Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| yasminum OgĹoszeniodawca zweryfikowany
| Dołączył: 11 Paź 2006 | Posty: 322 | |
|
Wysłany: 20 Maj 2008, 16:00 Temat postu: CiÄ
Ĺźowa burza hormonowa |
|
|
SebastianZ napisał: |
odniose sie tylko do tych dwoch zdan
1. wiem ale nie sadze by twoj pies nalezal do dlugowlosych :p
2. jak urodzila sie coreczka to jedyny problem , jaki wystepowal przez okres 1 tygodnia , to bylo pokazanie psu ( suka Posokowca Bawarskiego ) ze dzidzia to nie jest rywal i nadal sunia jest nasza kochana sunia, piesek denerwuje sie tylko jak mala zaplacze ale to bardziej by upomniec nas ze dzidzia placze i mamy cos z tym zrobic a nie dlatego ze ja to wnerwia
3. jak sie urodzilem lat temu kilka u nas w domu byl duzy wilczur ( z dluga sierscia ) , bawilem sie z nim az mialem jakies 6 latek i niestety piesek umarl ze starosci ( nie , nie zameczylem go ) , mimo to albo i dzieku temu nie mam uczulenia na siersc |
W odniesieniu do rozmowy Sebastianie, z ciezarnymi nie ma co dyskutowac :-) Hormony skacza jak szalone i zadne argumenty nie pomoga. (BTW Sama sie zastanawiam kiedy mnie z domu eksmituja , bo jesli nie ONI to sama sie eksmituje, bo tez juz nie moge ze soba wytrzymac ), a szczegolnie jelsi zaczynasz rozmowe z kims kto poprostu zwierzat nie lubi.
I tak. Wiem ze powinno byc w tytule hormonalna. Ale sie nei rymowalo  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 20 Maj 2008, 16:21 Temat postu: |
|
|
A jeszcze mi sie przypomnialo.
Taki przyklad zebys wiedzial jak to jest: Jakis tydzien temu prawie sie poplakalam w centrum handlowym, bo... toaleta byla zamknieta (i nic mi sie nei wymsknelo zeby nie bylo , ale byla zamknieta i juz).
Jak wiec widzisz stan emocjonalny kobie w ciazy pozostawia wieeeele do zyczenia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kaszub
| Dołączył: 13 Mar 2007 | Posty: 58 | |
|
Wysłany: 7 Cze 2008, 19:49 Temat postu: PĂłĹĹźartem |
|
|
W chinach u ciÄĹźarnych nic siÄ nie marnuje.Otóş z moczu nawet majÄ
poĹźytek.Nie znam nazwy tego hormonu ktĂłry produkuje siÄ z moczu ciÄĹźarnych do wywolywania zĹoĹźenia ikry u ryb tzn pangi,I masowo siÄ exportuje dla WietnamczykĂłw ktĂłrzy siÄ hodowlÄ
pangi zajmujÄ
.
-Widzisz a ci takie marnotrawstwo w gĹowie byĹo w gĹowie
-tak dla poprawy humorku...pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| SebastianZ
| Dołączył: 17 Mar 2008 | Posty: 38 | Skąd: eh/reykjavik |
|
Wysłany: 7 Cze 2008, 21:35 Temat postu: |
|
|
jak zona byla w ciazy nawet nie probowalem dyskutowac  _________________ szary czĹowiek pomiedzy tysiÄ
cem masek
2 good 2 know U |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 8 Cze 2008, 1:35 Temat postu: |
|
|
Nooo, A ten moj ze mna probuje  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| SebastianZ
| Dołączył: 17 Mar 2008 | Posty: 38 | Skąd: eh/reykjavik |
|
Wysłany: 8 Cze 2008, 13:54 Temat postu: |
|
|
yasminum napisał: | Nooo, A ten moj ze mna probuje  |
bo ty mi walizek nie spakujesz i nie wystawisz do sasiada  _________________ szary czĹowiek pomiedzy tysiÄ
cem masek
2 good 2 know U |
|
Powrót do góry |
|
 |
|