Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
| martin7 Zbyt częsta publikacja ogłoszeń!
| Doczy: 02 Cze 2015 | Posty: 6 | Skd: BARLINEK |
|
Wysany: 17 Kwi 2016, 23:39 Temat postu: na prom czy jest problem wjechac |
|
|
witam mam pytanie,czy ktos wie czy i na jakich najwiekrzych kolach moge wjechac na prom bo mam forda f 350 na kolach 38 cali podwyszszony czy bede mial problem z wjechaniem na prom?jesli ktos mi pomoze serdecznie dziekuje |
|
Powrt do gry |
|
 |
| Jar
| Doczy: 09 Lut 2010 | Posty: 188 | Skd: Lublin |
|
Wysany: 18 Kwi 2016, 19:30 Temat postu: |
|
|
Nie wiem, ale może napisz maila/zadzwoń do linii promowej (bezpośrednio do Smyrill). Bilet już kupowałeś? Tam przy rezerwacji miejsca na promie podaje się przedział wysokości pojazdu (jego rozmiary mają wpływ na cenę biletu rzecz jasna). Jeśli po wymianie kół nie przekroczyłeś limitu podanego w rezerwacji, to tematu w ogóle nie ma. Tę wysokość podaje się dlatego, że fizycznie na pokładach samochodowych są strefy o różnej wysokości pionowej. M. in. są takie jakby półki z rampami, gdzie upycha się mniejsze pojazdy. Dla kierownika załadunku w porcie jest raczej istotne, ile dany rejs będzie wiózł TIR-ów, ile osobówek, a ile kamperów czy vanów. Przypadkiem nawet miałem przez chwilę okazję obserwować gościa przy pracy, ciekawe doświadczenie. Co prawda powód tego faktu był raczej mało zabawny...
Pozdrawiam
-J. |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|