reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna

ICELAND.PL :: Islandia - strona główna portalu

ZANIM COŚ NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JEŚLI KTOŚ CIĘ OBRAŻA LUB ŁAMIE REGULAMIN, NIE DAJ SIĘ SPROWOKOWAĆ, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   

Wynajem mieszkania na Islandii - ogłoszenia
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 63, 64, 65  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Ĺťycie na Islandii
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
greeegors
Gość
PostWysłany: 9 Wrz 2008, 23:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mozna pisac na priv,8578202
Powrót do góry
krakowianka

PostWysłany: 10 Wrz 2008, 14:15    Temat postu: pokoj Odpowiedz z cytatem

bede miec jedno wolne miejsce (dla dziewczyny)w pokoju dwuosobowym od 6 pazdziernika.koszt to 35000 na os.pokoj jest w pelni umeblowany.stale lacze z internetem.wspolna kuchnia i lazienka.mieszkanie jest duze i znajduje sie na glownej ul reykjaviku czyli laugavegur.pytania prosze kierowac na priv.pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Patie

PostWysłany: 12 Wrz 2008, 17:37    Temat postu: Jakieś geusthousy Odpowiedz z cytatem

Hej, w niedługim czasie mam zamiar wylądować na Islandii i muszę znależć jakiś guesthouse albo pokój do wynajęcia... chodzi o to, że chce coś do maks 80tys. isk (szukałabym mieszkania ale na kaucje nie uzbieram na umeblowane) ale interesuje mnie tylko coś z prywatną łazienką i jakimś marginesem prywatności.... czy znacie jakieś takie miejsca?
Powrót do góry
julci3k
Gość
PostWysłany: 12 Wrz 2008, 17:42    Temat postu: Re: Jakieś geusthousy Odpowiedz z cytatem

Patie napisał:
Hej, w niedługim czasie mam zamiar wylądować na Islandii i muszę znależć jakiś guesthouse albo pokój do wynajęcia... chodzi o to, że chce coś do maks 80tys. isk (szukałabym mieszkania ale na kaucje nie uzbieram na umeblowane) ale interesuje mnie tylko coś z prywatną łazienką i jakimś marginesem prywatności.... czy znacie jakieś takie miejsca?

tak, w Keflaviku
Powrót do góry
szczur4x4

PostWysłany: 12 Wrz 2008, 20:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

studio w Hafnarfiordur od 7.X, metraż ok 20 m2, całkowicie wyposażone, łazienka, aneks kuchenny, internet... tylko para, lub jedna osoba, właściciel wymaga komunikatywnej znajomości jęz. angielskiego lub islandzkiego, cena 50 000 isk za miesiąc + 50 000 kaucji + 15 tyś za wyposażenie, tel. 692 93 24, proszę nie pytac na forum bo żadko zaglądam i nie dzwonic po nocach ...jak niektórzy potrafią hehe.. do 23 jest ok...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość WP Kontakt
szczur4x4

PostWysłany: 13 Wrz 2008, 10:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dziekuję nieaktualne...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość WP Kontakt
greeegors
Gość
PostWysłany: 13 Wrz 2008, 18:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wynajme pokuj od zaraz umeblowany z internetem za 30 000
Powrót do góry
Farben Lehre
ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 2
PostWysłany: 13 Wrz 2008, 20:07    Temat postu: pokoik do wynajęcia od zaraz byc moĹźe !!! Odpowiedz z cytatem

wynajme pokój umeblowany ! ok 20 m2 do dyspozycji wszystkie media,salon tv + internet mieszkanie tylko 3 osobowe !!! w domku jednorodzinnym !!!!! w Kopavogur tel. 8575960 Ela spokój cisza miła atmosfera ! cena 45000 isk
Powrót do góry
monisiaHI

PostWysłany: 13 Wrz 2008, 21:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

greeegors napisał:
wynajme pokuj od zaraz umeblowany z internetem za 30 000

gdzie??
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
1409883839

PostWysłany: 14 Wrz 2008, 10:33    Temat postu: wynajme pokoj Odpowiedz z cytatem

witam mam do wynajecia pokoj od pazdziernika cena to 40 tys mieszkanie bedzie dzielone tylko ze mna 2 osoby w mieszkaniu tylko jest problem ze ja to mieszkanie tez bede wynajmowal od pazdziernika ale mozna zobaczyc mieszkanie dopiero gdy sie do niego wprowadze bedzie do wynajecia od zaraz lokalizacja niedaleko kringlana. zalezy mi bardzo bo nie bede placil sam 80 tys za mieszkanie
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
greeegors
Gość
PostWysłany: 14 Wrz 2008, 18:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wynajme pokuj od zaraz umeblowany z internetem za 30 000,w mieszkaniu 2 pokojowym
Powrót do góry
mjkl
ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1
PostWysłany: 15 Wrz 2008, 13:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jasne, przestronne, 4-pokojowe mieszkanie do wynajecia. Osiedle Teigarnir. W pelni umeblowane. Dostepne od 1 wrzesnia 2009. Miesieczna oplata 170tys koron. Kaucja 170tys koron.

Mieszkanie podzielone na 2 duze sypialnie, 1 mala, pokoj dzienny i kuchnie. Lazienka z prysznicem i wanna. W jednej z sypialn duze lozko, szafki. Duza garderoba.

W pokoju dziennym sofa, fotel z regulowanym oparciem, stolik, stolik pod tv, komplet jadalniany dla 6-8 osob.

W kuchni maly stolik, 2 krzesla, lodowka, kuchenka z piecykiem, mikrofalowka i zmywarka do naczyn, talerze, szklanki etc. Kuchnia jest w pelni wyposazona.

Kontakt w sprawie wynajmu:
Omar
omar@ispr.is
lovisa
Ogłoszeniodawca zweryfikowany
PostWysłany: 15 Wrz 2008, 22:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Poszukuje pokoj dla dziewczyny. Najchetniej w Reykjaviku ale niekoniecznie.
Prosze pisac na priv.
Powrót do góry
Rafal
Gość
PostWysłany: 16 Wrz 2008, 1:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bedzie pokoj do wynajecia dla dziewczyny po 7.X w Hafnafjordur,cena 25 tys. + oplaty dzielone na 2 osoby<prad i ogrzewanie> Mieszkanie dwupokojowe-maly domek,spokojne miejsce,mieszkanie umeblowane,pokoj z duzym lozkiem,zaznaczam,ze pokoj bedzie do wynajecia tylko dla jednej osoby.
Tel: 820 17 02
Powrót do góry
Janusz_R

PostWysłany: 16 Wrz 2008, 21:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mieszkanie do wynajęcia w Hafnarfjordur - 2 pokoje +salon (okolice Kronana) cena 120 tys
Powrót do góry
1409883839

PostWysłany: 16 Wrz 2008, 22:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam mam do wynajecia pokoj od pazdziernika cena to 40 tys mieszkanie bedzie dzielone tylko ze mna 2 osoby w mieszkaniu tylko jest problem ze ja to mieszkanie tez bede wynajmowal od pazdziernika ale mozna zobaczyc mieszkanie dopiero gdy sie do niego wprowadze bedzie do wynajecia od zaraz lokalizacja niedaleko kringlana. zalezy mi bardzo bo nie bede placil sam 80 tys za mieszkanie
Powrót do góry
khvila

PostWysłany: 17 Wrz 2008, 0:56    Temat postu: mieszkanko Odpowiedz z cytatem

witam! Nagła sprawa. Poszukuję małego mieszkania lub studia dla młodej dziewczyny w ciąży. Jakby ktoś coś wiedział byłabym naprawdę wdzięczna za informacje.
Powrót do góry
julci3k
Gość
PostWysłany: 17 Wrz 2008, 8:54    Temat postu: Re: mieszkanko Odpowiedz z cytatem

khvila napisał:
witam! Nagła sprawa. Poszukuję małego mieszkania lub studia dla młodej dziewczyny w ciąży. Jakby ktoś coś wiedział byłabym naprawdę wdzięczna za informacje.

Cytat:
Bedzie pokoj do wynajecia dla dziewczyny po 7.X w Hafnafjordur,cena 25 tys. + oplaty dzielone na 2 osoby<prad i ogrzewanie> Mieszkanie dwupokojowe-maly domek,spokojne miejsce,mieszkanie umeblowane,pokoj z duzym lozkiem,zaznaczam,ze pokoj bedzie do wynajecia tylko dla jednej osoby.
Tel: 820 17 02

a ja mam studio ale w keflaviku jakbys chciala
Powrót do góry
ania8109

PostWysłany: 17 Wrz 2008, 10:56    Temat postu: ponawiam Odpowiedz z cytatem

ania8109 napisał:
Szukam mieszkania lub studio do wynajecia, w peni wyposaĹźonego, dla dwĂłch osĂłb w rozsadnej cenie.
Powrót do góry
lew
=konto odzyskane=
PostWysłany: 17 Wrz 2008, 14:06    Temat postu: Mieszkanie Odpowiedz z cytatem

Mam do wynajęcia mieszkanie 3 pokojowe w centrum Reykjaviku. Ok 200 m od dworca Hlemmur. W wyposażeniu pralka, lodówka, kuchenka.
Cena 125 tyś. plus opłaty, oraz kaucja za 1 miesiąc. Możliwość wprowadzenia się od 1.10.2008r. Exclamation
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Ĺťycie na Islandii Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 63, 64, 65  Następny
Strona 54 z 65

Skocz do: