Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| Jordan
| Dołączył: 01 Wrz 2007 | Posty: 2 | |
|
Wysłany: 1 Wrz 2007, 13:40 Temat postu: PoszukujÄ pracy przy naprawie komputerĂłw |
|
|
Mam 44 lata. SĹabo znam angielski , trochÄ lepiej niemiecki. OczywiĹcie jak to w moim wieku dobrze rosyjski. PodejmÄ prace natychmiast - mam doĹÄ biedowania w kraju. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Jordan
| Dołączył: 01 Wrz 2007 | Posty: 2 | |
|
Wysłany: 1 Wrz 2007, 13:45 Temat postu: PoszukujÄ pracy przy naprawie komputerĂłw |
|
|
Mam 44 lata. SĹabo znam angielski , trochÄ lepiej niemiecki. OczywiĹcie jak to w moim wieku dobrze rosyjski. PodejmÄ prace natychmiast - mam doĹÄ biedowania w kraju. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Leisla
 | Dołączył: 30 Sie 2007 | Posty: 65 | |
|
Wysłany: 1 Wrz 2007, 22:41 Temat postu: PielÄgniarka |
|
|
Witajcie!
Mam 22 lata i skoĹczyĹam studia pielÄgniarskie (licencjat) szukam pracy na terenie Islandii w szpitalu. MogÄ rozpoczÄ
Ä pracÄ od paĹşdziernika. Dobrze znam angielski. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 1 Wrz 2007, 22:50 Temat postu: Re: PielÄgniarka |
|
|
Leisla napisał: | Witajcie!
Mam 22 lata i skoĹczyĹam studia pielÄgniarskie (licencjat) szukam pracy na terenie Islandii w szpitalu. MogÄ rozpoczÄ
Ä pracÄ od paĹşdziernika. Dobrze znam angielski. |
Polecam napisac do konsultanta eures, niedawno widzialem ogloszenie o pracy dla pieliegniarki
albo bezposrednio do szpitali na Islandii , zbyt wielu ich nie ma , mozna poszukac adresy w googlach |
|
Powrót do góry |
|
 |
| fanka_franka
| Dołączył: 25 Lip 2006 | Posty: 141 | Skąd: KĂłpavogur |
|
Wysłany: 1 Wrz 2007, 23:22 Temat postu: |
|
|
na mbl.is tez widzialam ogloszenie, ze poszukuja pielegniarek. A na Euresie to nawet zaznaczone bylo, ze polskojezycznych. _________________ Zmieszana, nie wstrzasnieta! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Leisla
 | Dołączył: 30 Sie 2007 | Posty: 65 | |
|
Wysłany: 2 Wrz 2007, 9:40 Temat postu: |
|
|
fanka_franka napisał: | na mbl.is tez widzialam ogloszenie, ze poszukuja pielegniarek. A na Euresie to nawet zaznaczone bylo, ze polskojezycznych. |
na tym mbl.is niestety nic nie znajde bo nie znam islandzkiego a nie wiedzÄ opcji zmiany na jezyk angielski. Jak mozesz to napisz mi w skrocie ta ofertÄ i maila na jaki wyslac cv...
z gory dzieki;) |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Urodzony_13_w_piatek
 | Dołączył: 20 Kwi 2005 | Posty: 277 | Skąd: nibylandia |
|
Wysłany: 3 Wrz 2007, 18:55 Temat postu: |
|
|
powiedcie mi co z praca w przetwĂłrniach teraz ?? co jest widze ze w moich okolicach nikogo nie przyjmuja, myslaĹem ze koncza sie wakacje bedzie bummm a tu nic.. moi znajomi szukaja skĹadajÄ
i bez skutku.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lovisa OgĹoszeniodawca zweryfikowany
 | Dołączył: 16 Lip 2007 | Posty: 1047 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 3 Wrz 2007, 19:15 Temat postu: |
|
|
tez to zauwazylam. nawet ja nie mam szansy w fiskurni...hehe
teraz jest oblezenie jakies.
dzwonilam dzis do utlendingastofa i tam powiedzieli ze jest nas ok 13 000 zarejestrowanych polakow. to pewnie dlatego coraz gorzej o prace nawet w fabrykach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Urodzony_13_w_piatek
|
Wysłany: 3 Wrz 2007, 19:58 Temat postu: |
|
|
no to mam przekichane!! a raczej moja przyszĹa maĹzonka  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 3 Wrz 2007, 21:14 Temat postu: |
|
|
dlaczego? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Arysta
| Dołączył: 22 Cze 2007 | Posty: 80 | |
|
Wysłany: 4 Wrz 2007, 14:20 Temat postu: |
|
|
Czy ktoĹ pracuje na lotnisku w Keflaviku??? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| FilipR79 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 08 Lip 2006 | Posty: 991 | |
|
Wysłany: 4 Wrz 2007, 15:23 Temat postu: |
|
|
Arysta napisał: | Czy ktoĹ pracuje na lotnisku w Keflaviku??? |
Ktos na pewno pracuje wyobrazasz sobie lotnisko bez obslugi?
A tak na powaznie to jesli szukasz tam pracy to raczej nic z tego teraz zwalniaja dosc pokazna czesc personelu, wiadomo koniec sezonu. Kolejne przyjecia - kwiecien, pierwszenstwo beda mieli ci, co juz pracowali tam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Urodzony_13_w_piatek
|
Wysłany: 5 Wrz 2007, 0:11 Temat postu: |
|
|
lovisa napisał: | dlaczego? |
bo dobiega koniec 2 miesiaca a moja narzeczona nadal nie ma pracy.. caĹy czas tylko czekac, zadzwonimy itp |
|
Powrót do góry |
|
 |
| malwina
| Dołączył: 14 Lip 2007 | Posty: 7 | Skąd: Hellisholum |
|
Wysłany: 5 Wrz 2007, 8:53 Temat postu: |
|
|
Hej mam propozycje pracy dla zainteresowanych w hELLISHOLAR DLA JEDNEJ DZIEWCZYNY na dlugi czas ze spaniem oraz wyzywieniem w obowiazki wchodzi sprzatanie oraz zajecie sie malym dzieckiem wiecej informacji na telefon 660-7600
http://www.hellisholar.is/
pod tym adresem mozesz zobaczyc to miejsce co do wynagrodzenia pytania prosze kierowac a nr telefonu ja tu pracowalam ale odchodze po roku pracy wyprowadzam sie wiec nie bujcie sie jest ok sato islandzcy szefowie ale fajni ludzie kontakt po angielsku  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| malwina
|
Wysłany: 5 Wrz 2007, 9:00 Temat postu: |
|
|
mAM JESZCZE JEDA PRACE NA TERENIE SELFOSU PRZY SPRZATANIU MIESZKAN BUDOWA WCIAZ TRWA PRACUJE TAM DUZO POLSKICH LUDZI NR TELEFONU TEN SAM JAK W POWYZSZYM POSCIE I TEN SAM SZEW POLECAM 8 GODZIN DZIENIE 5 DNI W TYGODNIU O KASE PYTAC PRZEZ TELEFON JESLI CHODZI O KENITALA NIE MA OPCJI ZE GO NIE DOSTANIESZ FIRMA AZYWA SIE MUR OG MAL |
|
Powrót do góry |
|
 |
| malwina
|
Wysłany: 5 Wrz 2007, 10:46 Temat postu: |
|
|
Przykro mi oferta na Hellisholar juz nie wazna ale na Selfos ciagle jest otwarta wiec zaineresowani moga dzwoic |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mundas
| Dołączył: 05 Wrz 2007 | Posty: 10 | Skąd: PiĹa |
|
Wysłany: 5 Wrz 2007, 14:38 Temat postu: Murarzy,CieĹli |
|
|
OgĂłlno-budowlana firma na terenie Islandii zatrudni doĹwiadczonych cieĹli i murarzy,nie wymagana jest znjomoĹÄ jÄzyka obcego.NajchÄtniej osoby z wielkopolski lub przebywajÄ
ce juz na terenie Islandii gdyĹź pracodawca pokrywa koszt przelotu z Berlina.BezpĹatne jest rĂłwnieĹź zakwaterowanie.Bardzo dobre warunki pracy oraz pĹacowe.InformacjÄ przez mail mundas60@op.pl lub polski nr.tel.0507026289 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 6 Wrz 2007, 19:40 Temat postu: |
|
|
a moze ja tez sobie poszukam jakiejs pracy?
ciekawe czy cos znajde...hehe |
|
Powrót do góry |
|
 |
| anja
| Dołączył: 11 Wrz 2007 | Posty: 2 | Skąd: bydgoszcz / rejkjawik |
|
Wysłany: 11 Wrz 2007, 13:21 Temat postu: |
|
|
od 5 paĹşdziernika bÄdÄ w rejkjawiku. szukam pracy. z zawodu jestem psychologiem (nietypowo, Ĺźe nie budowlaĹcem znam jÄzyk angielski. drugi kierunek poszukiwaĹ to taniec wspĂłĹczesny. jestem instruktorkÄ
i tancerzem ).
moĹźe ktoĹ wie cokolwiek na temat takiej pracy albo placĂłwek kulturalno-oĹwiatowych do ktĂłrych warto by byĹo podesĹaÄ cv?
ewentualnie namiary na jakieĹ stowarzyszenia albo fundacje w tych dziedzinach? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kaszub
| Dołączył: 13 Mar 2007 | Posty: 58 | |
|
Wysłany: 12 Wrz 2007, 8:53 Temat postu: pytanko.. |
|
|
Czy dla dobrego kafelkarza moĹźe siÄ znaleĹźÄ praca na wyspie?Co prawda jest zajÄcia ful w angli ale wyspa ma jakiĹ magnes...JeĹli tak to wykorzystam egoistycznie ten post i zapytam ile euro mozna na tym wydoiÄ na m-c? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|