Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| froncekasia
| Dołączył: 14 Sty 2016 | Posty: 5 | |
|
Wysłany: 14 Sty 2016, 13:22 Temat postu: |
|
|
jaki jest przybliĹźony koszt wycieczki na islandii? kocham podróşe, warto byĹoby wybrac sie w te piÄkne miejsce. Czy ktoĹ posiada jakeiĹ informacje? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| roger9300 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 07 Sty 2008 | Posty: 463 | |
|
Wysłany: 24 Sty 2016, 22:49 Temat postu: |
|
|
wejdz na islandia4u.pl polski przewodnik i polskie ceny _________________ Take nothing but pictures.
Kill nothing but time.
Leave nothing but footprints.
Make nothing but memories.
http://picasaweb.google.pl/charzynskibartlomiej |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lemelek
| Dołączył: 21 Lut 2016 | Posty: 3 | |
|
Wysłany: 21 Lut 2016, 23:56 Temat postu: Wyjazd na IslandiÄ 21.03 - 1.04.2016 |
|
|
CzeĹÄ,
Czy jest ktoĹ kto wybiera sie na IslandiÄ w dniach 21.03 - 1.04? LecÄ z GdaĹska i powoli organizujÄ sobie plan wizyty - niestety ale podróş samemu przez wyspÄ powoli przerasta moje finansowe moĹźliwoĹci. MoĹźe w wiecej osĂłb?
Druga sprawa - nie wiem jak to wyglÄ
da - czy wynajem auta jest moĹźliwy tylko przez wypoĹźyczalnie czy teĹź jest to inaczej moĹźliwe (mam na myĹli ogĹoszenia prywatne itp). Szukam auta w dniach 23.03 - 30.03. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| adam13 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1 (dublowanie ogĹoszeĹ)
| Dołączył: 10 Kwi 2012 | Posty: 9 | Skąd: KEFLAVIK |
|
Wysłany: 13 Mar 2016, 19:47 Temat postu: |
|
|
witam wiem ze w Icepol mona wypozyczyc auta z wypozyczalni i auta prywatne musisz napisac na facebook |
|
Powrót do góry |
|
 |
| SebastianPawlak
| Dołączył: 12 Lut 2014 | Posty: 2 | Skąd: Zator |
|
Wysłany: 15 Kwi 2016, 21:25 Temat postu: KÄ
piel w ciepĹych wodach |
|
|
Czy to rzeczywiĹcie moĹźliwe, aby mĂłc tak na Ĺonie natury pomoczyÄ siÄ w ciepĹej wodzie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| PiotrD
| Dołączył: 12 Paź 2014 | Posty: 36 | Skąd: Bielsko-BiaĹa / Reykjavik |
|
Wysłany: 16 Kwi 2016, 8:02 Temat postu: Re: KÄ
piel w ciepĹych wodach |
|
|
SebastianPawlak napisał: | Czy to rzeczywiĹcie moĹźliwe, aby mĂłc tak na Ĺonie natury pomoczyÄ siÄ w ciepĹej wodzie? |
RzeczywiĹcie - moĹźliwe ! _________________ Do tego by siÄ wspinaÄ nie potrzeba odwagi, w zupeĹnoĹci wystarcza brak wyobraĹşni. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| olkaaa24
| Dołączył: 20 Kwi 2016 | Posty: 5 | |
|
Wysłany: 21 Kwi 2016, 11:04 Temat postu: |
|
|
froncekasia napisał: | jaki jest przybliĹźony koszt wycieczki na islandii? kocham podróşe, warto byĹoby wybrac sie w te piÄkne miejsce. Czy ktoĹ posiada jakeiĹ informacje? |
Koniecznie poczytaj te informacje http://iceventure.pl/ znajdziesz wszelkie informacje na temat podróşy do Islandii, ja za poĹrednictwem tej organizacji wyjeĹźdĹźam w paĹşdzierniku do Islandii |
|
Powrót do góry |
|
 |
|