Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
| jinkazama Zablokowany z powodu dublowania ogłoszeń
| Doczy: 26 Sty 2014 | Posty: 10 | |
|
Wysany: 21 Sty 2015, 12:46 Temat postu: zalaczanie zdjec do ogloszen. |
|
|
Czesc, w jakim sposob moge zalaczac zdjecia do moich ogloszen ?
Mam duzo ubran, kosmetykow i tym podobnych rzeczy do sprzedania i nie wiem jak zalaczac zdjecia aby ludzie mieli okazje zobaczyc moje propozycje.
Ktos sie na tym zna ?
Dzieki! |
|
Powrt do gry |
|
 |
| antenka UŻYTKOWNIK ZBANOWANY
| Doczy: 28 Sie 2011 | Posty: 91 | |
|
Wysany: 21 Sty 2015, 13:23 Temat postu: Re: zalaczanie zdjec do ogloszen. |
|
|
jinkazama napisa: | Czesc, w jakim sposob moge zalaczac zdjecia do moich ogloszen ?
Mam duzo ubran, kosmetykow i tym podobnych rzeczy do sprzedania i nie wiem jak zalaczac zdjecia aby ludzie mieli okazje zobaczyc moje propozycje.
Ktos sie na tym zna ?
Dzieki! | musisz znaleźć stronę internetową wpisując zdjęcie na forum na tej stronie generuje kod do zdjęcia i kod wklejam na forum przed i za kodem musisz wpisać img czy coś takiego i taki kod generuje zdjęcie patrzysz podgląd i zamiast kodu widzisz juz zdjecie |
|
Powrt do gry |
|
 |
| Admin Główny Administrator
 | Doczy: 30 Pa 2007 | Posty: 155 | |
|
Wysany: 21 Sty 2015, 20:51 Temat postu: Re: zalaczanie zdjec do ogloszen. |
|
|
jinkazama napisa: | Czesc, w jakim sposob moge zalaczac zdjecia do moich ogloszen ?
Ktos sie na tym zna ?
Dzieki! |
Należy dodać link z adresem url zdjęcia: http://www.iceland.pl/nadeslanefotki/2010-04-24_rafno001_mf.jpg,
a następnie zaznaczyć go i kliknąć powyżej pole z napisem 'Img', które jest drugie po prawej. Wtedy po wysłaniu posta w ogłoszeniu znajdzie się zdjęcie:
Proszę jednak pamiętać, że w każdym dziale ogłoszeń można dodać tylko 1 ogłoszenie w ciągu 7 dni, bez względu na temat i treść ogłoszenia. Swoje ogłoszenie można w każdej chwili poddać edycji i zmienić jego treść lub tytuł, ewentualnie coś dopisać.
Nie można również dodawać tego samego ogłoszenia w różnych działach.
Pozdrawiam w imieniu zespołu ICELAND.PL! _________________ CHCESZ WSPOMÓC FORUM ORAZ ICELAND.PL? WPŁAĆ DATEK! |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|