Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat |
Autor |
Wiadomo舵 |
| szczur4x4
 | Do潮czy: 09 Sty 2008 | Posty: 251 | Sk眃: Kopavogur |
|
Wys砤ny: 2 Kwi 2008, 23:45 Temat postu: |
|
|
space4x4 napisa: | Sorki szczur4x4, mia艂o by膰 space4WD ale z rozp臋du zalogowa艂em si臋 podobnie i nie wiedzia艂em jak zmieni膰  |
a, nie ma za co, fajnie - nie jestem sam: 4x4... witam serdecznie  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| malwina86
| Do潮czy: 07 Pa 2007 | Posty: 189 | Sk眃: Pozna艅-Keflavik |
|
Wys砤ny: 3 Kwi 2008, 11:04 Temat postu: |
|
|
witam mam pytanko. czy ktoras z mam sie orientuje czy w polsce jest dostepne mleko SMA GOLD? jadac na wakacje nie chcialabym zmieniac mleka na inne.prosze o jakies informacje _________________
 |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| FilipR79 ILO艢膯 OSTRZE呕E艃: 1
| Do潮czy: 08 Lip 2006 | Posty: 991 | |
|
Wys砤ny: 3 Kwi 2008, 11:19 Temat postu: |
|
|
malwina86 napisa: | witam mam pytanko. czy ktoras z mam sie orientuje czy w polsce jest dostepne mleko SMA GOLD? jadac na wakacje nie chcialabym zmieniac mleka na inne.prosze o jakies informacje |
Niestety nie jest dostepne. Jak jedziesz na krotko to wez odpowedni zapas, jesli na dlzuej to niestety bedziesz musaiala zmienic na inne.. Najlepiej wez jakies opakowanie z broszura co to mleko zawiera i z farmaceuta lub pediatra dobierzecie inne zblizone do tego. _________________ Filip broni
Filip radzi
Filip nigdy Cie nie zdradzi
KA呕DY KILOGRAM OBYWATELA Z WY呕SZYM WYKSZTA艁CENIEM SZCZEG脫LNYM DOBREM NARODU |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| malwina86
|
Wys砤ny: 3 Kwi 2008, 11:21 Temat postu: |
|
|
a cos ty filip taki obeznany w tych tematach co?? _________________
 |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| FilipR79 ILO艢膯 OSTRZE呕E艃: 1
| Do潮czy: 08 Lip 2006 | Posty: 991 | |
|
Wys砤ny: 3 Kwi 2008, 11:23 Temat postu: |
|
|
malwina86 napisa: | a cos ty filip taki obeznany w tych tematach co?? |
Jako samotny ojciec to mniej wiecej wiem co jest dostepne - jesli sie myle przepraszam. _________________ Filip broni
Filip radzi
Filip nigdy Cie nie zdradzi
KA呕DY KILOGRAM OBYWATELA Z WY呕SZYM WYKSZTA艁CENIEM SZCZEG脫LNYM DOBREM NARODU |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| malwina86
|
Wys砤ny: 3 Kwi 2008, 11:30 Temat postu: |
|
|
a widzisz jednak nie masz 100% pewnosci wiec wole poczekac na berdziej konkretne informacje  _________________
 |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| elza74
| Do潮czy: 22 Sty 2006 | Posty: 293 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 3 Kwi 2008, 11:46 Temat postu: |
|
|
FilipR79 napisa: | malwina86 napisa: | witam mam pytanko. czy ktoras z mam sie orientuje czy w polsce jest dostepne mleko SMA GOLD? jadac na wakacje nie chcialabym zmieniac mleka na inne.prosze o jakies informacje |
Niestety nie jest dostepne. Jak jedziesz na krotko to wez odpowedni zapas, jesli na dlzuej to niestety bedziesz musaiala zmienic na inne.. Najlepiej wez jakies opakowanie z broszura co to mleko zawiera i z farmaceuta lub pediatra dobierzecie inne zblizone do tego. |
SMA GOLD nie jest dostepne w Polsce.moj synek pil to na poczatku a pozniej zmienilam na NAN1 a pozniej na Bebiko 2.to juz zalezy od dziecko ktore mleko polubi. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lipcowka
| Do潮czy: 12 Cze 2007 | Posty: 74 | Sk眃: REYKJAVIK |
|
Wys砤ny: 3 Kwi 2008, 11:48 Temat postu: |
|
|
Malwina chyba masz adoratora- gdzie Ty tam i Filip  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| malwina86
|
Wys砤ny: 3 Kwi 2008, 12:30 Temat postu: |
|
|
hehe oj lipcowka to nie jest smieszne filip czasami to na nerwy mi dziala  _________________
 |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| malwina86
|
Wys砤ny: 3 Kwi 2008, 12:32 Temat postu: |
|
|
elza dzieki jednak bede musiala kupic zapas mleka na 1,5 miesiaca niechce zmieniac bo w polsce by pil inne a po powrocie z wakacji znowu sma niewiem czy tak czesto mozna zmieniac mleko _________________
 |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Lipaza666
| Do潮czy: 30 Lip 2007 | Posty: 44 | Sk眃: Eskifjordur Islandia |
|
Wys砤ny: 3 Kwi 2008, 16:52 Temat postu: |
|
|
cze! mam zamiar do艂膮czy膰 do m臋偶a na Islandii moja c贸reczka ma atopowe zapalenie sk贸ry karmi臋 j膮 narazie piersi膮 ale chcia艂abym si臋 dowiedzie膰 czy na Islandii jest Bebilon Pepti 2 dost臋pny je偶eli tak w jakiej jest cenie???? _________________ Przyja藕艅 to dwie dusze w jednym ciele. Mi艂o艣膰 to jedna dusza w dw贸ch cia艂ach. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| malwina86
|
Wys砤ny: 3 Kwi 2008, 18:08 Temat postu: |
|
|
Niestety tego mleka nie ma lecz jest mozliwosc zamowienia w polskim sklepie lecz wtedy cena bedzie bardzo wysoka napewno _________________
 |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Lipaza666
|
Wys砤ny: 4 Kwi 2008, 8:38 Temat postu: |
|
|
malwina86 napisa: | Niestety tego mleka nie ma lecz jest mozliwosc zamowienia w polskim sklepie lecz wtedy cena bedzie bardzo wysoka napewno | oki dzi臋ks jeszcze mam pytanko czy jest na Islandii mleko na podobie艅stwo Bebilonu Pepti 2 dla dzieci ze skaz膮 bia艂kow膮 je偶eli tak to czy jest drogi czy wydaje si臋 z recepty lekarza??????? _________________ Przyja藕艅 to dwie dusze w jednym ciele. Mi艂o艣膰 to jedna dusza w dw贸ch cia艂ach. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| malwina86
|
Wys砤ny: 4 Kwi 2008, 9:20 Temat postu: |
|
|
wydaje mi sie ze moze to byc mleko BEBIKO HA 2 ale to musisz sprawdzic sobie no i upewnic sie jeszcze czy w polskim sklepie jest dostepne jesli nie to zamowic i 1 opakowanie kosztuje ok 500 ISK dokladnie nie wiem  _________________
 |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Sever
| Do潮czy: 21 Lip 2007 | Posty: 10 | |
|
Wys砤ny: 6 Kwi 2008, 10:50 Temat postu: |
|
|
Witam
Do jakiego urzedu nalezy sie zglosic o macierzynski, wogle jak to mozna zalatwic prosilbym o jakies wskazowki
Druga sprawa czy mozna wykorzystac tatusiowy przed mamunim??
i cyz mozna macierzynski pobierac bedac poza granicami Islandii?
Z gory dziekuje i pozdrawiam. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| malwina86
|
Wys砤ny: 6 Kwi 2008, 12:16 Temat postu: |
|
|
o macierzynski musisz isc do urzedu pracy tj Vinnumastofulum i tam Ci dadza odpowiednie dokumenty dla Ciebie i twojego szefa do wypelnienia potem to tam odnosisz tak mozesz jechac do Polski smialo i te pieniazki bedziesz dostawal normalnie _________________
 |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Sever
| Do潮czy: 21 Lip 2007 | Posty: 10 | |
|
Wys砤ny: 6 Kwi 2008, 16:33 Temat postu: |
|
|
fajnie dziekuje za info.
a teraz taka sprawa 3 misiace ma moja zona 3 miesiace mam ja i 3 mieisace sa wspolne czy jest mozliwosc zalatwiajac macierzynski teraz, zrobic tak abym odrazu mogl oddac zonie to co mi sie nalezy, czyli ze moja zona by dostala odrazu 9 miesiecy, czy to trzeba na nowo robic co 3 misiace? |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lipcowka
| Do潮czy: 12 Cze 2007 | Posty: 74 | Sk眃: REYKJAVIK |
|
Wys砤ny: 6 Kwi 2008, 17:53 Temat postu: |
|
|
Sever na temat macierzynskiego poczytaj co pisalysmy na stronie 10
Mozesz wykorzystac najpierw ojcowskie, pozniej macierzynskie, ale matka moze miec max. 6 miesiecy urlopu- nie mozna tego zsumowac do 9 miesiecy. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Milka
 | Do潮czy: 02 Gru 2006 | Posty: 140 | Sk眃: Waw,Hver |
|
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Lipaza666
|
Wys砤ny: 7 Kwi 2008, 15:03 Temat postu: |
|
|
cze!!ja dalej o mleku hehhehe czy kt贸ra艣 z Was karmi艂a dzieci膮tko mlekiem na skaz臋 bia艂kow膮 rozchodzi mnie sie o to,偶e pono膰 na Islandii nie ma Bebilonu Pepti 2 a czy jest jakie艣 mleko na Islandii kt贸re odpowiada sk艂adem temu ??? _________________ Przyja藕艅 to dwie dusze w jednym ciele. Mi艂o艣膰 to jedna dusza w dw贸ch cia艂ach. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|