Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| belialek
| Dołączył: 01 Lis 2008 | Posty: 4 | Skąd: HAFNARFJORDUR |
|
Wysłany: 1 Lis 2008, 21:51 Temat postu: BIROFILISTYKA PIWO PODSTAWKI |
|
|
JESTEM KOLEKCJONEREM RZECZY KTĂRE SÄ ZWIÄZANE Z PIWEM tj.PODSTAWKI,ETYKIETY,KUFLE,SZKLANKI I INNE GADĹťETY.POSZUKUJE LUDZI KTĂRZY MAJÄ DOSTÄP DO TEGO TYPU RZECZY NP. PRACUJÄCYCH W KTĂRYMĹ BROWARZE NA TERENIE ISLANDII LUB W JAKIMĹ BARZE. BARDZO PROSZÄ O POMOC W ROZBUDOWANIU KOLEKCJI. GORÄCO POZDRAWIAM WSPOMĂĹť BIROFILA !!!!!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 2 Lis 2008, 2:20 Temat postu: |
|
|
mam taka szklanke, piwo KALD |
|
Powrót do góry |
|
 |
| belialek
| Dołączył: 01 Lis 2008 | Posty: 4 | Skąd: HAFNARFJORDUR |
|
Wysłany: 8 Lis 2008, 1:15 Temat postu: BIROFILISTYKA-SZKLANECZKA KALDI |
|
|
BARDZO CHCIAĹBYM PODZIÄKOWAÄ KOLEDZE Sxxxxn ,ĹťE BEZINTERESOWNIE ODDAĹ MI WĹASNÄ SZKLANKÄ DO PIWA ABY POWIÄKSZYÄ MOJÄ KOLEKCJÄ !!!! DZIÄKUJÄ !!!!!!!!!! MOĹťE TEN GEST TOWARZYSZA Sxxxxn PRZEĹAMIE MILCZENIE I WIÄCEJ OSĂB ZDECYDUJE SIÄ NA POWIÄKSZENIE MOJEJ KOLEKCJI W PODSTAWKI ,SZKLANKI,KUFLE ITD... Z GĂRY BARDZO DZIÄKUJÄ POZDRAWIAM |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lovisa OgĹoszeniodawca zweryfikowany
 | Dołączył: 16 Lip 2007 | Posty: 1047 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 8 Lis 2008, 1:24 Temat postu: |
|
|
A ja mam szklaneke Vikinga - piwa oczywiscie..lol |
|
Powrót do góry |
|
 |
| stan
 | Dołączył: 12 Sie 2007 | Posty: 689 | |
|
Wysłany: 8 Lis 2008, 1:39 Temat postu: Re: BIROFILISTYKA-SZKLANECZKA KALDI |
|
|
belialek napisał: | BARDZO CHCIAĹBYM PODZIÄKOWAÄ KOLEDZE Sxxxxn ,ĹťE BEZINTERESOWNIE ODDAĹ MI WĹASNÄ SZKLANKÄ DO PIWA ABY POWIÄKSZYÄ MOJÄ KOLEKCJÄ !!!! DZIÄKUJÄ !!!!!!!!!! MOĹťE TEN GEST TOWARZYSZA Sxxxxn PRZEĹAMIE MILCZENIE I WIÄCEJ OSĂB ZDECYDUJE SIÄ NA POWIÄKSZENIE MOJEJ KOLEKCJI W PODSTAWKI ,SZKLANKI,KUFLE ITD... Z GĂRY BARDZO DZIÄKUJÄ POZDRAWIAM |
chcesz szklanek to przejdz sie dzis rano przez 101, na co drugim murku leza. male, duze, tuborgi, thule, vikingi, czasem carlsbergi i pilsnery. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|