Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
| projektpolska.is
 | Doczy: 28 Pa 2013 | Posty: 12 | |
|
Wysany: 6 Gru 2013, 11:41 Temat postu: Warsztaty marketingu internetowego |
|
|
Czym jest "social media marketing" i jak może nam pomóc w odnalezieniu się w zagmatwanej cyfrowej rzeczywistości? Jak możemy wykorzystać olbrzymi potencjał sieci społecznościowych do promocji produktu czy rozprzestrzeniania idei? Co zobić aby zatrzymać choć przez chwilę nieustannie przesuwajca się kolumnę informacji w miejscu, w którym chcemy?
Na te i inne pytania będziemy starali się poznać odpowiedź w ramach warsztatów marketingu internetowego. Warsztaty poprowadzi specjalistka - Karina Swachta.
Zapraszamy wszystkich chętnych do wzięcia udziału. Wstęp 1000isk
FB event: https://www.facebook.com/events/259640717523426 |
|
Powrt do gry |
|
 |
| projektpolska.is
 | Doczy: 28 Pa 2013 | Posty: 12 | |
|
Wysany: 6 Gru 2013, 11:44 Temat postu: |
|
|
Zapraszamy wszystkich chętnych do wzięcia udziału we wtorek, 10-go grudnia o godz. 18.00 w sali na 6-tym piętrze przy ul. þórunnartúni 2, 105 Reykjavík. |
|
Powrt do gry |
|
 |
| darek 13 ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1 (dublowanie ogłoszeń)
| Doczy: 10 Kwi 2008 | Posty: 682 | Skd: Z nie nacka |
|
Wysany: 9 Gru 2013, 0:13 Temat postu: |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=SPlXxdZTKmg
Czy ta pani która będzie prowadzić to spotkanie, bierze udział w tym filmie?
Wydaje się mi że film pochodzi z jej kanału na Youtube.com _________________ Zrównoważona kobieta to wspaniały przyjaciel człowieka. |
|
Powrt do gry |
|
 |
| W.
| Doczy: 30 Kwi 2015 | Posty: 7 | |
|
Wysany: 3 Maj 2015, 9:44 Temat postu: Co z marketingiem na Islandii? |
|
|
Witam,
Jestem studentką studiów niestacjonarnych i jednym z przedmiotów, który wybrałam w tym semestrze jest marketing międzynarodowy.
3 lata temu byłam na wakacjach na Islandii (piękny kraj, jestem nim zauroczona, ale nie o tym miałam pisać), to co mi się rzuciło w oczy to brak reklam i bilbordów (nie tak jak w PL oblepiony każdy płot i słup). No i postanowiłam na zaliczenie zrobić prezentację z marketingu na Islandii, ale nie takiego książkowego, ale takiego jak go odbierają ludzie. W związku z tym mam do Was pytanie...jak Wy odbieracie ten marketing w tym pięknym kraju. Co według Was Islandczycy najchętniej kupują, w jaki sposób reklamują swoje towary, jak je dystrybuują, jak dbają o klienta (jakie mają do niego podejście), jaka jest konkurencja. Będę wdzięczna za wszystkie wasze uwagi i spostrzeżenia. |
|
Powrt do gry |
|
 |
|