reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna

ICELAND.PL :: Islandia - strona główna portalu

ZANIM COŚ NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JEŚLI KTOŚ CIĘ OBRAŻA LUB ŁAMIE REGULAMIN, NIE DAJ SIĘ SPROWOKOWAĆ, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   

randki,spotkania,party,imprezy
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 33, 34, 35  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Islandzka Polonia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
stalin
Gość
PostWysłany: 18 Lis 2008, 16:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bo nie wiesz gdzie imprezowac Very Happy Very Happy
Powrót do góry
Arina

PostWysłany: 19 Lis 2008, 12:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sxxxxn Ty zapewne wiesz Smile wiec sie podziel informacja Smile a tak przy okazji , gdzie avatar Ci wywialo ?Wink
stalin
Gość
PostWysłany: 19 Lis 2008, 13:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Arina napisał:
Sxxxxn Ty zapewne wiesz Smile wiec sie podziel informacja Smile a tak przy okazji , gdzie avatar Ci wywialo ?Wink
awatar aresztowany na miesiac przez Admina Very Happy Very Happy , a co do rozrywki to niezapomianych wrazen dostarcza Lagavegur w helgi ale nocami Very Happy Very Happy
Powrót do góry
Oriflame

PostWysłany: 19 Lis 2008, 15:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja zapraszam na spotkanie u mnie w domu w kazda sobote ok 17:00 - 18:00

Inne terminy jak najbardziej dostepne tylko wystarczy do mnie napisac i sie umowic!

Moge tez przyjechac jesli komus nie pasuje!

Spotkanie przy kawce polaczone z testowaniem kosmetykow i innymi informacjami!

Prosze pisac na priv lub maila: oriflame@oriflame.is

Zapraszam serdecznie! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
stalin
Gość
PostWysłany: 19 Lis 2008, 15:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja bym chetnie przetestowal Very Happy , tylko ktory kosmetyk ma ponad 40% Very Happy Very Happy
Powrót do góry
stalin
Gość
PostWysłany: 19 Lis 2008, 15:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Arina napisał:
Arina, Tobie imprezy w glowie? Jesli dobrze pamietam to za miesiac rodzisz Very Happy Very Happy
Powrót do góry
qwiat

PostWysłany: 19 Lis 2008, 22:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sxxxxn napisał:
ja bym chetnie przetestowal Very Happy , tylko ktory kosmetyk ma ponad 40% Very Happy Very Happy

woda brzozowa?? Very Happy
Powrót do góry
stalin
Gość
PostWysłany: 20 Lis 2008, 9:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

faktycznie Very Happy Very Happy Very Happy
Powrót do góry
Arina

PostWysłany: 20 Lis 2008, 11:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sxxxxn No jasne , i to jeszcze jak Wink hehehe Na przyszlosc sie przyda info gdzie mozna poimprezowac:) Tak za miesiac rodze Smile ale jeszcze zdarze zaliczyc kolacje swiateczna u mojego faceta w pracy . Bedzie 5 grudnia w Brod.... (nie wiem jak sie to pisze ) , bedzie spiewac laska piosenki Madonny , juz trabia o tym w radio . Wiec i zjem i sie pobawie , moze i nawet zostane do rana ( jak dam rade) nozki nie puchna wiec coz trzeba korystac Wink Malemu sie troche gimnastyki przyda Smile latwiej sie urodzi .
stalin
Gość
PostWysłany: 20 Lis 2008, 12:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tez tam bylem w ubieglym roku Very Happy , ale nie wiem dlaczego tak z pol imprezy mi umknelo z pamieci Very Happy Very Happy Very Happy
Powrót do góry
morsuczek

PostWysłany: 27 Lis 2008, 0:41    Temat postu: . Odpowiedz z cytatem

to kiedy jakies party? jumpra w barze czy cos ? Very Happy bo juz nudy w domQ .. Sad
Powrót do góry
julci3k
Gość
PostWysłany: 27 Lis 2008, 11:21    Temat postu: Re: . Odpowiedz z cytatem

morsuczek napisał:
to kiedy jakies party? jumpra w barze czy cos ? Very Happy bo juz nudy w domQ .. Sad

hmmm a gdzie mieszkasz?
Powrót do góry
Pustelnik

PostWysłany: 27 Lis 2008, 17:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Morsuczek a masz chociaż tyle lat 'pełnoletność'? żeby chodzić na 'jumpr-y' i spożywać alkohol ? ;d bo z tego co wyczytałem próbujesz zoragnizować spotkanie dla 'młodzieży' heh więc się domyślam,że nie masz powyżej 18 lat chyba,że jesteś taki chojny i zapraszasz młodzież na wycieczki zapoznawcze po Rejkaviku heh ^^Tylko go nie upij julci3k ;s
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG Tlen
julci3k
Gość
PostWysłany: 27 Lis 2008, 17:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oj upije tego kto jest chetny isc gronem na party w keflaviku Smile i to takie pozegnalne party wiec impreza bedzie spora Smile zapraszam serdecznie kazdego kto umie sie dobrze bawic...
Powrót do góry
Pustelnik

PostWysłany: 27 Lis 2008, 18:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

julci3k napisał:
Oj upije tego kto jest chetny isc gronem na party w keflaviku Smile i to takie pozegnalne party wiec impreza bedzie spora Smile zapraszam serdecznie kazdego kto umie sie dobrze bawic...

Ojj nie ładnie ! a co gdzieś się wybierasz? Wracasz do Polski ? heh ja wracam 16 Grudnia ;d Wink Hehe bym wpadł ale jak było by to w Rejkaviku ;d No trudnoo ;x
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG Tlen
morsuczek

PostWysłany: 27 Lis 2008, 20:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pustelnik napisał:
Morsuczek a masz chociaż tyle lat 'pełnoletność'? żeby chodzić na 'jumpr-y' i spożywać alkohol ? ;d bo z tego co wyczytałem próbujesz zoragnizować spotkanie dla 'młodzieży' heh więc się domyślam,że nie masz powyżej 18 lat chyba,że jesteś taki chojny i zapraszasz młodzież na wycieczki zapoznawcze po Rejkaviku heh ^^Tylko go nie upij julci3k ;s

zaskocze Cie ze mam akurat 18 język wiec sie przejmowc nie musisz.. Very Happy
Powrót do góry
julci3k
Gość
PostWysłany: 27 Lis 2008, 21:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pustelnik napisał:
julci3k napisał:

Ojj nie ładnie ! a co gdzieś się wybierasz? Wracasz do Polski ? heh ja wracam 16 Grudnia ;d Wink Hehe bym wpadł ale jak było by to w Rejkaviku ;d No trudnoo ;x

nie no chodzilo o to ze chcielismy w kef bo jak pojedziemy do rvku to nie bedziemy pijani wracac a w samochodzie spac to tez lipa haha
Powrót do góry
morsuczek

PostWysłany: 27 Lis 2008, 21:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

julci3k napisał:
Pustelnik napisał:
julci3k napisał:

nie no chodzilo o to ze chcielismy w kef bo jak pojedziemy do rvku to nie bedziemy pijani wracac a w samochodzie spac to tez lipa haha

zawsze hotel na jedna noc wynajac mozna ... Very Happy problemu mysle ze byc nie powinno język
Powrót do góry
madziołek=)

PostWysłany: 27 Lis 2008, 22:21    Temat postu: Re: . Odpowiedz z cytatem

morsuczek napisał:

dawaj morsuczku.. xD kiedy i gdzie ? ;d
Powrót do góry
julci3k
Gość
PostWysłany: 28 Lis 2008, 12:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

morsuczek napisał:
julci3k napisał:
Pustelnik napisał:
julci3k napisał:

zawsze hotel na jedna noc wynajac mozna ... Very Happy problemu mysle ze byc nie powinno język

nie, nie wchodzi gra, przeciez napisalam ze to pozegnalna impreza, wiec bedzie niesamowicie pijacko a szukac ten hotel czy jechac do niego samemu o ktorejs nad ranem to tez nie za ciekawie hahahhaha chyba jednak zabawimy sie w keflaviku Smile tu jest nam dobrze Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Islandzka Polonia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 33, 34, 35  Następny
Strona 30 z 35

Skocz do: