Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| Waldek
| Dołączył: 16 Lis 2007 | Posty: 1 | Skąd: POLSKA |
|
Wysłany: 12 Sty 2008, 16:50 Temat postu: Help!!! |
|
|
Technolog robĂłt wykoĹczeniowych: malarz, tynkarz, posadzkarz, szklarz, okĹadziniarz (pĹyty k-g), stolarz. WykonujÄ: glazura, terakota, szklenie, montaĹź pĹyt karton-gips, sufity podwieszane, gipsĂłwki, montaĹź stolarki budowlanej, zabudowa szaf , projektowanie i produkcja mebli, ukĹadanie paneli, prace hydrauliczne (wodne i gazowe), montaĹź armatury, Ĺlusarskie, elektryczne do 1kV, spawanie elektryczne (od okoĹo 15 lat gruntowne remonty mieszkaĹ po godzinach). TrochÄ czytam rysunek techniczny, schematy, naprawa narzÄdzi, elektronarzÄdzi, maszyn (czyszczenie gaĹşnikĂłw, sprawdzanie instalacji, naprawy uszkodzeĹ mechanicznych etc.), (budowa, remonty, czyszczenie piecĂłw kaflowych), obsĹuga komputera, kserokopiarki SHARP AR-5320 wraz z serwisem, regeneracja kardridzy do drukarek i kopiarek, produkcja Ĺźyrandoli, tablic korkowych, szlifowanie szyb do Ĺźyrandoli, ostrzenie noĹźy, noĹźyczek, prowadzÄ samochĂłd, obsĹugujÄ podnoĹnik hydrauliczny UL-31/37. Posiadam bdb. wyposaĹźony warsztat. Jak rĂłwnieĹź mogÄ zajÄ
Ä siÄ osobÄ
starszÄ
, niepeĹnosprawnÄ
, prowadzenie domu: gotowanie, sprzÄ
tanie, pranie, szycie, strzyĹźenie mÄskie, prace ogrodnicze etc.. Praca moĹźe byÄ w zakĹadach zamkniÄtych, pracowaĹem przy produkcji makaronu, w zakĹadach zabawkarskich i zapaĹczarskich.
Mam 44 lata, z wyksztaĹcenia technolog robĂłt wykoĹczeniowych. PochodzÄ z CzÄstochowy, przez 8 lat pracowaĹem na stanowisku konserwatora w szkole ponad 3 lata (szkoĹa zostaĹa zlikwidowana) i w DPS-e cztery i póŠroku. ZwolniĹem siÄ z powodu zmiany miejsca zamieszkania. Aktualnie mieszkam w EĹku, oĹźeniĹem siÄ, mam 6-cio miesiÄcznÄ
cĂłreczkÄ. Z ĹźonÄ
prowadziliĹmy wĹasny sklepik przez prawie trzy lata, ale nie wypaliĹo. Szukam pracy, w wiÄkszoĹci z w/w umiejÄtnoĹci uwaĹźam, Ĺźe znam siÄ bardzo dobrze (prace wykoĹczeniowe). Jestem osobÄ
bezkonfliktowÄ
, szczerÄ
, na ktĂłrÄ
moĹźna liczyÄ, nie mam problemĂłw alkoholowych.
Kontakt: tel. +48 505065464, e-mail walmar40@vp.pl, gg 9530178, skype walmar401 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kakajot
| Dołączył: 08 Sty 2008 | Posty: 1 | Skąd: warmiĹsko/mazurskie |
|
Wysłany: 14 Sty 2008, 22:43 Temat postu: |
|
|
Witam, interesujÄ
mnie wszelkie moĹźliwe informacje na temat pracy na trawlerach: zarobki, moĹźliwoĹÄ i sposoby dostania pracy, itp. Za wszelkÄ
informacjÄ z gĂłry dziÄkujÄ. Serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczĂłw. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| 1409883839
| Dołączył: 16 Sty 2008 | Posty: 46 | |
|
Wysłany: 16 Sty 2008, 20:46 Temat postu: SZUKAM PRACY |
|
|
szukam praacy. rozwaze kazdÄ
ofertÄ reykjavik albo hafnarfjordur mĂłj numer gg 848058 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Miro 1981
| Dołączył: 02 Sty 2008 | Posty: 1 | Skąd: ĹĂłdĹź |
|
Wysłany: 16 Sty 2008, 23:36 Temat postu: Szukam Pracy |
|
|
Witam, jak z tematu postu wynika szukam pracy przy rybkach na jakies 3-4 mies. Jestem studentem i mam doĹwiadczenie jak mozna powiedziec w tej dziedzinie. Dwa razy byĹem na Alasce i pracowaĹem tam w przetfurniach rybnych.
SzukaĹem sam CV wysyĹaĹem i nic.
Jesli ktos ma jakies namiary na prace tam to dajcie znac.
Pozdro |
|
Powrót do góry |
|
 |
| FilipR79 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 08 Lip 2006 | Posty: 991 | |
|
Wysłany: 17 Sty 2008, 1:00 Temat postu: Re: Szukam Pracy |
|
|
Miro 1981 napisał: | w przetfurniach |
Tak Studencie, praca od zaraz na lotnisku sa tzn wychaczacze ktorzy szukaja robotnikow do takiej pracu. Na lotnisku szukaj ludzi kartkami na ktorych masz napisane : vinna, work czy tez jak sie juz coraz czesciej zdarza - praca.Oni Ci wszystko zalatwia lacznie ze znalezieniem tzw 4 katow. Praca ciezka ale zarobki na poziomie 1.250.000 koron miesiecznie czyli jakies 20.000$. Czyli po 4 miesiach powinienes wrocic do ojczyzny z minimum 70000.$. Zakladam ze 10.000 stracisz na utrzymanie. Takze sie nie zastaniaj , kupuj bilet np na http://www.icelandexpress.com/ i przyjezdzaj _________________ Filip broni
Filip radzi
Filip nigdy Cie nie zdradzi
KAĹťDY KILOGRAM OBYWATELA Z WYĹťSZYM WYKSZTAĹCENIEM SZCZEGĂLNYM DOBREM NARODU |
|
Powrót do góry |
|
 |
| rswm81
| Dołączył: 18 Gru 2007 | Posty: 3 | |
|
Wysłany: 17 Sty 2008, 1:53 Temat postu: Re: Szukam Pracy |
|
|
FilipR79 napisał: | Miro 1981 napisał: | w przetfurniach |
Tak Studencie, praca od zaraz na lotnisku sa tzn wychaczacze ktorzy szukaja robotnikow do takiej pracu. Na lotnisku szukaj ludzi kartkami na ktorych masz napisane : vinna, work czy tez jak sie juz coraz czesciej zdarza - praca.Oni Ci wszystko zalatwia lacznie ze znalezieniem tzw 4 katow. Praca ciezka ale zarobki na poziomie 1.250.000 koron miesiecznie czyli jakies 20.000$. Czyli po 4 miesiach powinienes wrocic do ojczyzny z minimum 70000.$. Zakladam ze 10.000 stracisz na utrzymanie. Takze sie nie zastaniaj , kupuj bilet np na http://www.icelandexpress.com/ i przyjezdzaj |
I tu sie mylisz drogi Panie. Tvn tez sie mylilo. Stawka jest 2 000 000 koron miesiecznie. Ja sie do takiej pracy nie nadaje, zapach ryb mi nie odpowiada ale jak ktos jest chetny to icelandair.com. Mi wystarczy dziesiec razy mniej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 17 Sty 2008, 1:56 Temat postu: Re: Szukam Pracy |
|
|
rswm81 napisał: |
I tu sie mylisz drogi Panie. Tvn tez sie mylilo. Stawka jest 2 000 000 koron miesiecznie. . |
Powaznie? To mnie moj pracodawca oszukuje bo dostaje pol miliona mniej, ale dzieki za info jutro ide poprosic o podwyzke. _________________ Filip broni
Filip radzi
|
Powrót do góry |
|
 |
| yale
| Dołączył: 02 Sty 2008 | Posty: 2 | |
|
Wysłany: 17 Sty 2008, 9:12 Temat postu: Re: Szukam Pracy |
|
|
FilipR79 napisał: | rswm81 napisał: |
I tu sie mylisz drogi Panie. Tvn tez sie mylilo. Stawka jest 2 000 000 koron miesiecznie. . |
Powaznie? To mnie moj pracodawca oszukuje bo dostaje pol miliona mniej, ale dzieki za info jutro ide poprosic o podwyzke. |
Ja to skomentuje wyĹÄ
cznie dowcipem:
Przychodzi facet do UrzÄdu Pracy i siÄ pyta:
-Czy jest dla mnie jakaĹ praca?
UrzÄdniczka odpowiada mu:
-Tak. 10 000 zl zarobkĂłw co miesiac, firmowy samochĂłd, firmowy telefon, mieszkanie, coroczne wakacje z firmy...
-Pani chyba Ĺźartuje??? - mĂłwi zdziwiony koleĹ.
-Tak, ale to pan pierwszy zaczÄ
Ĺ.
KawaĹ stary wiÄc w miejsce 10000zĹ proponuje wpisaÄ 2000000 ISK  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| swawrzyn
| Dołączył: 17 Sty 2008 | Posty: 2 | Skąd: Polska(UniejĂłw) |
|
Wysłany: 17 Sty 2008, 15:11 Temat postu: Szukamy pracy |
|
|
CzeĹÄ mam na imiÄ Sylwek mam 31 lat z zawodu jestem mechanikiem samochodowym..Mam ĹźonÄ OlÄ i syna.Poszukujemy pracy i zakwaterowania w Islansii[/b] |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 17 Sty 2008, 15:27 Temat postu: Re: Szukam Pracy |
|
|
FilipR79 napisał: | rswm81 napisał: |
Powaznie? To mnie moj pracodawca oszukuje bo dostaje pol miliona mniej, ale dzieki za info jutro ide poprosic o podwyzke. |
za 2 000 000 miesiecznie do nie chcialo by mi sie ruszac tylka z mojego 300 metrowego apartamentu z basenem w centrum Reykjaviku tylko po to zeby podpisac liste obecnosci w radzie nadzorczej mojego koncernu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Maciej_B-B
| Dołączył: 23 Gru 2007 | Posty: 4 | Skąd: Bielsko-BiaĹa |
|
Wysłany: 18 Sty 2008, 9:37 Temat postu: |
|
|
Mam pytanie czy praca za kierowce 900 ISK/na godzinÄ sie opĹaca.
ProszÄ o odpowiedz
DziekujÄ |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 18 Sty 2008, 13:02 Temat postu: |
|
|
Maciej_B-B napisał: | Mam pytanie czy praca za kierowce 900 ISK/na godzinÄ sie opĹaca.
ProszÄ o odpowiedz
DziekujÄ |
Srenio, jak poza Reykjavikiem to ok jak w stolicy lub w jej satelitach to troche malo. W sumie jak bedziesz mial sporo nadgodzin to nie bedziesz narzekal. _________________ Filip broni
Filip radzi
|
Powrót do góry |
|
 |
| swawrzyn
| Dołączył: 17 Sty 2008 | Posty: 2 | Skąd: Polska(UniejĂłw) |
|
Wysłany: 19 Sty 2008, 15:50 Temat postu: |
|
|
[quote="kakajot"]Witam, interesujÄ
mnie wszelkie moĹźliwe informacje na temat pracy na trawlerach: zarobki, moĹźliwoĹÄ i sposoby dostania pracy, itp. Za wszelkÄ
informacjÄ z gĂłry dziÄkujÄ. Serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczĂłw.[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 19 Sty 2008, 16:11 Temat postu: |
|
|
Maciej_B-B napisał: | Mam pytanie czy praca za kierowce 900 ISK/na godzinÄ sie opĹaca.
ProszÄ o odpowiedz
DziekujÄ |
co to znaczy, sie oplaca ????
Pamietaj ze mozesz sie targowac. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Barteee
| Dołączył: 14 Paź 2007 | Posty: 13 | |
|
Wysłany: 19 Sty 2008, 18:05 Temat postu: Szukam Pracy |
|
|
Szukam pracy jako kierowca lub na farmie(lub inna) w tym mam akurat dobre doswiadczenie posiadam wszytkie kategorie prawa jazdy angieslki komunikatywnie moze byc inna praca rowniez ciezka i w trudnych warunkach jestem aktualnie w Reykjaviku moj tel 6615422 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kov
| Dołączył: 19 Sty 2008 | Posty: 3 | |
|
Wysłany: 19 Sty 2008, 20:05 Temat postu: Re: Szukam Pracy |
|
|
FilipR79 napisał: |
Tak Studencie, praca od zaraz na lotnisku sa tzn wychaczacze ktorzy szukaja robotnikow do takiej pracu. Na lotnisku szukaj ludzi kartkami na ktorych masz napisane : vinna, work czy tez jak sie juz coraz czesciej zdarza - praca.Oni Ci wszystko zalatwia lacznie ze znalezieniem tzw 4 katow. Praca ciezka ale zarobki na poziomie 1.250.000 koron miesiecznie czyli jakies 20.000$. Czyli po 4 miesiach powinienes wrocic do ojczyzny z minimum 70000.$. Zakladam ze 10.000 stracisz na utrzymanie. Takze sie nie zastaniaj , kupuj bilet np na http://www.icelandexpress.com/ i przyjezdzaj |
Nie wiem czy sĹusznie ale wyczuwam ironiÄ...MĂłwisz powaĹźnie?
Pytam,bo nie znam sytuacji na miejscu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| szczur4x4
 | Dołączył: 09 Sty 2008 | Posty: 251 | Skąd: Kopavogur |
|
Wysłany: 19 Sty 2008, 23:05 Temat postu: |
|
|
dobrze wyczuwasz...... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kov
| Dołączył: 19 Sty 2008 | Posty: 3 | |
|
Wysłany: 20 Sty 2008, 10:31 Temat postu: |
|
|
NIe doczytaĹem o tych 70000$ po 4 miesiÄ
cach...Ĺťadnych wÄ
tpliwoĹci mieÄ nie moĹźna...
Zabawa w TVN, ciÄ
g dalszy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| uleĹka
| Dołączył: 20 Sty 2008 | Posty: 2 | Skąd: Sochaczew/Warszawa |
|
Wysłany: 20 Sty 2008, 15:54 Temat postu: |
|
|
CzeĹÄ,
PoszukujÄ pracy na wakacje lipiec-wrzesieĹ,
jestem studentkÄ
, mam 20lat,
angielski, niemiecki- poziom zaawansowany
pozdrawiam
kontakt: ula.binkowska@carmen.biz.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 20 Sty 2008, 16:05 Temat postu: |
|
|
uleĹka napisał: | CzeĹÄ,
PoszukujÄ pracy na wakacje lipiec-wrzesieĹ,
jestem studentkÄ
, mam 20lat,
angielski, niemiecki- poziom zaawansowany
pozdrawiam
kontakt: ula.binkowska@carmen.biz.pl |
Skarbie tutaj wyslij swoja aplikacje koniecznie ze zdjeciem:
http://goldfinger.is/Goldfinger/UmGoldfinger/JobApplication/ _________________ Filip broni
Filip radzi
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|