Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| Poleczka
| Dołączył: 05 Sie 2007 | Posty: 116 | Skąd: Islandia/wkrĂłtce Polska |
|
Wysłany: 1 Sty 2008, 18:56 Temat postu: |
|
|
szukam pracy, jakiejkolwiek, Keflavik. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Arina
 | Dołączył: 16 Sty 2007 | Posty: 388 | Skąd: Keflavik |
|
Wysłany: 2 Sty 2008, 3:58 Temat postu: |
|
|
el-hand Pradu nam nie brakuje dzieki za troske . Oczywiscie co do ceny jest ona w islandzkich koronach . Wkoncu to bar  _________________ Dziekuje wiatru ,bo chroni mnie przed sloncem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| dziq
| Dołączył: 02 Sty 2008 | Posty: 2 | |
|
Wysłany: 2 Sty 2008, 11:14 Temat postu: |
|
|
a jak w Islandii jest z branĹźÄ
IT ?? Potrzebujecie tam (raczej gĹĂłwnie w stolicy) informatykĂłw ?
Sam jestem analitykiem/programistÄ
(JAVA i bazy danych PostgreSQL/MySQL/Oracle) z kilkuletnim doĹwiadczeniem i siÄ zastanawiam nad maĹÄ
zmianÄ
klimatu. MyĹlicie, Ĺźe znalazĹoby siÄ dla mnie miejsce na zimnej wyspie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mjkl ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 26 Paź 2006 | Posty: 2605 | |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| Jankes
| Dołączył: 02 Sty 2008 | Posty: 1 | |
|
Wysłany: 2 Sty 2008, 11:34 Temat postu: |
|
|
witam, szkukam pracy jako mechanik okretowy(mam 20 lat doswiadczenia,bardzo dobra opinie wystawiona na papierze przez firmy w ktorych pracowalem,znajomosc jezyka niemieckiego i anglieskiego komunikatywna lecz jezyk techniczny znam w stopniu zaawansowany)najchatniej pasowala by mi praca przy naprawach silnikow w jakiejs stoczni.czy jakos mozecie mi poradzic? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| dziq
|
Wysłany: 2 Sty 2008, 11:42 Temat postu: |
|
|
mjkl napisał: | http://kapital.is/?action=viltuvinna |
znajomoĹÄ jÄzyka islandzkiego jest mi jak na razie niestety obca  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Maciej_B-B
| Dołączył: 23 Gru 2007 | Posty: 4 | Skąd: Bielsko-BiaĹa |
|
Wysłany: 2 Sty 2008, 11:59 Temat postu: Kierowca |
|
|
Szukam pracy na Islandi. Nie liczÄ na 50 tyĹ. bo to jest raczej nie moĹźliwe.
PracowaĹem rok czasu w Norwegi teĹź przy budowie realizowanej przez Alcoa i Bechtel.(Wiem ze huta aluminium na islandi juĹź stoi). TakĹźe coĹ o montaĹźu konstrukcji stalowych wiem. Mam do tego wszystkie potrzebne badanie.
Posiadam rĂłwnieĹź prawo jazdy kat.B,C,D, C+E.(praca jako kierowca najbardziej by mnie interesowaĹa).
Z zawodu wyuczonego jestem Technik-Hotelarz, takĹźe mam trochÄ wiadomoĹci o hotelarstwie i gastronomi.
JeĹli chodzi o angielski to nie jest on rewelacyjny ale potrafiÄ sie dogadaÄ.
Ĺťyczliwym ludziom ktĂłrzy zechcÄ
odpowiedzieÄ z gĂłry dziÄkuje.
TakĹźe na priv.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| wieta
| Dołączył: 02 Sty 2008 | Posty: 1 | Skąd: ĹĂłdĹş |
|
Wysłany: 2 Sty 2008, 13:37 Temat postu: |
|
|
Witam, mam na imiÄ Piotrek i mam 27 lat, poszukuje pracy w islandii najlepiej jako zbrojarz lecz inna praca tez by byla ok. znam w stopniu dobrym j. angielski (mieszkalem w anglii 3 lata) Pozdrawiam i czekam na odpowiedĹş |
|
Powrót do góry |
|
 |
| yale
|
Wysłany: 2 Sty 2008, 13:41 Temat postu: Java/J2EE/Database Developer |
|
|
Szukam ciekawej pracy jako Java/JEE/Database Developer na okoĹo jednego roku czasu (na czas trwania wiÄkszego projektu) od mniej wiÄcej kwietnia 2008. ChÄtnie w projekcie spokrewnionym z branĹźÄ
finansowÄ
. Od roku pracuje w norweskiej firmie (w PL) zatem nie obawiam siÄ szoku kulturowego po przylocie, wiem co mi grozi
Nie bÄdÄ ukrywaĹ, Ĺźe wyjazd jest bardziej podyktowany chÄciÄ
"przewietrzenia siÄ" i poĹÄ
czenia tego z czymĹ poĹźytecznym niĹź w celach zarobkowych.
Wymagane: ciekawa praca, ciekawy projekt.
JÄzyki:
angielski (komunikatywny, technicznie bdb)
niemiecki (podstawowy)
Certyfikaty:
SCJP, SCWCD
WiÄcej szczegĂłĹĂłw (CV) przeĹlÄ zainteresowanym na maila.
Decyzja nie ma nic wspĂłlnego z materiaĹem TVN-u  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Thor
| Dołączył: 06 Sty 2008 | Posty: 1 | |
|
Wysłany: 6 Sty 2008, 19:17 Temat postu: PodejmÄ pracÄ na Islandi. |
|
|
PodejmÄ prace na Islandi przy produkcji itp. 22lata dobra znajomoĹÄ angielskiego, prawo jazdy kat. b, zdolnoĹci manualne, sprawnoĹÄ fizyczna peĹna. Kontakt na priv. BadĹş mail: Thor.pl.Thor@gmail.com |
|
Powrót do góry |
|
 |
| long66
| Dołączył: 06 Sty 2008 | Posty: 1 | Skąd: BiaĹystok |
|
Wysłany: 6 Sty 2008, 21:45 Temat postu: szukam pracy |
|
|
Witam!Jestem operatorem CNC i szukam pracy w tym wlasnie zawodzie.Mam 2 lata stazu na tokarce Okuma i Mazak Quick Turn 20.Obecnie ucze sie obslugi i zaczynam pracowac na tokarce Mazak Nexus.Potrafie pisac programy w jezyku Fanuc,Mazatrol T Plus oraz obecnie ucze sie programowania w jezyku Mazatrol Matrix.Mam 24 lata uregulowany stosunek do sluzby wojskowej.Posiadam wyksztalcenie srednie teniczne (elektronik),obecnie studjuje na 3sem. na Politechnice BiaĹostockiej na wydziale mechanika i Budowa Maszyn.Obecnie zajmowalem sie obrobka stali,aluminium,mosiadzu i zeliwa.Wszelki propozycje prosze wysylac na long66@wp.pl. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| jmierzej
| Dołączył: 07 Sty 2008 | Posty: 1 | |
|
Wysłany: 8 Sty 2008, 0:12 Temat postu: |
|
|
witam jestem kolejnym szukajÄ
cym pracy moja profesja to stolarz budowlany jeĹli ktoĹ miaĹby jakieĹ inormacje zapraszam na priv |
|
Powrót do góry |
|
 |
| surtsey
 | Dołączył: 08 Sty 2008 | Posty: 39 | |
|
Wysłany: 8 Sty 2008, 0:37 Temat postu: Witam. |
|
|
Witam wszystkich. PodejmÄ siÄ jakiejkolwiek pracy w rejonie stolicy na NOCKI. DziÄkuje za jakÄ
kolwiek informacje. Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| arekania
| Dołączył: 08 Sty 2008 | Posty: 6 | |
|
Wysłany: 8 Sty 2008, 18:13 Temat postu: Re: SZUKAM PRACY - OGĹOSZENIA I PYTANIA FORUMOWICZĂW |
|
|
RYBAK MORSKI - MOTORZYSTA SZUKA PRACY NA KUTRACH NA ISLANDII TEL +48 888 685 107 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| pab1982
| Dołączył: 20 Maj 2007 | Posty: 8 | |
|
Wysłany: 9 Sty 2008, 12:46 Temat postu: architekt |
|
|
Witam...jestem mlodym architektem - w Polsce poki co - ale szukam mozliwosci - chetnie przenioslbym sie na wyspe. Jesli Ktos posiada mozliwosci zatrudnienia w tej dziedzinie - bardzo chetnie odpowiem na kontakt. p_orlowski@poczta.fm |
|
Powrót do góry |
|
 |
| arekania
|
Wysłany: 9 Sty 2008, 13:02 Temat postu: Re: SZUKAM PRACY - OGĹOSZENIA I PYTANIA FORUMOWICZĂW |
|
|
arekania napisał: | RYBAK MORSKI - MOTORZYSTA SZUKA PRACY NA KUTRACH NA ISLANDII TEL +48 888 685 107 | arek-ania1@wp.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
| arekania
|
Wysłany: 9 Sty 2008, 13:03 Temat postu: Re: SZUKAM PRACY - OGĹOSZENIA I PYTANIA FORUMOWICZĂW |
|
|
[quote="arekania"] arekania napisał: | RYBAK MORSKI - MOTORZYSTA SZUKA PRACY NA KUTRACH NA ISLANDII TEL +48 888 685 107 | arek-ania1@wp.pl[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 9 Sty 2008, 23:01 Temat postu: Re: szukam pracy |
|
|
long66 napisał: | Witam!Jestem operatorem CNC i szukam pracy w tym wlasnie zawodzie.Mam 2 lata stazu na tokarce Okuma i Mazak Quick Turn 20.Obecnie ucze sie obslugi i zaczynam pracowac na tokarce Mazak Nexus.Potrafie pisac programy w jezyku Fanuc,Mazatrol T Plus oraz obecnie ucze sie programowania w jezyku Mazatrol Matrix.Mam 24 lata uregulowany stosunek do sluzby wojskowej.Posiadam wyksztalcenie srednie teniczne (elektronik),obecnie studjuje na 3sem. na Politechnice BiaĹostockiej na wydziale mechanika i Budowa Maszyn.Obecnie zajmowalem sie obrobka stali,aluminium,mosiadzu i zeliwa.Wszelki propozycje prosze wysylac na long66@wp.pl. |
JeĹli szukasz dla piÄkna Islandii to nie pomogÄ, w Ĺźyciu tu tokarki nie widziaĹem.
JeĹli szukasz dla 50 tys. zĹ to tym bardziej...
JeĹli szukasz pracy w zawodzie i dobrych pieniÄdzy, to widziaĹem chyba z 50 ogĹoszeĹ dla ludzi takich jak Ty w Danii. Stawki od 150 koron duĹskich na godzinÄ ( co przy upuĹcie podatkowym przez pierwszy rok daje naprawdÄ ok. 75 zĹ na godzinÄ).
O takich stawkach na Islandii to moĹźna tylko pomarzyÄ ale i tak nikt w to nie uwierzy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| joewejder
| Dołączył: 07 Paź 2007 | Posty: 18 | |
|
Wysłany: 10 Sty 2008, 19:39 Temat postu: |
|
|
Poszukuje pracy w centrum reykjaviku lub w jego poblizu na weekendy i w tygodniu od 16-17. Obecnie pracuje w ISS. Moj numer telefonu: 6909183 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| joewejder
| Dołączył: 07 Paź 2007 | Posty: 18 | |
|
Wysłany: 10 Sty 2008, 19:49 Temat postu: |
|
|
od 16 lub 17 |
|