Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| lovisa OgĹoszeniodawca zweryfikowany
 | Dołączył: 16 Lip 2007 | Posty: 1047 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 9 Wrz 2007, 19:09 Temat postu: SPOTKANIE W SOBOTE 08.09.2007 W AHUSie |
|
|
Byla godzina 21:30 jak orzypomnialo mi sie ze umowilismy o 20:00 w Caffe Kultura czyli w Ahus.
Przyszlam weszlam i od razu trafilam na 4 fajnych gosci siedzacych przy stoliku w rogu.
Mialam miec czarny beret ale gdzies go zgubilam dzien wczesniej razem z okularami....
no ale sie zapoznalismy.
pozniej przyszla jeszcze jedna fajna kolezanka i zaczely sie rozmowy przy browarku.
W ciagu jakis 40 minut dolaczyli jeszcze 3 panowie i.. imprezka sie przeniosla do Barinn i do tajskiej restauracji na Hlemmurze. hahaha co za Taje i tance i darcie sei w mikrofon podczas karaoke, oczywiscie w wiekszosci po tajlandzku...
Pozniej imprezka sie przeniosla do pubu dla geyow i ja spotkalam 4 znajomych w tym jednego aktora islandzkiego Felixa. Byl jak zawsze mily a ja nim jak zawsze zachwycona! hehe
o 2 oddelegowalam sie w strone domu bo poczulam juz zmeczenie, wiec sorry ze sie nie ze wszystkimi pozegnalam ale bylo za duzo ludzie zeby sie szukac.
Na przyszly tydzien rzucam juz teraz propozycje udania sie do baru Ălver w Gl?sib?r na 104 Rvik. Jest tam karaoke i moze bedzie sprobowac swoich sil!!
Tak ze napiszcie co bylo dalej.. o ile pamietacie hehe
P.S. zdjecia z mojego telefonu sa do bani wiec nastepnym razem wezme po prostu aparat, aby wszystko uwiecznic i stworzyc pwenego rodzaju kronike... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| bouncingTEAMnarsiltm
| Dołączył: 05 Wrz 2007 | Posty: 42 | Skąd: GDAĹSK dumnie POLSKA mniej |
|
Wysłany: 10 Wrz 2007, 21:37 Temat postu: hahah |
|
|
Lovisia hehe no zes padla jak kamien w wode za aktorami sie lata co ?
Na filmach i aparatach wyszĹas gustownie i taktownie hehe
mam kilka z qbik'a filmow jak cos to pisz no chyba ze dajcie mi znac to wstawie tutaj Niech widzi reszta jak bouncing team sie bawi hehe...
oczywiscie Katarinka i NariSlimTM jako krol parkietu no nie da sie nadgonic tego czlowieka
ps.:ja tu myslalem ze sie pobawie z Toba a tu o ...... no ale rozmowy przednie na temat teori spisku he he he he he ja pamietam
Pozniej po qbik'u dla mniejszosci ;] przenieslismy sie do czegos tam dziwnego gdzie biegali na dropsach i tarzali sie po ziemi...... filim ogarnal towarzystwo to sie pozbierali i wygladali jak ludzie na moment.... hahahah no ale 30 minut "tam" i do domu bo nie bylo sensu patrzec na tych ludzi od pluga oderwanych heh...... kto pamieta wiecej ?
frydzia pozrawia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| bouncingTEAMnarsiltm
|
Wysłany: 10 Wrz 2007, 21:40 Temat postu: hahahahah |
|
|
TAJSKA KNAJPA ! hahahahahah Jaro nastepnym razem z Naritisisilimem wybieram ja
no wymiekam ogladam filmiki juz 4 raz i chce jeszcze hahahahahah
jaka pooompaaaa jak ona wylaaaa hahahah
a co do olivierka to ja sie pisze swietny klub gustowny bardzo mily i spokojny na poczatku tylko tam lazilem malo mlodych ludzi za to czesto znani i lubiani sa jak Magni (o ilektos zna) albo Monica z Nylonu yeah   (jak pomylilem imie to sorki) no wiec ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| HARRY75
 | Dołączył: 15 Cze 2007 | Posty: 417 | Skąd: z KÄ
towni |
|
Wysłany: 10 Wrz 2007, 22:43 Temat postu: |
|
|
Niech TEAM zapodaje film jeĹli Ĺaska . Spotkanie bardzo miĹe choÄ dla mnie krĂłtkie zbyt . Rybki musiaĹem nagle nakarmiÄ ... Pozdrawiam . P.S Mieszkam w 105 wiÄc na next saturday jak najbardziej siÄ piszÄ . |
|
Powrót do góry |
|
 |
| HARRY75
towni |
|
Wysłany: 10 Wrz 2007, 22:46 Temat postu: |
|
|
a jeszcze kibicĂłw pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| narsiltm
 | Dołączył: 15 Gru 2006 | Posty: 186 | Skąd: SkÄ
dinÄ
d. |
|
Wysłany: 10 Wrz 2007, 22:55 Temat postu: |
|
|
Dobry wieczor!
Dziekuje Lovisie za zalozenie watku.
W koncu udalo mi sie zebrac, zeby cos napisac. Bylo swietnie!!!!! Dziekuje wszystkim ktorzy byli(Lovisa, Katerina, Przemek, Ganges, Kozik, Jaro, kolega Harry z Nikad , i ten Czech ktorego nazywalismy Satan). Jak widac mielismy male niedobory plci pieknej ale mam nadzieje, ze w piatek ulegnie to zmianie!
Niezaprzeczalnym gwozdziem wieczoru byla tajska dyskoteka z dzidzejem Penhuam-Xianuxei Tai Pai Patataj... poprostu wymiatal!
Jak napisal juz BouncingTeam Lovisa zbyt wiele nie stracila, po QBarze odwiedzilismy jeszcze Barinn, chyba celem fizycznego dobicia sie!
Przemusiu wklej zdjecia. Koniecznie i jak najszybciej, te ktore robil Arek nie nadaja sie zbytnio, wszystko jest za mgla jakas
To co, zbieramy sie na piatek?Moj ostatni wieczor na Islandi  _________________ Wczoraj(04.08.07), w godzinach wieczornych, para znanych bandziorĂłw,
niejaki Samo Zycie i jego dziwka GĹÄbsza Refleksja, po prostu - zabili mnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| narsiltm
dinÄ
d. |
|
Wysłany: 10 Wrz 2007, 23:00 Temat postu: |
|
|
Harry sorki za te palce w piwie! Naprawde bylo mi glupio  _________________ Wczoraj(04.08.07), w godzinach wieczornych, para znanych bandziorĂłw,
|
Powrót do góry |
|
 |
| bouncingTEAMnarsiltm
|
Wysłany: 10 Wrz 2007, 23:08 Temat postu: hahahahah |
|
|
narsiltm napisał: | Harry sorki za te palce w piwie! Naprawde bylo mi glupio  |
hahahah nie wieze nie wiedzialem hahaha Harry z nikad co ? Ten co nie chcial sie przyznac skad jest w Polsce ?
Nari... o Jacob'ie zapomniales heheheh jezu a zes densil z KaÄkÄ
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| narsiltm
dinÄ
d. |
|
Wysłany: 10 Wrz 2007, 23:24 Temat postu: |
|
|
Hehe, sam zes niezle densil Starenki!
Chodzi Ci o Jacoba, naszego frienda z Icelandii? _________________ Wczoraj(04.08.07), w godzinach wieczornych, para znanych bandziorĂłw,
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 10 Wrz 2007, 23:27 Temat postu: |
|
|
no to jak bylo to juz wszyscy pewnie sie domyslaja a co do mojej fotki na forum to nie bardzo chce. chyab ze osobiscie sobie rogi dorysuje hehe.
To zrobmy spotkanie w Ălver na 104 w te sobote o 21:00
Mam nadzieje ze przypomni mi sie wczesniej jak tym razem hehehe.
mam fajny filmik z karaoke wlasnei z tego beru ale nie wiem jak go tu wsadzic zeby kazdy mogl obejzec. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 10 Wrz 2007, 23:32 Temat postu: |
|
|
lovisa napisał: | no to jak bylo to juz wszyscy pewnie sie domyslaja a co do mojej fotki na forum to nie bardzo chce. chyab ze osobiscie sobie rogi dorysuje hehe.
To zrobmy spotkanie w Ălver na 104 w te sobote o 21:00
Mam nadzieje ze przypomni mi sie wczesniej jak tym razem hehehe.
mam fajny filmik z karaoke wlasnei z tego beru ale nie wiem jak go tu wsadzic zeby kazdy mogl obejzec. |
moze jak przeslesz na adres email redakcji iceland.pl z prosba o zamieszczenie tutaj ,to moze go zamieszcza
a jak nie to zawsze mozesz zarejestrowac sie na youtube.com i tam wrzucic film, a tutaj zamiescic link |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 11 Wrz 2007, 0:00 Temat postu: |
|
|
probuje na wrzute zaladowac ale potrwa to pewnie do rana. na youtube mam limit 100mb a film ma 101 i nie mam jak go uciac. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Papusrakus Nerwosouxl
| Dołączył: 11 Wrz 2007 | Posty: 5 | |
|
Wysłany: 11 Wrz 2007, 0:27 Temat postu: |
|
|
Cytat: | nie nadaja sie zbytnio, wszystko jest za mgla jakas Wink |
No w koĹcu Reykjavik tĹumaczÄ
c na polski znaczy zatoka mgieĹ ?
Poza tym to miaĹem sĹabe baterie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 11 Wrz 2007, 0:36 Temat postu: |
|
|
Papusrakus Nerwosouxl napisał: |
No w koĹcu Reykjavik tĹumaczÄ
c na polski znaczy zatoka mgieĹ ?
Poza tym to miaĹem sĹabe baterie  |
znaczy zatoka dymow.
reykja - dym palic
vik - zatoka |
|
Powrót do góry |
|
 |
| bouncingTEAMnarsiltm
|
Wysłany: 11 Wrz 2007, 0:41 Temat postu: |
|
|
no dymow to zadnych nie bylo hahahah
No i widze ze ktos nowy sie zarejestrowal hahahaha juz wiem kto i w dodatku sie glupio tlumaczy
no ja nie wiem czy mnie malzonka pusci ostatnio przegielismy na lodowcu i mnie ni puszcza z ekipa bouncing team hahahah no zartuje ale w ten weekend raczej odpuszcze musze z nia pobyc :/ bo chce
no ale ekipka mnie sie podobala jak najbardziej
Lovisia co do filmu wrzuc w jakis konwerter mp4. mp4 to malusi format na ktory wlasnie zamieniam moje filmiki wstawiam je na you tube dam linki ale pozniej musze isc spac juz :/
nie ma na nich twojej facjaty poswiaty aury itd itp hehe
dobranoc bÄ
czki.........zzZzZzzZzzZZZzz |
|
Powrót do góry |
|
 |
| HARRY75
towni |
|
Wysłany: 11 Wrz 2007, 1:00 Temat postu: |
|
|
a miaĹem siÄ nie odzywaÄ ... paluszki do piwa dobra rzecz... i nie znikÄ
d tylko z Nibylandii ... Ĺźeby nie byĹo potem Ĺźe jakieĹ bariery czy coĹ tam ... pozdrawiam wesoĹkĂłw tym razem ... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| bouncingTEAMnarsiltm
|
Wysłany: 11 Wrz 2007, 1:13 Temat postu: |
|
|
heheheheh dzieki za pozdrowienia hehe
no i kiedy Lovisia autko pozyczamy znowu ? Powiem ci ze bardzo ciekawe tematy sie wywiazywaly w interiorze owego pojazdu na forum by je mozna przeniesc chociaz juz sa ;P |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 11 Wrz 2007, 9:31 Temat postu: |
|
|
jak pojdziemy do barku przy parku na karaoke to ja sie oddeleguje na autonodze bo niedaleko mieszkam. a jak mam autko to i piwka nie moge sie napic wiec nie zawsze jedzie ze mna.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Papusrakus Nerwosouxl
| Dołączył: 11 Wrz 2007 | Posty: 5 | |
|
Wysłany: 11 Wrz 2007, 14:22 Temat postu: |
|
|
PrzecieĹź ja siÄ nie tĹumaczÄ tak przetĹumaczyĹ tÄ
nazwÄ ktoĹ na forum czy portalu ale widzÄ ,Ĺźe bĹÄdnie bo tu sÄ
bardziej kompetentni ludzie
ZresztÄ
co za róşnica dym czy mgĹa ,tak czy tak siwo byĹo  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Zla_kobieta ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
 | Dołączył: 05 Cze 2007 | Posty: 96 | Skąd: KaszĂŤbĂŤ/GdaĹsk/od 28.06.07 Reykjavik |
|
Wysłany: 12 Wrz 2007, 0:48 Temat postu: |
|
|
Heh... Lovisa szkoda, Ĺźe mi nie odpisaĹaĹ jak prosiĹam o nr tel...
ByĹam jakiĹ kwadrans po 21 przy AHUSie ...ale jako, Ĺźe na forum nikt nie podaĹ dokĹadnej godziny spotkania stwierdziĹam, Ĺźe lepiej niĹź siedzieÄ samej w kawiarni bÄdzie kupiÄ kleniurki w 1011 i pojechaÄ do domu. _________________ Have you ever been mellow? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|