reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna

ICELAND.PL :: Islandia - strona główna portalu

ZANIM COŚ NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JEŚLI KTOŚ CIĘ OBRAŻA LUB ŁAMIE REGULAMIN, NIE DAJ SIĘ SPROWOKOWAĆ, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   

Wynajem mieszkania na Islandii - ogłoszenia
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 63, 64, 65  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Ĺťycie na Islandii
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dANIELolo

PostWysłany: 29 Kwi 2008, 23:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a no i zeby bylo jasno , nic mi do tych ludzi co wynajmuja pokoj za 60 tysi , tylko szkoda mi ich ,a to chyba ok. co?, moderator ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Emilia Paulina Jarkiewicz

PostWysłany: 29 Kwi 2008, 23:36    Temat postu: poszukuje mieszkania Odpowiedz z cytatem

szukam malego mieszkania (np studio) z osobna lazienka najlepiej w centrum Reykjawiku prosze o kontakt 8456199 Andrzej
Powrót do góry
Emilia Paulina Jarkiewicz

PostWysłany: 29 Kwi 2008, 23:42    Temat postu: Szukam pokoju Odpowiedz z cytatem

szukam mozliwie tanio pokoju w okolicach smoralindu( tj. Kopavogur) na stale lub 3 miesiace od 1 czerwca prosze o kontakt tel:8499506 Halina
Powrót do góry
1409883839

PostWysłany: 29 Kwi 2008, 23:59    Temat postu: szukam 2 pokoji Odpowiedz z cytatem

Witam poszukuję 2 pokoji do wynajęcia od 15 czerwca do końca sierpnia hafnarfjordur lub reykjavik
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
jabba

PostWysłany: 30 Kwi 2008, 0:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cool
aluniet

PostWysłany: 30 Kwi 2008, 0:31    Temat postu: Re: Studio do wynajecia od 10.06.2008 Odpowiedz z cytatem

wynajmę studio(aneks kuchenny z pokojem,dostep do internetu , umeblowane, ,lazienka, ,do dam ze po remoncie !,pralnia w osobnym miejscu) 65tys kr miesiecznie + 65tys kr kaucji,oplaty wliczone w najm, Kontrakt!!! lokalizacja centrum Hafnarfjordur( 3min do centrum handlowego i przystanków autobusowych) ,
Studio do wynajecia od 10.06.2008
chętnych zapraszam na priv.!
a pary tez mile widziane i tez jest ładnie !! Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Tlen
pam166

PostWysłany: 30 Kwi 2008, 19:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

"dostep do internetu" - sciema byłem pytałem powiedziano mi ze interanet jest ale w mieszkaniu własciciala!!!!!!! mieszaknie w garazu za 65 tys !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba sobie j.... robicie!!!!!!!!!11
Powrót do góry
aluniet

PostWysłany: 30 Kwi 2008, 20:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pam166 napisał:
"dostep do internetu" - sciema byłem pytałem powiedziano mi ze interanet jest ale w mieszkaniu własciciala!!!!!!! mieszaknie w garazu za 65 tys !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba sobie j.... robicie!!!!!!!!!11

to male sprostowanko ,bo kolezance chyba slon na ucho depnol ,i jest mocno zagubiona , narazie internetu niema i to prawda, ale w ogloszeniu jest napisane ze od 10 czerwca ,dostep do internetu bedzie , a kolezanke jak tak serce boli to ,chetnych niebrakuje,!!!

tak na marginesie ,reszte pozostawie bezkometarza
Powrót do góry
marta piotrek

PostWysłany: 30 Kwi 2008, 21:15    Temat postu: pokoj Odpowiedz z cytatem

szukamy pokoju w hafnarfiordur brejholdzie kopawogor okolice smoralindu gardabajer info prosze na priv
Powrót do góry
pam166

PostWysłany: 30 Kwi 2008, 21:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

aluniet napisał:
pam166 napisał:

to male sprostowanko ,bo kolezance chyba slon na ucho depnol ,i jest mocno zagubiona , narazie internetu niema i to prawda, ale w ogloszeniu jest napisane ze od 10 czerwca ,dostep do internetu bedzie , a kolezanke jak tak serce boli to ,chetnych niebrakuje,!!!

a ja zkomentuje warunk sa zadne po co ludzi oszukiwac????!!!!
GARAZU NIE SZUKAM!!!!!!!!!!!!!

p.s. wynajem garazu kosztuje 20 tys a nie 65 powodzenia lub nie
Powrót do góry
ghostrider

PostWysłany: 30 Kwi 2008, 21:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich!!!
Ogłoszenie w sprawie pokoju jest już nieaktualne, ale jest jedne miejsce w pokoju. Cena 30 tyś. mieszkanie w pełni wyposażone + internet. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv.
Pozdrawiam
Powrót do góry
jabba

PostWysłany: 30 Kwi 2008, 22:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pam166 napisał:
aluniet napisał:
pam166 napisał:

a ja zkomentuje warunk sa zadne po co ludzi oszukiwac????!!!!
GARAZU NIE SZUKAM!!!!!!!!!!!!!

p.s. wynajem garazu kosztuje 20 tys a nie 65 powodzenia lub nie

heheh , wiesz wcale ja tobie tego nieproponuje!!! to po pierwsze!
za 20 tys jak juz znalazlas to tylko powiedz mi czy taki sam standard!! to po drugie
a jak juz wczesniej wspomnialem,kiedy ceny najmu padna na ryj , ale to jescze trzeba sledzic co sie pisze,ale to nie chodzi o to!!hehehe
a jak lubisz to cwiczenie dla sprawnosci umyslu,proponuje uzyc swojego jezyka i poszukac na islandzkich ogloszeniach!! napewno znajdziesz tam tego co szukasz,ja to wiem ,bo przgladam ogloszenia najmu !!

mala sugestia popyt i podaz na polskim forum to jest naprawde zadziwajaca ,ze az sobie pozwole napisc, jaja sobie ludzie robicie, hehheeh
60tys kr za pokoj,miwam ze to tez nie w twojm typie, ( sikac na ta samą deske i brac prysznic po 5 ludzikach?? bez obrazy dla mieszkajacych w takich warunkach !!)

ale wiesz co PROSTO Wink http://prosto.pl/ i mam wyjebane!! w to!! i szukaj sobie dalej
DOROTAKOC

PostWysłany: 30 Kwi 2008, 22:28    Temat postu: szukam mieszkania Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich poszukuje mieszkania nieduzego lub studia okolice breidchold lub kopavogur pilnie dziekitel.8917739
Powrót do góry
patryk195

PostWysłany: 30 Kwi 2008, 22:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

"bo przgladam ogloszenia najmu"-

tak chyba ludzi do dezynfekcji swojego pokoju hehe, przepraszam garazu!!!!! tylko tam kanału brakowało chyba ze pod łuzkiem był?????? ale szkoda nerwów na takich pseudokibiców jak TY!!!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
jabba

PostWysłany: 30 Kwi 2008, 22:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

twojm kibicem napewno niebede , mowisz o sobie??
pam166

PostWysłany: 30 Kwi 2008, 22:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

klubu nie zakładam ale jak chcesz posprzatac to zapraszam lol
Powrót do góry
darek 13
ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1 (dublowanie ogłoszeń)
PostWysłany: 1 Maj 2008, 12:09    Temat postu: PokĂłj do wynajęcia Odpowiedz z cytatem

Pokój do wynajęcia Reykjavik 108 umeblowany, dostęp do internetu, wspólna kuchnia i łazienka. Tel.6616355
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
adinek4
ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 2
PostWysłany: 1 Maj 2008, 14:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich !!! Poszukuje mieszkania dwu pokojowego w hafnarfjordur oczywiśnie nie za drogo tak gdzieś max 110tyś isk będe wdzięczny za jakie kolwiek informacje na priv lub nr tel 8648344 a jeżeli ktoś szuka pokoju to informuje że jest jeszcz kilka pojedyńczych miejsc też na hafnarfjordur cena to 37 tyś isk (wiem że drogo ale może komuś przypasuje ) to jest nr do islandczyka który te mieszkania wynajmuje-8983960
Powrót do góry
DOROTAKOC

PostWysłany: 2 Maj 2008, 14:48    Temat postu: mieszkanie Odpowiedz z cytatem

witam ponownie sluchajcie pilnie szukam mieszkania od 1.06.08 komu by nie przeszkadzala rodzina z jednym dzieckiem to piszcie dzieki
Powrót do góry
aluniet

PostWysłany: 2 Maj 2008, 19:30    Temat postu: Studio do wynajecia od 10.06.2008 Odpowiedz z cytatem

Studio do wynajecia od 10.06.2008 nie aktualne Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Ĺťycie na Islandii Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 63, 64, 65  Następny
Strona 37 z 65

Skocz do: