Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: 12 Gru 2008, 16:06 Temat postu: |
|
|
viking, nie unos sie ,z wszystkich postow julcika wynika ze nie zawsze wie co pisze  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| victorka1
| Dołączył: 27 Wrz 2008 | Posty: 40 | Skąd: selfoss |
|
Wysłany: 12 Gru 2008, 16:37 Temat postu: |
|
|
Do julci,
jakas polamana kobieta jestes.Moze to twoj narzeczony ze tak go strasznie bronisz? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 12 Gru 2008, 17:35 Temat postu: ... |
|
|
a moĹźe ona uwaĹźa Ĺźe gwalt to przyjemnoĹÄ i sama chciaĹaby Ĺźeby jÄ
ktoĹ zgwaĹciĹ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Edyta
| Dołączył: 25 Sie 2007 | Posty: 19 | Skąd: Polska |
|
Wysłany: 12 Gru 2008, 17:48 Temat postu: |
|
|
julci3k napisał: | policji sie nie pomaga!!! jeszcze w takiej sprawie???? dobrze sie czujesz??? |
Czy Ty w ogĂłle zdajesz sobie sprawe KOBIETO jakie czasami piszesz bzdury?
Nie wiem czy to Twoje ciÄ
gĹe wtrÄ
canie siÄ, podjudzanie i komentowanie na niezbyt wysokim poziomie,co sama wĹaĹnie Nam tu wszystkim udowodniĹaĹ jest wynikiem "nie"zwykej gĹupoty,czystej arogancji czy najzwyklejszej chÄci nabijania sobie "licznika" byle czym na forum???
Dopiero co tak gorliwie zachÄcaĹaĹ Nas wszystkich do podpisania petycji w obronie Ĺźycia nienarodzonego a teraz tak lekko i z czystym sumieniem "przymykasz oczka" na krzywde kilkunastoletniej dziewczynki??? JuĹź narodzonej,wiÄc w Twoim mniemaniu nie zasĹugujÄ
cej na pomoc i obrone??? W jakim celu??????To byĹo na pokaz
Ty chyba jeszcze nie masz Swoich wĹasnych dzieci,bo Ĺźadna mÄ
dra matka nie namawiaĹaby do czegoĹ takiego!!!!Ignorantka.....
Ps.A TSwoja papuga pewnie teĹź nie ma jeszcze dzieci,mam nadzieje.....[/b] |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 12 Gru 2008, 18:01 Temat postu: policja |
|
|
Za to ty masz dzieci. Wychowaj je nalezycie na prawdziwe spoĹeczniaki. ha, ha.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 12 Gru 2008, 18:04 Temat postu: policja |
|
|
Mysle ze julcia nie wiedziaĹa dokĹadnie zaco go szukajÄ
. To nie zmienia postaci rzeczy. Pewnym jednostkom sie nie pomaga. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Edyta
| Dołączył: 25 Sie 2007 | Posty: 19 | Skąd: Polska |
|
Wysłany: 12 Gru 2008, 18:16 Temat postu: |
|
|
SkÄ
d ta pewnoĹÄ??? A moĹźe po prostu dobre wychowanie,zwykĹe ludzkie odruchy i wspĂłĹczucie dla innych,empatie wynosi siÄ z domu rodzinnego??? I niestety nie wiem dlaczego mylisz to ze spoĹecznikostwem???Bidulek...mamusia w dzieciĹstwie nie przytulaĹa??? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lew =konto odzyskane=
| Dołączył: 17 Lip 2008 | Posty: 147 | |
|
Wysłany: 12 Gru 2008, 18:48 Temat postu: |
|
|
Wiecie co...przykro czyta siÄ ten post Dalej panujÄ znieczulica na ludzkÄ
krzywdÄ a broni siÄ przestÄpcĂłw. Temat powstaĹ by broniÄ niewinnych a osoba ktĂłra dokonujÄ przestÄpstwa powinna trafiÄ tam gdzie jej miejsce. Nie waĹźne czy jest to Polak, Rusek czy Islandczyk..czy osoby takie majÄ
bezkarnie chodziÄ po ulicach i natknÄ
Ä siÄ np. na nasze rodziny, dzieci????
CieszÄ siÄ, Ĺźe sÄ
jeszcze normalni ludzie ktĂłrzy to rozumiejÄ
. Nie wiem tylko czemu sÄ
ludzie ktĂłrzy siÄ ich czepiajÄ
?
ĹťyczÄ spokoju ducha i powodzenia takĹźe tym co broniÄ
przestÄpcĂłw...oby nigdy waszej cĂłrce nikt nie powiedziaĹ "Dobrze Ci tak, pewnie siÄ naleĹźaĹo" a gwaĹcicielowi podaĹ rÄkÄ....
Pozdrawiam normalne osoby, nie bÄ
dĹşcie nigdy obojÄtni na krzywdÄ innych
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 12 Gru 2008, 18:58 Temat postu: policja |
|
|
Dziekuje za pozdrowienia.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| thomase
| Dołączył: 22 Lis 2006 | Posty: 129 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 12 Gru 2008, 21:31 Temat postu: |
|
|
Ja chyba tez jestesm konfidentem jak ujal to jeden z rozmowcow bo jak tylko bym go zobaczyl to zadzwonil bym tam gdzie trzeba, dlaczego? bo takich zwierzakow, tak zwierzakow a nie ludzi bo to nie jest ludzkie zachowanie dla mnie, powinno sie odrazu zamykac!
pozdro |
|
Powrót do góry |
|
 |
| zatroskany ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 2
| Dołączył: 09 Paź 2008 | Posty: 1220 | |
|
Wysłany: 12 Gru 2008, 21:37 Temat postu: Re: policja |
|
|
TS napisał: | Zatroskany wypisuj swoje madrosci o walucie a nie tu. Najlepiej to wracaj do polski tam jest peĹno takich jak ty PORZADNYCH OBYWATELI, ha,ha. Stan w okienku za firanka, zgas swiatĹo i informuj swoja porzadna policje jak bedziesz cos widziaĹ niezgodnego z prawem. Co za banda konfidentow. |
Tu jasno widac jak rozumuja ludzie moralnie zdeprawowani ktorzy spoleczenstwo i prawo maja za nic. Sposrod takiego elementu biora sie przestepcy. Pytanie: byles karany? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| sylvana
| Dołączył: 28 Maj 2008 | Posty: 8 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 12 Gru 2008, 21:47 Temat postu: |
|
|
A ja dzis slyszalam ze on wcale jej nie zgwalcil...
ze laska sie z nim wczesniej tego tego i na party poszli do kibla na male bara bara. Potem on wyszedl a ona za nim dla niepoznaki, bo to party z pracy bylo. Tyle ze jej stringi na nodze zostaly i sie z niej reszta zaczela nalewac.. No i ona go o gwalt oskarzyla... To tylko jak slyszalam... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| dariuszr
| Dołączył: 22 Sty 2008 | Posty: 343 | |
|
Wysłany: 12 Gru 2008, 23:06 Temat postu: |
|
|
sylvana napisał: | A ja dzis slyszalam ze on wcale jej nie zgwalcil...
ze laska sie z nim wczesniej tego tego i na party poszli do kibla na male bara bara. Potem on wyszedl a ona za nim dla niepoznaki, bo to party z pracy bylo. Tyle ze jej stringi na nodze zostaly i sie z niej reszta zaczela nalewac.. No i ona go o gwalt oskarzyla... To tylko jak slyszalam... |
to mĂłwisze ze gĂłwniara chciaĹa siÄ zabawiÄ a pĂłzniej stringi na rondzie reklamowaĹa to niezĹe jaja  _________________ Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 13 Gru 2008, 16:50 Temat postu: |
|
|
Tak ogolnie do wszytskich: nie znam islandziego i nie wiedzialam za co go szukaja choc to nie ma wielkiego znaczenia!
{post edytowany przez admina}
Przeczytalam posty i widze ze 80% stad ma jakies niespelnione marzenia bycia policjantem i wydaje mi sie ze zabiera innymj prace. Bo policja jest od tego zeby wyjasniac takie sprawy i szukac jakichs zboczencow wiec nie ma sie o co przejmowac i zawraca sobie glowy kogo oni szukaja. Najlepiej uwazac zeby nie szukali nas! W polsce jest pare szkolek policyjnych i pewnie potrzebuja kandydatow. Moze niektorzy powinni sprobowac swoich sil zawodowy w takim kochanym i niezwklye potrzebnym zawodzie hahahahahah nie chce mi sie czytac ani pisac na ten temat, moge powiedziec tylko jedno HWDP i konfidentom! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| zatroskany ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 2
| Dołączył: 09 Paź 2008 | Posty: 1220 | |
|
Wysłany: 13 Gru 2008, 17:07 Temat postu: |
|
|
julci3k napisał: | Przeczytalam posty i widze ze 80% stad ma jakies niespelnione marzenia bycia policjantem i wydaje mi sie ze zabiera innymj prace. Bo policja jest od tego zeby wyjasniac takie sprawy i szukac jakichs zboczencow wiec nie ma sie o co przejmowac i zawraca sobie glowy kogo oni szukaja. Najlepiej uwazac zeby nie szukali nas! W polsce jest pare szkolek policyjnych i pewnie potrzebuja kandydatow. Moze niektorzy powinni sprobowac swoich sil zawodowy w takim kochanym i niezwklye potrzebnym zawodzie hahahahahah nie chce mi sie czytac ani pisac na ten temat, moge powiedziec tylko jedno HWDP i konfidentom! |
Na szczescie wiekszosc ma jeszcze zdrowy rozsadek i nie poddaje sie pieprzeniu o solidarnosci z przestepcami. Gadanie o konfidentach to juz tylko maly krok od wmawiania ze ludziom poszukiwanym przez policje nalezy pomagac i ich ukrywac. A to juz jest jawne namawianie do przestepstwa. Normalni ludzie bez wahania informuja policje o przestepstwach i przestepcach i robia to rowniez we wlasnym dobrze pojetym interesie zeby sie czuc bezpiecznie. Cala ta dyskusja to zreszta zenada i obciach bo sprawa jest oczywista a tych co gadaja tak jak wyzej to najpierw trzeba pytac o konflikty z prawem i kontakty ze srodowiskami przestepczymi bo prezentuja mentalnosc typowa dla nich. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| viking User bywa zĹoĹliwy, IGNORUJ takie posty!
 | Dołączył: 22 Sie 2005 | Posty: 1747 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 13 Gru 2008, 17:59 Temat postu: |
|
|
Ten goĹciu jest skazany prawomocnym wyrokiem na 3 lata wiezienia za napastowanie kobiety w hotelu Saga w marcu 2007. _________________ Bardzo niewielu mÄĹźczyzn posiada klucz do serca kobiety, pozostali obywajÄ
siÄ wytrychem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| adek85
| Dołączył: 12 Gru 2008 | Posty: 41 | |
|
Wysłany: 13 Gru 2008, 18:16 Temat postu: |
|
|
hm ciekawe jakie mieli byĹcie podejĹcie gdyby jakiĹ Islandczyk zgwaĹciĹ PolkÄ i byĹ poszukiwany. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 13 Gru 2008, 18:20 Temat postu: |
|
|
a ty zatroskany prezentujesz mentalnosc typowo spoleczna z odrobina konfidenstwa we krwii co widac w twoich tekstach, zastanow sie i pomysl co to jest byc normalnym bo niewszyscy normaqlnosc uwazaja za taka jaka jest dla ciebie!! wiec wypowiadaj sie odnoszac sie odnoszac sie do siebie a nie za wszystkich...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| viking User bywa zĹoĹliwy, IGNORUJ takie posty!
 | Dołączył: 22 Sie 2005 | Posty: 1747 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 13 Gru 2008, 18:24 Temat postu: |
|
|
Julcik Twoje ograniczenie nie ma granic.
Wiesz Ĺźal mi CiÄ. Jestem peĹen wspĂłĹczucia. _________________ Bardzo niewielu mÄĹźczyzn posiada klucz do serca kobiety, pozostali obywajÄ
siÄ wytrychem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| thomase
| Dołączył: 22 Lis 2006 | Posty: 129 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 13 Gru 2008, 18:53 Temat postu: |
|
|
Viking, w 100% podzielam twoje zdanie... Julcik, piszesz o normlanosci? poki co to przeczytaj uwaznie ten temat, bo twoje zdanie podziela jeszcze jedna osoba a reszta? chyba sa przeciwnego zdania, rownierz Ja... no ale nigdy nie uwazalem, ze jestem normlany pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|