Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: 18 Lis 2008, 16:22 Temat postu: |
|
|
bo nie wiesz gdzie imprezowac  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Arina
 | Dołączył: 16 Sty 2007 | Posty: 388 | Skąd: Keflavik |
|
Wysłany: 19 Lis 2008, 12:51 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn Ty zapewne wiesz wiec sie podziel informacja a tak przy okazji , gdzie avatar Ci wywialo ? _________________ Dziekuje wiatru ,bo chroni mnie przed sloncem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 19 Lis 2008, 13:25 Temat postu: |
|
|
Arina napisał: | Sxxxxn Ty zapewne wiesz wiec sie podziel informacja a tak przy okazji , gdzie avatar Ci wywialo ? | awatar aresztowany na miesiac przez Admina , a co do rozrywki to niezapomianych wrazen dostarcza Lagavegur w helgi ale nocami  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Oriflame
| Dołączył: 01 Lip 2008 | Posty: 7 | Skąd: Reykjavik / ThorlĂĄkshĂśfn |
|
Wysłany: 19 Lis 2008, 15:10 Temat postu: |
|
|
A ja zapraszam na spotkanie u mnie w domu w kazda sobote ok 17:00 - 18:00
Inne terminy jak najbardziej dostepne tylko wystarczy do mnie napisac i sie umowic!
Moge tez przyjechac jesli komus nie pasuje!
Spotkanie przy kawce polaczone z testowaniem kosmetykow i innymi informacjami!
Prosze pisac na priv lub maila: oriflame@oriflame.is
Zapraszam serdecznie!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 19 Lis 2008, 15:34 Temat postu: |
|
|
ja bym chetnie przetestowal , tylko ktory kosmetyk ma ponad 40%  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 19 Lis 2008, 15:35 Temat postu: |
|
|
Arina napisał: | Sxxxxn Ty zapewne wiesz wiec sie podziel informacja a tak przy okazji , gdzie avatar Ci wywialo ? | Arina, Tobie imprezy w glowie? Jesli dobrze pamietam to za miesiac rodzisz  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| qwiat
| Dołączył: 07 Cze 2007 | Posty: 173 | |
|
Wysłany: 19 Lis 2008, 22:03 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn napisał: | ja bym chetnie przetestowal , tylko ktory kosmetyk ma ponad 40%  |
woda brzozowa??  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 20 Lis 2008, 9:17 Temat postu: |
|
|
faktycznie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Arina
 | Dołączył: 16 Sty 2007 | Posty: 388 | Skąd: Keflavik |
|
Wysłany: 20 Lis 2008, 11:48 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn No jasne , i to jeszcze jak hehehe Na przyszlosc sie przyda info gdzie mozna poimprezowac:) Tak za miesiac rodze ale jeszcze zdarze zaliczyc kolacje swiateczna u mojego faceta w pracy . Bedzie 5 grudnia w Brod.... (nie wiem jak sie to pisze ) , bedzie spiewac laska piosenki Madonny , juz trabia o tym w radio . Wiec i zjem i sie pobawie , moze i nawet zostane do rana ( jak dam rade) nozki nie puchna wiec coz trzeba korystac Malemu sie troche gimnastyki przyda latwiej sie urodzi . _________________ Dziekuje wiatru ,bo chroni mnie przed sloncem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 20 Lis 2008, 12:37 Temat postu: |
|
|
tez tam bylem w ubieglym roku , ale nie wiem dlaczego tak z pol imprezy mi umknelo z pamieci  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| morsuczek
| Dołączył: 26 Lis 2008 | Posty: 79 | |
|
Wysłany: 27 Lis 2008, 0:41 Temat postu: . |
|
|
to kiedy jakies party? jumpra w barze czy cos ? bo juz nudy w domQ ..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 27 Lis 2008, 11:21 Temat postu: Re: . |
|
|
morsuczek napisał: | to kiedy jakies party? jumpra w barze czy cos ? bo juz nudy w domQ ..  |
hmmm a gdzie mieszkasz? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Pustelnik
| Dołączył: 27 Lis 2008 | Posty: 5 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 27 Lis 2008, 17:29 Temat postu: |
|
|
Morsuczek a masz chociaĹź tyle lat 'peĹnoletnoĹÄ'? Ĺźeby chodziÄ na 'jumpr-y' i spoĹźywaÄ alkohol ? ;d bo z tego co wyczytaĹem prĂłbujesz zoragnizowaÄ spotkanie dla 'mĹodzieĹźy' heh wiÄc siÄ domyĹlam,Ĺźe nie masz powyĹźej 18 lat chyba,Ĺźe jesteĹ taki chojny i zapraszasz mĹodzieĹź na wycieczki zapoznawcze po Rejkaviku heh ^^Tylko go nie upij julci3k ;s |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 27 Lis 2008, 17:58 Temat postu: |
|
|
Oj upije tego kto jest chetny isc gronem na party w keflaviku i to takie pozegnalne party wiec impreza bedzie spora zapraszam serdecznie kazdego kto umie sie dobrze bawic... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Pustelnik
| Dołączył: 27 Lis 2008 | Posty: 5 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 27 Lis 2008, 18:22 Temat postu: |
|
|
julci3k napisał: | Oj upije tego kto jest chetny isc gronem na party w keflaviku i to takie pozegnalne party wiec impreza bedzie spora zapraszam serdecznie kazdego kto umie sie dobrze bawic... |
Ojj nie Ĺadnie ! a co gdzieĹ siÄ wybierasz? Wracasz do Polski ? heh ja wracam 16 Grudnia ;d Hehe bym wpadĹ ale jak byĹo by to w Rejkaviku ;d No trudnoo ;x |
|
Powrót do góry |
|
 |
| morsuczek
|
Wysłany: 27 Lis 2008, 20:55 Temat postu: |
|
|
Pustelnik napisał: | Morsuczek a masz chociaĹź tyle lat 'peĹnoletnoĹÄ'? Ĺźeby chodziÄ na 'jumpr-y' i spoĹźywaÄ alkohol ? ;d bo z tego co wyczytaĹem prĂłbujesz zoragnizowaÄ spotkanie dla 'mĹodzieĹźy' heh wiÄc siÄ domyĹlam,Ĺźe nie masz powyĹźej 18 lat chyba,Ĺźe jesteĹ taki chojny i zapraszasz mĹodzieĹź na wycieczki zapoznawcze po Rejkaviku heh ^^Tylko go nie upij julci3k ;s |
zaskocze Cie ze mam akurat 18 wiec sie przejmowc nie musisz..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 27 Lis 2008, 21:32 Temat postu: |
|
|
Pustelnik napisał: | julci3k napisał: | Oj upije tego kto jest chetny isc gronem na party w keflaviku i to takie pozegnalne party wiec impreza bedzie spora zapraszam serdecznie kazdego kto umie sie dobrze bawic... |
Ojj nie Ĺadnie ! a co gdzieĹ siÄ wybierasz? Wracasz do Polski ? heh ja wracam 16 Grudnia ;d Hehe bym wpadĹ ale jak byĹo by to w Rejkaviku ;d No trudnoo ;x |
nie no chodzilo o to ze chcielismy w kef bo jak pojedziemy do rvku to nie bedziemy pijani wracac a w samochodzie spac to tez lipa haha |
|
Powrót do góry |
|
 |
| morsuczek
|
Wysłany: 27 Lis 2008, 21:59 Temat postu: |
|
|
julci3k napisał: | Pustelnik napisał: | julci3k napisał: | Oj upije tego kto jest chetny isc gronem na party w keflaviku i to takie pozegnalne party wiec impreza bedzie spora zapraszam serdecznie kazdego kto umie sie dobrze bawic... |
nie no chodzilo o to ze chcielismy w kef bo jak pojedziemy do rvku to nie bedziemy pijani wracac a w samochodzie spac to tez lipa haha |
zawsze hotel na jedna noc wynajac mozna ... problemu mysle ze byc nie powinno  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| madzioĹek=)
| Dołączył: 21 Paź 2008 | Posty: 171 | Skąd: Hafnarfjordur |
|
Wysłany: 27 Lis 2008, 22:21 Temat postu: Re: . |
|
|
morsuczek napisał: | to kiedy jakies party? jumpra w barze czy cos ? bo juz nudy w domQ ..  |
dawaj morsuczku.. xD kiedy i gdzie ? ;d |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 28 Lis 2008, 12:24 Temat postu: |
|
|
morsuczek napisał: | julci3k napisał: | Pustelnik napisał: | julci3k napisał: | Oj upije tego kto jest chetny isc gronem na party w keflaviku i to takie pozegnalne party wiec impreza bedzie spora zapraszam serdecznie kazdego kto umie sie dobrze bawic... |
zawsze hotel na jedna noc wynajac mozna ... problemu mysle ze byc nie powinno  |
nie, nie wchodzi gra, przeciez napisalam ze to pozegnalna impreza, wiec bedzie niesamowicie pijacko a szukac ten hotel czy jechac do niego samemu o ktorejs nad ranem to tez nie za ciekawie hahahhaha chyba jednak zabawimy sie w keflaviku tu jest nam dobrze  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|