Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
| Grazyna
| Doczy: 06 Gru 2005 | Posty: 1093 | Skd: Islandia |
|
Wysany: 31 Sie 2007, 9:15 Temat postu: Wątek o Islandii w programie telewizyjm Pytanie na śniadanie |
|
|
Cykliczny gość tego programu, który dużo podróżuje po świecie, dziś opowiadał o Islandii. Jego wypowiedzi były dosyć ciekawe i wszystko było dobrze, dopói jego towarzyszka podróży nie zaczeła się wypowiadać. Dużo słyszałam o ignorancji , ale ona była jak ten orzeł , normalnie nie do pobicia. Otóż dowiedziałam się od niej, że Islandczycy to gbury , którzy chleją tylko piwsko, mają wielkie dłonie i kompletnie nic nie mówią. Natomiast jeśli chodzi o samą Islandię to poza Reyjkiawikiem, który jest w miarę znośny to cała Islandia to jedynie pola magmowe i nic pozatym. A teraz rewelacja! Islandczycy mieszkali w ziemi przez całe życie , a teraz nauczyli się budować domy i teraz wszyscy mieszkają w blaszakach. Ona to wszystko widziała na własne oczy. Biedula nie wie, że ziemia na Islandii to za bardzo do kopania się nie nadaje, a te domy które widziała to były domy z drewna , które potem obsypywano ziemia i siano tam trawę, żeby uchronić się przed przenikliwym wiatrem. Ale dziewczyna obciachu narobiła takiemu miłemu człowiekowi! _________________ Brunetka |
|
Powrt do gry |
|
 |
| lovisa Ogłoszeniodawca zweryfikowany
 | Doczy: 16 Lip 2007 | Posty: 1047 | Skd: Reykjavik |
|
Wysany: 31 Sie 2007, 9:27 Temat postu: |
|
|
ona chyba jakas stuknieta musiala byc, zwlaszacza ze duzo ludzi jedzie na islandie i sporo tu mieszka i wimy ze nie mieszkamy w blaszakach. czyli sama sobie narobila. mysle ze wyszla na idiotke i powinni ja teraz zwolnic z tv. moze juz jej nie bedziemy wiecej ogladac? |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 31 Sie 2007, 9:38 Temat postu: |
|
|
bo to glupia bladz byla |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|