Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: 15 Gru 2007, 22:30 Temat postu: |
|
|
FilipR79 napisał: | Szukam chetnego do wspolnych cwiczen w World Class od nowego roku. Wiadomo, trzeba bedzie zrzucic troche swiatecznego sadla a samemu nie bedzie mi sie raczej chcialo, len jestem i tyle. |
ja Ci moge dac niezly wycisk, od stycznia tez musze cos zrobic ze Swoimi 7kg nadwagi hehe |
|
Powrót do góry |
|
 |
| FilipR79 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 08 Lip 2006 | Posty: 991 | |
|
Wysłany: 17 Gru 2007, 18:22 Temat postu: |
|
|
zyzak napisał: | ja Ci moge dac niezly wycisk, od stycznia tez musze cos zrobic ze Swoimi 7kg nadwagi hehe |
Kuszaca propozycja, tylko dwa "ale"
1 Musialbys sie dowiedzie czy Ci zwiazki zawodowe zrefunduja czesc kasy, bo Ty tak troche tutaj troche w Polsce nie wiem czy pewnej ciaglosci nie wymagaja w pracy.
2 Nie chcialbym dostac nozem w plecy za nasze klotnie na forum _________________ Filip broni
Filip radzi
Filip nigdy Cie nie zdradzi
KAĹťDY KILOGRAM OBYWATELA Z WYĹťSZYM WYKSZTAĹCENIEM SZCZEGĂLNYM DOBREM NARODU |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 17 Gru 2007, 21:05 Temat postu: |
|
|
FilipR79 napisał: | zyzak napisał: | ja Ci moge dac niezly wycisk, od stycznia tez musze cos zrobic ze Swoimi 7kg nadwagi hehe |
Kuszaca propozycja, tylko dwa "ale"
1 Musialbys sie dowiedzie czy Ci zwiazki zawodowe zrefunduja czesc kasy, bo Ty tak troche tutaj troche w Polsce nie wiem czy pewnej ciaglosci nie wymagaja w pracy.
2 Nie chcialbym dostac nozem w plecy za nasze klotnie na forum |
ad.1 to dla mnie nie jest istotne, ale jesli to warunek to spoko , dowiem sie.
ad2. to Ty serio bierzesz to wszystko na forum ? ja to mam beke z tego. a z tym noĹźem to ostro przesadziles |
|
Powrót do góry |
|
 |
| FilipR79 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 08 Lip 2006 | Posty: 991 | |
|
Wysłany: 17 Gru 2007, 21:20 Temat postu: |
|
|
zyzak napisał: |
ad.1 to dla mnie nie jest istotne, ale jesli to warunek to spoko , dowiem sie.
ad2. to Ty serio bierzesz to wszystko na forum ? ja to mam beke z tego. a z tym noĹźem to ostro przesadziles |
1. Wiesz, o pieniadze (swoje) trzeba dbac - takiego jestem zdania.
2. Na zartach sie nie znasz. Ty nie, ale wielu na tym forum chetnie "ozeniloby mnie z kosa" - wiec badz przygotowany na intratne propozycje ze stronych pozostalych Forumowiczow BTW Tanio mnie nie sprzedaj. _________________ Filip broni
Filip radzi
Filip nigdy Cie nie zdradzi
KAĹťDY KILOGRAM OBYWATELA Z WYĹťSZYM WYKSZTAĹCENIEM SZCZEGĂLNYM DOBREM NARODU |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 17 Gru 2007, 21:34 Temat postu: |
|
|
jestem przygotowany zwarty i gotowy...jeĹli tak to w styczniu pocisne z mimi na silke :p tak bedzie najlepiej o  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mario19777
 | Dołączył: 15 Lut 2008 | Posty: 22 | Skąd: ĹOMĹťA Patreksfjordur |
|
Wysłany: 9 Kwi 2008, 14:36 Temat postu: |
|
|
a ja pracuje na silowni jak ktos ms chec to zapraszam tylko to jest 400 km od reykjaviku _________________ Nie dac sie i do przodu |
|
Powrót do góry |
|
 |
| gniewomir
 | Dołączył: 18 Paź 2007 | Posty: 76 | |
|
Wysłany: 15 Kwi 2008, 23:23 Temat postu: |
|
|
Witam,
poszukuje jakiejĹ siĹowni, nieopodal Breidholtu, co byĹcie mi polecili?
MoĹźe byÄ coĹ w Kopavogur takĹźe,
z gĂłry dziÄki za pomoc
Pozdrawiam  _________________ "As long as winds will blow..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
| carmela
| Dołączył: 11 Gru 2007 | Posty: 34 | Skąd: reykjavik |
|
Wysłany: 16 Kwi 2008, 10:41 Temat postu: |
|
|
na przeciwko smaralindu w tym nowym wysokim bloku na 15 pietrze jest world class, nie jest to tak duza silownia jak przy stadionie ale niedaleko breidholtu, jest tez na arbaer, mniej wiecej taka sama droga co do smaralindu, moze troche dalej, tam jest taniej niz w world class, jest basen na przeciwko z ktorego mozesz korzystac kupujac karnet na silownie (musisz tylko powiedziec ze chcesz razem z basenem). nie znam wiecej zadnej silowni w tej okolicy, mam nadzieje ze cos wybierzesz.
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| dorcia_4
| Dołączył: 24 Cze 2007 | Posty: 117 | Skąd: ... |
|
Wysłany: 16 Kwi 2008, 11:59 Temat postu: |
|
|
Jest takze SportHusið blisko smaralindu. Silowania jest dosyc duza i bogato wyposazona. Chodze tam i nie narzekam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| gniewomir
|
Wysłany: 16 Kwi 2008, 20:46 Temat postu: |
|
|
DziÄki za odpowiedzi, chyba juĹź wybraĹem
Pozdrawiam _________________ "As long as winds will blow..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
| epic_rulezzz
| Dołączył: 20 Mar 2008 | Posty: 21 | Skąd: PoznaĹ |
|
Wysłany: 16 Kwi 2008, 21:00 Temat postu: |
|
|
a jak wyglÄ
dajÄ
ceny w tych siĹowniach?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 17 Kwi 2008, 1:30 Temat postu: |
|
|
A tak swojÄ
drogÄ
to zastanawia mnie parÄ kwestii.
1. Po co Polakom siĹownia? Polak powinien zasuwaÄ z 12h na dobÄ, majÄ
c darmowÄ
siĹowniÄ w pracy.
2. Po co Islandczykom siĹownia? Typowy mÄĹźczyzna/kobieta "tego narodu" wyglÄ
da jakby z hot-dogiem pocisnÄ
Ĺ teĹź oponÄ od Stara. Tego juĹź siÄ nie zmieni.
Kojarzy mi siÄ teĹź taka historia ap. p. 1. - przyleciaĹ taki prawie Arnold tutaj do pracy, pierwsze pytania to o nadgodziny i siĹowniÄ.
Drugiego dnia juĹź nie przyszedĹ do pracy takie miaĹ zakwasy, o siĹowni to nawet nie wspomniaĹ, hehe.
Ĺťeby wszyscy byli tak chÄtni do nauki angielskiego, jak do chodzenia na siĹowniÄ...
TIG |
|
Powrót do góry |
|
 |
| gniewomir
|
Wysłany: 17 Kwi 2008, 2:12 Temat postu: |
|
|
Angielskiego i nie wspominajÄ
c o Islandzkim, bo to chyba grzech siÄ tego drugiego uczyÄ
Mnie osobiĹcie na siĹowniÄ ciÄ
gnie to aby zrzuciÄ brzucha kawaĹek , poprawiÄ sylewtkÄ, wzmocniÄ formÄ i korzystaÄ z wĹaĹciwoĹci zdrowotnych sauny itp. Pomaga mi siÄ to bardzo zrelaksowaÄ
To wĹaĹnie moja motywacja  _________________ "As long as winds will blow..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
| epic_rulezzz
| Dołączył: 20 Mar 2008 | Posty: 21 | Skąd: PoznaĹ |
|
Wysłany: 17 Kwi 2008, 21:44 Temat postu: |
|
|
Mr TIG napisał: | A tak swojÄ
drogÄ
to zastanawia mnie parÄ kwestii.
1. Po co Polakom siĹownia? Polak powinien zasuwaÄ z 12h na dobÄ, majÄ
c darmowÄ
siĹowniÄ w pracy.
2. Po co Islandczykom siĹownia? Typowy mÄĹźczyzna/kobieta "tego narodu" wyglÄ
da jakby z hot-dogiem pocisnÄ
Ĺ teĹź oponÄ od Stara. Tego juĹź siÄ nie zmieni.
Kojarzy mi siÄ teĹź taka historia ap. p. 1. - przyleciaĹ taki prawie Arnold tutaj do pracy, pierwsze pytania to o nadgodziny i siĹowniÄ.
Drugiego dnia juĹź nie przyszedĹ do pracy takie miaĹ zakwasy, o siĹowni to nawet nie wspomniaĹ, hehe.
Ĺťeby wszyscy byli tak chÄtni do nauki angielskiego, jak do chodzenia na siĹowniÄ...
TIG |
jak zasuwasz ciÄĹźko fizycznie i nie masz siĹy na nic wiÄcej, TO TYLKO WSPĂĹCZUÄ..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| noneedtofight
| Dołączył: 14 Lip 2008 | Posty: 18 | Skąd: 105 |
|
Wysłany: 14 Lip 2008, 17:17 Temat postu: |
|
|
Witam,
W czerwcu przyleciaĹem do Islandii. Mieszkam w Reykjaviku, Laugardalur, na przeciwko salonu Mercedesa (obok hotelu Hilton). Pracuje jako kucharz w KFC w Hafnafjordur.
PlanujÄ kupiÄ karnet na siĹowniÄ. Najlepiej roczny, bo tyle tu zostanÄ. Czy moĹźe mi ktoĹ doradziÄ jakÄ
Ĺ pakerniÄ , najlepiej niedaleko terenĂłw wokóŠstadionu. Wordl Class raczej odpada, bo z tego co mi wiadomo tam karnet roczny to wydatek ok. 50k-60k ISK.
Druga sprawa. Czy przysĹuguje mi zwrot czÄĹci kosztĂłw od zwiÄ
zkĂłw zawodowych (w umowie o prace mam przynaleĹźnoĹÄ do Eflingu)?
No i na koniec:
Czy gdziekolwiek w Reykjaviku prowadzone sÄ
zajÄcia Krav Magi, Sambo lub BJJ? Moze ktos zna jakis dobry klub z innymi sportami walki?
Pozdrawiam, Maciek _________________ później to uzupeĹniÄ |
|
Powrót do góry |
|
 |
| gatecrash
| Dołączył: 02 Lut 2008 | Posty: 71 | |
|
Wysłany: 16 Lip 2008, 15:56 Temat postu: sztuki walki |
|
|
zapraszam serdecznie jezeli rzeczywiscie Cie interesuje Bjj i inne style walki do klubu na ulicy MýrargÜtu 2
chcesz poczytac wiecej wejdz na http://mjolnir.is
a tak w ogole w poblizu Ciebie obok salonu mercedesa jest szkola karate, na przeciwko urzedu podatkowego |
|
Powrót do góry |
|
 |
| norbi38
| Dołączył: 11 Lut 2008 | Posty: 40 | |
|
Wysłany: 16 Lip 2008, 16:01 Temat postu: |
|
|
noneedtofight napisał: | Witam,
W czerwcu przyleciaĹem do Islandii. Mieszkam w Reykjaviku, Laugardalur, na przeciwko salonu Mercedesa (obok hotelu Hilton). Pracuje jako kucharz w KFC w Hafnafjordur.
PlanujÄ kupiÄ karnet na siĹowniÄ. Najlepiej roczny, bo tyle tu zostanÄ. Czy moĹźe mi ktoĹ doradziÄ jakÄ
Ĺ pakerniÄ , najlepiej niedaleko terenĂłw wokóŠstadionu. Wordl Class raczej odpada, bo z tego co mi wiadomo tam karnet roczny to wydatek ok. 50k-60k ISK.
Druga sprawa. Czy przysĹuguje mi zwrot czÄĹci kosztĂłw od zwiÄ
zkĂłw zawodowych (w umowie o prace mam przynaleĹźnoĹÄ do Eflingu)?
No i na koniec:
Czy gdziekolwiek w Reykjaviku prowadzone sÄ
zajÄcia Krav Magi, Sambo lub BJJ? Moze ktos zna jakis dobry klub z innymi sportami walki?
Pozdrawiam, Maciek |
Jezeli Islandczycy sa tacy mocni w sportach walki jak w innych dyscyplinach sportu to po 2-3 miesiacach treningow zostaniesz mistrzem Islandi w sporcie w ktorym wybierzesz  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 17 Lip 2008, 0:57 Temat postu: |
|
|
Maciek zwiazki zawodowe zwroca ci czesc kasy za karnet na silownie,ale musisz miec przepracowane min. 6 m-cy na Isl.Sa tu sekce Bjj-Vt,ja znalazlem dwie,trenowalem w Pl,tu sie jednak nie zdecydowalem,zawsze mialem jakies kontuzje,a tu moje zdrowe rece to moje zycie na Isl,zbyt kontaktowy sport,zbyt duze ryzyko,poza tym czas,ktorego wiecznie brakuje... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
 | Dołączył: 08 Cze 2008 | Posty: 1422 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 17 Lip 2008, 5:07 Temat postu: |
|
|
wystarczy uwaznie 2 razy w tygodniu wieczorem obejrzec Hand of Death z 1975 r. i nie trzeba nigdzie chodzic. ja tak robie, pomaga! _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Sakul
| Dołączył: 10 Lip 2008 | Posty: 3 | |
|
Wysłany: 17 Lip 2008, 11:52 Temat postu: |
|
|
Moze psychicznie pomaga ale xxxx nadal rosnie:) |