Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| yasminum OgĹoszeniodawca zweryfikowany
| Dołączył: 11 Paź 2006 | Posty: 322 | |
|
Wysłany: 29 Kwi 2008, 15:08 Temat postu: Weterynarz |
|
|
Czy ktoĹ jest w stanie poleciÄ mi dobrego, sprawdzonego weterynarza w Reykjaviku i okolicach - tak powiedzmy do 100km poza?
Czy na wizytÄ trzeba siÄ wczeĹniej umawiaÄ?
Ile kosztuje wizyta? Ile kosztuje wizyta domowa? I jakie sÄ
przykĹadowe koszty badaĹ np. mocz, krew, a takĹźe koszty szczepieĹ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lovisa OgĹoszeniodawca zweryfikowany
 | Dołączył: 16 Lip 2007 | Posty: 1047 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 29 Kwi 2008, 15:37 Temat postu: |
|
|
w cenach sie nie orientuje ale w sumie zasze korzystam z www.dyraspitalinn.is |
|
Powrót do góry |
|
 |
| yasminum OgĹoszeniodawca zweryfikowany
| Dołączył: 11 Paź 2006 | Posty: 322 | |
|
Wysłany: 29 Kwi 2008, 15:45 Temat postu: |
|
|
To jest coĹ takiego jak usĹugi przy AR wydziaĹ weterynarii? czy po prostu lecznica? Masz tam jakiegoĹ sprawdzonego weterynarza?
W Polsce znaĹam ĹwietnÄ
lecznicÄ, ale jeden z lekarzy byĹ taki, Ĺźe jeĹli tylko on miaĹ dyĹźur to wolaĹam przeĹoĹźyÄ wizytÄ... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lovisa OgĹoszeniodawca zweryfikowany
 | Dołączył: 16 Lip 2007 | Posty: 1047 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 29 Kwi 2008, 17:44 Temat postu: |
|
|
to jest normalna lecznica dla zwierzat. A co do weterynarza to nie mam tam swojego bo ja tylko jezdze z papuga jak sklada za duzo jajek. chyba niedlugo znowu sie ybiore. Ale tam sa szsycy bardzo mili. Ten adres mam od znajomej islandki i ona tam wlasnie z psem jezdzila. Pies mial tam macice wycinana i dalej zyje wiec mysel ze to dobry punkt. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| ansswis
| Dołączył: 11 Wrz 2007 | Posty: 307 | |
|
Wysłany: 29 Kwi 2008, 22:42 Temat postu: |
|
|
lovisa napisał: | to jest normalna lecznica dla zwierzat. A co do weterynarza to nie mam tam swojego bo ja tylko jezdze z papuga jak sklada za duzo jajek. chyba niedlugo znowu sie ybiore. Ale tam sa szsycy bardzo mili. Ten adres mam od znajomej islandki i ona tam wlasnie z psem jezdzila. Pies mial tam macice wycinana i dalej zyje wiec mysel ze to dobry punkt. |
No nie wiem czy taki dobry jak PIES mial macice wycinana  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lili67
 | Dołączył: 05 Mar 2008 | Posty: 239 | Skąd: HafnarfjĂśrdur/Keflavik |
|
Wysłany: 29 Kwi 2008, 22:56 Temat postu: |
|
|
[quote="ansswis]
No nie wiem czy taki dobry jak PIES mial macice wycinana [/quote]
No, a po co psu macica? _________________ Legere et non intellegere neglegere est |
|
Powrót do góry |
|
 |
| aniapl OgĹoszeniodawca zweryfikowany
 | Dołączył: 30 Kwi 2006 | Posty: 219 | Skąd: byĹ Reykjavik - teraz Polska |
|
Wysłany: 29 Kwi 2008, 23:05 Temat postu: |
|
|
Ja tam byĹam sporo razy jak mi kot nogÄ zĹamaĹ. Nawet tam nocowaĹ po narkozie. Potem jak mu gips nogÄ ocieraĹ to skĂłra mu zaczÄĹa zĹaziÄ pod gipsem i gniÄ. To dodatkowo jeĹşdziĹam z nim na szycia, potem na ponowne szycia, bo wygryzaĹ szwy. ZostaĹ tam teĹź wykastrowany.
OgĂłlnie miejsce spoko, mili lekarze, ale uwaĹźam, Ĺźe to z ich winy (zbyt ciasnego gipsu) mĂłj kot siÄ mÄczyĹ bardzo dĹugo.
Dawno to byĹo, wiÄc nazwisk lekarzy nie pamiÄtam. Ale miejsce ogĂłlnie poleciÄ mogÄ. PrzyjÄli nas nawet po 23 wieczorem na zbadanie kota, mimo, Ĺźe byĹo zamkniÄte. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|