reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna

ICELAND.PL :: Islandia - strona główna portalu

ZANIM COŚ NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JEŚLI KTOŚ CIĘ OBRAŻA LUB ŁAMIE REGULAMIN, NIE DAJ SIĘ SPROWOKOWAĆ, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   

SZUKAM PRACY - OGŁOSZENIA I PYTANIA FORUMOWICZÓW
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 61, 62, 63  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Jak wygląda praca na Islandii
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Poleczka

PostWysłany: 1 Sty 2008, 18:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

szukam pracy, jakiejkolwiek, Keflavik.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Arina

PostWysłany: 2 Sty 2008, 3:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

el-hand Pradu nam nie brakuje Wink dzieki za troske Wink . Oczywiscie co do ceny jest ona w islandzkich koronach . Wkoncu to bar język
dziq

PostWysłany: 2 Sty 2008, 11:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a jak w Islandii jest z branżą IT ?? Potrzebujecie tam (raczej głównie w stolicy) informatyków ?

Sam jestem analitykiem/programistą (JAVA i bazy danych PostgreSQL/MySQL/Oracle) z kilkuletnim doświadczeniem i się zastanawiam nad małą zmianą klimatu. Myślicie, że znalazłoby się dla mnie miejsce na zimnej wyspie?
Powrót do góry
mjkl
ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1
PostWysłany: 2 Sty 2008, 11:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://kapital.is/?action=viltuvinna
Powrót do góry
Jankes

PostWysłany: 2 Sty 2008, 11:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam, szkukam pracy jako mechanik okretowy(mam 20 lat doswiadczenia,bardzo dobra opinie wystawiona na papierze przez firmy w ktorych pracowalem,znajomosc jezyka niemieckiego i anglieskiego komunikatywna lecz jezyk techniczny znam w stopniu zaawansowany)najchatniej pasowala by mi praca przy naprawach silnikow w jakiejs stoczni.czy jakos mozecie mi poradzic?
Powrót do góry
dziq

PostWysłany: 2 Sty 2008, 11:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mjkl napisał:
http://kapital.is/?action=viltuvinna

znajomość języka islandzkiego jest mi jak na razie niestety obca Sad
Powrót do góry
Maciej_B-B

PostWysłany: 2 Sty 2008, 11:59    Temat postu: Kierowca Odpowiedz z cytatem

Szukam pracy na Islandi. Nie liczę na 50 tyś. bo to jest raczej nie możliwe.
Pracowałem rok czasu w Norwegi też przy budowie realizowanej przez Alcoa i Bechtel.(Wiem ze huta aluminium na islandi już stoi). Także coś o montażu konstrukcji stalowych wiem. Mam do tego wszystkie potrzebne badanie.
Posiadam również prawo jazdy kat.B,C,D, C+E.(praca jako kierowca najbardziej by mnie interesowała).
Z zawodu wyuczonego jestem Technik-Hotelarz, także mam trochę wiadomości o hotelarstwie i gastronomi.
Jeśli chodzi o angielski to nie jest on rewelacyjny ale potrafię sie dogadać.

Życzliwym ludziom którzy zechcą odpowiedzieć z góry dziękuje.
TakĹźe na priv.
Pozdrawiam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
wieta

PostWysłany: 2 Sty 2008, 13:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam, mam na imię Piotrek i mam 27 lat, poszukuje pracy w islandii najlepiej jako zbrojarz lecz inna praca tez by byla ok. znam w stopniu dobrym j. angielski (mieszkalem w anglii 3 lata) Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
yale

PostWysłany: 2 Sty 2008, 13:41    Temat postu: Java/J2EE/Database Developer Odpowiedz z cytatem

Szukam ciekawej pracy jako Java/JEE/Database Developer na około jednego roku czasu (na czas trwania większego projektu) od mniej więcej kwietnia 2008. Chętnie w projekcie spokrewnionym z branżą finansową. Od roku pracuje w norweskiej firmie (w PL) zatem nie obawiam się szoku kulturowego po przylocie, wiem co mi grozi Smile
Nie będę ukrywał, że wyjazd jest bardziej podyktowany chęcią "przewietrzenia się" i połączenia tego z czymś pożytecznym niż w celach zarobkowych.

Wymagane: ciekawa praca, ciekawy projekt.

Języki:
angielski (komunikatywny, technicznie bdb)
niemiecki (podstawowy)

Certyfikaty:
SCJP, SCWCD

Więcej szczegółów (CV) prześlę zainteresowanym na maila.
Decyzja nie ma nic wspólnego z materiałem TVN-u Very Happy
Powrót do góry
Thor

PostWysłany: 6 Sty 2008, 19:17    Temat postu: Podejmę pracę na Islandi. Odpowiedz z cytatem

Podejmę prace na Islandi przy produkcji itp. 22lata dobra znajomość angielskiego, prawo jazdy kat. b, zdolności manualne, sprawność fizyczna pełna. Kontakt na priv. Badź mail: Thor.pl.Thor@gmail.com
Powrót do góry
long66

PostWysłany: 6 Sty 2008, 21:45    Temat postu: szukam pracy Odpowiedz z cytatem

Witam!Jestem operatorem CNC i szukam pracy w tym wlasnie zawodzie.Mam 2 lata stazu na tokarce Okuma i Mazak Quick Turn 20.Obecnie ucze sie obslugi i zaczynam pracowac na tokarce Mazak Nexus.Potrafie pisac programy w jezyku Fanuc,Mazatrol T Plus oraz obecnie ucze sie programowania w jezyku Mazatrol Matrix.Mam 24 lata uregulowany stosunek do sluzby wojskowej.Posiadam wyksztalcenie srednie teniczne (elektronik),obecnie studjuje na 3sem. na Politechnice Białostockiej na wydziale mechanika i Budowa Maszyn.Obecnie zajmowalem sie obrobka stali,aluminium,mosiadzu i zeliwa.Wszelki propozycje prosze wysylac na long66@wp.pl.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
jmierzej

PostWysłany: 8 Sty 2008, 0:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam jestem kolejnym szukającym pracy moja profesja to stolarz budowlany jeśli ktoś miałby jakieś inormacje zapraszam na priv
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
surtsey

PostWysłany: 8 Sty 2008, 0:37    Temat postu: Witam. Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich. Podejmę się jakiejkolwiek pracy w rejonie stolicy na NOCKI. Dziękuje za jakąkolwiek informacje. Pozdrawiam.
Powrót do góry
arekania

PostWysłany: 8 Sty 2008, 18:13    Temat postu: Re: SZUKAM PRACY - OGŁOSZENIA I PYTANIA FORUMOWICZÓW Odpowiedz z cytatem

RYBAK MORSKI - MOTORZYSTA SZUKA PRACY NA KUTRACH NA ISLANDII TEL +48 888 685 107
Powrót do góry
pab1982

PostWysłany: 9 Sty 2008, 12:46    Temat postu: architekt Odpowiedz z cytatem

Witam...jestem mlodym architektem - w Polsce poki co - ale szukam mozliwosci - chetnie przenioslbym sie na wyspe. Jesli Ktos posiada mozliwosci zatrudnienia w tej dziedzinie - bardzo chetnie odpowiem na kontakt. p_orlowski@poczta.fm
Powrót do góry
arekania

PostWysłany: 9 Sty 2008, 13:02    Temat postu: Re: SZUKAM PRACY - OGŁOSZENIA I PYTANIA FORUMOWICZÓW Odpowiedz z cytatem

arekania napisał:
RYBAK MORSKI - MOTORZYSTA SZUKA PRACY NA KUTRACH NA ISLANDII TEL +48 888 685 107
arek-ania1@wp.pl
Powrót do góry
arekania

PostWysłany: 9 Sty 2008, 13:03    Temat postu: Re: SZUKAM PRACY - OGŁOSZENIA I PYTANIA FORUMOWICZÓW Odpowiedz z cytatem

[quote="arekania"]
arekania napisał:
arek-ania1@wp.pl[/quote]
Powrót do góry
Mr TIG
Gość
PostWysłany: 9 Sty 2008, 23:01    Temat postu: Re: szukam pracy Odpowiedz z cytatem

long66 napisał:
Witam!Jestem operatorem CNC i szukam pracy w tym wlasnie zawodzie.Mam 2 lata stazu na tokarce Okuma i Mazak Quick Turn 20.Obecnie ucze sie obslugi i zaczynam pracowac na tokarce Mazak Nexus.Potrafie pisac programy w jezyku Fanuc,Mazatrol T Plus oraz obecnie ucze sie programowania w jezyku Mazatrol Matrix.Mam 24 lata uregulowany stosunek do sluzby wojskowej.Posiadam wyksztalcenie srednie teniczne (elektronik),obecnie studjuje na 3sem. na Politechnice Białostockiej na wydziale mechanika i Budowa Maszyn.Obecnie zajmowalem sie obrobka stali,aluminium,mosiadzu i zeliwa.Wszelki propozycje prosze wysylac na long66@wp.pl.

Jeśli szukasz dla piękna Islandii to nie pomogę, w życiu tu tokarki nie widziałem.

Jeśli szukasz dla 50 tys. zł to tym bardziej...

Jeśli szukasz pracy w zawodzie i dobrych pieniędzy, to widziałem chyba z 50 ogłoszeń dla ludzi takich jak Ty w Danii. Stawki od 150 koron duńskich na godzinę ( co przy upuście podatkowym przez pierwszy rok daje naprawdę ok. 75 zł na godzinę).

O takich stawkach na Islandii to można tylko pomarzyć ale i tak nikt w to nie uwierzy.
Powrót do góry
joewejder

PostWysłany: 10 Sty 2008, 19:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Poszukuje pracy w centrum reykjaviku lub w jego poblizu na weekendy i w tygodniu od 16-17. Obecnie pracuje w ISS. Moj numer telefonu: 6909183
Powrót do góry
joewejder

PostWysłany: 10 Sty 2008, 19:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

od 16 lub 17
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Jak wygląda praca na Islandii Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 61, 62, 63  Następny
Strona 30 z 63

Skocz do: