Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| kkarolka1
| Dołączył: 12 Mar 2008 | Posty: 11 | |
|
Wysłany: 24 Wrz 2008, 15:47 Temat postu: Re: opiekunka |
|
|
kkarolka1 napisał: | witam,poszukuje opiekunki do rocznego chlopca w gardurze.kontakt 8479589.kinga |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| kosmetyczka21
| Dołączył: 07 Wrz 2008 | Posty: 8 | Skąd: Innri Njardvik |
|
Wysłany: 24 Wrz 2008, 18:22 Temat postu: |
|
|
ponawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 25 Wrz 2008, 12:32 Temat postu: |
|
|
domi napisał: | domi napisał: | domi napisał: | domi napisał: | Witam serdecznie zaopiekujÄ siÄ chÄtnie dzieÄmi w róşnym wieku od poniedziaĹku do piÄ
tku jak rĂłwnieĹź w soboty, kontakt na piv lub telefonicznie 8578250 |
dodam ze mieszkam w Reykjaviku 105 |
|
|  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 25 Wrz 2008, 15:52 Temat postu: |
|
|
Witam! ChÄtnie zaopiekujÄ siÄ dzieckiem/ dzieÄmi w Kelfaviku, Njardviku. Mam ukoĹczony kurs pedagogiczny. Posiadam doĹwiadczenie w pracy z dzieÄmi, przeszĹo rok temu pracowaĹam charytatywnie w domu dziecka i opiekowalam sie juz dziecmi zarowno w Polsce jak i tutaj. MogÄ rĂłwnieĹź zajÄ
Ä siÄ dzieckiem rozumiejÄ
cym naczej. Nie pale papierosow. Mieszkam w duzym domku jednorodzinnym wiec Wasza pociecha/pociechy beda mialy duzo miejsca Zainteresowanych prosze o wiadomoĹÄ na priw. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| maggie
| Dołączył: 19 Sie 2008 | Posty: 88 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 25 Wrz 2008, 17:34 Temat postu: |
|
|
wiesz julci3k,
widzac twoja awatarke nie poslalabym mojego dziecka pod twoja opieke. chyba nie pomylilas watkow, co? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 25 Wrz 2008, 17:38 Temat postu: |
|
|
a co jest nie tak z moim obrazkeim? przeciez kazdy nosi koszulki i spodenki. to tylko emblemat.. watkow nie pomylilam, posiadam wiele referencji jakby ktos zainteresowal sie moim ogloszeniem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| farfallak
| Dołączył: 29 Wrz 2008 | Posty: 6 | |
|
Wysłany: 29 Wrz 2008, 10:19 Temat postu: opieka nad dzieckiem |
|
|
Czesc
Szukam opiekunki do mojej 8 miesiecznej corki. Chodzi o opieke czasami na 2-3 godzinki popoludniem lub wieczorem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| farfallak
|
Wysłany: 29 Wrz 2008, 10:25 Temat postu: |
|
|
Zapomnialam dodac ze mieszkam na Arbaer.Jesli chodzi o miejsce pilnowania mojej corki to moze byc u mnie lub w domu opiekunki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| M@gd@
| Dołączył: 22 Kwi 2008 | Posty: 15 | |
|
Wysłany: 29 Wrz 2008, 10:46 Temat postu: |
|
|
Witam!
ChÄtnie zaopiekujÄ siÄ dzieckiem/dzieÄmi. Jestem dyspozycyjna caĹy dzieĹ.
Jestem osobÄ
odpowiedzialnÄ
, ktĂłra z natury uwielbia dzieci, rozumie je,a wszystko to jest poparte doĹwiadczeniem sama mam cĂłreczkÄ a ona wielu przyjacióŠtu na Islandii, ktĂłrzy siÄ z niÄ
wychowali.
Mieszkam na Kopavogur 200 blok na przeciwko Byko <okolice polskiego sklepu>
WiÄcej informacji pod numerem telefonu 66-22-515 lub nr GG 8969594
Pozdrawiam serdecznie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 29 Wrz 2008, 14:11 Temat postu: |
|
|
ChÄtnie zaopiekuje siÄ dzieckiem do godziny 17.00. Mieszkam w Hafnarfjordur, niedaleko centrum. Mam dwĂłjke swoich dzieci jedno z nich uczÄszcza do szkoĹy. PisaÄ na pw. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| farfallak
|
Wysłany: 30 Wrz 2008, 15:25 Temat postu: POTRZEBNA OPIEKUNKA |
|
|
Czesc Very Happy
Szukam opiekunki do mojej 8 miesiecznej corki. Chodzi o opieke czasami na 2-3 godzinki popoludniem lub wieczorem. Mieszkam na Arbaer... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| marczelitto85
| Dołączył: 16 Wrz 2008 | Posty: 23 | |
|
Wysłany: 1 Paź 2008, 15:03 Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich!
ChÄtnie zaopiekujÄ siÄ dzieckiem/dzieÄmi od roczku do 4 latek.Mieszkam w Keflaviku.Mam doĹwiadczenie w opiece nad dzieÄmi.ByĹam jako au pair w Anglii przez rok czasu.OpiekowaĹam siÄ 3letnim chĹopczykiem. ChÄtni---proszÄ dzwoniÄ pod nr 8949117. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 3 Paź 2008, 16:09 Temat postu: |
|
|
oliwiki napisał: | ChÄtnie zaopiekuje siÄ dzieckiem do godziny 17.00. Mieszkam w Hafnarfjordur, niedaleko centrum. Mam dwĂłjke swoich dzieci jedno z nich uczÄszcza do szkoĹy. PisaÄ na pw. | zapomialam dodac nomeru telefonu 8996184 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 3 Paź 2008, 16:14 Temat postu: |
|
|
oliwiki napisał: | ChÄtnie zaopiekuje siÄ dzieckiem do godziny 17.00. Mieszkam w Hafnarfjordur, niedaleko centrum. Mam dwĂłjke swoich dzieci jedno z nich uczÄszcza do szkoĹy. PisaÄ na pw. | wiek dziecka niema roznicy moze byc nawet od 3miesioca pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| M@gd@
|
Wysłany: 3 Paź 2008, 16:49 Temat postu: |
|
|
M@gd@ napisał: | Witam!
Jestem osobÄ
odpowiedzialnÄ
, ktĂłra z natury uwielbia dzieci, rozumie je,a wszystko to jest poparte doĹwiadczeniem sama mam cĂłreczkÄ a ona wielu przyjacióŠtu na Islandii, ktĂłrzy siÄ z niÄ
wychowali.
Pozdrawiam serdecznie! |
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| KuBuS
| Dołączył: 15 Sie 2008 | Posty: 40 | |
|
Wysłany: 6 Paź 2008, 13:05 Temat postu: zaopiekuje sie dzieckiem/ dziecmi |
|
|
WITAM SERDECZNIE WSZYSTKIE MAMY JESLI SZUKACJE OPIEKI DO SWOICH POCIECH SĹUĹťE POMOCA:) MIESZKAM W OKOLICACH UL RANARGATA W REYKJAVIKU 101 CENA ZA GODZINE 230k z wyzywieniem. opiekuje sie takze dziecmi jak to sie mĂłwi "od czasu do czasu" Jestem osobÄ
niepalÄ
cÄ
... JeĹli KtĂłraĹ z Was jest zainteresowana prosze o kontakt na priv, gg 1107433 lub pod nr tel 8619258. pozdrawiam Magda |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 6 Paź 2008, 16:05 Temat postu: |
|
|
oliwiki napisał: | ChÄtnie zaopiekuje siÄ dzieckiem do godziny 17.00. Mieszkam w Hafnarfjordur, niedaleko centrum. Mam dwĂłjke swoich dzieci jedno z nich uczÄszcza do szkoĹy. PisaÄ na pw. | nadal jestem za iteresowana opiekom nad dziecmi dzieckiem prosze dzwonic po ten numer 8996184 pozdrawiam wszystkie mamy |
|
Powrót do góry |
|
 |
| M@gd@
|
Wysłany: 8 Paź 2008, 9:12 Temat postu: |
|
|
M@gd@ napisał: | Witam!
Jestem osobÄ
odpowiedzialnÄ
wychowali.
Pozdrawiam serdecznie! |
Dodam, Ĺźe zostaje na ĹwiÄta na Islandii.
Moja oferta nadal aktualna  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| dagmamma
| Dołączył: 28 Sie 2008 | Posty: 10 | Skąd: KĂłpavogur |
|
Wysłany: 10 Paź 2008, 11:44 Temat postu: opiekunka |
|
|
Mam na imie Ania, 24 lata, serce do dzieci oraz doswiadczenie. Przez rok opiekowalam sie dwojka islandzkich dzieciaczkow, praowalam pol roku w szkole podstawowej oraz sama jestem mama 7 miesiecznego chlopca. Znam bardzo dobrze jezyk angielski i dosc dobrze islandzki co zapewnia wieksze bezpieczenstwo dzieci np w przypadku koniecznosci wezwania pogotowia. Przyjme jedno dziecko, czyli w sumie bedzie dwojka, co zapewnia lepsza opieka oraz wiecej miejsca do zabaw. Mieszkam w Kópavogur, niedaleko ulicy Nýbýlavegur, w poblizu sa bardzo ladne alejki spacerowae oraz duzy ogrodzony plac zabaw. Mam rowniez balkon i wozek, w ktorym dzieciaczki moga spac na powietrzu. Zainteresowanych prosze o kontakt na priv. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Iza79
| Dołączył: 17 Wrz 2008 | Posty: 5 | Skąd: Keflavik |
|
Wysłany: 15 Paź 2008, 23:00 Temat postu: |
|
|
Zaopiekuje sie dzieckiem u siebie w domu ,w Keflaviku.Kontakt na pw. |
|