Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| wronski
 | Dołączył: 12 Paź 2008 | Posty: 36 | |
|
Wysłany: 12 Paź 2008, 23:46 Temat postu: |
|
|
witam wszystkich na forum post ten pisze na prosbe kolegi ktory nie ma dostepu do internetu chodzi o pomoc w znalezieniu pracy kolega zaoferowal pokrycie kosztow fatygi a i nie chodzi o prace za 120-130 tys jesli ktos cos wie prosze o wiad na priv dziekuje bardzo |
|
Powrót do góry |
|
 |
| beatmonster
| Dołączył: 13 Paź 2008 | Posty: 1 | |
|
Wysłany: 13 Paź 2008, 10:12 Temat postu: |
|
|
Szukam pracy w Reykjaviku, przyjeĹźdĹźam do Islandii za 2 dni.
Praca dla kobiety, angielski biegĹy (wyksztaĹcenie wyĹźsze filologiczne). PW |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 13 Paź 2008, 12:19 Temat postu: |
|
|
Z pracÄ
teraz jest bardzo ciezko |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 13 Paź 2008, 12:35 Temat postu: |
|
|
W dzisiejszym Frettabladid jest artykul o powstaniu specjalnej grupy w zwiazkach zawodowych do pomocy tym co utracili prace i dla tych co utraca wkrotce- a bedzie ich troche. Wnajblizszym czasie ma sie ukazac blizsza informacja na ten temat wraz z kontaktem bo dzis sa tylko informacje ogolne. Pomoc ma byc straxowa. Oprocz tego jest ogloszenie o zatrudnieniu murarzy, tynkarzy, malarzy i do kladzenia kafelek, jest mozliwosc zamowienia sobie pracy na przyszly rok. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| pola1981
| Dołączył: 09 Kwi 2007 | Posty: 28 | Skąd: reykjavik/brethold |
|
Wysłany: 13 Paź 2008, 18:59 Temat postu: Pilnie -praca |
|
|
Mieszkam na Bretholdzie w Reykjaviku , mam 27 lat i pilnie poszukuje pracy, posiadam kenitala i konto bankowe, [color=black][/coloofer
ByĹabym bardzo wdziÄczna, za jakiekolwiek namiary .
numer tel: 7707723 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| pola1981
| Dołączył: 09 Kwi 2007 | Posty: 28 | Skąd: reykjavik/brethold |
|
Wysłany: 13 Paź 2008, 20:03 Temat postu: |
|
|
Mieszkam na Bretholdzie w Reykjaviku , mam 27 lat i pilnie poszukuje pracy, posiadam kenitala i konto bankowe.ByĹabym bardzo wdziÄczna, za jakiekolwiek namiary .
Jestem w stanie siÄ zrewanĹźowaÄ "u/e"
numer tel: 7707723 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 13 Paź 2008, 20:29 Temat postu: |
|
|
pola1981 napisał: | Mieszkam na Bretholdzie w Reykjaviku , mam 27 lat i pilnie poszukuje pracy, posiadam kenitala i konto bankowe.ByĹabym bardzo wdziÄczna, za jakiekolwiek namiary .
numer tel: 7707723 | od 1 list. Hagkaup na Skeifanie ma byc calodobowy wiec szukaja ludzi na nocki, w niedzielnym Frettabladid jest ogloszenie, niestety nie znam szczegolow bo w helgi nie dostaje gazety. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| wielkopolanka
| Dołączył: 20 Mar 2008 | Posty: 159 | |
|
Wysłany: 13 Paź 2008, 23:38 Temat postu: Re: Szukam pracy!! |
|
|
wielkopolanka napisał: | szukam jakiejkolwiek pracy (sprztanie, pomoc w kuchni...itd) na terenie reykjaviku i okolic ;-) |
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 13 Paź 2008, 23:43 Temat postu: Re: Szukam pracy!! |
|
|
wielkopolanka napisał: | wielkopolanka napisał: | szukam jakiejkolwiek pracy (sprztanie, pomoc w kuchni...itd) na terenie reykjaviku i okolic ;-) |
 | mozesz sprobowac w ISS, moja siostra niedawno dostala tam prace, sprzatanie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 14 Paź 2008, 17:44 Temat postu: |
|
|
pola1981 napisał: | Mieszkam na Bretholdzie w Reykjaviku , mam 27 lat i pilnie poszukuje pracy, posiadam kenitala i konto bankowe.ByĹabym bardzo wdziÄczna, za jakiekolwiek namiary .
numer tel: 7707723 | rodzina w Gardabajr potrzebuje kobiety do sprzatania , prania i prac domowych 10-15 godz w tygodniu,8989830. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| wielkopolanka
|
Wysłany: 14 Paź 2008, 20:59 Temat postu: Re: Szukam pracy!! |
|
|
Sxxxxn napisał: | wielkopolanka napisał: | wielkopolanka napisał: | szukam jakiejkolwiek pracy (sprztanie, pomoc w kuchni...itd) na terenie reykjaviku i okolic ;-) |
 | mozesz sprobowac w ISS, moja siostra niedawno dostala tam prace, sprzatanie. |
dzieki, napewno sprobuje  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Mustang
 | Dołączył: 07 Paź 2008 | Posty: 36 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 15 Paź 2008, 19:01 Temat postu: Re: Szukam pracy!! |
|
|
[quote="wielkopolanka"] Sxxxxn napisał: | wielkopolanka napisał: | wielkopolanka napisał: | szukam jakiejkolwiek pracy (sprztanie, pomoc w kuchni...itd) na terenie reykjaviku i okolic ;-) |
w ISS byĹam dziĹ...wzieli CV, ale mĂłwili Ĺźe ciÄĹźkoooooo
TakĹźe poszukuje pracy....ryby, sprzÄ
tanie...wszytko w czym dam radÄ. Mieszkam w REYKJAVIKU, mam 25 lat, skoĹczyĹam studia na Kulu- mgr pedagogiki, posiadam prawo jazdy i samochĂłd. Mam bardzo dobre kwalifikacje do pracy z dzieÄmi poparte praktykÄ
zawodowÄ
(dom dziecka, obĂłz letni, opiekunka w prywatnym domu w Irlandii), 5 letniÄ
edukacjÄ
i kursem wychowawcy kolonijnego.
Tel brata (swĂłj zakupie jutro) 8690258
Pozdrawiam- Juka |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Basia6
| Dołączył: 14 Sie 2008 | Posty: 34 | |
|
Wysłany: 15 Paź 2008, 20:34 Temat postu: Szukam pracy dla spawacza |
|
|
Witam wszystkich i zwracam sie z pytaniem,czy moze ktos wie gdzie potrzebuja do przcy spawaczy???moj znajomy ma certyfikaty na elektrode,palnik,drut proszkowy.Prosze o pomoc w jego imieniu.
Zreszta wydaje mi sie ze jakakolwiek praca byĹaby dobra.
Moj znajomy ma 25 lat i rozmawia w j.Angielskim.
Z gory dziekuje za pomoc |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 15 Paź 2008, 21:22 Temat postu: |
|
|
restauracja Panorama- obsluga, kelnerzy, barman, pomoc na sali i w kuchni, wnioski wysylac na fb@centerhotels.is stolarz potrzebny z doswiadczeniem do samodzielnej pracy, tel.8933322 restauracja w Hafnafjordur, kelner , wymagany islandzki tel 8225229 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| wielkopolanka
|
Wysłany: 15 Paź 2008, 22:28 Temat postu: Re: Szukam pracy!! |
|
|
wielkopolanka napisał: | wielkopolanka napisał: | szukam jakiejkolwiek pracy (sprztanie, pomoc w kuchni...itd) na terenie reykjaviku i okolic ;-) |
 |  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Mustang
 | Dołączył: 07 Paź 2008 | Posty: 36 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 16 Paź 2008, 1:19 Temat postu: Re: Szukam pracy!! |
|
|
dziÄki Sxxxxn  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| adas-ko
| Dołączył: 04 Paź 2008 | Posty: 6 | Skąd: Polska |
|
Wysłany: 16 Paź 2008, 10:12 Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich
ChcÄ wyjechaÄ z Polski i pomyĹlaĹem sobie, Ĺźe Islandia to piÄkny kraj i bardzo chÄtnie go zobaczÄ. Czy podpowie ktoĹ jak mam zaczÄ
Ä szukaÄ pracy. Hmm, a moĹźe wiecie coĹ o pracy dla mÄĹźczyzny? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 16 Paź 2008, 18:02 Temat postu: Re: Szukam pracy!! |
|
|
Mustang napisał: | dziÄki Sxxxxn  | nie ma sprawy , a za co?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lovisa OgĹoszeniodawca zweryfikowany
 | Dołączył: 16 Lip 2007 | Posty: 1047 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 16 Paź 2008, 22:38 Temat postu: |
|
|
adas-ko napisał: | Witam wszystkich
ChcÄ wyjechaÄ z Polski i pomyĹlaĹem sobie, Ĺźe Islandia to piÄkny kraj i bardzo chÄtnie go zobaczÄ. Czy podpowie ktoĹ jak mam zaczÄ
Ä szukaÄ pracy. Hmm, a moĹźe wiecie coĹ o pracy dla mÄĹźczyzny? |
A wiesz ze mamy kryzys? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| czarnuska21
| Dołączył: 08 Wrz 2008 | Posty: 33 | |
|
Wysłany: 17 Paź 2008, 0:52 Temat postu: praca |
|
|
szukam jakiejkolwiek pracy (sprztanie, pomoc w kuchni...itd) na terenie Keflaviku razem z kumpelka prosimy bardzo mocno o pomoc szukamy i nie mozemy nic poszukac    |
|
Powrót do góry |
|
 |
|