Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| jumper
| Dołączył: 04 Lut 2015 | Posty: 8 | |
|
Wysłany: 4 Lut 2015, 17:10 Temat postu: WĹasny biznes w Islandii |
|
|
Znam siÄ najlepiej na handlu - wiÄc pewnie jakiĹ sklep. MyĹlicie, Ĺźe sÄ
jakieĹ szanse na sukces?. PoznaĹem juĹź caĹkiem przyzwoicie jÄzyk - wiÄc z tym nie mam problemu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
 | Dołączył: 15 Lip 2008 | Posty: 1195 | Skąd: GdaĹsk |
|
Wysłany: 4 Lut 2015, 23:41 Temat postu: |
|
|
Zawsze sÄ
szanse na sukces.
ĹťyczÄ powodzenia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| result UĹťYTKOWNIK ZBANOWANY za spamowanie
| Dołączył: 26 Gru 2014 | Posty: 24 | |
|
Wysłany: 5 Lut 2015, 17:20 Temat postu: Re: WĹasny biznes w Islandii |
|
|
jumper napisał: | Znam siÄ najlepiej na handlu - wiÄc pewnie jakiĹ sklep. MyĹlicie, Ĺźe sÄ
jakieĹ szanse na sukces?. PoznaĹem juĹź caĹkiem przyzwoicie jÄzyk - wiÄc z tym nie mam problemu. |
Powiem Ci, Ĺźe zakĹadanie firmy w Islandii nie stanowi Ĺźadnego problemu. To jest stara gospodarka kapitalistyczna - oni tutaj wiedzÄ
, Ĺźe przedsiÄbiorcy do dobrodziejstwo.
Rozumiem, Ĺźe chciaĹbyĹ uruchomiÄ jakiĹ sklep? Gdzie konkretnie mieszkasz? Czy miaĹby to byÄ jakiĹ spoĹźywczy ? Czy coĹ innego |
|
Powrót do góry |
|
 |
| jumper
| Dołączył: 04 Lut 2015 | Posty: 8 | |
|
Wysłany: 6 Lut 2015, 17:43 Temat postu: |
|
|
No wĹaĹnie zastanawiaĹem siÄ nad otworzeniem sklepu w Rejkiaviku. Tylko raczej nie spoĹźywczy - bo tego jest duĹźo. CoĹ z bardziej trwaĹym asortymentem. Mam kilka pomysĹĂłw MoĹźe wy tutaj podpowiecie czego tutaj brakuje ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| powerxxl
| Dołączył: 15 Lut 2012 | Posty: 53 | |
|
Wysłany: 15 Mar 2015, 17:45 Temat postu: |
|
|
PrzyĹÄ
cze sie, Czy orientuje siÄ ktoĹ jak wyglÄ
da sprawa na islandi z otwarciem swojej firmy w przetwĂłrstwie rybnym ? ( mam na mysli maĹa fabryka rybna) chodzi mi tu czy trzeba posiadac jakies specjalne uprawnienia do otwarcia dziaĹalnoĹci i jak ma sie sprawa do kredytĂłw na otwarcie dziaĹalnoĹci ? Bardzo prosze o sprawdzone i konkretne informacje |
|
Powrót do góry |
|
 |
|