reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna

ICELAND.PL :: Islandia - strona główna portalu

ZANIM COŚ NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JEŚLI KTOŚ CIĘ OBRAŻA LUB ŁAMIE REGULAMIN, NIE DAJ SIĘ SPROWOKOWAĆ, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   

Poszukiwany przez policję Polak
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Newsy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dariuszr

PostWysłany: 13 Gru 2008, 19:06    Temat postu: Re Odpowiedz z cytatem

POSZUKIWANY ZA GWAŁT
Policja w Reykjaviku poszukuje Roberta Dariusza Sobieckiego, 19-latka, który skazany został prawomocnym wyrokiem sądu na 3 lata pozbawienia wolności za gwałt na dziewczynie w Hotelu Saga w marcu minionego roku. Do momentu ogłoszenia decyzji sadu oskarżony miał zakaz wyjazdu z kraju. Skazany nie zgłosił się na wezwanie Policji do odbycia kary.

Policja ponawia prośbę o wskazanie miejsca pobytu poszukiwanego, pomoc w ukrywaniu skazanego jest również przestępstwem. Zgłoszenia przyjmowane są pod numerem
julci3k
Gość
PostWysłany: 13 Gru 2008, 19:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja wiem gdzie on jest. . ale i tak wam nie powiem! szukajcie a znajdziecie lol
Powrót do góry
lovisa
Ogłoszeniodawca zweryfikowany
PostWysłany: 13 Gru 2008, 19:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

julci3k napisał:

Stuknieta jestes mocniej jak mi sie wydawalo... Zal mi Ciebie...

Moze skoro wiesz gdzie on jest to posiedzicie sobie razem w d*** ru***

Ponoc fajnie byc cwelem...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
adek85

PostWysłany: 13 Gru 2008, 19:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

julci3k napisał:

Czyżbyś miała coś podobnego na sumieniu a może po prostu to Ty???
Powrót do góry
TS
Gość
PostWysłany: 13 Gru 2008, 19:30    Temat postu: policja Odpowiedz z cytatem

Co ja tu widze. Same madrale typu zatroskany. Co wy wiecie o policji, znacie ja tylko z telewizji, jacy to oni sa porzadni. Jakbyscie za damski h** pałka dostali albo by was skazali za jakies pomowienia frajera to byscie wiedzieli. Policja to jest legalna mafia w polsce. Staram sie tu nikomu nie cisnac bo nie bawi mnie internetowe wyzywanie , moge to w twarz komus z was powiedziec. Ale czsami jak czytam takie teksty to mnie rozpierdala. Ci co tak lubia ta policje to niech stworza sobie nowy temat- Kocham policje i niech tam wielbia ich.
Powrót do góry
dariuszr

PostWysłany: 13 Gru 2008, 19:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

julci3k napisał:

julci3k Arrow ukrywasz go pewnie na Orzeszkowej co Question
TS
Gość
PostWysłany: 13 Gru 2008, 19:44    Temat postu: policja Odpowiedz z cytatem

Tak sobie napisała dla beki ze wie gdzie jest. lol A widze ruszyło to społeczniakow. Poprostu smiech z was ma tak jak ja. Ha, ha, ha.
Powrót do góry
dariuszr

PostWysłany: 13 Gru 2008, 19:51    Temat postu: Re: policja Odpowiedz z cytatem

TS napisał:
A widze ruszyło to społeczniakow. Poprostu smiech z was ma tak jak ja. Ha, ha, ha.

z czego się tu śmiać tu trzeba płakać Crying or Very sad
viking
User bywa złośliwy, IGNORUJ takie posty!
PostWysłany: 13 Gru 2008, 19:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
was skazali za jakies pomowienia frajera to byscie wiedzieli. Policja to jest legalna mafia w polsce

TS jak byś nie wiedział to nie policja skazuje tylko sąd, ale to niewielka subtelna różnica przez kogoś takiego jak Ty może być nie zauważana.
I jeszcze jedno chodzi o policję na Islandii a nie Polską bo widzę że masz problemy ze zrozumieniem wątku.
TS
Gość
PostWysłany: 13 Gru 2008, 20:11    Temat postu: policja Odpowiedz z cytatem

Dariusz chcesz to placz. Viking, sad a policje to jedna i ta sama banda. Kto dostarcza dowody? policja, ale nie raz te dowody sa z xxxx wysrane i skazuja takiego chłopaka na wiele lat.
Powrót do góry
dariuszr

PostWysłany: 13 Gru 2008, 21:16    Temat postu: Re Odpowiedz z cytatem

TS Arrow nikt z nas tego chłopaka nie oskarża bo wyrok już zapadł a opinia o Polakach została . On mógł pomyśleć wcześniej za jakie gówno się bierze / czy to była ta islandka tajlandzkiego pochodzenia jak dobrze pamiętam Question /.Jak chciał się zabawić to mógł iść do burdelu lub znaleść inny sposób w toalecie zastanawia się
Admin
Główny Administrator
PostWysłany: 13 Gru 2008, 22:04    Temat postu: Re: policja Odpowiedz z cytatem

TS napisał:
Co ja tu widze. Same madrale typu zatroskany. Co wy wiecie o policji, znacie ja tylko z telewizji,
Policja to nie jest jeden człowiek i ani z telewizji ani z osobistych kontaktów nie można jej poznać.
Policję mogą poznać socjologowie.

Cytat:
Jakbyscie za damski h** pałka dostali albo by was skazali za jakies pomowienia frajera to byscie wiedzieli.
To, że otrzymujesz karę w postaci uderzenie pałką, za wulgarne wyrażanie się, to nawet można poprzeć, bo słowna agresja jest rzeczą złą na tym samym poziomie co bicie pałką, więc jeśli dostałeś pałką, to otrzymałeś zwrot z odsetkami tego co sam komuś wpłaciłeś...
Nie popieramy tu takiego rodzaju sprawiedliwości typu "ząb za ząb", ale do niektórych to przemawia.

Cytat:
Policja to jest legalna mafia w polsce.
Stwierdzenie bardzo pejoratywne, ale zgodzić się można tylko częściowo z pewnym ogólnym sensem, którego pewnie sam nie rozumiesz. Otóż policja czasem wspiera działania prawne, które są zapisane z mocą rozporządzeń, ustaw czy instrukcji, a które niezgodne są z konstytucją lub prawem moralnym. Ale to problem demokracji a nie policji. Policjant jest tylko urzędnikiem i ma wykonywać polecenie. I jeśli robi to uczciwie, to nie można mu zarzucać niczego (ot może to że zbyt rygorystycznie patrzy na prawo pisane a nie na słuszność i prawo moralne).

Cytat:
moge to w twarz komus z was powiedziec.
Jak chcesz się bić to się zapisz na boks. Społeczeństwo to z założenia grupa ludzi, której zadaniem nie jest stawanie twarzą w twarz, by coś komuś naubliżać.
A jeśli uważasz, że demokracja jest zła, to albo zrób przewrót z mień władzę, a jeśli ci pasuje demokracja to odczep się od policji.

Cytat:
Ci co tak lubia ta policje to niech stworza sobie nowy temat- Kocham policje i niech tam wielbia ich.
Ty sam kochasz policję, tylko tego nie wiesz. Na szczęście, jako zbanowany, nie będziesz miał okazji nam tu więcej tego udowadniać i pisać w sposób, który uważamy za chamski.

Cytat:
sad a policje to jedna i ta sama banda. Kto dostarcza dowody? policja, ale nie raz te dowody sa z xxxx wysrane i skazuja takiego chłopaka na wiele lat.
Szkoda, że nie będziesz nas mógł oświecić jak wyobrażasz sobie zabezpieczanie społeczeństwa przed przestępcami, bez policji i sądów... Rozumiem, że Ty zamiast na policji, wolałbyś się oprzeć od razu na mafii Smile

Ostatnio zmieniony przez Admin dnia 13 Gru 2008, 22:15, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
marczelitto85

PostWysłany: 13 Gru 2008, 22:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

o matko!ja nie wierzę że taka znieczulica jest w niektórych.Ciekawo gdzie Wy sie byście wszyscy zgłosili gdyby to wasze dziecko zostało zgwałcone.i czy sami nie oczekiwalibyście pomocy właśnie takiej ---ktokolwiek widział ktokolwiek wie---ja niedługo będę miała córkę i se nie wyobrażam sobie czegoś takiego.tu nie chodzi o kradzież batonika w sklepie czy zabranie torebki starszej pani tylko o gwałt..Julka przestań słuchać tych pieśni hip hopowych, w stylu Hdwp i jeb...konfidentów.jak będziesz miała swoje dziecko albo będziesz sie go spodziewać to inaczej spojrzysz na niektóre rzeczy. albo Cie spotka coś takiego(czego absolutnie Ci nie życzę). Policja nie zawsze nam pomaga. Niektórzy sami są zbokami, ale o takich rzeczach trzeba ich informować.Czy to Polak, Islandczyk, Amerykanin i o. pozdro
Powrót do góry
UncleBechtel

PostWysłany: 13 Gru 2008, 22:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aż nie mogę uwierzyć w to co niektórzy tu wypisują, podobne teksty były przy tych gościach z baru polonia, zreszta podoba mi się to

{post edytowany przez admina}
Na Islandii brak anonimowości jest w takich sytuacjach nieoceniona, w Polsce byłoby: Rober S, skazany za gwałt, a zdjęcie z czarnym paskiem na oczach.
Powrót do góry
greg
ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1 (dublowanie ogłoszeń)
PostWysłany: 13 Gru 2008, 22:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po przesledzeniu dyskusji uwazam, ze tego typu tematy powinny ograniczac sie do jednego postu - podania informacji i tlumaczenia; nastepenie powinny byc blokowane i podwieszane, by unikac niepotrzebnych, chamskich i bezmyslnych odpowiedzi.

Oczywiscie to tylko sugestia, nikomu nie zabraniam wypowiadac sie, ale jak ma pisac bzudry to niech sie najlpiej zamknie i nie marnuje, miedzy innymi mojego, cache'u przegladarki.

Z mojej strony EOT.
Powrót do góry
stan

PostWysłany: 13 Gru 2008, 23:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dariuszr napisał:
julci3k napisał:

julci3k Arrow ukrywasz go pewnie na Orzeszkowej co Question

taaa, w Ełku siedzi. a prawde mowiac jesli gosc uciekl do polski. to wlasnie przegral zycie, bo i tak go zlapia ale nie wydadza, poproszą o pozwolenie na odbycie kary w kraju ojczystym (zawsze tak robią), rzad islandzki jest humanitarny to sie pewno zgodzi. i gosc zamiast roku wakacji w littla hraun odsiedzi pelne trzy w polsce. jako ze bedzie siedzial za gwalt to życze mu powodzenia.
Powrót do góry
viking
User bywa złośliwy, IGNORUJ takie posty!
PostWysłany: 14 Gru 2008, 0:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
i gosc zamiast roku wakacji w littla hraun odsiedzi pelne trzy w polsce. jako ze bedzie siedzial za gwalt to Ĺźycze mu powodzenia.

...i z xxxx mu zrobią jesień średniowiecza...
UncleBechtel

PostWysłany: 14 Gru 2008, 1:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Do Admina:
Dlaczego mój post został ocenzurowany?
Powrót do góry
WielkiBialyKrolik

PostWysłany: 14 Gru 2008, 2:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a ten kolo ze zdjecia to ma kolczyki w uszach czy to pryszcze?

ps. ja tam nigdy nie rozpoznaje takich typów: młody, pryszczaty, łysy zdaje sie z wyboru, zamglone spojrzenie, za to ruchy jak po białku, sportowa stylowa odziez. aha, niektórzy z nich po weekendzie robia za ludzkie pandy, tylko, ze zamiast czarnych łatek dookoła oczu maja fioletowe.

btw. dedykacja dla naszych forumowych gangsterĂłw http://pl.youtube.com/watch?v=iHHZnze-uVw&feature=channel_page
afganskibicz
ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 2
PostWysłany: 14 Gru 2008, 2:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

haha ten gosc to amfetaminowy maniak , widać to po jego paskudnie wysyfionym ryju. Do paki z takimi bandytami i innymi pojebami którzy zstali już zbanowani.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Newsy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 3 z 7

Skocz do: