Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| mjkl ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 26 Paź 2006 | Posty: 2605 | |
|
Wysłany: 29 Paź 2008, 3:53 Temat postu: GĹupawe dowcipy tych co wstydzÄ
siÄ seksu? |
|
|
a jeszcze apropos punktu widzenia.
rodzic - "...gdybym zlapal XXXXXXX obcialbym mu ten syf pomiedzy nogami, wetknal w XXXX i XXXXXXXX tak dlugo az skulony dalby rade XXXXXXX XXX XX XXXXXX..."
pedofil - "...dzieki bogu nie pozwolili zblizac sie do mnie temu szalencowi... oh jaki to dopust bozy, ze o. henryk zastapi mnie na wieczornych nabozenstwach do czasu zakonczenia tego procesu... zeby tylko pralat zalatwil to wszystko tak jak obiecal. daj bog!"
[TEKST ZOSTAĹ PODDANY EDYCJI PRZEZ ADMINISTRATORA FORUM] _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 29 Paź 2008, 3:54 Temat postu: |
|
|
mala niescislosc. oczywiscie lejac po nerach lany wygina sie w druga strone... _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
 | Dołączył: 08 Cze 2008 | Posty: 1422 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 2 Lis 2008, 18:40 Temat postu: |
|
|
dobre  _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
 | Dołączył: 08 Cze 2008 | Posty: 1422 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 2 Lis 2008, 20:22 Temat postu: |
|
|
<paw>  _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
| belialek
| Dołączył: 01 Lis 2008 | Posty: 4 | Skąd: HAFNARFJORDUR |
|
Wysłany: 8 Lis 2008, 22:54 Temat postu: |
|
|
MÄĹť DO ĹťONY; -KOCHANIE,CO SÄDZISZ O SEKSIE ANALNYM? -JAK DLA MNIE OK. -A JUĹť SIÄ BAĹEM,ĹťE BÄDZIESZ MIAĹA COĹ PRZECIWKO... -A CO JA SIÄ BÄDÄ WTRÄCAÄ,JAK SPÄDZASZ CZAS Z KOLEGAMI?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| belialek
| Dołączył: 01 Lis 2008 | Posty: 4 | Skąd: HAFNARFJORDUR |
|
Wysłany: 8 Lis 2008, 23:01 Temat postu: |
|
|
ONA;-Kochanie,koledzy z biura powiedzieli,Ĺźe mam bardzo zgrabne nogi. ON;-NaprawdÄ? a nie wspomnieli nic o wielkiej xxxx??? ONA;-Nie,o tobie nie rozmawialiĹmy... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| KO
 | Dołączył: 10 Maj 2006 | Posty: 492 | Skąd: z piekĹa |
|
Wysłany: 9 Lis 2008, 1:24 Temat postu: |
|
|
 _________________ (_!_)
o
0
O |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Kocur ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 10 Paź 2008 | Posty: 236 | |
|
Wysłany: 16 Lis 2008, 11:49 Temat postu: |
|
|
RumuĹskie dziecko:
Mamo, mamo ja chce kupÄ!!!
CO!? Sam juz sobie ukroic nie umiesz!?!? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| KO
|
Wysłany: 19 Lis 2008, 16:40 Temat postu: |
|
|
 _________________ (_!_)
o
0
O |
|
Powrót do góry |
|
 |
| O.E. Opiekun Forum
 | Dołączył: 03 Lut 2004 | Posty: 2552 | Skąd: Pl. Od SĹoĹca 3/Europa |
|
Wysłany: 20 Lis 2008, 0:48 Temat postu: |
|
|
KO napisał: |  |
Zawsze miaĹem CiÄ za nieco wyĹźszego, ale i tak muszÄ uczciwie przyznaÄ, Ĺźe rzeczywiĹcie jesteĹ sexy. No kurcze nie mogÄ oderwaÄ wzroku. A te wÄ
sy... hmmmm miodzo...  _________________ CHCESZ WSPOMĂC FORUM ORAZ ICELAND.PL? WPĹAÄ DATEK!
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 20 Lis 2008, 1:00 Temat postu: |
|
|
Tak, przystojniacha Ciezko sie nie pokusisc, slinka cienkie. fuuuu co ja mowie co za szczur oczywiscie bez obrazy ale przyznajmy ze nie jest piekny |
|
Powrót do góry |
|
 |
| O.E. Opiekun Forum
|
Wysłany: 20 Lis 2008, 1:14 Temat postu: |
|
|
julci3k napisał: | Tak, przystojniacha Ciezko sie nie pokusisc, slinka cienkie. fuuuu co ja mowie co za szczur oczywiscie bez obrazy ale przyznajmy ze nie jest piekny | No co Ty Julci3k? tyle ciaĹa do kochania! Takie chĹopak przynajmniej od Ciebie nie ucieknie (zawsze dogonisz)
A poza tym ta miÄkkoĹÄ, zwĹaszcza ruchĂłw.
A te gry miĹosne z szukaniem niektĂłrych narzÄ
dĂłw - to jak odkrywanie Ameryki!!
Rozumiem, Ĺźe wolisz chuderlakĂłw-anorektyykĂłw, o ktĂłrych siÄ moĹźna skaleczyÄ tylko?
To ja caĹe Ĺźycie chodzÄ na treningi body-building do McDonald'sa, a Ty mi tu mĂłwisz, Ĺźe siÄ nie podaba. Skandal! _________________ CHCESZ WSPOMĂC FORUM ORAZ ICELAND.PL? WPĹAÄ DATEK!
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| KO
|
Wysłany: 20 Lis 2008, 1:26 Temat postu: |
|
|
No dobra muszÄ siÄ przyznaÄ: tak na prawdÄ to nie ja, to brat bliĹşniak Adama MaĹysza  _________________ (_!_)
o
0
O |
|
Powrót do góry |
|
 |
| O.E. Opiekun Forum
|
Wysłany: 20 Lis 2008, 1:34 Temat postu: |
|
|
KO napisał: | No dobra muszÄ siÄ przyznaÄ: tak na prawdÄ to nie ja, to brat bliĹşniak Adama MaĹysza  | No to jesteĹ szycha. Tak sam na sam z takÄ
osobistoĹciÄ
!
Koniecznie musisz nas sobie przedstawiÄ  _________________ CHCESZ WSPOMĂC FORUM ORAZ ICELAND.PL? WPĹAÄ DATEK!
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 20 Lis 2008, 12:27 Temat postu: |
|
|
Zapoznawalam sie z Adamem Malyszem, kilkoma skoczkami ktorzy w styczniu 2008 skakali w Zakopanem na pucharze swiata, i mam zdjecia podpis i buziak od Apoloniusza Tajnera hahhaha nie ma to jak sie pochwalic
P.S. Nie lubie jak jest u faceta za co zlapac.. nie lubie sadelka, mezczyzna musi byc pieknie umiesnionym dzentelmenem zawsze zwartym i gotowym do akcji  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 20 Lis 2008, 12:33 Temat postu: |
|
|
OE nie docenilem Cie , jednak umiesz sie usmiechac  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| O.E. Opiekun Forum
|
Wysłany: 21 Lis 2008, 5:14 Temat postu: |
|
|
julci3k napisał: | P.S. Nie lubie jak jest u faceta za co zlapac.. | Ale czy to jeszcze jest facet? Bo faceci sĹynÄ
z przynajmniej jednej fajnej rzeczy, ktĂłrÄ
moĹźna zĹapaÄ... podobno nawet dopraszajÄ
siÄ o Ĺapanie...
 _________________ CHCESZ WSPOMĂC FORUM ORAZ ICELAND.PL? WPĹAÄ DATEK!
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 21 Lis 2008, 10:55 Temat postu: |
|
|
O.E. napisał: | julci3k napisał: | P.S. Nie lubie jak jest u faceta za co zlapac.. | Ale czy to jeszcze jest facet? Bo faceci sĹynÄ
z przynajmniej jednej fajnej rzeczy, ktĂłrÄ
moĹźna zĹapaÄ... podobno nawet dopraszajÄ
siÄ o Ĺapanie...
 | hahahha O.E. no tak zle sie wyrazilam, nie lubie jak mozna zlapac sadelko a co innego zlapie bardzo chetnie oczywiscie dla mego boyfriend´a haaaaaaaaa oj zlapie zlapie jeszcze pare godzin (nie bede sie nakrecac bo zrobie sie sprosna ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 11 Gru 2008, 23:15 Temat postu: |
|
|
A co ten kawal ma do tego tematu? Nowe konto konto kolejnego zablokowanego hmm nie mowiac brzydko-hama? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 12 Gru 2008, 1:27 Temat postu: |
|
|
julci3k napisał: | A co ten kawal ma do tego tematu? Nowe konto konto kolejnego zablokowanego hmm nie mowiac brzydko-hama? |
. _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|