Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| Eliott Zablokowany z powodu dublowania ogĹoszeĹ
| Dołączył: 30 Lip 2012 | Posty: 3 | |
|
Wysłany: 3 Mar 2014, 20:25 Temat postu: witam ponownie |
|
|
Wiesz co Magda juz nie rob z siebie takiej pokrzywdzonej masz wszystko co chciaĹaĹ ale poczekaj moze zanim zaczniesz zabierac dziecko do Polski to moze niech siÄ najpierw urodzi. A wracajac do komentarzy Roberta ,sluchaj rozumemiem ze nie na forum porusza siÄ dosc przykre tematy ale badz sprawiedliwy poczuj sie teraz na miejscu ojca dziecka . Wlasnie pomagasz jej zabrac mu dziecko. Wiadomo kiedy dziecko sie urodzi to mama jest najwazniejsza ale on tez chciaĹby w jakis sposob okazac miĹoĹc i pokazac ,ze zalezy mu nie na niej tylko na tym dziecku ktore tak naprawdÄ nie jest niczemu winne i bedzie potrzebowac tak samo ojca jak i matki. Wiec oszczÄdz sobie pisania ,do mnie bo mnie to i tak nie rusza.. i zycze Ci Robercie zeby Ciebie takie cos w zyciu nie spotkalo bo uwierz ,Ĺźe to boli. Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Eliott Zablokowany z powodu dublowania ogĹoszeĹ
| Dołączył: 30 Lip 2012 | Posty: 3 | |
|
Wysłany: 3 Mar 2014, 20:27 Temat postu: do samotnej matki |
|
|
Eliott napisał: | Wiesz co Magda juz nie rob z siebie takiej pokrzywdzonej masz wszystko co chciaĹaĹ ale poczekaj moze zanim zaczniesz zabierac dziecko do Polski to moze niech siÄ najpierw urodzi. A wracajac do komentarzy Roberta ,sluchaj rozumemiem ze nie na forum porusza siÄ dosc przykre tematy ale badz sprawiedliwy poczuj sie teraz na miejscu ojca dziecka . Wlasnie pomagasz jej zabrac mu dziecko. Wiadomo kiedy dziecko sie urodzi to mama jest najwazniejsza ale on tez chciaĹby w jakis sposob okazac miĹoĹc i pokazac ,ze zalezy mu nie na niej tylko na tym dziecku ktore tak naprawdÄ nie jest niczemu winne i bedzie potrzebowac tak samo ojca jak i matki. Wiec oszczÄdz sobie pisania ,do mnie bo mnie to i tak nie rusza.. i zycze Ci Robercie zeby Ciebie takie cos w zyciu nie spotkalo bo uwierz ,Ĺźe to boli. Pozdrawiam |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| madzia89 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 28 Gru 2012 | Posty: 43 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 4 Mar 2014, 10:09 Temat postu: samotna matka |
|
|
Nie wiem o kogo Ci chodzi ale ĹźyczÄ wam dobrego rozwiÄ
zania swoich problemĂłw. To jest portal porad a nie Ĺźe ty siÄ Ĺźalisz tutaj na forum o problemie kogoĹ innego. pozdrawiam serdecznie |
|
Powrót do góry |
|
 |
|