Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: 13 Lut 2008, 0:27 Temat postu: |
|
|
nooo trzebabylo w tych linkach popatrzec a nie a postach aj aj aj |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 13 Lut 2008, 0:35 Temat postu: |
|
|
zyzak napisał: | nooo trzebabylo w tych linkach popatrzec a nie a postach aj aj aj |
JeĹli masz na myĹli linki w Twoich postach to trafiĹeĹ jak nogÄ
na mydĹo.
Dobrej nocy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Basia
 | Dołączył: 24 Lis 2004 | Posty: 628 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 13 Lut 2008, 10:19 Temat postu: |
|
|
creditinfo - http://www.fmv.is/?PageID=214
zaswiadczenie od pracodawcy - to nie jest zaden druk, zwykle oswiadczenie
my mielismy tlumaczone przysiegle tylko dok. po islandzku, po angielsku akceptowali bez tlumaczenia
Co do banku - kredyt byl przyznany 2 lata temu, to dla scislosci. Oprocentowanie zaproponowano nam tam b. przyzwoite, a dodatkowo DB jako pierwszy nie wymagal od kredytobiorcy zameldowania w PL. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Basia
|
Wysłany: 13 Lut 2008, 10:20 Temat postu: |
|
|
Moze powinnam dodac - to byl kredyt mieszkaniowy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Basia
|
Wysłany: 13 Lut 2008, 10:39 Temat postu: |
|
|
Acha, Zyzak, musisz wiedziec, ze kazdy bank ma swoja liste wymaganych dokumentow, wiec zanim zaczniesz kolekcjonowac papierki lepiej pogadaj z bankiem...
Jesli szukasz najkorzystniejszego kredytu to mozesz skorzystac z uslug np. www.expander.pl - doradcy finansowi, maja oferty z ilus tam bankow... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 13 Lut 2008, 10:42 Temat postu: |
|
|
dziekuje, wiem wiem.... zrobie wywiad i wybiore najkorzystniejsza dla mnie opcjÄ... koniecznie brak wymogu posiadania meldunku w Polszy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 13 Lut 2008, 22:25 Temat postu: |
|
|
Basia napisał: | Acha, Zyzak, musisz wiedziec, ze kazdy bank ma swoja liste wymaganych dokumentow, wiec zanim zaczniesz kolekcjonowac papierki lepiej pogadaj z bankiem...
Jesli szukasz najkorzystniejszego kredytu to mozesz skorzystac z uslug np. www.expander.pl - doradcy finansowi, maja oferty z ilus tam bankow... |
Jesli szukasz sposobu aby pozbyc siÄ duĹźej czÄĹci ciÄĹźko zarobionych w Islandii pieniÄdzy - expander to trafny wybĂłr. A jeszcze lepszy - open finance. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| ansswis
| Dołączył: 11 Wrz 2007 | Posty: 307 | |
|
Wysłany: 13 Lut 2008, 22:39 Temat postu: |
|
|
police55 napisał: | zyzak napisał: |
nie badĹş chu.em i powiedz proszÄ, dzieki temu nie bede musiaĹ pisaÄ do wszystkich tych instytucji finansowych i sie pytac i czekac na odpoiwedzi.
Chociaz i tak jak byĹ powiedziaĹ,l to bym musial to zweryfikowac w powyzszy sposob, i ciekawe czy prawdomowny z Ciebie Policjant |
A fe, tak brzydko pisac do starszego pana. A odpowiedzi szukaj w tym wÄ
tku. Masz podany na tacy. Tylko trzeba czytac ze zrozumieniem. |
police55 ja chyba mam problem z czytaniem ze zrozumieniem wiec moze jednak zdradzisz swa tajemnice i podasz takowa instytucje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 13 Lut 2008, 23:23 Temat postu: |
|
|
ansswis napisał: | police55 napisał: | zyzak napisał: |
nie badĹş chu.em i powiedz proszÄ, dzieki temu nie bede musiaĹ pisaÄ do wszystkich tych instytucji finansowych i sie pytac i czekac na odpoiwedzi.
Chociaz i tak jak byĹ powiedziaĹ,l to bym musial to zweryfikowac w powyzszy sposob, i ciekawe czy prawdomowny z Ciebie Policjant |
A fe, tak brzydko pisac do starszego pana. A odpowiedzi szukaj w tym wÄ
tku. Masz podany na tacy. Tylko trzeba czytac ze zrozumieniem. |
police55 ja chyba mam problem z czytaniem ze zrozumieniem wiec moze jednak zdradzisz swa tajemnice i podasz takowa instytucje. |
albo Twoj komputer albo monitor jest uszkodzony i nie wyswietla tej informacji bauhauha tak jak i mi  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Basia
|
Wysłany: 17 Lut 2008, 12:02 Temat postu: |
|
|
Police, bez zadnych konkretow Twoje posty traca na wiarygodnosci. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| habek9
| Dołączył: 11 Sty 2008 | Posty: 2 | Skąd: Szczecin |
|
Wysłany: 17 Lut 2008, 19:55 Temat postu: ODDELEGOWANIE Z LOTNISKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
witam mam pytanko czy to prawda ze na lotnisku w islandii oddelegowuja ludzi spowrotem do polski jak nie maja pracy? Podobno pytaja sie do kogo sie przyjechalo i jak nie poda sie numeru kenitala, to moga nas odeslac spowrotem do polski. Osoby ktore cos wiedza na ten temat prosze o info. Dziekuje.[/b] |
|
Powrót do góry |
|
 |
| FilipR79 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 08 Lip 2006 | Posty: 991 | |
|
Wysłany: 17 Lut 2008, 20:03 Temat postu: |
|
|
Nie to nieprawda. Jak nie masz pracy to zabija Cie na miejscu a zwloki dadza na pozarcie tutejszym niedzwiedziom polarnym. _________________ Filip broni
Filip radzi
Filip nigdy Cie nie zdradzi
KAĹťDY KILOGRAM OBYWATELA Z WYĹťSZYM WYKSZTAĹCENIEM SZCZEGĂLNYM DOBREM NARODU |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 17 Lut 2008, 20:28 Temat postu: |
|
|
jako turysta mozesz tutaj przyleciec i byc , bez zadnych problemow