Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| Madzioreczek
| Dołączył: 22 Lis 2006 | Posty: 5 | |
|
Wysłany: 29 Paź 2007, 18:03 Temat postu: Program Leonardo da Vinci |
|
|
Witam wszystkich zainteresowanych edukacjÄ
na Islandii. Program LdV to wymiana praktyk i doĹwiadczeĹ przez pracodawcĂłw i studentĂłw. W zwiÄ
zku z nim poszukujÄ osoby, ktĂłra pracuje na Islandii w zawodzie prawniczym. ByĹabym zobowiÄ
zana w zwiÄ
zku z uĹźyczeniem mi kontaktu stwarzajÄ
cego moĹźliwoĹÄ wysĹania aplikacji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| sebastianaladyn
| Dołączył: 13 Wrz 2013 | Posty: 3 | |
|
Wysłany: 13 Wrz 2013, 14:55 Temat postu: |
|
|
A on jeszcze istnieje? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| regularna
| Dołączył: 01 Lis 2013 | Posty: 5 | Skąd: Sopot |
|
Wysłany: 1 Lis 2013, 20:50 Temat postu: |
|
|
wĹaĹnie myslaĹam Ĺźe ten program juz nie dziala. Jesli jestem w bĹÄdzie to proszÄ o informacje |
|
Powrót do góry |
|
 |
| sewekrusek
| Dołączył: 21 Sie 2014 | Posty: 4 | Skąd: Leszno |
|
Wysłany: 21 Sie 2014, 9:36 Temat postu: |
|
|
TeĹź wĹaĹnie dĹugo nie sĹyszaĹem o tym programie. Ale moja koleĹźanka pracuje w takiej organizacji ktĂłra organizuje takie wyjazdy i zajmuje siÄ studentami z Polski z Danii. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| jasmine12
| Dołączył: 20 Wrz 2014 | Posty: 1 | |
|
Wysłany: 20 Wrz 2014, 10:18 Temat postu: |
|
|
Ale co innego jest praca, gdzie od biedy mozna siÄ porozumiec na migi i wykonywac ja bez slowa nawet, a co innego jechac tam studiowaÄ. To sÄ
wykĹady, Äwiczenia, rozmowy i egzaminy - tu nie ma mowy o wymĂłwkach, typu: "bo ja nie zrozumiaĹam". Kandydat na studenta musi umiec bardzo dobrze j.angielski i dostaje tylko rok czasu na nauczenie sie islandzkiego. Tak piszÄ
na oficjalnej stronie Uniwersytetu Islandzkiego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 30 Wrz 2014, 10:53 Temat postu: |
|
|
jasmine12 napisał: | Ale co innego jest praca, gdzie od biedy mozna siÄ porozumiec na migi i wykonywac ja bez slowa nawet, a co innego jechac tam studiowaÄ. To sÄ
wykĹady, Äwiczenia, rozmowy i egzaminy - tu nie ma mowy o wymĂłwkach, typu: "bo ja nie zrozumiaĹam". Kandydat na studenta musi umiec bardzo dobrze j.angielski i dostaje tylko rok czasu na nauczenie sie islandzkiego. Tak piszÄ
na oficjalnej stronie Uniwersytetu Islandzkiego. |
dokĹadnie, potem nie ma wymĂłwek |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mlekof
| Dołączył: 06 Paź 2015 | Posty: 4 | |
|
Wysłany: 6 Paź 2015, 13:03 Temat postu: |
|
|
Warto siÄ tym zainteresowaÄ, z tego co wiem coraz wiÄcej PolakĂłw bierze w nim udziaĹ. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|