Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| kolorowa
| Dołączył: 02 Wrz 2009 | Posty: 41 | |
|
Wysłany: 28 Lut 2014, 15:01 Temat postu: ISS ISLAND |
|
|
ISS ISLAND jest bardzo rozwijajaca sie dynamiczna firma ktora daje pracownikom bardzo duzo mozliwosci
np.podwyzki typu 100kr mniej na godzine heheh
jest tutaj ktos na forum ktorego totez spotkalo? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mechanik27 Wulgarny uĹźytkownik, do zbanowania
| Dołączył: 06 Sie 2012 | Posty: 71 | Skąd: KoĹobrzeg , Rvk |
|
Wysłany: 28 Lut 2014, 15:05 Temat postu: Re: ISS ISLAND |
|
|
kolorowa napisał: | ISS ISLAND jest bardzo rozwijajaca sie dynamiczna firma ktora daje pracownikom bardzo duzo mozliwosci
np.podwyzki typu 100kr mniej na godzine heheh
jest tutaj ktos na forum ktorego totez spotkalo? |
to jest nielegalne zadna firma nie ma absolutnie prawa zmniejszyc stawki godzinowej moze ja tylko zwiekszyc ,proponuje udac sie do zwiazkow zawodowych pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 28 Lut 2014, 22:30 Temat postu: |
|
|
Tak sie akurat sklada ze mialem z tym do czynienia, i co najciekawsze zwiazki nie moga nic zrobic, nie ja bylemich pracownikiem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mechanik27 Wulgarny uĹźytkownik, do zbanowania
| Dołączył: 06 Sie 2012 | Posty: 71 | Skąd: KoĹobrzeg , Rvk |
|
Wysłany: 28 Lut 2014, 23:18 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn napisał: | Tak sie akurat sklada ze mialem z tym do czynienia, i co najciekawsze zwiazki nie moga nic zrobic, nie ja bylemich pracownikiem  | widocznie cos przeoczyles albo jak domniemam Twoi czy Toj znajomy/a ale sprawdz sobie to kolego drogi bo nie ma takiego prawa!!!! nie bede sie dluzej produkowal proponuje sie duczyc troszke o tutejszym prawie skoro sie tu mieszka zyje i pracuje nie urazajac nikogo pozdrawiam serdecznie |
|
Powrót do góry |
|
 |
| smoku27
| Dołączył: 11 Lut 2011 | Posty: 48 | Skąd: Rejkiavik |
|
Wysłany: 1 Mar 2014, 8:30 Temat postu: |
|
|
mechanik27 napisał: | Sxxxxn napisał: | Tak sie akurat sklada ze mialem z tym do czynienia, i co najciekawsze zwiazki nie moga nic zrobic, nie ja bylemich pracownikiem  | widocznie cos przeoczyles albo jak domniemam Twoi czy Toj znajomy/a ale sprawdz sobie to kolego drogi bo nie ma takiego prawa!!!! nie bede sie dluzej produkowal proponuje sie duczyc troszke o tutejszym prawie skoro sie tu mieszka zyje i pracuje nie urazajac nikogo pozdrawiam serdecznie |
OczywiĹcie , nikt nie ma prawa tak zrobiÄ ale wszyscy wiemy jakie sÄ
realia albo siÄ zgadzasz albo siÄ zwolnij . |
|
Powrót do góry |
|
 |
| pablo30
| Dołączył: 27 Lip 2011 | Posty: 48 | Skąd: Keflavik |
|
Wysłany: 1 Mar 2014, 18:00 Temat postu: |
|
|
zwiazki sa oplacane za nasze pieniadze, my jestesmy ich pracodawcami a mam wrazenie ze wylacznie pilnuja interesow firm. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kamqs
| Dołączył: 13 Paź 2009 | Posty: 241 | Skąd: CK/KEFLAVIK |
|
Wysłany: 2 Mar 2014, 11:24 Temat postu: |
|
|
Syndykat !!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 4 Mar 2014, 14:40 Temat postu: |
|
|
mechanik27 napisał: | Sxxxxn napisał: | Tak sie akurat sklada ze mialem z tym do czynienia, i co najciekawsze zwiazki nie moga nic zrobic, nie ja bylemich pracownikiem  | widocznie cos przeoczyles albo jak domniemam Twoi czy Toj znajomy/a ale sprawdz sobie to kolego drogi bo nie ma takiego prawa!!!! nie bede sie dluzej produkowal proponuje sie duczyc troszke o tutejszym prawie skoro sie tu mieszka zyje i pracuje nie urazajac nikogo pozdrawiam serdecznie | Oj chlopcze chyba jeszcze jestes tu za krotko  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| JPMorgan UĹťYTKOWNIK ZBANOWANY
| Dołączył: 26 Gru 2009 | Posty: 215 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 7 Mar 2014, 11:56 Temat postu: |
|
|
ISS ? Intergalactic Space Station ?
Solidna firma!
Przyszlosciowa  _________________ Madly Mad Madman |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
 | Dołączył: 08 Cze 2008 | Posty: 1422 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 7 Mar 2014, 12:27 Temat postu: |
|
|
Jasnie Panie Morganie, wez sie pan za porzadna robote, a troling to mnie zostaw.  _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
| gisli74
| Dołączył: 08 Lip 2011 | Posty: 582 | |
|
Wysłany: 7 Mar 2014, 19:33 Temat postu: |
|
|
WielkiBialyKrolik napisał: | Jasnie Panie Morganie, wez sie pan za porzadna robote, a troling to mnie zostaw.  |
Nooo, KrĂłlik jest najlepszy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|