Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat |
Autor |
Wiadomo舵 |
| szczur4x4
 | Do潮czy: 09 Sty 2008 | Posty: 251 | Sk眃: Kopavogur |
|
Wys砤ny: 16 Lut 2008, 0:13 Temat postu: |
|
|
mu m贸wimy nie na luzie tylko na reduktorze....hahaha |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Farben Lehre ILO艢膯 OSTRZE呕E艃: 2
| Do潮czy: 28 Gru 2006 | Posty: 36 | |
|
Wys砤ny: 16 Lut 2008, 0:14 Temat postu: |
|
|
do kosci贸艂ka to nie chodze ale o 12 b臋de s艂owo wa偶niejsze od ........ kazdy niech sobie dopisze heheheheh do niedzieli |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Farben Lehre ILO艢膯 OSTRZE呕E艃: 2
| Do潮czy: 28 Gru 2006 | Posty: 36 | |
|
Wys砤ny: 16 Lut 2008, 0:15 Temat postu: |
|
|
no reduktor to raczej do podwodnej zabawy heheheh |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| szczur4x4
|
Wys砤ny: 16 Lut 2008, 0:17 Temat postu: |
|
|
ja si臋 偶egnam i do zobaczenia w niedziel臋...
nie zaliczam si臋 do emigrant贸w mi w polsce dobrze (GOD BLESS POLAND!) ja tu jestem tylko go艣ciem....  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| szczur4x4
|
Wys砤ny: 16 Lut 2008, 0:22 Temat postu: |
|
|
Farben Lehre napisa: | no reduktor to raczej do podwodnej zabawy heheheh |
nie o reduktor w automacie oddechowym mi chodzi艂o tylko reduktor skrzyni bieg贸w, od razu wida膰 偶e nowicjusz w 4x4 ale za to scuba diver... |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| elko
| Do潮czy: 21 Lis 2007 | Posty: 107 | Sk眃: reykjvik |
|
Wys砤ny: 17 Lut 2008, 22:47 Temat postu: |
|
|
Pytanie ?
Czy relacji z dzisiejszej wyprawy nie bedzie ?  _________________ ,,Vilja er allt sem þarft,, |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| szczur4x4
|
Wys砤ny: 18 Lut 2008, 19:29 Temat postu: |
|
|
elko napisa: | Pytanie ?
Czy relacji z dzisiejszej wyprawy nie bedzie ?  |
jest tu par臋 fotek....http://picasaweb.google.co.uk/szczur4x4 |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| szczur4x4
|
Wys砤ny: 18 Lut 2008, 19:32 Temat postu: |
|
|
szkoda tylko 偶e pojecha艂em tylko ja, Kasia, G艂uchy i Kriz jednym autem....  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| elko
|
Wys砤ny: 19 Lut 2008, 0:26 Temat postu: |
|
|
Bedzie wiecej nastepnym razem
Mysle ze to wina pogody , bylo barowo . _________________ ,,Vilja er allt sem þarft,, |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| elza74
| Do潮czy: 22 Sty 2006 | Posty: 293 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 22 Lut 2008, 23:54 Temat postu: |
|
|
sorki ze tak pozno zdjecia wklejam z pierwszej wycieczki-adam
 |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| stan
 | Do潮czy: 12 Sie 2007 | Posty: 689 | |
|
Wys砤ny: 24 Lut 2008, 0:14 Temat postu: |
|
|
widze ze juz checi sie po ostatniej wycieczce wypalily
w kazdym razie informuje ze my (a., ja, i szczury [nie mylic z szczurem4x4]) jedziemy jutro na kolko rey - krysuvik - thorlakshofn-rey. nie jest to zadne 4x4 a naszym glownym celem jest jaskinia raufarh贸lshellir wiec jak ktos zainteresowany to nie moze miec klaustrofobii a za to potrzebuje latarki (najlepiej dwoch czolowek), ubrania co mu go nie zal, czegos bezalkoholowego do picia i kanapek bo jaskinia ma ponad kilometr i troche tam spedzimy. jakby co to info na priv. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| elko
|
Wys砤ny: 24 Lut 2008, 22:14 Temat postu: |
|
|
stan napisa: | widze ze juz checi sie po ostatniej wycieczce wypalily
w kazdym razie informuje ze my (a., ja, i szczury [nie mylic z szczurem4x4]) jedziemy jutro na kolko rey - krysuvik - thorlakshofn-rey. nie jest to zadne 4x4 a naszym glownym celem jest jaskinia raufarh贸lshellir wiec jak ktos zainteresowany to nie moze miec klaustrofobii a za to potrzebuje latarki (najlepiej dwoch czolowek), ubrania co mu go nie zal, czegos bezalkoholowego do picia i kanapek bo jaskinia ma ponad kilometr i troche tam spedzimy. jakby co to info na priv. |
Gdzie jest ta jaskinia ? Chetnie sie tam wybierzemy,dzisiej bylo zbyt
pieknie zeby zapadac pod ziemie.Delektowalismy sie pieknem
przestszeni ponad nami a bylo nas trzech SOKOLOW i polatalismy
co nie co
http://www.forum.iceland.pl/viewtopic.php?t=386&postdays=0&postorder=asc&start=15
To sa stare zdjecia bo nowe jaszcze nie gotowe. _________________ ,,Vilja er allt sem þarft,, |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| ansswis
| Do潮czy: 11 Wrz 2007 | Posty: 307 | |
|
Wys砤ny: 25 Lut 2008, 0:54 Temat postu: |
|
|
stan napisa: | widze ze juz checi sie po ostatniej wycieczce wypalily
napisz prosze gdzie ta jaskinia, wklej jakas mape albo cos bo ja jej szukalem ale nie moge jej na zadnej mapie znalezc |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| elza74
| Do潮czy: 22 Sty 2006 | Posty: 293 | Sk眃: Reykjavik |
|
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| stan
|
Wys砤ny: 26 Lut 2008, 0:10 Temat postu: |
|
|
zebyscie mogli pozalowac ze sie nie wybraliscie to wrzuce wam 3 zdjecia z ostatniej wycieczki
jako ze pogoda byla fajna to najpierw pojechaismy do krysuviku sprawdzic czy ciagle smierdzi tam siar膮
a to juz sama jaskinia, ktora jest ponad kilometrowym tunelem ktorym lawa sobie z wulkanu wyplywala
pod koniec mozna bylo wczolgac sie w pare takich miejsc ktore wygladaly jak rury w miejskiej kanalizacji, z tym ze zamiast sciekow zastygla lawa tam byla
 |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| stan
|
Wys砤ny: 26 Lut 2008, 0:23 Temat postu: |
|
|
ansswis napisa: |
napisz prosze gdzie ta jaskinia, wklej jakas mape albo cos bo ja jej szukalem ale nie moge jej na zadnej mapie znalezc |
z grubsza N63 56' W21 23'
GPS w aucie zostawilem (jak ci zalezy to moge dokladny namiar ci dac), ale latwo ja znalezc, jadac od drogi nr1 bedzie po lewej stronie zaraz przy drodze |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| ansswis
| Do潮czy: 11 Wrz 2007 | Posty: 307 | |
|
Wys砤ny: 26 Lut 2008, 0:46 Temat postu: |
|
|
stan napisa: | ansswis napisa: |
z grubsza N63 56' W21 23'
GPS w aucie zostawilem (jak ci zalezy to moge dokladny namiar ci dac), ale latwo ja znalezc, jadac od drogi nr1 bedzie po lewej stronie zaraz przy drodze |
ok zlokalizowalem i mam nadzieje niedlugo odwiedzic to miejsce obok ktorego jak sie okazalo pare razy przejezdzalem nie majac pojecia o jego istnieniu.  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| szczur4x4
|
Wys砤ny: 5 Mar 2008, 21:06 Temat postu: |
|
|
sorry 偶e si臋 nie odzywam, ale chwilowo weekendy mam z lekka zapchane, szykuj臋 auto, liftuj臋, dorabiam nadkola, itd., a potem pr贸by.... |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| szczur4x4
|
Wys砤ny: 13 Mar 2008, 0:22 Temat postu: |
|
|
co tu tak ucich艂o? odezwijcie si臋 , jedziemy gdzie艣 w t臋 niedziel臋... chocia偶 na wsp贸ln膮 kawk臋 ? |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|