Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| ola
| Dołączył: 08 Lip 2007 | Posty: 43 | |
|
Wysłany: 2 Lut 2008, 16:28 Temat postu: przewozenie narzedzi do Polski |
|
|
witam, moze ktos sie orientuje, chce przewiesc narzedzie do Polski (wiertarka, szlifierka... itp.) czy potrzebuje jakies papiery na to?? narzedzia sa tu uzywane i kupione. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| sila14
| Dołączył: 14 Lip 2007 | Posty: 7 | |
|
Wysłany: 2 Lut 2008, 16:50 Temat postu: |
|
|
jesli je kupilas to lepiej miec dowod zakupu ale moze tez byc ze nic nie potrzeba |
|
Powrót do góry |
|
 |
| szczur4x4
 | Dołączył: 09 Sty 2008 | Posty: 251 | Skąd: Kopavogur |
|
Wysłany: 2 Lut 2008, 17:07 Temat postu: |
|
|
ja, w obie strony latam z gitara elektryczna w futerale , paragonu nie mam bo sam ja robilem, nikt nigdy o nic nie pytal, tylko ogladali przy odprawie, moze i z narzedziami tak bedzie jesli nie sa calkiem nowe a uzywane, bo co clo beda pobierac? chyba nie powinni, a jak beda chcieli to odpalaj wiertarke i rob im dziury.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| stan
 | Dołączył: 12 Sie 2007 | Posty: 689 | |
|
Wysłany: 2 Lut 2008, 18:53 Temat postu: |
|
|
szczur4x4 napisał: | ja, w obie strony latam z gitara elektryczna w futerale , paragonu nie mam bo sam ja robilem, nikt nigdy o nic nie pytal, tylko ogladali przy odprawie, moze i z narzedziami tak bedzie jesli nie sa calkiem nowe a uzywane, bo co clo beda pobierac? chyba nie powinni, a jak beda chcieli to odpalaj wiertarke i rob im dziury.... |
nie o to chodzi. w zeszlym roku na swieta z kontraktu wracala spora grupa polakow i mieli ze soba pelno narzedzi, przetrzymali ich na lotnisku, zadzwonili do pracdawcy i sie okazalo ze rzeczywiscie chlopacy sobie bez wiedzy wlasciciela pobrali premiÄ w sprzecie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| FilipR79 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 08 Lip 2006 | Posty: 991 | |
|
Wysłany: 2 Lut 2008, 19:07 Temat postu: |
|
|
A ja nie wiem czy sie to oplaca. Np. W icelandexpress oplata za 1 kg nadbagazu to 1000 koron. _________________ Filip broni
Filip radzi
Filip nigdy Cie nie zdradzi
KAĹťDY KILOGRAM OBYWATELA Z WYĹťSZYM WYKSZTAĹCENIEM SZCZEGĂLNYM DOBREM NARODU |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Grazyna
| Dołączył: 06 Gru 2005 | Posty: 1093 | Skąd: Islandia |
|
Wysłany: 3 Lut 2008, 18:29 Temat postu: |
|