Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
| jacek555
| Doczy: 19 Kwi 2007 | Posty: 7 | Skd: Pszczółki/Gdańsk |
|
Wysany: 28 Gru 2007, 19:13 Temat postu: Przyszłe sprawy fundacji |
|
|
Witam serdecznie
Nazywam się Jacek mam 26 lat i mieszkam w Pszczółkach. od 6 lat pracuję jako wolontariusz w różnych organizacjach pozarządowych.
Zawsze zajmowałem się i zajmuję i mam chcę zajmować się osobami niepełnosprawnymi.
Moim wielkim marzeniem jest założenie fundacji " Bajkowa Fabryka Nadziei" która będzie pomagała osobom niepełnosprawnym. Wiem, że to co robię ma sens, chcę pokazać, ze osoby niepełnosprawne wymagają może nieco więcej uwagi, pomocy, ale też potrafią robić wspaniałe rzeczy.
Piszę tutaj ponieważ chciałbym prosić Państwa o pomoc. Bardzo chciałbym założyć fundację, ale niestety to kosztuje i chciałbym się zapytać czy ktoś z Państwa mógłby mi pomóc, albo chociaż znają firmy które mogły by mi pomóc?? Bardzo mi na tym zależy. Będę wdzięczny za każdy gest. |
|
Powrt do gry |
|
 |
| FilipR79 ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1
| Doczy: 08 Lip 2006 | Posty: 991 | |
|
Wysany: 28 Gru 2007, 19:23 Temat postu: |
|
|
jacek555 napisa: | Czy ktoś może się orientuje czy w europie można kupić samochody marki holden ? Interesuje mnie auto terenowe holden captiva  |
Na autka Cie stac widze. A ile potrzebujesz "na start"? _________________ Filip broni
Filip radzi
Filip nigdy Cie nie zdradzi
KAŻDY KILOGRAM OBYWATELA Z WYŻSZYM WYKSZTAŁCENIEM SZCZEGÓLNYM DOBREM NARODU |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|