艂ym sercem chcia艂bym spe艂ni膰 |
|