Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
| mechanik27 Wulgarny użytkownik, do zbanowania
| Doczy: 06 Sie 2012 | Posty: 71 | Skd: Kołobrzeg , Rvk |
|
Wysany: 5 Maj 2014, 0:05 Temat postu: Re: Medytacja pobudza geny promujące zdrowie |
|
|
darek 13 napisa: | jarekwar napisa: | ...Spróbuj trochę pośpiewać lub medytacji...
(Źródło: NEXUS nr 92) |
Jarekwar spróbuj trochę pośpiewać, wg. badań naukowych, być może cofną się negatywne zmiany w twoim mózgu. | to jest zalosne co tu sie dzieje skoro sie tak swietnie znacie spotkajcie dajcie sobie po ryjach albo popiszcie smsy czy cos tam na prawde otwierajac zakładke kultura i ludzie widzac wasza klotnie nie chce mi sie ....to byl moj ostatni raz w dziale zreszta musze dodac bo nie omieszkam wszedzie siare polacy robia ...jeden medytuje do potegi entej drugi chorobliwy wierzacy wtf? ja sie pytam so roboty!!!! |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 5 Maj 2014, 0:07 Temat postu: Re: Medytacja pobudza geny promujące zdrowie |
|
|
mechanik27 napisa: | darek 13 napisa: | jarekwar napisa: | ...Spróbuj trochę pośpiewać lub medytacji...
Jarekwar spróbuj trochę pośpiewać, wg. badań naukowych, być może cofną się negatywne zmiany w twoim mózgu. | to jest zalosne co tu sie dzieje skoro sie tak swietnie znacie spotkajcie dajcie sobie po ryjach albo popiszcie smsy czy cos tam na prawde otwierajac zakładke kultura i ludzie widzac wasza klotnie nie chce mi sie ....to byl moj ostatni raz w dziale zreszta musze dodac bo nie omieszkam wszedzie siare polacy robia ...jeden medytuje do potegi entej drugi chorobliwy wierzacy wtf? ja sie pytam po co ?do roboty!!!! | kazdy robi co chce .... Nie mam nic przeciwko waszym działaniom pozdrawiam i pozabijajcie sie |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 5 Maj 2014, 0:15 Temat postu: Re: Medytacja pobudza geny promujące zdrowie |
|
|
mechanik27 napisa: | mechanik27 napisa: | darek 13 napisa: | jarekwar napisa: | ...Spróbuj trochę pośpiewać lub medytacji...
Jarekwar spróbuj trochę pośpiewać, wg. badań naukowych, być może cofną się negatywne zmiany w twoim mózgu. | to jest zalosne co tu sie dzieje skoro sie tak swietnie znacie spotkajcie dajcie sobie po ryjach albo popiszcie smsy czy cos tam na prawde otwierajac zakładke kultura i ludzie widzac wasza klotnie nie chce mi sie ....to byl moj ostatni raz w dziale zreszta musze dodac bo nie omieszkam wszedzie siare polacy robia ...jeden medytuje do potegi entej drugi chorobliwy wierzacy wtf? ja sie pytam po co ?do roboty!!!! | kazdy robi co chce .... Nie mam nic przeciwko waszym działaniom pozdrawiam i pozabijajcie sie | różne * przepraszam |
|
Powrt do gry |
|
 |
| darek 13 ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1 (dublowanie ogłoszeń)
| Doczy: 10 Kwi 2008 | Posty: 682 | Skd: Z nie nacka |
|
Wysany: 5 Maj 2014, 18:31 Temat postu: Re: Medytacja pobudza geny promujące zdrowie |
|
|
mechanik27 napisa: | ... wszedzie siare polacy robia .. |
Zgadzam się z Tobą przyjacielu. _________________ Zrównoważona kobieta to wspaniały przyjaciel człowieka. |
|
Powrt do gry |
|
 |
| MarekAD78
 | Doczy: 28 Kwi 2014 | Posty: 2 | Skd: Lubon |
|
Wysany: 9 Maj 2014, 17:38 Temat postu: Re: Medytacja pobudza geny promujące zdrowie |
|
|
darek 13 napisa: | mechanik27 napisa: | ... wszedzie siare polacy robia .. |
Zgadzam się z Tobą przyjacielu. |
oj już nie przesadzajmy, zawsze się pamięta / mówi o tych najgorszych ale nie można generalizować |
|
Powrt do gry |
|
 |
| darek 13 ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1 (dublowanie ogłoszeń)
| Doczy: 10 Kwi 2008 | Posty: 682 | Skd: Z nie nacka |
|
Wysany: 13 Wrz 2014, 21:10 Temat postu: |
|
|
"Onkolodzy alarmują – znachor nie wyleczy z raka, nie dajmy się nabrać. .... Uzdrowiciel od razu zaznaczył, że pacjent musi zrezygnować z normalnego leczenia. Z kolei jego metoda leczenia jest bardzo prosta. .... Uzdrowiciel od razu zaznaczył, że pacjent musi zrezygnować z normalnego leczenia. Z kolei jego metoda leczenia jest bardzo prosta."
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/znam-sposob-na-raka-ekipa-wiadomosci-na-tropie-niebezpiecznego-szarlatana/s2x95 _________________ Zrównoważona kobieta to wspaniały przyjaciel człowieka. |
|
Powrt do gry |
|
 |
|