reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna

ICELAND.PL :: Islandia - strona główna portalu

ZANIM COŚ NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JEŚLI KTOŚ CIĘ OBRAŻA LUB ŁAMIE REGULAMIN, NIE DAJ SIĘ SPROWOKOWAĆ, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   

Poszukiwany przez policję Polak
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Newsy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
stalin
Gość
PostWysłany: 12 Gru 2008, 16:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

viking, nie unos sie ,z wszystkich postow julcika wynika ze nie zawsze wie co pisze Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Powrót do góry
victorka1

PostWysłany: 12 Gru 2008, 16:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Do julci,
jakas polamana kobieta jestes.Moze to twoj narzeczony ze tak go strasznie bronisz?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
titta
Gość
PostWysłany: 12 Gru 2008, 17:35    Temat postu: ... Odpowiedz z cytatem

a może ona uważa że gwalt to przyjemność i sama chciałaby żeby ją ktoś zgwałcił?
Powrót do góry
Edyta

PostWysłany: 12 Gru 2008, 17:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

julci3k napisał:
policji sie nie pomaga!!! jeszcze w takiej sprawie???? dobrze sie czujesz???

Shocked
Czy Ty w ogĂłle zdajesz sobie sprawe KOBIETO jakie czasami piszesz bzdury?
Nie wiem czy to Twoje ciągłe wtrącanie się, podjudzanie i komentowanie na niezbyt wysokim poziomie,co sama właśnie Nam tu wszystkim udowodniłaś jest wynikiem "nie"zwykej głupoty,czystej arogancji czy najzwyklejszej chęci nabijania sobie "licznika" byle czym na forum??? Confused
Dopiero co tak gorliwie zachęcałaś Nas wszystkich do podpisania petycji w obronie życia nienarodzonego a teraz tak lekko i z czystym sumieniem "przymykasz oczka" na krzywde kilkunastoletniej dziewczynki??? Już narodzonej,więc w Twoim mniemaniu nie zasługującej na pomoc i obrone??? Evil or Very Mad W jakim celu??????To było na pokaz Question Question
Ty chyba jeszcze nie masz Swoich własnych dzieci,bo żadna mądra matka nie namawiałaby do czegoś takiego!!!!Ignorantka..... Embarassed

Ps.A TSwoja papuga pewnie teĹź nie ma jeszcze dzieci,mam nadzieje.....[/b]
Powrót do góry
TS
Gość
PostWysłany: 12 Gru 2008, 18:01    Temat postu: policja Odpowiedz z cytatem

Za to ty masz dzieci. Wychowaj je nalezycie na prawdziwe społeczniaki. ha, ha. lol
Powrót do góry
TS
Gość
PostWysłany: 12 Gru 2008, 18:04    Temat postu: policja Odpowiedz z cytatem

Mysle ze julcia nie wiedziała dokładnie zaco go szukają. To nie zmienia postaci rzeczy. Pewnym jednostkom sie nie pomaga.
Powrót do góry
Edyta

PostWysłany: 12 Gru 2008, 18:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lol
Skąd ta pewność??? A może po prostu dobre wychowanie,zwykłe ludzkie odruchy i współczucie dla innych,empatie wynosi się z domu rodzinnego??? I niestety nie wiem dlaczego mylisz to ze społecznikostwem???Bidulek...mamusia w dzieciństwie nie przytulała???
Powrót do góry
lew
=konto odzyskane=
PostWysłany: 12 Gru 2008, 18:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiecie co...przykro czyta się ten post Sad Dalej panuję znieczulica na ludzką krzywdę a broni się przestępców. Temat powstał by bronić niewinnych a osoba która dokonuję przestępstwa powinna trafić tam gdzie jej miejsce. Nie ważne czy jest to Polak, Rusek czy Islandczyk..czy osoby takie mają bezkarnie chodzić po ulicach i natknąć się np. na nasze rodziny, dzieci????
Cieszę się, że są jeszcze normalni ludzie którzy to rozumieją. Nie wiem tylko czemu są ludzie którzy się ich czepiają?
Życzę spokoju ducha i powodzenia także tym co bronią przestępców...oby nigdy waszej córce nikt nie powiedział "Dobrze Ci tak, pewnie się należało" a gwałcicielowi podał rękę....
Pozdrawiam normalne osoby, nie bądźcie nigdy obojętni na krzywdę innych
Exclamation Exclamation Exclamation
Powrót do góry
TS
Gość
PostWysłany: 12 Gru 2008, 18:58    Temat postu: policja Odpowiedz z cytatem

Dziekuje za pozdrowienia. Wink
Powrót do góry
thomase

PostWysłany: 12 Gru 2008, 21:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja chyba tez jestesm konfidentem jak ujal to jeden z rozmowcow bo jak tylko bym go zobaczyl to zadzwonil bym tam gdzie trzeba, dlaczego? bo takich zwierzakow, tak zwierzakow a nie ludzi bo to nie jest ludzkie zachowanie dla mnie, powinno sie odrazu zamykac!

pozdro
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
zatroskany
ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 2
PostWysłany: 12 Gru 2008, 21:37    Temat postu: Re: policja Odpowiedz z cytatem

TS napisał:
Zatroskany wypisuj swoje madrosci o walucie a nie tu. Najlepiej to wracaj do polski tam jest pełno takich jak ty PORZADNYCH OBYWATELI, ha,ha. Stan w okienku za firanka, zgas swiatło i informuj swoja porzadna policje jak bedziesz cos widział niezgodnego z prawem. Co za banda konfidentow.

Tu jasno widac jak rozumuja ludzie moralnie zdeprawowani ktorzy spoleczenstwo i prawo maja za nic. Sposrod takiego elementu biora sie przestepcy. Pytanie: byles karany?
Powrót do góry
sylvana

PostWysłany: 12 Gru 2008, 21:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja dzis slyszalam ze on wcale jej nie zgwalcil...

ze laska sie z nim wczesniej tego tego i na party poszli do kibla na male bara bara. Potem on wyszedl a ona za nim dla niepoznaki, bo to party z pracy bylo. Tyle ze jej stringi na nodze zostaly i sie z niej reszta zaczela nalewac.. No i ona go o gwalt oskarzyla... To tylko jak slyszalam...
Powrót do góry
dariuszr

PostWysłany: 12 Gru 2008, 23:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sylvana napisał:
A ja dzis slyszalam ze on wcale jej nie zgwalcil...

ze laska sie z nim wczesniej tego tego i na party poszli do kibla na male bara bara. Potem on wyszedl a ona za nim dla niepoznaki, bo to party z pracy bylo. Tyle ze jej stringi na nodze zostaly i sie z niej reszta zaczela nalewac.. No i ona go o gwalt oskarzyla... To tylko jak slyszalam...

to mówisze ze gówniara chciała się zabawić a pózniej stringi na rondzie reklamowała to niezłe jaja lol
julci3k
Gość
PostWysłany: 13 Gru 2008, 16:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak ogolnie do wszytskich: nie znam islandziego i nie wiedzialam za co go szukaja choc to nie ma wielkiego znaczenia!

{post edytowany przez admina}

Przeczytalam posty i widze ze 80% stad ma jakies niespelnione marzenia bycia policjantem i wydaje mi sie ze zabiera innymj prace. Bo policja jest od tego zeby wyjasniac takie sprawy i szukac jakichs zboczencow wiec nie ma sie o co przejmowac i zawraca sobie glowy kogo oni szukaja. Najlepiej uwazac zeby nie szukali nas! W polsce jest pare szkolek policyjnych i pewnie potrzebuja kandydatow. Moze niektorzy powinni sprobowac swoich sil zawodowy w takim kochanym i niezwklye potrzebnym zawodzie hahahahahah nie chce mi sie czytac ani pisac na ten temat, moge powiedziec tylko jedno HWDP i konfidentom!
Powrót do góry
zatroskany
ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 2
PostWysłany: 13 Gru 2008, 17:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

julci3k napisał:
Przeczytalam posty i widze ze 80% stad ma jakies niespelnione marzenia bycia policjantem i wydaje mi sie ze zabiera innymj prace. Bo policja jest od tego zeby wyjasniac takie sprawy i szukac jakichs zboczencow wiec nie ma sie o co przejmowac i zawraca sobie glowy kogo oni szukaja. Najlepiej uwazac zeby nie szukali nas! W polsce jest pare szkolek policyjnych i pewnie potrzebuja kandydatow. Moze niektorzy powinni sprobowac swoich sil zawodowy w takim kochanym i niezwklye potrzebnym zawodzie hahahahahah nie chce mi sie czytac ani pisac na ten temat, moge powiedziec tylko jedno HWDP i konfidentom!

Na szczescie wiekszosc ma jeszcze zdrowy rozsadek i nie poddaje sie pieprzeniu o solidarnosci z przestepcami. Gadanie o konfidentach to juz tylko maly krok od wmawiania ze ludziom poszukiwanym przez policje nalezy pomagac i ich ukrywac. A to juz jest jawne namawianie do przestepstwa. Normalni ludzie bez wahania informuja policje o przestepstwach i przestepcach i robia to rowniez we wlasnym dobrze pojetym interesie zeby sie czuc bezpiecznie. Cala ta dyskusja to zreszta zenada i obciach bo sprawa jest oczywista a tych co gadaja tak jak wyzej to najpierw trzeba pytac o konflikty z prawem i kontakty ze srodowiskami przestepczymi bo prezentuja mentalnosc typowa dla nich.
Powrót do góry
viking
User bywa złośliwy, IGNORUJ takie posty!
PostWysłany: 13 Gru 2008, 17:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ten gościu jest skazany prawomocnym wyrokiem na 3 lata wiezienia za napastowanie kobiety w hotelu Saga w marcu 2007.
adek85

PostWysłany: 13 Gru 2008, 18:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hm ciekawe jakie mieli byście podejście gdyby jakiś Islandczyk zgwałcił Polkę i był poszukiwany.
Powrót do góry
julci3k
Gość
PostWysłany: 13 Gru 2008, 18:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a ty zatroskany prezentujesz mentalnosc typowo spoleczna z odrobina konfidenstwa we krwii co widac w twoich tekstach, zastanow sie i pomysl co to jest byc normalnym bo niewszyscy normaqlnosc uwazaja za taka jaka jest dla ciebie!! wiec wypowiadaj sie odnoszac sie odnoszac sie do siebie a nie za wszystkich... lol
Powrót do góry
viking
User bywa złośliwy, IGNORUJ takie posty!
PostWysłany: 13 Gru 2008, 18:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Julcik Twoje ograniczenie nie ma granic.
Wiesz żal mi Cię. Jestem pełen współczucia.
thomase

PostWysłany: 13 Gru 2008, 18:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Viking, w 100% podzielam twoje zdanie... Julcik, piszesz o normlanosci? poki co to przeczytaj uwaznie ten temat, bo twoje zdanie podziela jeszcze jedna osoba a reszta? chyba sa przeciwnego zdania, rownierz Ja... no ale nigdy nie uwazalem, ze jestem normlany Very Happy pozdrawiam Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Newsy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 2 z 7

Skocz do: