Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| Zla_kobieta ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
 | Dołączył: 05 Cze 2007 | Posty: 96 | Skąd: KaszĂŤbĂŤ/GdaĹsk/od 28.06.07 Reykjavik |
|
Wysłany: 25 Cze 2007, 9:48 Temat postu: |
|
|
MĂłj pracodawca zaĹźyczyĹ sobie zaĹwiadczenia o niekaralnoĹci w ostatniej chwili. Cóş, dzisiaj idÄ owo cudo wyrobiÄ - podobno dajÄ
od rÄki.
A jeĹli chodzi o tĹumacza.. to chyba Ĺatwiej bÄdzie poszukaÄ takiego na Islandii
No ale moĹźe nie mam racji... _________________ Have you ever been mellow? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| horno
| Dołączył: 25 Cze 2007 | Posty: 1 | Skąd: warszawa |
|
Wysłany: 25 Cze 2007, 18:08 Temat postu: szukam pracy - ryby |
|
|
Hej!
No wiec ja cel mam prosty i jasny... chce pracowac w pzretworni ryb...Jak sie zabrac do szukania takiej parcy jeszcze w Polsce i czy da sie ja znalezc na wakacje? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| wredna_mimi
 | Dołączył: 13 Paź 2006 | Posty: 262 | Skąd: EĹk |
|
Wysłany: 25 Cze 2007, 18:14 Temat postu: |
|
|
Zla_kobieta napisał: | MĂłj pracodawca zaĹźyczyĹ sobie zaĹwiadczenia o niekaralnoĹci w ostatniej chwili. Cóş, dzisiaj idÄ owo cudo wyrobiÄ - podobno dajÄ
od rÄki.
A jeĹli chodzi o tĹumacza.. to chyba Ĺatwiej bÄdzie poszukaÄ takiego na Islandii
No ale moĹźe nie mam racji... |
ja na owe zaswidczenie czekalam
musialam isc do sÄ
du, wypelnic wniosek oplacic znaczki (50zl) i wyslac do miasta wojewodzkiego (olsztyna) tam po weryfikacji odeslano mi zaswiadczenie, tak ze z tym tak od reki to nie tak chop siup. _________________ ***ĹmIeCh JeSt LeKaRsTwEm, KtĂrE KaĹťdY MoĹťe SoBiE PrZePiSaÄ*** |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Zla_kobieta ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
 | Dołączył: 05 Cze 2007 | Posty: 96 | Skąd: KaszĂŤbĂŤ/GdaĹsk/od 28.06.07 Reykjavik |
|
Wysłany: 25 Cze 2007, 18:32 Temat postu: |
|
|
w GdaĹsku robiÄ
w godzinÄ  _________________ Have you ever been mellow? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| nabel
| Dołączył: 11 Cze 2007 | Posty: 1 | |
|
Wysłany: 26 Cze 2007, 8:46 Temat postu: Praca przy rybach |
|
|
Witam,
Od 29 czerwca jestem na Islandii, REK. Poniewaz rownieĹź szukam pracy gĹownie w przetworniach rybnych/kutrach bede bardzo wdzieczny za kontakt z osobami ktĂłre poszukuja/pracuja w brazny rybnej na Islandii.
jakbym nie dotral do netu:
+48 606 404 109 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 26 Cze 2007, 17:18 Temat postu: |
|
|
Zla_kobieta napisał: | w GdaĹsku robiÄ
w godzinÄ  |
no nie wiem czy w godzine ja czekaĹam prawie miesiÄ
c czasu w GdaĹsku i wogĂłle nie chcieli sĹyszeÄ o tym Ĺźeby to zrobiÄ na miejscu a wyrabiaĹam to zaĹwiadczenie pod koniec marca tego roku |
|
Powrót do góry |
|
 |
| cerber
| Dołączył: 26 Cze 2007 | Posty: 2 | |
|
Wysłany: 26 Cze 2007, 18:48 Temat postu: |
|
|
od 05 lipca jestem w Reykjaviku na pare miesiÄcy i szukam pracy jakiejkolwiek. Mam 22 lata pĹynnie mĂłwie po angielsku jestem silny dokĹadny chÄtny do pracy.Szukam pracy na farmie barze rozĹadunku sprzÄ
taniu budowlanka, kuchnia czy cokolwiek innego. jak cos macie to piszcie na PW lub cerberi@o2.pl
dziÄki |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 26 Cze 2007, 22:48 Temat postu: |
|
|
cze
Czy spotkaliscie sie z czyms takim jak duza gielda przedmiotow, uslug na sprzedaz cos ala polskie allergo badz jakas gazeta z przeroznymi ogloszeniami.
Pozdro |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 26 Cze 2007, 23:07 Temat postu: |
|
|
bart napisał: | cze
Czy spotkaliscie sie z czyms takim jak duza gielda przedmiotow, uslug na sprzedaz cos ala polskie allergo badz jakas gazeta z przeroznymi ogloszeniami.
Pozdro |
Bart, tu zamieszcza siÄ ogloszenia o pracy, ew info na temat wolnych wakatow.Balaganiarzu jeden Ty!!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| aneczka
| Dołączył: 05 Cze 2007 | Posty: 37 | Skąd: Szczecin |
|
Wysłany: 27 Cze 2007, 8:17 Temat postu: szukam pracy |
|
|
witam wszystkich mam 21 lat, z zawodu jestes kasjer-sprzedawca-operator wozkow jezdniowych. szukam pracy w jakim kolwiek zawodzie problem jest taki,ze bardzo slabo znam jezyk angielski. moge pracowac przy sprzataniu, nad opieka nad dzieckiem czy tez starsza osoba, roznosic ulotki cookolwiek. serdecznie prosze o pomoc. Moj emeil to andziak185@wp.pl. albo tez dostep pod numerem telefonu 867-64-19. z gory dziekuje i czekam na wiesci  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| aneczka
| Dołączył: 05 Cze 2007 | Posty: 37 | Skąd: Szczecin |
|
Wysłany: 27 Cze 2007, 8:21 Temat postu: szuakm pracy |
|
|
witam wszystkich mam 21 lat, z zawodu jestes kasjer-sprzedawca-operator wozkow jezdniowych. szukam pracy w jakim kolwiek zawodzie problem jest taki,ze bardzo slabo znam jezyk angielski. moge pracowac przy sprzataniu, nad opieka nad dzieckiem czy tez starsza osoba, roznosic ulotki cookolwiek. serdecznie prosze o pomoc. Moj emeil to andziak185@wp.pl. albo tez dostep pod numerem telefonu 867-64-19. z gory dziekuje i czekam na wiesci |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Basia
 | Dołączył: 24 Lis 2004 | Posty: 628 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 27 Cze 2007, 10:40 Temat postu: |
|
|
Witam,
Jesli znacie inzynierow elektrykow, ktorzy chca wyjechac na Islandie, jedno z biur projektow elektroenergetycznych poszukuje inzynierow (najchetniej specjalizujacych sie w projektowaniu stacji transformatorowych, ale nie tylko). Znajomosc islandzkiego nie jest wymagana, wystarczy dobry angielski. Zainteresowanych prosze o kontakt na priv.
Pozdr.
Basia |
|
Powrót do góry |
|
 |
| marek54
| Dołączył: 27 Cze 2007 | Posty: 1 | |
|
Wysłany: 27 Cze 2007, 10:48 Temat postu: |
|
|
Witam
ProszÄ o udzielenie mi jakiĹ bliĹźszych informacji na temat pracy na statkach rybackich w Islandi, w polsce pĹywaĹem 14 lat w ryboĹustwie daleko-morskim, Gryf Szczecin jako rybak pokĹadowy. NastÄpnie jako II oficer nawigacyjny przez ostatnie 8 lat w Norweskej kompani na statkach typu RO-RO.
W obecnej chwili firma siÄ rozpadĹa i chciaĹbym wrociÄ jeĹli jest moĹźliwoĹÄ na statki rybackie. Interesuje mnie praca w Islandi.
Czy jest ktoĹ kto mĂłgĹby mi podaÄ adresy firm, lub telefony kontaktowe oraz bliĹźsze informacje jak wyglÄ
da system pracy, zarobki i wiÄcej informacji na powyĹźszy temat.
Prosze o pomoc, byĹbym za to bardzo wdziÄczny.
Email kontaktowy: marek54@neostrada.pl
Pozdrawiam Marek |
|
Powrót do góry |
|
 |
| adr1984
| Dołączył: 25 Cze 2007 | Posty: 1 | Skąd: Pruszcz GdaĹski |
|
Wysłany: 27 Cze 2007, 13:01 Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich forumowiczĂłw
Mam na imiÄ Adrian obecnie mieszkam i pracuje w Pruszczu GdaĹskim.
We wrzeĹniu 2007 definitywnie koĹcze szkoĹe; poniewaĹź zostaĹa mi juĹź tylko obrona pracy licencjackiej(studia zwiÄ
zane z turystykÄ
i hotelarstwem)MĂłj wyuczony zawĂłd to technik agroniznesu(+dobra znajomoĹÄ jÄzyka angielskiego).
ChciaĹbym prosiÄ za PaĹstwa poĹrednictewm o jakieĹ namiary na pracodawcĂłw z Islandii(róşne branĹźe i zawody)
Od wrzeĹnia juĹź praktycznie jestem aktywny/chÄtny do wyjazdu.
Pozdrwiam Adrian |
|
Powrót do góry |
|
 |
| tomekelk
| Dołączył: 18 Cze 2007 | Posty: 2 | Skąd: Polska |
|
Wysłany: 1 Lip 2007, 17:46 Temat postu: Czy KTOS ma oferty pracy w Reykjaviku?? |
|
|
Bede z dziewczyna w Reykjaviku w nastepnym tygodniu, mamy mieszkanie. Oczywiscie bede chodzic i szukac czegos na miejscu ale pomyslalem ze warto zapytac sie na forum juz teraz.
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Alinka
| Dołączył: 22 Cze 2007 | Posty: 4 | Skąd: POLSKA, STARGARD SZCECIĹSKI |
|
Wysłany: 2 Lip 2007, 10:54 Temat postu: |
|
|
czy ma ktoĹ moze namiary na firmÄ zajmujÄ
cÄ
sie sprzataniem?proszÄ o informacje.pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| owieczka.23
| Dołączył: 02 Cze 2007 | Posty: 94 | Skąd: KrakĂłw --> Reykjavik |
|
Wysłany: 4 Lip 2007, 12:02 Temat postu: |
|
|
Hej
WlaĹnie przyleciaĹem na Islandie. ZatrzymaĹem siÄ w KĂłpavogur i szukam jakiejĹ pracy. Jak by ktoĹ coĹ wiedziaĹ to prosze o wiadomoĹÄ na PW |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 4 Lip 2007, 13:30 Temat postu: |
|
|
heja
W polowie paĹşdziernika koncze obecna pracÄ i bede szukal pracy jako kierowca KAT. C
Kazdy komu o tym mowie puka mi w glowe, twierdzÄ
c ze to przerÄ
bana robota, prowadzic ciezarowke zimÄ
, tu na IS. Ciekawe, zobaczymy !!!!
jak by ktoĹ wiedziaĹ o jakiejs rekrutacji zwiÄ
zanej z moim postem, proszÄ daÄ mi znaÄ
Napewno nie bÄde dĹuĹźny !!!!!!!!!!!!! mysle ,Ĺźe wĂłwczas odstapie te kilka butelek czerwonego wina , ktore mam i ktore sobie lezy, bo alko nie pijam
pozdrawiam
P.s angielski dobry |
|
Powrót do góry |
|
 |
| zeusa
| Dołączył: 22 Kwi 2007 | Posty: 12 | |
|
Wysłany: 6 Lip 2007, 0:03 Temat postu: |
|
|
Witam! mam 22 lata. szukam pracy w keflaviku i okloicznych miastach-sprzatnie..... dobrze mowie po angielsku i szukam jakiegos dodatkowego zajecia (kilkanascie albo kilkadziesiat godz w tygodniu)poza aktualna praca w hotelu. pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| allprettyandpetite
| Dołączył: 04 Lip 2007 | Posty: 7 | |
|
Wysłany: 6 Lip 2007, 14:42 Temat postu: |
|
|
szukam pracy w reykjaviku nie wiem nawet za bardzo jak sie za to zabrac wszystkie gazety sa po islandzku, chce cokolwiek!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|