Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| anteater
| Dołączył: 25 Paź 2007 | Posty: 18 | Skąd: Gliwice |
|
Wysłany: 26 Paź 2007, 7:24 Temat postu: Islandzkie piosenki dla dzieci |
|
|
Witam, poszukujÄ jakiĹ pisenek islandzkich dla dzieci. Jako ze w wakacje byĹam baby sitter to trochÄ ich poznaĹam, ale potrafiÄ jedynie zanuciÄ melodiÄ czy ktoĹ z was zna moĹźe jakieĹ strony z takimi piosenkami czy choÄby tytuĹami? PotrzebujÄ z gĂłry dziÄkujÄ |
|
Powrót do góry |
|
 |
| fanka_franka
| Dołączył: 25 Lip 2006 | Posty: 141 | Skąd: KĂłpavogur |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| anteater
|
Wysłany: 27 Paź 2007, 12:21 Temat postu: |
|
|
dziekuje |
|
Powrót do góry |
|
 |
| anteater
|
Wysłany: 8 Sty 2008, 20:05 Temat postu: |
|
|
refresh... myslalam, ze jednak nie bede tego potrzebowala, ale jednak. robie prezentacje o mojej pracy w wakacje na islandii i jako ze bylam baby sitter to jest o dzieciaczkach. wymyslilam sobie, ze w tle puszcze jakies islandzkie piosenki dla dzieci, ale nie mam pojecia jak tego szukac (moje pomysly juz sie wyczerpaly). najlepiejby bylo, gdyby ktos z was znal taka strone, z ktorej od razu mozna sciagnac takie piosenki. prosze  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| FilipR79 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 08 Lip 2006 | Posty: 991 | |
|
Wysłany: 8 Sty 2008, 20:35 Temat postu: |
|
|
anteater napisał: | refresh... myslalam, ze jednak nie bede tego potrzebowala, ale jednak. robie prezentacje o mojej pracy w wakacje na islandii i jako ze bylam baby sitter to jest o dzieciaczkach. wymyslilam sobie, ze w tle puszcze jakies islandzkie piosenki dla dzieci, ale nie mam pojecia jak tego szukac (moje pomysly juz sie wyczerpaly). najlepiejby bylo, gdyby ktos z was znal taka strone, z ktorej od razu mozna sciagnac takie piosenki. prosze  |
Wiesz, wypadaloby kupic CD z piosenkami jak tu bylas. _________________ Filip broni
Filip radzi
Filip nigdy Cie nie zdradzi
KAĹťDY KILOGRAM OBYWATELA Z WYĹťSZYM WYKSZTAĹCENIEM SZCZEGĂLNYM DOBREM NARODU |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 8 Sty 2008, 20:41 Temat postu: |
|
|
FilipR79 napisał: | anteater napisał: | refresh... myslalam, ze jednak nie bede tego potrzebowala, ale jednak. robie prezentacje o mojej pracy w wakacje na islandii i jako ze bylam baby sitter to jest o dzieciaczkach. wymyslilam sobie, ze w tle puszcze jakies islandzkie piosenki dla dzieci, ale nie mam pojecia jak tego szukac (moje pomysly juz sie wyczerpaly). najlepiejby bylo, gdyby ktos z was znal taka strone, z ktorej od razu mozna sciagnac takie piosenki. prosze  |
Wiesz, wypadaloby kupic CD z piosenkami jak tu bylas. |
elo Filip
Ale ona napisala wyraĹşnie a Ty sie czepiasz, szukasz dziury ??? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| FilipR79 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 08 Lip 2006 | Posty: 991 | |
|
Wysłany: 8 Sty 2008, 20:50 Temat postu: |
|
|
zyzak napisał: |
Dziury szukam, ale nie takiej A jakbys Ty byl znanym piosenkarzem a taka anteater sciagala za darmo Twoje piosenki to chyba nie bylbys zadowolony!! _________________ Filip broni
Filip radzi
Filip nigdy Cie nie zdradzi
KAĹťDY KILOGRAM OBYWATELA Z WYĹťSZYM WYKSZTAĹCENIEM SZCZEGĂLNYM DOBREM NARODU |
|
Powrót do góry |
|
 |
| anteater
|
Wysłany: 8 Sty 2008, 21:37 Temat postu: |
|
|
chodzi o to, ze na przedsiebiorczosci pisalismy sprawozdanie z pracy, a paniÄ
tak zainteresowaĹa moja praca wakacyjna, Ĺźe poprosila, zebym zrobiĹa o tym prezentacjÄ. Tyle, ze mowila o tym wtedy, kiedy utworzylam ten wÄ
tek, przez ten czas myslalam, ze zapomni, a jednak nie ;] ostatnio spytala mnie o te prezentacje. mam jÄ
odda po feriach czyli za 3 tyg.
mysle, ze z takim wlasnie soundtrackiem prezentacja bylaby swietna, no chyba, ze mam skorzystac z czegos innego (prezentacja bez muzyki jest taka... smutna?) |
|
Powrót do góry |
|
 |
| soomsiat
| Dołączył: 14 Sty 2008 | Posty: 3 | |
|
Wysłany: 15 Sty 2008, 14:09 Temat postu: |
|
|
hey,
Tutaj masz stronke z Islandzkimi piosenkami dla dzieci
https://barnavisur.wikispaces.com/
po lewej stronie masz tytuĹy, klikasz i na dole masz link do piosenki jak
w to klikniesz to mozesz posĹuchaÄ ale jak w Internet Explorer klikniesz prawym i zapisz jako to zapiszesz sobie na dysk  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| anteater
|
Wysłany: 15 Sty 2008, 16:36 Temat postu: |
|
|
super, dziÄkujÄ!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 15 Sty 2008, 19:49 Temat postu: |
|
|
FilipR79 napisał: | zyzak napisał: |
Dziury szukam, ale nie takiej A jakbys Ty byl znanym piosenkarzem a taka anteater sciagala za darmo Twoje piosenki to chyba nie bylbys zadowolony!! |
ZNANYM PIOSENKARZEM....ales mnie rozweselil..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|