Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| damian510
| Dołączył: 08 Lut 2008 | Posty: 1 | |
|
Wysłany: 8 Lut 2008, 23:33 Temat postu: informatyk szuka pracy |
|
|
witam poszukuje pracy jako programista/wdroĹźeniowiec
posiadam ukonczone studia kierunku inĹźynieria programowania, biegĹa znajomoĹÄ angieskiego szczegĂłlnie w aspekcie technicznym, prawo jazdy kategorii "B".
Bardzo dobra znajomoĹÄ jÄzykĂłw: c, c++, c#, java, assembler. 2 roczne doĹwiadczenie na stanowisku programicty c++.
Kontakt email |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 8 Lut 2008, 23:41 Temat postu: Re: informatyk szuka pracy |
|
|
damian510 napisał: | witam poszukuje pracy jako programista/wdroĹźeniowiec
posiadam ukonczone studia kierunku inĹźynieria programowania, biegĹa znajomoĹÄ angieskiego szczegĂłlnie w aspekcie technicznym, prawo jazdy kategorii "B".
Bardzo dobra znajomoĹÄ jÄzykĂłw: c, c++, c#, java, assembler. 2 roczne doĹwiadczenie na stanowisku programicty c++.
Kontakt email |
praca jest i czeka
www.mbl.is (szukaj w atvinna)
nie znasz islandzkiego ?
translator
http://www.tranexp.com:2000/Translate/result.shtml |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Shoemaker ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 2
| Dołączył: 18 Sty 2008 | Posty: 15 | Skąd: Rvk |
|
Wysłany: 9 Lut 2008, 9:08 Temat postu: |
|
|
zyzak napisał: | Shoemaker napisał: | zyzak napisał: | lida1 napisał: | Szukam pracy w Borgarnes, moĹźe jest osoba, ktĂłra mieszka w tej miejscowoĹci,moĹźe wie coĹ na ten temat i bÄdzie chÄtna udzieliÄ kilku informacji? Z gĂłry dziÄkujÄ.Pozdrawiam. |
nierozumiem, dlaczego niewezmiesz nog za pas i nie pocisniesz po wiosce Borgarnes i nie poszukasz robola bezposrednio. Borgarnes to mala wiocha, chyba ze ani be ani me po angielsku no to wtedy mozesz zostac na lodzie |
TÄ
wioskÄ
to moĹźna kogoĹ uraziÄ
Jak to sie ludzie zmieniajÄ
?P
EĹk ?
Co to za metropolia ?  |
Jesli kogos urazilem tym ,ze Borgarnes (megalopolis o populacji niewiele ponad 2000 osob ) nazwalem wioska, to ja serdecznie przepraszam .
EĹk to nie jest metropolia to miasto w Polsce w woj. Warminsko-Mazurskim , populacja ~60.000 osob.
ajuto |
Luzik szefie, moja matka urodziĹa sie w EĹku i znam to miasto
i kocham je
pozdro |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mkkmiec
 | Dołączył: 30 Lis 2007 | Posty: 86 | Skąd: polska - wĹocĹawek |
|
Wysłany: 9 Lut 2008, 18:24 Temat postu: szukam pracy |
|
|
szukam pracy na terenie Reykjaviku w godzinach od 16 codziennie mogÄ
rĂłwnieĹź byÄ weekendy oraz nocne zmiany z gĂłry dziÄkuje za pomoc  _________________ Gabriel GarcĂa MĂĄrquez
Nigdy nie przestawaj siÄ uĹmiechaÄ, nawet jeĹli jesteĹ smutny, poniewaĹź nigdy nie wiesz, kto moĹźe siÄ zakochaÄ w twoim uĹmiechu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Krzysiek
| Dołączył: 04 Sty 2008 | Posty: 1 | Skąd: KraĹnik |
|
Wysłany: 10 Lut 2008, 16:25 Temat postu: |
|
|
Witam. Mam na imiÄ Krzysztof. Z zawodu jestem piekarzem (doswiadczenie zawodowe -14 lat). Szukam pracy na Islandii, najlepiej w zawodzie ale niekoniecznie. MogÄ podjÄ
Ä kaĹźdÄ
pracÄ. Nie znam jÄzyka islandzkiego, angielski sĹabo. ByĹbym wdziÄczny za pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 10 Lut 2008, 21:33 Temat postu: |
|
|
roboty w piekarni jest duzo, prawie codziennie w gazecie sa ogloszenia.
ajuto |
|
Powrót do góry |
|
 |
| maciekis
| Dołączył: 11 Lut 2008 | Posty: 2 | Skąd: gdansk dalvik |
|
Wysłany: 11 Lut 2008, 18:53 Temat postu: tlumacz szuka pracy |
|
|
Poszukuje zajecia przy tlumaczeniu badz pomocy osobom nie wladajacym jezykiem islandzkim.Jestem na islandii od prawie 3lat rozmawiam i pisze po islandzku,angielsku,rosyjsku i oczywiscie po polsku.Wbrew pozorom nie jest latwo znalezc zajecia za odpowiednie wynagrodzenie. Oferuje pomoc przy zalatwianiu spraw urzedowych ,bankowych itp. Obecnie jestem w reykjaviku moj nr telefonu 863 02 93. Zainteresowanych prosze o kontakt. Maciej .  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Cleo
| Dołączył: 08 Lut 2008 | Posty: 1 | |
|
Wysłany: 13 Lut 2008, 13:58 Temat postu: Re: SZUKAM PRACY - OGĹOSZENIA I PYTANIA FORUMOWICZĂW |
|
|
Skonczylam informatyke na panstwowej uczelni w Polsce, obecnie pracuje jako informatyk w warszawie.
Chcialabym sie przeniesc do Islandi i tez podjac tam prace jako programista. Czy bylby ktos w stanie pomoc mi w znalezieniuposrednikow, biur, ktore pomagly by mi znalezc prace w moim zawodzie??.
Bardzo prosze o pomoc, jakiekolwiek informacje gdzie szukac i etc i Dziekuje.
Cleo
moj numer gg: 1201038
moj skype: neferetetti] |
|
Powrót do góry |
|
 |
| ĹyĹźka
| Dołączył: 14 Lut 2008 | Posty: 1 | |
|
Wysłany: 15 Lut 2008, 23:02 Temat postu: |
|
|
Witam!
Szukam pracy w Islandii od koĹca czerwca!
Mam duĹźe doĹwiadczenie w pracy w gastronomii (pracowaĹam w kawiarniach, restauracji jako kelnerka, pubie, galerii sztuki,jako opiekunka). ChoÄ oczywiĹcie nie mam wielkich wymagaĹ, mogÄ roznosiÄ gazety, myÄ naczynia,... Najbardziej odpowiadaĹa by mi praca, ktĂłra zapewniaĹaby jednak jakiĹ nocleg:)ale nie tylko!! JÄzyk anielski znam na poziomie komunikatywnym. Mam 22 lata.
ProsiĹabym o kontakt na gg 8144992:) Z gĂłry dziÄkujÄ! Ania |
|
Powrót do góry |
|
 |
| FilipR79 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 08 Lip 2006 | Posty: 991 | |
|
Wysłany: 15 Lut 2008, 23:06 Temat postu: |
|
|
ĹyĹźka napisał: | JÄzyk anielski znam na poziomie komunikatywnym. |
A ja znam jezyk szatanski biegle. _________________ Filip broni
Filip radzi
Filip nigdy Cie nie zdradzi
KAĹťDY KILOGRAM OBYWATELA Z WYĹťSZYM WYKSZTAĹCENIEM SZCZEGĂLNYM DOBREM NARODU |
|
Powrót do góry |
|
 |
| stan
 | Dołączył: 12 Sie 2007 | Posty: 689 | |
|
Wysłany: 15 Lut 2008, 23:27 Temat postu: |
|
|
FilipR79 napisał: |
A ja znam jezyk szatanski biegle. |
juz i tak widze ze spuszczasz z tonu i nie podajesz linku do glodfingera ("Najbardziej odpowiadaĹa by mi praca, ktĂłra zapewniaĹaby jednak jakiĹ nocleg") |
|
Powrót do góry |
|
 |
| krakowianka
| Dołączył: 14 Lut 2008 | Posty: 15 | |
|
Wysłany: 17 Lut 2008, 19:00 Temat postu: szukam... |
|
|
szukam pracy na Ĺikendy tj sobota i nd.jestem gotowa przyjac kazda propozycje byleby jakies pieniazki byly.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| FilipR79 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 08 Lip 2006 | Posty: 991 | |
|
Wysłany: 17 Lut 2008, 19:08 Temat postu: Re: szukam... |
|
|
krakowianka napisał: | gotowa przyjac kazda propozycje byleby jakies pieniazki byly.... |
Kazda propozycje powiadasz  _________________ Filip broni
Filip radzi
Filip nigdy Cie nie zdradzi
KAĹťDY KILOGRAM OBYWATELA Z WYĹťSZYM WYKSZTAĹCENIEM SZCZEGĂLNYM DOBREM NARODU |
|
Powrót do góry |
|
 |
| krakowianka
|
Wysłany: 17 Lut 2008, 19:11 Temat postu: :) |
|
|
no chyba ze jakas straszna nieoplacalna beznadziejna lub niemoralna inne biore od drugiego Ĺiekendu marca |
|
Powrót do góry |
|
 |
| krakowianka
|
Wysłany: 17 Lut 2008, 22:40 Temat postu: :) |
|
|
w ogole to chcialam jeszcze napisac ze od 3 marca moge podjac sie jakiejs jeszcze pracy od godz np 20 na pare godzinek np sprzatania czegos. w ogole super by bylo jakby to wlasnie byla jakas praca codziennie wieczorami i w Ĺiekendy na cale dnie.pozdrawiam wszystkich  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| 1409883839
| Dołączył: 16 Sty 2008 | Posty: 46 | |
|
Wysłany: 18 Lut 2008, 1:42 Temat postu: szukam pracy |
|
|
Witam poszukujÄ pracy na terenie reykjaviku. PotrafiÄ kĹaĹÄ pĹytki Ĺcienne i podĹogowe, wstawiaÄ dzrzwi frontowe, malowaÄ Ĺciany i metal, spawaÄ, montowaÄ pĹyty gipsowe. mĂłj numer telefonu 6904167 gg 848058 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Dariusz1969
| Dołączył: 20 Lut 2008 | Posty: 1 | |
|
Wysłany: 20 Lut 2008, 12:10 Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie szukam pracy na Islandii jestem spawaczem prosze o kontakt na adres emeil-pozdrawiam Dariusz |
|
Powrót do góry |
|
 |
| baraccuda
| Dołączył: 16 Lut 2008 | Posty: 35 | Skąd: Zielona GĂłra |
|
Wysłany: 20 Lut 2008, 18:01 Temat postu: Witam |
|
|
Mam pytanie, czy ktos sie orientue gdzie(przy jakiej ulicy) znajduja sie w Reykjaviku jakies przetwornie rybne czy cos takiego...?? Prosze mnie tylko nie odsylac do TVNu
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| stan
 | Dołączył: 12 Sie 2007 | Posty: 689 | |
|
Wysłany: 20 Lut 2008, 18:09 Temat postu: Re: Witam |
|
|
baraccuda napisał: | Mam pytanie, czy ktos sie orientue gdzie(przy jakiej ulicy) znajduja sie w Reykjaviku jakies przetwornie rybne czy cos takiego...?? |
ja w porcie cos takiego widzialem, i to by bylo na tyle z tych reykjavickich, te ktore znalem w kopavogur i w hafnarjfordur w wiekszosci poupadaly w ostatnich miesiacach |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Rainha
| Dołączył: 14 Lut 2008 | Posty: 2 | |
|
Wysłany: 21 Lut 2008, 10:06 Temat postu: |
|
|
szukam pracy od 3 marca w Rejkiawiku. Moze byc jakies sprzatanie, w hotelu, w kuchni, kelnerowanie lub opieka nad dziecmi. Mam doswiadczenie i mowie po angielsku. Prosze o kontakt na priw
pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|