Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| nesse1995
| Dołączył: 14 Lut 2014 | Posty: 4 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 15 Lut 2014, 1:41 Temat postu: tylko dla facetow ;p |
|
|
Jest moze jakis mily i sympatyczny facet do 27 lat ktory chcialby kochac sie ze mna i moim chlopakiem? Chodzi o trojkata oczywiscie tyle ze dwoch mezczyzn i kobieta
Zainteresowani pisac na priv pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| karolmik
| Dołączył: 27 Lut 2014 | Posty: 1 | |
|
Wysłany: 27 Lut 2014, 12:49 Temat postu: |
|
|
hehee no takich rzeczy to ja sie na forum nie spodziewalem  hah jestem facetem ale nie jestem zainteresowany ale jak ktos sie zglosi to daj znac i powieddz jak bylo hah  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lissa80
| Dołączył: 27 Mar 2014 | Posty: 4 | |
|
Wysłany: 27 Mar 2014, 11:06 Temat postu: |
|
|
Ooooo nie moĹźe byÄ, i TwĂłj facet siÄ na to zgodziĹ? Daj znaÄ czy znaleĹşliĹcie kanadydata ;D |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
 | Dołączył: 08 Cze 2008 | Posty: 1422 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 27 Mar 2014, 15:11 Temat postu: |
|
|
co jak co, ale jakos nie moge sobie wyobrazic takiego kochania w trojke, co innego na filmach, ale tam to ma malo wspolnego z kochaniem. Poza tym, facet ktory ma ochote na faceta to gej, taki co ma ochote na faceta i kobiete to tez jest gej, kobieta co ma ochote na kobiete to lesbijka a taka co ma ochote na kobiete i faceta to zagubiona kobieta i do tego niedojrzala emocjonalnie. Czyli twoj chlopak to gej i chce geja, albo ma kielbie we Ĺbie i cie nie kocha. Jest jeszcze opcja, ze to twoja zachcianka i masz faceta frÄdzla i go nie kochasz. Jezeli tak, to miej chociaz serce i nie pozwol gejowi atakowac seksualnie biednego chlopaka, no ale jezeli on nie bedzie atakowal twojego chlopaka to gejem nie jest i po prostu go zdradzasz. Jakie piekne sie zrobilo love story
 _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 11 Gru 2014, 14:57 Temat postu: tylko dla face |
|
|
DELETED |
|