Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| kandydat65
 | Dołączył: 19 Kwi 2006 | Posty: 59 | |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| wredna_mimi
 | Dołączył: 13 Paź 2006 | Posty: 262 | Skąd: EĹk |
|
Wysłany: 9 Cze 2007, 1:07 Temat postu: |
|
|
smigam juz miesiac po akureyri i do tej pory spotkalam tam tylko 2 polakow.
Gdzie tu jest Polonia? i co robi w wolnym czasie ?
halo ludziki halo _________________ ***ĹmIeCh JeSt LeKaRsTwEm, KtĂrE KaĹťdY MoĹťe SoBiE PrZePiSaÄ*** |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Magduska
| Dołączył: 20 Gru 2007 | Posty: 13 | Skąd: Akureyri |
|
Wysłany: 20 Gru 2007, 10:58 Temat postu: Akureyri-praca,mieszkanie |
|
|
Witam,
Mam pytanko do osĂłb mieszkajÄ
cych i pracujÄ
cych w Akureyri.
ChciaĹabym tam zamieszkaÄ za parÄ miesiÄcy.SzukaĹam ofert pracy w tym mieĹcie przez net ale jest trochÄ ciÄĹźko ogĹoszenia w jÄz.Islandzkim.
Znam dobrze ang.MoĹźe lepiej poszukaÄ pracy juĹź na miejscu.A jeĹli tak to w jakiej dziedzinie najĹatwiej kobiecie znaleĹşÄ tam pracÄ.Czy cv moĹźe byÄ w jÄz.angielskim czy koniecznie w islandzkim.
Z gĂłry dziekujÄ
Magda |
|
Powrót do góry |
|
 |
| wiolka
| Dołączył: 15 Lis 2007 | Posty: 1 | Skąd: gdaĹsk |
|
Wysłany: 20 Gru 2007, 14:48 Temat postu: SZUKAM PRACY w akureyi |
|
|
POzdrawiam ludzi w Akureyi!Szukamy pracy w tym mieĹcie jakby KtoĹ coĹ miaĹ lub wiedziaĹ o to daj znaÄ-jest nas 2 i czterolatek.Szukamy czegoĹ na dĹuzej-mamy pozwolenia na pracÄ do 2009.Pozdrawiam WESOĹYCH ĹWIÄ
T |
|
Powrót do góry |
|
 |
| morsuczek
| Dołączył: 26 Lis 2008 | Posty: 79 | |
|
Wysłany: 12 Sty 2013, 17:40 Temat postu: praca |
|
|
witam. szukamy z narzeczonym pracy w aKureyri. obecnie mieszkamy w Reykjaviku, ja kobieta znam jezyk islandzki w stopniu komunikatywnym natomiast mezczyzna w stopniu dobrym angielski. ja- kobieta mam doswiadczenie w pracy w sklepie ( 1,6 miesiecy w bonusie, 9 miesiecy w ikeii) oraz w fabryce rybnej rok. mezczyzna ma doswiadczenie w branzy budowlanej tu na islandii pracowal rok i w polsce ponad 3 lata. obydwoje mamy prawo jazdy. w chwili obecnej jestesmy na zasilku. jesli ktos ma jakikolwiek informacje na temat pracy bylibysmy wdzieczni za informacje. pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
|