Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| adammak
| Dołączył: 17 Sty 2014 | Posty: 6 | Skąd: Warszawa |
|
Wysłany: 26 Mar 2014, 12:26 Temat postu: |
|
|
No tak, mogĹo pokrzyĹźowaÄ DuĹźo masz? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 28 Mar 2014, 19:35 Temat postu: |
|
|
Panowie i dopiero teraz sie ujawniacie? Toz ja od ponad dekady szukam tu numizmatykow, no dobra, zbieraczy monet bo do nich sie zaliczam, na numizmatyka trzeba miec majatek , ale zaznaczyc musze ze zbieram tylko srebrne monetki  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| fajnuski
| Dołączył: 26 Mar 2014 | Posty: 2 | |
|
Wysłany: 31 Mar 2014, 9:29 Temat postu: |
|
|
adammak napisał: | No tak, mogĹo pokrzyĹźowaÄ DuĹźo masz? |
Ja wiem czy duĹźo. TeĹź ich nie zbieram na zasadzie: kupowania. Raczej: tu znajdÄ, tu z kimĹ wymieniÄ, tu kogoĹ poproszÄ o przywiezienie. Najcenniejsze moje monety to amerykaĹski dolar, moneta z RPA (jedyna kupiona ), monety z Indii (kumpela byĹa i przywiozĹa) oraz macedoĹska moneta. ĹťaĹujÄ trochÄ, Ĺźe nie mam nic skandynawskiego  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| koalaPL
 | Dołączył: 31 Mar 2014 | Posty: 5 | |
|
Wysłany: 31 Mar 2014, 10:57 Temat postu: |
|
|
Ja zbieram wydawane przez NBP, chcociaĹź tych droĹźszych,specjalnych nie kupujÄ tak czÄsto. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Jessi26
| Dołączył: 03 Cze 2014 | Posty: 3 | |
|
Wysłany: 3 Cze 2014, 12:57 Temat postu: |
|
|
mam pytanie do damskiej czÄĹci forum , ile posiadacie torebek i na jakie okolicznoĹci? : ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
| plastik UĹťYTKOWNIK ZBANOWANY za spamowanie
| Dołączył: 26 Wrz 2013 | Posty: 52 | |
|
Wysłany: 8 Wrz 2014, 13:00 Temat postu: |
|
|
Oj, torebek mam mnĂłstwo. CiÄĹźko byĹoby mi je nawet zliczyÄ . Sporo mam rĂłwnieĹź miÄtowych sukienek, ktĂłre mogĹabym nosiÄ w zasadzie na kaĹźdÄ
okazjÄ. Czasami zresztÄ
mam wraĹźenie, Ĺźe jestem jakÄ
Ĺ kolekcjonerkÄ
ubraĹ . To samo tyczy siÄ oczywiĹcie i butĂłw  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mareku
| Dołączył: 16 Paź 2014 | Posty: 2 | |
|
Wysłany: 16 Paź 2014, 20:16 Temat postu: |
|
|
Ja zbieram stare monety, czasem cos fajnego siÄ uda kupiÄ np. przez allegro |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lazy_woj
| Dołączył: 10 Paź 2014 | Posty: 2 | |
|
Wysłany: 17 Paź 2014, 13:14 Temat postu: |
|
|
kolekcjonuje wspomnienia wiem moĹźe to gĹupio brzmieÄ ale rzeczy materialne jakoĹ mnie nie bawiÄ
. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
 | Dołączył: 08 Cze 2008 | Posty: 1422 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 17 Paź 2014, 21:21 Temat postu: |
|
|
mynymalysta  _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Izkaa28
| Dołączył: 21 Paź 2014 | Posty: 1 | |
|
Wysłany: 21 Paź 2014, 12:23 Temat postu: |
|
|
KolekcjonujÄ pĹyty winylowe  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| linda77
| Dołączył: 12 Gru 2014 | Posty: 4 | Skąd: Warszawa |
|
Wysłany: 12 Gru 2014, 10:38 Temat postu: |
|
|
Niestety ostatnio brak czasu na zbieranie czegokolwiek - na razie moje hobby top nauka jÄzykĂłw - obecnie na tapecie nauka niemieckiego |
|
Powrót do góry |
|
 |
| plastik UĹťYTKOWNIK ZBANOWANY za spamowanie
| Dołączył: 26 Wrz 2013 | Posty: 52 | |
|
Wysłany: 23 Gru 2014, 13:38 Temat postu: |
|
|
Nauka jÄzykĂłw to Ĺwietnie hobby, wiÄc nie ma siÄ czego wstydziÄ  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| barbarka69
| Dołączył: 24 Gru 2014 | Posty: 12 | |
|
Wysłany: 24 Gru 2014, 10:24 Temat postu: |
|
|
plastik napisał: | Nauka jÄzykĂłw to Ĺwietnie hobby, wiÄc nie ma siÄ czego wstydziÄ  |
To prawda ale nie wszyscy majÄ
do tego gĹowÄ. Mnie nauka jÄzykĂłw przychodzi z wielkim trudem (ale prĂłbujÄ). JeĹli chodzi o hobby to moim jest zbieranie starych banknotĂłw - juĹź siÄ trochÄ tego uzbieraĹo. Za niewielkie pieniÄ
dze moĹźna czasem trafiÄ na coĹ fajnego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 26 Gru 2014, 7:40 Temat postu: |
|
|
DELETED |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 6 Sty 2015, 11:09 Temat postu: |
|
|
barbarka69 napisał: | plastik napisał: | Nauka jÄzykĂłw to Ĺwietnie hobby, wiÄc nie ma siÄ czego wstydziÄ  |
do tego gĹowÄ. Mnie nauka jÄzykĂłw przychodzi z wielkim trudem (ale prĂłbujÄ). JeĹli chodzi o hobby to moim jest zbieranie starych banknotĂłw - juĹź siÄ trochÄ tego uzbieraĹo. Za niewielkie pieniÄ
dze moĹźna czasem trafiÄ na coĹ fajnego. | U mnie tez sie nazbieralo, jesli szukasz cos specjalnego to pisz, moze sie trafi, ja nastawiony jestem na srebrne monetki  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| barbarka69
| Dołączył: 24 Gru 2014 | Posty: 12 | |
|
Wysłany: 6 Sty 2015, 13:56 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn napisał: | barbarka69 napisał: | plastik napisał: | Nauka jÄzykĂłw to Ĺwietnie hobby, wiÄc nie ma siÄ czego wstydziÄ  |
dze moĹźna czasem trafiÄ na coĹ fajnego. | U mnie tez sie nazbieralo, jesli szukasz cos specjalnego to pisz, moze sie trafi, ja nastawiony jestem na srebrne monetki  |
Sxxxxn - ja tak jak pisaĹam zbieram tylko stare banknoty nie monety. JeĹli ktoĹ ma podobne hobby i chciaĹby siÄ wymieniÄ to zapraszam na PV. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 11 Sty 2015, 13:03 Temat postu: |
|
|
barbarka69 napisał: | Sxxxxn napisał: | barbarka69 napisał: | plastik napisał: | Nauka jÄzykĂłw to Ĺwietnie hobby, wiÄc nie ma siÄ czego wstydziÄ  |
Sxxxxn - ja tak jak pisaĹam zbieram tylko stare banknoty nie monety. JeĹli ktoĹ ma podobne hobby i chciaĹby siÄ wymieniÄ to zapraszam na PV. | Chyba nie jasno sie wyrazilem, przy okazji monet nazbieralo mi sie rowniez duzo banknotow:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Filadelfia5 UĹťYTKOWNIK ZBANOWANY
| Dołączył: 12 Sty 2015 | Posty: 3 | Skąd: Puck |
|
Wysłany: 15 Sty 2015, 0:50 Temat postu: |
|
|
Ja uwielbiam czytac ksiÄ
Ĺźki  |