Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| p_h_oskar
| Dołączył: 02 Gru 2007 | Posty: 27 | Skąd: Polska Kielce |
|
Wysłany: 23 Cze 2008, 9:59 Temat postu: |
|
|
witam!
na imie mam ewelina, mam 24 lata, angielski znam komunikatywnie, chcialabym podjac prace w stolicy.... najlepiej od 3 czy 4 lipca 2007....
czy ma ktos moze jakies propozycje???
a gory dziekuje za kazda odpowiedz
pozdrawiam cieplutko
p.h.oskar@wp.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
| krĂłlewna
| Dołączył: 07 Cze 2008 | Posty: 1 | |
|
Wysłany: 24 Cze 2008, 14:50 Temat postu: witam |
|
|
szukam pracy moĹźe byÄ sprzÄ
tanie, opieka nad dzieckiec i inne. sĹabo znam angielski.odpowiedz proszÄ na priv |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 24 Cze 2008, 15:19 Temat postu: PRACA |
|
|
DzieĹ dobry! PrzyjeĹźdĹźam na IslandiÄ 10 lipca i poszukujÄ pracy. MogÄ robiÄ praktycznie wszystko. JÄzyk angielski na poziomie podstawowym. Mam zapewnione zakwaterowanie. Interesuje mnie kaĹźda robota. Z gĂłry dziÄkujÄ za kaĹźdÄ
ofertÄ i proszÄ o odpowiedĹş na priv.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| czarusek
| Dołączył: 26 Cze 2008 | Posty: 1 | |
|
Wysłany: 26 Cze 2008, 7:09 Temat postu: |
|
|
posiadam uprawnienia i certyfikat unijny jako operator Ĺźurawi wieĹźowych znam sie bardzo dobrze na komputerach, programach graficznych, fotografii, mam pawo jazdy ABC, jestem uczciwy i bez naĹogĂłw co tu duzo mĂłwiÄ aby przyjechaÄ najpierw trzeba mieÄ pracÄ szukam pracy |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lovisa OgĹoszeniodawca zweryfikowany
 | Dołączył: 16 Lip 2007 | Posty: 1047 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 26 Cze 2008, 12:30 Temat postu: |
|
|
wczoraj w gazecie bylo:
Dzwigowy
Firma budowzana w Rejkiawiku poszukuje dzwigowego na wszystkie rodzhje dzwigow wiezowycm. Musi posihdhc. Uprawnienia.
Tel 820 7063 JĂłzef. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| madziakuc
| Dołączył: 04 Cze 2008 | Posty: 1 | |
|
Wysłany: 27 Cze 2008, 11:51 Temat postu: witam |
|
|
szukam pracy na islandii, najlepiej w Reykjaviku, dobrze znam angielski, interesuje mnie kazda oferta. prosze o kontakt na priv lub na telefon 6948422 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| justynaa
| Dołączył: 25 Cze 2008 | Posty: 5 | |
|
Wysłany: 29 Cze 2008, 17:50 Temat postu: |
|
|
Mam na imie Jurek mam 49 lat chÄtnie podejme prace jako kierowca posiadam prwojazdy kategori A , B , C . W Polsce jezdziĹem 30 lat w zawodzie , nie stety nie znam angielskiego . dzieki za pomoc . |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Zibi
| Dołączył: 06 Lis 2006 | Posty: 16 | Skąd: ReYk |
|
Wysłany: 1 Lip 2008, 13:04 Temat postu: Manicure Pedicure |
|
|
Zajmuje sie profesjonalnie manicurem i pedicurem( szczegolnie leczniczym)od kilkunastu lat.Posluguje sie j.angielskim.Szukam pracy w moim zawodzie.Bede wdzieczna za wskazowki
Malgorzata |
|
Powrót do góry |
|
 |
| maciey3
| Dołączył: 01 Lip 2008 | Posty: 11 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 1 Lip 2008, 20:34 Temat postu: SZUKAM PRACY |
|
|
Witam wszystkich,
PoszukujÄ pracy dla mÄĹźczyzny ktĂłry przylatuje na IslandiÄ w dniu 13.07.2008. Prace moĹźe zaczÄ
Ä juĹź od poniedziaĹku 14 lipca. Osoba ta Ĺźadnej pracy siÄ nie boi, jest otwarta na kaĹźde ogĹoszenie. Bardzo szybko siÄ uczy, jest punktualna i komunikatywna. JÄzyk angielski zna w stopniu komunikatywnym. Ma doĹwiadczenie w pracy na magazynie z czÄĹciami samochodowymi, jako kierowca (prawo jazdy kat. B) oraz dorywcze prace wykoĹczeniowe.
ProszÄ o pomoc i ewentualna odpowiedz na emaila.[/b] |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Mika
| Dołączył: 02 Lip 2008 | Posty: 2 | |
|
Wysłany: 2 Lip 2008, 14:56 Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich
Nazywam sie Marta i mam pytanie naturalnie odnoĹnie pracy na Islandii a dokĹadniej w jej stolicy, chodzi mi gĹĂłwnie o prace dla kobiet,jakie sÄ
tam moĹźliwoĹci dla nas. Czy moĹźe warto zrobiÄ jakiĹ kurs? czy jest moĹźliwoĹÄ np pracy w barach itp. ( Angielski oczywiĹcie znam dobrze)Wybieram sie do tej dalekiej krainy pod koniec sierpnia i nie wiem czego sie spodziewaÄ. Bardzo proszÄ o jakÄ
kolwiek poradÄ. Z gĂłry dziÄkujÄ. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Milka
 | Dołączył: 02 Gru 2006 | Posty: 140 | Skąd: Waw,Hver |
|
Wysłany: 2 Lip 2008, 15:19 Temat postu: |
|
|
Mika napisał: | Witam wszystkich
Nazywam sie Marta i mam pytanie naturalnie odnoĹnie pracy na Islandii a dokĹadniej w jej stolicy, chodzi mi gĹĂłwnie o prace dla kobiet,jakie sÄ
tam moĹźliwoĹci dla nas. Czy moĹźe warto zrobiÄ jakiĹ kurs? czy jest moĹźliwoĹÄ np pracy w barach itp. ( Angielski oczywiĹcie znam dobrze)Wybieram sie do tej dalekiej krainy pod koniec sierpnia i nie wiem czego sie spodziewaÄ. Bardzo proszÄ o jakÄ
kolwiek poradÄ. Z gĂłry dziÄkujÄ. |
Jest moĹźliwoĹÄ pracy w barach, restauracjach, pubach, hotelach, sklepach itp.
NajwaĹźniejszy jest jÄzyk, nie musisz koniecznie mieÄ jakiegoĹ skoĹczonego kursu, ale chÄci do pracy.
Natomiast wiadomo, Ĺźe lepiej rozejrzyj siÄ w ofertach pracy na Islandii jeszcze w Polsce, przez np. eures, itp. strony, a takĹźe moĹźesz bezpoĹrednio pisaÄ do firm ktĂłre ciÄ interesujÄ
. JeĹli jest to praca wakacyjna, na 3 miesiÄ
ce to lepiej jak sobie wczeĹniej coĹ ugrasz bo czas bÄdzie leciaĹ, a wraz z czasem pieniÄ
dze  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| errata
| Dołączył: 02 Lip 2008 | Posty: 45 | |
|
Wysłany: 2 Lip 2008, 17:47 Temat postu: |
|
|
witam,dziewczyna podejmie sie pracy popoludniami od godz. 17 praca w reykjaviku |
|
Powrót do góry |
|
 |
| dagii
| Dołączył: 07 Cze 2006 | Posty: 20 | |
|
Wysłany: 3 Lip 2008, 0:30 Temat postu: szukam pracy |
|
|
Szukam pracy w Reykjaviku albo Kopavogur w kuchni mam doĹwiadczenie ok poĹ roku jako pomoc kucharza.Interesuje mnie teĹź praca w charakterze kelnerki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| pomaraĹczowy
| Dołączył: 29 Cze 2008 | Posty: 2 | Skąd: Polska |
|
Wysłany: 3 Lip 2008, 23:00 Temat postu: praca dla masaĹźysty |
|
|
Witam wszystich PracusiĂłw
Szukam pracy jako masaĹźysta. UkoĹczyĹem kursy masaĹźu leczniczego pierwszego i drugiego stopnia w Szkoleniowym Centrum MasaĹźu Leczniczego ANIMUSZ w Warszawie. Jestem juz w Reykjaviku i jestem gotow podjÄ
c prace w aglomeracji lub w innej miejscowoĹci (w tym wypadku liczÄ na pomoc pracodawcy w zakwaterowaniu).
Mam juĹź kilka lat doĹwiadczenia zawodowego (na innym stanowisku), wiÄc potrafiÄ bardzo szybko dostosowaÄ siÄ do nowych warunkĂłw.
PosĹugujÄ siÄ jÄzykiem angielskim i niemieckim.
W razie pytaĹ prosze pisaÄ na adres: maslowski_a@o2.pl
Pozdrawiam!
Andrzej |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mario0206
| Dołączył: 31 Maj 2008 | Posty: 54 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 4 Lip 2008, 12:48 Temat postu: szukam pracy |
|
|
Witam wszystkich .Stolarz pilnie potrzebuje pracy.Pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mario0206
| Dołączył: 31 Maj 2008 | Posty: 54 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 4 Lip 2008, 12:49 Temat postu: szukam pracy |
|
|
Witam wszystkich .Stolarz pilnie potrzebuje pracy.Pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| rozad
| Dołączył: 04 Lip 2008 | Posty: 46 | Skąd: polska |
|
Wysłany: 4 Lip 2008, 14:53 Temat postu: szukamm pracy |
|
|
hej! czy ktos sie orientuje gdzie sa wolne miejsca pracy??? jestem w Reykajviku i juz 4 dni szukam pracy! jesli cos bedziecie wiedziec piszcie. dzieki z gĂłry! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 4 Lip 2008, 19:04 Temat postu: fde |
|
|
to zaleĹźy czy coĹ umiesz. mam oferte np dla osĂłb z doĹwiadczeniem na budowie oraz do ukĹadania kafelkĂłw sprecyzuj siÄ  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kisiel
| Dołączył: 01 Lut 2008 | Posty: 46 | Skąd: Polska |
|
Wysłany: 4 Lip 2008, 21:00 Temat postu: praca dorywcza |
|
|
poszukuje pracy dorywczej wieczorami lub w soboty i niedziele w pizzeri lub roznoszenie gazet kontakt na priva lub tel 6599237.
z gory dziekuje za pomoc!!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Mika
| Dołączył: 02 Lip 2008 | Posty: 2 | |
|
Wysłany: 4 Lip 2008, 21:38 Temat postu: |
|
|
Witam mam pytanie, Czy jest szansa znalezienia pracy po kursie wizaĹźu i stylizacji:) jak ktoĹ ma jakieĹ pojÄcie, czekam na odpowiedĹş z gĂłry dziÄkuje:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
|