Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| sĹoĹce
| Dołączył: 12 Sie 2006 | Posty: 3 | Skąd: Gdynia |
|
Wysłany: 16 Sie 2006, 19:56 Temat postu: Ceny fryzjera w Islandii? |
|
|
CzeĹc!!! Mam ogromnÄ
proĹbe...otuĹź,czy moĹźecie napisac mi jaki jest koszt strzyĹźenia,damskiego ,mÄskiego,balejaĹźu,farbowania itp.? Przy fryzurach damskich proszÄ,teĹź o podanie dĹugoĹci wĹosĂłw bo to bardzo istotne. Z gĂłry dziÄkuje za wszystkie odpowiedzi!!!! POZDRAWIAM  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Ulfur
| Dołączył: 16 Sie 2006 | Posty: 1 | |
|
Wysłany: 16 Sie 2006, 23:37 Temat postu: |
|
|
Post wyglada troche(;p) jak zart. Chcesz zalozyc zaklad fryzjerski na Islandii czy co? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| sĹoĹce
|
Wysłany: 17 Sie 2006, 7:42 Temat postu: |
|
|
Nie,to nie Ĺźart!!! Jestem fryzjerkÄ
i jade do Islandii.ChcÄ siÄ zorientowac w cenach,bo sÄ
napewno odmienne od polskich. W koĹcu ktoĹ poprosi mnie o strzyĹźenie itp.a ja nie chce popeĹnic gafy. WiÄc jeĹli ktoĹ moĹźe pomĂłc to ja bardzo prosz  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Navijka
| Dołączył: 02 Wrz 2005 | Posty: 39 | Skąd: 110 Rvk |
|
Wysłany: 17 Sie 2006, 9:47 Temat postu: |
|
|
To zalezy....W firmowym salonie TONI&GUY ceny zaczynaja sie od 5000 Isk...a to najlepszy fryzjer w miescie...Nie wiem jak w malych salonach.
Wiecej info nie mam.
Pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Basia
 | Dołączył: 24 Lis 2004 | Posty: 628 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 17 Sie 2006, 10:29 Temat postu: |
|
|
Nowe pytanie, takiego jeszcze nie bylo:-) Moj maz placi za strzyzenie 3000-4000 ISK. Ja za strzyzenie (wlosy krotkie) + na ogol balejaz 1-2 kolory place okolo 8000 ISK. Jak mialam dluzsze wlosy to koszt dochodzil do 11-12000 ISK. To ceny w salonach. Jak juz dyskutujemy przy okazji, ktory salon dobry - ja chodze do Ulfurinn & Raudhetta, poki co - nie mam zastrzezen. No i robia tam klientom dobra latte...
Mysle, ze za uslugi "domowe" placi sie mniej, ale trudno powiedziec, ile mniej....... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| karuta Alpha Team
| Dołączył: 01 Kwi 2004 | Posty: 1245 | |
|
Wysłany: 17 Sie 2006, 17:34 Temat postu: |
|
|
poza Rvk i stolica ,meskie 2500 strzyzenie ,balejaz 6 tys,trwala 5 tys. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| sĹoĹce
|
Wysłany: 17 Sie 2006, 17:53 Temat postu: |
|
|
JesteĹcie KOCHANI !!!!! DziÄkuje Ĺlicznie !!!! JeĹli jeszcze ktoĹ moĹźe coĹ dodac to z gĂłry dziÄkuje!!!!!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| ratamahata ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 18 Maj 2006 | Posty: 3 | |
|
Wysłany: 20 Sie 2006, 2:09 Temat postu: pierwszy klient :-) |
|
|
Powiem Tobie, ze strzyzenie meskiej glowy w "prywatnej praktyce", kosztuje 1300 ISK, sprawdzone! Jednak nie mysl, ze za sciecie dlugich wlosow wezmiesz polowe stawki z salonu!!! O, nie!!! Szacuj ceny do 1/3 wartosci, w miare zas uplywu czasu, na pewno zarobisz wiecej ale trzeba sie naprawde mocno starac!!! Ja mam dwa etaty ale to nie sa moje marzenia!!! W zadnym wypadku nie odstraszam!!! Na pewno sobie poradzisz!!! Znajdziesz prace, co wymaga troche zachodu i jesli do tego bedziesz strzyc, to sadze, ze bedziesz calkiem niezle ustawiona. Musisz sama sprobowac i zobaczysz czy bylo warto. Goraco pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| soley
| Dołączył: 16 Kwi 2005 | Posty: 226 | Skąd: HFJ |
|
Wysłany: 20 Sie 2006, 22:46 Temat postu: |
|
|
W Tony&Guy zaplacilam za sciecie 8000tys. ale cena zalezy od tego czy jest to podciecie, odswiezenie fryzury czy radykalna zmiana.
Mam dlugie wlosy i byla to radykalna zmiana na wlosach wlasne dlugich .
Pasemka to koszt ok 12 tys na dlugich, ale zawsze sa w tym dwa kolory niezaleznie od fryzjera. Najtaniej zaplacilam 7900kr.[/b] |
|
Powrót do góry |
|
 |
| volverin
| Dołączył: 02 Wrz 2006 | Posty: 1 | Skąd: POLSKA D? |
|
Wysłany: 6 Paź 2006, 18:51 Temat postu: NO I WSZYSTKO |
|
|
PRAWIE JASNE. MAM NADZIEJE ZE UDA SIE MI TAM PRZYJECHAC I ROBIC WAM EXTRA KOLORY.POZDRAWIAM SLONCE I INNYCH.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mazury ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 2
| Dołączył: 08 Wrz 2006 | Posty: 116 | |
|
Wysłany: 6 Paź 2006, 23:10 Temat postu: |
|
|
ceny w borgarnes.
meskie strzyzenie 3200 isk
balejaĹź 2 kolory 6100 isk
podciecie damskich wlosĂłw 3100 isk |
|
Powrót do góry |
|
 |
| FaragoZoltan ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 13 Paź 2006 | Posty: 159 | Skąd: przedmieĹcia Akranesi |
|
Wysłany: 14 Paź 2006, 22:31 Temat postu: |
|
|
Co to za bzdury!
fryzjer bierze 15tys koron! ByĹem i wiem.
Do tego potrzebne jest HpC _________________ " Za kwestionowanie decyzji admina, .... uĹźytkownik zostanie zbanowany..."
- "Towarzysz Napoleon ma zawsze racjÄ." George Orwell |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mazury ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 2
| Dołączył: 08 Wrz 2006 | Posty: 116 | |
|
Wysłany: 14 Paź 2006, 22:58 Temat postu: |
|
|
od ciebie chyba tylko tyle bierze
ja placilem zgodnie z ich cennikiem |
|
Powrót do góry |
|
 |
| silje
| Dołączył: 14 Gru 2007 | Posty: 4 | Skąd: Kielce |
|
Wysłany: 15 Gru 2007, 11:39 Temat postu: jeszcze raz fryzjer |
|
|
czy moze ktoras z dziewczyn tutaj piszacych pracuje w jakims salonie fryzjerskim w Reykjaviku?Potrzebuje odswiezyc fryzure i ufarbowac,a moje doswiadczenia z fryzjerem sa dosyc traumatyczne.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| czarnuska21
| Dołączył: 08 Wrz 2008 | Posty: 33 | |
|
Wysłany: 17 Paź 2008, 0:57 Temat postu: fryzjerka |
|
|
Witam serdecznie mam na imie Roksana jestem zawodowa fryzjerka - stylistka i rowniez dyplomowanym technologiem u slugryzjerskich chcialabym zaoferowac swoje uslugi tylko kobiety
oferuje:
-strzyrzenie damskie
-balejage
-pasemka z jednego koloru
-farbowanie z jednego koloru
-koki na imprezy(sluby,wazne spotkania,koki awangardowe czy sylwestrowe oraz wieczorowe) CENA ......... nie drogo
numer tel 8651801 lub gg 4799436 SERDECZNIE ZAPRASZAM[/b] |
|
Powrót do góry |
|
 |
| LUCYNA86 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 15 Wrz 2008 | Posty: 104 | Skąd: Hafnariorður |
|
Wysłany: 17 Paź 2008, 8:44 Temat postu: ? |
|
|
ja kiedys bylam u polskiej fryzjerki w domu co sie oglaszala na forum skasowala mnie za stzryzenie i polozenie jednrgo koloru na dlugie wlosy 6000isk i naprawde NIE POLECAM WYSLALA MNIE DO DOMU z farba na czole itp. takze nie polecam wole teraz wiecej zaplacic i isc do fachowca niz do polki fryzjerki.Moze nie wszystkie tak farbuja ale ja mniaam naprawde pecha dodam iz jest to osoba ktora bardzo czesto sie oglasza na forum!!!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| zuzula666
| Dołączył: 05 Lut 2008 | Posty: 410 | Skąd: Reykjawik |
|
Wysłany: 17 Paź 2008, 8:54 Temat postu: |
|
|
Ja tutaj raz kozystaĹam z uslug polskiej fryzjerki i naprawdÄ byĹam zadowolona. Fryzurke zrobiĹa mi bardzo fajna i do tego jeszcze doradziĹa. Ale nie wszystkie sÄ
takie. ByĹam raz z meĹźem u innej polskiej fryzjerki i owszem obieĹa mu wĹosy, ale za to w jakich warunkach W korytaĹźu na taborecie na wpĂłĹ-ciemno Nie wszystkie ktĂłre siÄ ogĹaszajÄ
sÄ
tak fajne jak piszÄ
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| @ni@
| Dołączył: 16 Sie 2008 | Posty: 326 | |
|
Wysłany: 17 Paź 2008, 11:43 Temat postu: |
|
|
My z mÄĹźem korzystaliĹmy z usĹug "domowej" fryzjerki i akurat trafiliĹmy dobrze,lecz niestety wraca do kraju Ale do tematu:jeĹli chodzi o jej cennik.to ostatni mĂłj balejage wyniĂłsĹ mnie 3500 kor, z tym ,Ĺźe balejage byĹ z dwĂłch kolorĂłw, a farby miaĹam swoje,wiem ,Ĺźe ze swoimi farbami braĹa 5000 kor.,jeĹli chodzi o podciÄcie moich wĹosĂłw to braĹa 1000 kor. ,a za samÄ
grzywkÄ 500 kor,za podciÄcie mÄskie zawsze 1000 kor..
Moja znajoma byĹa ostatnio na pasemkach w salonie-dwa kolory+podciÄcie+modelowanie na wĹosach do ramion= 11000 kor...... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lovisa OgĹoszeniodawca zweryfikowany
 | Dołączył: 16 Lip 2007 | Posty: 1047 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 17 Paź 2008, 12:53 Temat postu: |
|
|
Ja bylam u polskiej fryzjerki w domu i jestem bardzo zadowowlona.
Ta Pani jest profesjonalistka i ma nawet mini salon w domu tak ze nie ma mowy o jakis korytarzach. Normalnie stolik llustro i tak jak powinno byc. Mozna sobie nawet paznokcie zrobic.
Dodam ze ta fryzjerka nie nazeka na brak klientow i zeby sie umowic trzeba czas zamowic pare dni wczesniej.
Jesli chcecie to moge podeslac numer na priv. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 30 Lis 2008, 1:07 Temat postu: fryzjerka |
|
|
Ja tez byĹm u ,,domowej fryzjerki ,,i wiÄcej tam nie poszĹam a skasowaĹa 6000 .Nie polecam jej nikomu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|