Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat |
Autor |
Wiadomo舵 |
| jabba
| Do潮czy: 09 Mar 2006 | Posty: 194 | Sk眃: NORGE/ISLAND |
|
Wys砤ny: 15 Cze 2008, 11:24 Temat postu: |
|
|
a gdzie w tym obraza ,przeczytaj wczesniejszy swoj zajaczku post i kicaj dalej ,hehhehe
p.s.
11 przykazanie ,tolerancja , nietrafilo bo mojzesz byl bialy!!heheh  _________________ THE CHEFS LIVE |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
 | Do潮czy: 08 Cze 2008 | Posty: 1422 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 16 Cze 2008, 2:09 Temat postu: |
|
|
ja tam nie uwazam, ze brak tolerancji jest czyms zlym mam prawo do tolerancji i do tego by byc nietolerancyjnym
ps. ta, jestem z Ciemnogrodu  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| jabba
| Do潮czy: 09 Mar 2006 | Posty: 194 | Sk眃: NORGE/ISLAND |
|
Wys砤ny: 17 Cze 2008, 1:04 Temat postu: wielkibialykroliku jestes homo czy hetero?? |
|
|
 _________________ THE CHEFS LIVE |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lili67
 | Do潮czy: 05 Mar 2008 | Posty: 239 | Sk眃: Hafnarfj枚rdur/Keflavik |
|
Wys砤ny: 17 Cze 2008, 2:18 Temat postu: |
|
|
Dla tych mniej tolerancyjnych polecam serial TV "LWord". Osobi艣cie wol臋 mie膰 dwie lesbijki za s膮siadki ni偶 normaln膮 rodzin臋, w kt贸rej nachlany facet codziennie leje swoj膮 偶on臋 i dzieci. _________________ Legere et non intellegere neglegere est |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| vandall1
| Do潮czy: 05 Maj 2008 | Posty: 223 | Sk眃: Kpv,Gdynia |
|
Wys砤ny: 17 Cze 2008, 2:55 Temat postu: |
|
|
lili67 napisa: | ..........................................Osobi艣cie wol臋 mie膰 dwie lesbijki za s膮siadki ni偶 normaln膮 rodzin臋, w kt贸rej nachlany facet codziennie leje swoj膮 偶on臋 i dzieci. |
1/Lesbijki te偶 mog膮 by膰 nachlane i si臋 la膰 codziennie.
2/Rodzina w kt贸rej nachlany facet t艂ucze domownik贸w nie nazywa si臋 "normalna".
3/Kobiety te偶 potrafi膮 nie偶le "grza膰" i zatruwa膰 偶ycie familii.
Stereotypujesz... _________________ Skype:marek.is1 |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lili67
 | Do潮czy: 05 Mar 2008 | Posty: 239 | Sk眃: Hafnarfj枚rdur/Keflavik |
|
Wys砤ny: 17 Cze 2008, 4:48 Temat postu: |
|
|
vandall1 napisa: |
1/Lesbijki te偶 mog膮 by膰 nachlane i si臋 la膰 codziennie.
2/Rodzina w kt贸rej nachlany facet t艂ucze domownik贸w nie nazywa si臋 "normalna".
3/Kobiety te偶 potrafi膮 nie偶le "grza膰" i zatruwa膰 偶ycie familii.
Stereotypujesz... |
Ad.1. Mog膮. Ile takich znasz?
Ad.2. Statystycznie wi臋cej jest nachlanych facet贸w ni偶 lesbijek.
Ad.3. jw
Samo 偶ycie. Nie stereotyp. I oczywi艣cie mo偶esz by膰 nietolerancyjny jak WBK, mamy demokracj臋. Tylko to towarzystwo...  _________________ Legere et non intellegere neglegere est |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| vandall1
| Do潮czy: 05 Maj 2008 | Posty: 223 | Sk眃: Kpv,Gdynia |
|
Wys砤ny: 17 Cze 2008, 18:35 Temat postu: |
|
|
Ad.1.
Nie wiem ile takich znam.Generalnie albowiem nie interesuje mnie czy kto艣 jest zbocze艅cem seksualnym,czy nie-o ile nie wp艂ywa to na nasze wzajemne relacje i o ile dana osoba nie 艂amie prawa.
Ad 2 i 3:
Nie znam szczeg贸艂owych statystyk nt wyst臋powania alkoholizmu w zale偶no艣ci od p艂ci-by膰 moze masz racj臋.Faktem jednak jest,偶e alkoholizm m臋ski jest bardziej jawny i agresywny.Damski jest cz臋sto ukryty. _________________ Skype:marek.is1 |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
|
Wys砤ny: 17 Cze 2008, 19:12 Temat postu: hm |
|
|
bylam raz w gejowskim/lesbijskim klubie w Polsce, pamietam jednego takiego okolo 50 -letniego typka, nie zrobil na mnie dobrego wrazenia, potem koledzy (nie geje albo kryptogeje- tego to nie wiem, nie wnikam) opowiadali mi, ze facet ten ma w zwyczaju podkladac reke pod pupe siadajacych tam beztrosko chlopcow ogolnie to odnioslam wrazenie, ze ludzie ci nie przyszli tam sie pobawic i poznac kogos ewentualnie, tylko ze glownie chodzi im o ustwke na sex. moze to mylne wrazenie, moze jestem bardziej przyzwyczajona do widoku wijacych sie wogol meskiego ciala rozneglizowanych szeroko usmiechnietych z na wpol przymknietymi oczami dziewczat, hm, rozmarzylam sie xD
ps. tak czy owak lubie golwnie tylko siebie!  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| HARRY75
 | Do潮czy: 15 Cze 2007 | Posty: 417 | Sk眃: z K膮towni |
|
Wys砤ny: 17 Cze 2008, 20:44 Temat postu: |
|
|
oki ...
moim zdaniem nie wa偶ne kto z kim 艣pi , wa偶ne 偶eby dzieci by艂y zdrowe ... jest w膮tek , wi臋c moderator/admin go nie skasowa艂 , wi臋c nie napada膰 na mniejszo艣ci , w imi臋 "tulerancji" 艂adnie prosz臋  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 1 Pa 2008, 12:30 Temat postu: |
|
|
Witam wszystkie DZIEWCZYNY! Jestem mloda ambitna dziewczyna i na tej wyspie niedlugo mieszkam i mam nadzieje poznac tu fajne laski. Moze sa tu jakies lesbijki najlepiej na terenie Reyjanesbær ale niekoniecznie. Zainteresowane piszcie na priw. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Macias
| Do潮czy: 20 Wrz 2008 | Posty: 13 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 4 Pa 2008, 3:06 Temat postu: |
|
|
siemasz Ja jestem lesbijk膮  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
|
Wys砤ny: 4 Pa 2008, 3:56 Temat postu: |
|
|
nie sciemniaj, ogolnie to twoje imie powinno konczyc sie na "a" a wszyscy widzimy, ze konczy sie na "s" czyli jestes facio!  _________________ "Najcz臋艣ciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet maj膮 膰wokowate oblechy. " |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Macias
| Do潮czy: 20 Wrz 2008 | Posty: 13 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 4 Pa 2008, 4:03 Temat postu: |
|
|
ej no co ty , ty samcza dygresjo, troch臋 tolerancji, to 偶e mam inna ko艅c贸wk臋 nie przeczy 偶e jestem zdeklarowana lesbijk膮 |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| turboneta
 | Do潮czy: 15 Lip 2008 | Posty: 1195 | Sk眃: Gda艅sk |
|
Wys砤ny: 4 Pa 2008, 9:46 Temat postu: |
|
|
A ja wszystkim lesbijk膮 i gejom 偶ycz臋 powodzenia w znalezieniu drugiej po艂贸wki na Islandii. Szkoda, 偶e tak si臋 boicie ujawnia膰, bo to na pewno w du偶ym stopniu utrudnia poznanie nowych ludzi o takiej samej orientacji seksualnej. Islandczycy nie maj膮 z tym problem贸w i za t膮 odwag臋 ich podziwiam. Strach przed wytykaniem palcami i zakrakaniem ze strony tych pochodz膮cych z ciemnogrodu i kt贸rych g艂贸wnym celem 偶ycia jest wchodzenie z buciorami w 偶ycie innych nie powinien by膰 dobrym doradc膮.
Wi臋cej odwagi.
KOCHA膯 INACZEJ NIE OZNACZA KOCHA膯 殴LE. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 11 Pa 2008, 16:44 Temat postu: |
|
|
Tak tak turboneta dawno mnie tu nie bylo ehh macias to w koncu jaka jest Twoja plec????????? pozdro |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Michal010
| Do潮czy: 15 Pa 2008 | Posty: 15 | |
|
Wys砤ny: 15 Pa 2008, 16:24 Temat postu: |
|
|
hej,a ja szukam dyskretnego M,na male co nieco.ps.jestem Bi:)pozdrawiam wszystkich. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| KO
 | Do潮czy: 10 Maj 2006 | Posty: 492 | Sk眃: z piek艂a |
|
Wys砤ny: 15 Pa 2008, 17:03 Temat postu: |
|
|
WielkiBialyKrolik napisa: | nie sciemniaj, ogolnie to twoje imie powinno konczyc sie na "a" |
Jak na przyk艂ad "Kuba" :-D _________________ (_!_)
o
0
O |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Michal010
| Do潮czy: 15 Pa 2008 | Posty: 15 | |
|
Wys砤ny: 15 Pa 2008, 21:57 Temat postu: |
|