Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
| maniakzz ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1 (dublowanie ogłoszeń)
| Doczy: 25 Lip 2014 | Posty: 3 | |
|
Wysany: 9 Sty 2015, 7:08 Temat postu: JAK TO JEST Z PRZEGLĄDAMI SAMOCHODOWYMI? |
|
|
Witam. Jak to jest z przeglądami samochodów? Pewien znajomy powiedział mi, że jeśli przegląd kończy mi się w styczniu to bez obaw mogę jeszcze jakiś czas się poruszać. Może ktoś mi wyjaśnić, czy to prawda i jeśli tak, to na jakich zasadach?
Pozdrawiam |
|
Powrt do gry |
|
 |
| redd Zablokowany z powodu dublowania ogłoszeń
| Doczy: 03 Lut 2012 | Posty: 48 | |
|
Wysany: 10 Sty 2015, 19:57 Temat postu: Re: JAK TO JEST ? |
|
|
maniakzz napisa: | Witam. Jak to jest z przeglądami samochodów? Pewien znajomy powiedział mi, że jeśli przegląd kończy mi się w styczniu to bez obaw mogę jeszcze jakiś czas się poruszać. Może ktoś mi wyjaśnić, czy to prawda i jeśli tak, to na jakich zasadach?
Pozdrawiam | masz 2 miesiace zwłoki po tym czasie jest karą 15tys kolejny miesiąc 30tys |
|
Powrt do gry |
|
 |
| GoBo ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1 (dublowanie ogłoszeń)
| Doczy: 16 Wrz 2007 | Posty: 106 | Skd: KEFLAVIK |
|
Wysany: 10 Sty 2015, 21:11 Temat postu: Re: JAK TO JEST ? |
|
|
redd napisa: | maniakzz napisa: | Witam. Jak to jest z przeglądami samochodów? Pewien znajomy powiedział mi, że jeśli przegląd kończy mi się w styczniu to bez obaw mogę jeszcze jakiś czas się poruszać. Może ktoś mi wyjaśnić, czy to prawda i jeśli tak, to na jakich zasadach?
Pozdrawiam | masz 2 miesiace zwłoki po tym czasie jest karą 15tys kolejny miesiąc 30tys |
Skąd wy ludziska bierzecie takie bzdury?? W głowach Wam się rodzą.
Jeśli jest to wiarygodna informacja poproszę o źródło tych bzdur. |
|
Powrt do gry |
|
 |
| morsuczek
| Doczy: 26 Lis 2008 | Posty: 79 | |
|
Wysany: 11 Sty 2015, 1:32 Temat postu: |
|
|
Z tego co sie orientuje, to placi sie kare za zwlekanie z przegladem, ale to jest 7,500 ale za ile to nie wiem.. |
|
Powrt do gry |
|
 |
| lolo209
 | Doczy: 20 Lut 2009 | Posty: 69 | Skd: reykjavik |
|
Wysany: 11 Sty 2015, 12:32 Temat postu: |
|
|
Jeżeli numer rejestracji jest 1 to masz jeszcze 2 dodatkowe miesiące. Lecz musisz przyjechać przed upływam ostatniego dnie tego ostatniego miesiąca. Jeżeli dostaniesz kilka rzeczy do naprawy, to pod koniec pierwszego miesiąca od którego dostaniesz to, możesz zadzwonić i przenieść to na następny miesiąc.
A z tą ceną to płacisz 7500 jak sie nie pojawisz w pierwszym miesiącu, a potem dorzucają jeszcze raz 7500. _________________ Dniem żyje nocą umieram |
|
Powrt do gry |
|
 |
| Hanka79
| Doczy: 14 Lip 2008 | Posty: 106 | Skd: Kopavogur |
|
Wysany: 11 Sty 2015, 19:07 Temat postu: Re: JAK TO JEST ? |
|
|
GoBo napisa: | redd napisa: | maniakzz napisa: | Witam. Jak to jest z przeglądami samochodów? Pewien znajomy powiedział mi, że jeśli przegląd kończy mi się w styczniu to bez obaw mogę jeszcze jakiś czas się poruszać. Może ktoś mi wyjaśnić, czy to prawda i jeśli tak, to na jakich zasadach?
Skąd wy ludziska bierzecie takie bzdury?? W głowach Wam się rodzą.
Jeśli jest to wiarygodna informacja poproszę o źródło tych bzdur. |
Proszę, oto skąd bierzemy te "bzdury":
http://www.samgongustofa.is/media/umferd/leyfi-og-umferdareftirlit/Reglugerd-um-skodun-okutaekja-nr-8-2009-20121227.pdf _________________ Budząc się rano, pomyśl jaki to wspaniały skarb żyć, oddychać i móc się radować. |
|
Powrt do gry |
|
 |
| Chrzan
| Doczy: 01 Lut 2010 | Posty: 15 | |
|
|
Powrt do gry |
|
 |
| maniakzz ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1 (dublowanie ogłoszeń)
| Doczy: 25 Lip 2014 | Posty: 3 | |
|
Wysany: 11 Sty 2015, 20:10 Temat postu: |
|
|
Czyli w skrócie. Pierwsze 2 miesiące zwłoki są tolerowane, później nakładana jest kara ? |
|
Powrt do gry |
|
 |
| Hanka79
| Doczy: 14 Lip 2008 | Posty: 106 | Skd: Kopavogur |
|
Wysany: 13 Sty 2015, 22:38 Temat postu: |
|
|
maniakzz napisa: | Czyli w skrócie. Pierwsze 2 miesiące zwłoki są tolerowane, później nakładana jest kara ? |
W skrócie: tak.  _________________ Budząc się rano, pomyśl jaki to wspaniały skarb żyć, oddychać i móc się radować. |
|
Powrt do gry |
|
 |
|