Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| GoBo ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1 (dublowanie ogĹoszeĹ)
| Dołączył: 16 Wrz 2007 | Posty: 106 | Skąd: KEFLAVIK |
|
Wysłany: 25 Cze 2008, 17:43 Temat postu: Gdzie znajde szrot w Keflaviku? |
|
|
Tak jak w temacie i moze ktos sie orientuje jakie sa mniej wiecej ceny. Interesuje mnie takze informacja czy idziemy na szrot i mowimy co nam potrzeba czy jest mozliwosc poszperania w autach ktore tam staja i ewentualne wymontowanie interesujacych nas czesci a potem zaplata za nie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
 | Dołączył: 08 Cze 2008 | Posty: 1422 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 25 Cze 2008, 21:51 Temat postu: |
|
|
ale musisz uwazac, bo przeszukuja kieszenie! xD |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 26 Cze 2008, 0:00 Temat postu: |
|
|
No tak-co moĹźe skojarzyÄ POLAK gdy napisaĹem iĹź chcÄ sobie poszperaÄ po autach na szrocie-Ĺźe ukradnÄ potrzebne mi czÄĹci. No niestety muszÄ CiÄ kolego wyprowadziÄ z bĹÄdu- wymontowaĹbym co potrzebuje a potem grzecznie do kasy. Tak byĹo na szrocie w Niemczech-mogĹem biegaÄ do woli i wykrÄcaÄ takĹźe i nikt nikogo nie pilnowaĹ. Potem grzecznie jak na Polaka przystaĹo do kasy-towar na stóŠi pĹacenie. Nie kaĹźdy sÄpi siÄ na kilka zĹotych i nie kaĹźdemu sumienie na to pozwala. I jedno co mi siÄ nasuwa to nie mierz kaĹźdego swojÄ
miarÄ
bo nie kaĹźdy postÄpuje jak TY! Na drugi raz jak masz zamiar napisaÄ durnego posta to po prostu zagryĹş zÄby i siÄ powstrzymaj.
Dalej czekam na jakieĹ info.
PPOZDRAWIAM |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
|
Wysłany: 26 Cze 2008, 0:22 Temat postu: |
|
|
a Ty kolezanko sie przespij bo chyba zmeczona jestes  _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
| KO
 | Dołączył: 10 Maj 2006 | Posty: 492 | Skąd: z piekĹa |
|
Wysłany: 26 Cze 2008, 0:24 Temat postu: |
|
|
GoBo napisał: | No tak-co moĹźe skojarzyÄ POLAK.... |
Ciekawe czy zauwaĹźyĹ byĹ ironiÄ jak by wyszĹa zza krzaka i ugryzĹa CiÄ w xxxxÄ. _________________ (_!_)
o
0
O |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
|
Wysłany: 26 Cze 2008, 0:28 Temat postu: |
|
|
z calym szacunkiem Ko, ale ja nie lubie bdsm!  _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
| janiszelk ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 2
| Dołączył: 21 Paź 2007 | Posty: 40 | Skąd: elk |
|
Wysłany: 3 Lip 2008, 10:59 Temat postu: |
|
|
I tak koles sie dowiedzial gdzie jest szrot......... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Bartboy
| Dołączył: 08 Sie 2007 | Posty: 2 | Skąd: Gdynia / Olafsfjordur |
|
Wysłany: 3 Lip 2008, 13:05 Temat postu: |
|
|
norma jak zwykle malo inteligentna wypowiedz WielkiBialyKrolik... pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| KO
 | Dołączył: 10 Maj 2006 | Posty: 492 | Skąd: z piekĹa |
|
Wysłany: 3 Lip 2008, 13:28 Temat postu: |
|
|
janiszelk napisał: | I tak koles sie dowiedzial gdzie jest szrot......... |
Gdybym zauwazyl ten post przed tymi "POLAKAMI" to bym mu pewnie powiedzial, ale mam alergie na takich "lepszych Polakow". Ja 3.14erdole koles jest z Polski a patrzy z gory na ponad 30 milionow innych ludzi bo wlasnie sa z Polski, to nawet nie jest smieszne ani zalosne, bo to jest choroba psychiczna.
Pzdr _________________ (_!_)
o
0
O |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
|
Wysłany: 3 Lip 2008, 18:02 Temat postu: |
|
|
do Panow, ktorym nie podoba sie moja wypowiedz, gdyz jest malo inteligentna----> jakos nie widze zebyscie odpowiedzieli koledze na pytanie, no chyba, ze wolicie wyslac na priva wiadomosc, tylko ze wtedy tylko ten kols bedzie wiedzial gdie tego szukac.
odnosze wrazenie, ze sporo ludzi ma jakies dziwne cisnienie, sorry, ale musza tez byc tak malo inteligentne osoby jak ja, byscie Wy wydawali sie bardziej inteligentni  _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Grazyna
| Dołączył: 06 Gru 2005 | Posty: 1093 | Skąd: Islandia |
|
Wysłany: 3 Lip 2008, 18:16 Temat postu: |
|
|
Ja dokĹadnie nie znam adresu, ale to niedaleko jakiegoĹ portu w Keflaviku. Znajdz port , to i sztor znajdziesz. Jest doĹÄ duĹźy chyba i raczej go nie przegapisz. ĹťyczÄ owocnych poszukiwaĹ swoich czÄĹci samochodowych. _________________ Brunetka |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Milka
 | Dołączył: 02 Gru 2006 | Posty: 140 | Skąd: Waw,Hver |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| Bartboy
| Dołączył: 08 Sie 2007 | Posty: 2 | Skąd: Gdynia / Olafsfjordur |
|
Wysłany: 4 Lip 2008, 2:02 Temat postu: |
|
|
do Pani "inteligentnej" ---> nie odpowiadamy, bo widocznie nie znamy takowej odpowiedzi i domyĹlam sie, ze i Ty tez jej nie znasz i wĹasnie to mnie irytuje wiec po uj sie odzywac jak sie czegos nie wie ? serdecznie pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Froskur
 | Dołączył: 10 Lut 2007 | Posty: 484 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 4 Lip 2008, 2:05 Temat postu: |
|
|
Bartboy napisał: | do Pani "inteligentnej" ---> nie odpowiadamy, bo widocznie nie znamy takowej odpowiedzi i domyĹlam sie, ze i Ty tez jej nie znasz i wĹasnie to mnie irytuje wiec po uj sie odzywac jak sie czegos nie wie ? serdecznie pozdrawiam |
no to sie popisales
przeserdeczne ucalowania |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Milka
 | Dołączył: 02 Gru 2006 | Posty: 140 | Skąd: Waw,Hver |
|
Wysłany: 4 Lip 2008, 8:09 Temat postu: |
|
|
Bartboy napisał: | do Pani "inteligentnej" ---> nie odpowiadamy, bo widocznie nie znamy takowej odpowiedzi i domyĹlam sie, ze i Ty tez jej nie znasz i wĹasnie to mnie irytuje wiec po uj sie odzywac jak sie czegos nie wie ? serdecznie pozdrawiam |
moim zdaniem coĹ w tym jest  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Grazyna
| Dołączył: 06 Gru 2005 | Posty: 1093 | Skąd: Islandia |
|
Wysłany: 4 Lip 2008, 11:51 Temat postu: |
|
|
Ja siÄ obawiam, Ĺźe ktoĹ szuka wraĹźeĹ na forum , bo widocznie jego Ĺźycie jest tu baaaardzo nudne. A pisanie tylko po to, Ĺźeby zwrĂłciÄ na siebie uwagÄ jest ĹźaĹosne. _________________ Brunetka |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
|
Wysłany: 4 Lip 2008, 18:25 Temat postu: |
|
|
<krolik placze> _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 4 Lip 2008, 21:35 Temat postu: |
|
|
Niestety nie dowiedziaĹem siÄ na forum gdzie znajdÄ szrot . Na szczÄĹcie niektĂłrzy podali jakiekolwiek wskazĂłwki i przez to stali siÄ pomocni, niektĂłrzy napisali co wiedzieli i nie byĹo to zbyt inteligentne ale na szczÄĹcie udaĹo siÄ i znalazĹem szrot. Niestety potrzebne dla mnie przedmioty siÄ tam nie znajdujÄ
a jak dzisiaj zauwaĹźyĹem odpowiednie auto to siÄ okazaĹo Ĺźe wĹaĹciciel jest w szpitalu i moĹźe za 6 tyg dopeĹni formalnoĹci. Dla potomnych- na szrot trzeba jechaÄ (od strony centrum ulicÄ
Hafnagata) i na rondzie z kotwicÄ
pod koniec centrum skrÄcamy w drugi zjazd (nie ten na prost tylko w nastÄpny) i po przejechaniu jakiĹ 300 m mamy po prawej stronie blaszany szrot. Pozdrawiam i dziÄkujÄ pomocnym osobom (GRAZNA) |
|
Powrót do góry |
|
 |
|