Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| dariuszr
| Dołączył: 22 Sty 2008 | Posty: 343 | |
|
Wysłany: 13 Gru 2008, 19:06 Temat postu: Re |
|
|
POSZUKIWANY ZA GWAĹT
Policja w Reykjaviku poszukuje Roberta Dariusza Sobieckiego, 19-latka, ktĂłry skazany zostaĹ prawomocnym wyrokiem sÄ
du na 3 lata pozbawienia wolnoĹci za gwaĹt na dziewczynie w Hotelu Saga w marcu minionego roku. Do momentu ogĹoszenia decyzji sadu oskarĹźony miaĹ zakaz wyjazdu z kraju. Skazany nie zgĹosiĹ siÄ na wezwanie Policji do odbycia kary.
Policja ponawia proĹbÄ o wskazanie miejsca pobytu poszukiwanego, pomoc w ukrywaniu skazanego jest rĂłwnieĹź przestÄpstwem. ZgĹoszenia przyjmowane sÄ
pod numerem _________________ Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 13 Gru 2008, 19:10 Temat postu: |
|
|
Ja wiem gdzie on jest. . ale i tak wam nie powiem! szukajcie a znajdziecie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lovisa OgĹoszeniodawca zweryfikowany
 | Dołączył: 16 Lip 2007 | Posty: 1047 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 13 Gru 2008, 19:13 Temat postu: |
|
|
julci3k napisał: | Ja wiem gdzie on jest. . ale i tak wam nie powiem! szukajcie a znajdziecie  |
Stuknieta jestes mocniej jak mi sie wydawalo... Zal mi Ciebie...
Moze skoro wiesz gdzie on jest to posiedzicie sobie razem w d*** ru***
Ponoc fajnie byc cwelem... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| adek85
| Dołączył: 12 Gru 2008 | Posty: 41 | |
|
Wysłany: 13 Gru 2008, 19:20 Temat postu: |
|
|
julci3k napisał: | Ja wiem gdzie on jest. . ale i tak wam nie powiem! szukajcie a znajdziecie  |
CzyĹźbyĹ miaĹa coĹ podobnego na sumieniu a moĹźe po prostu to Ty??? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 13 Gru 2008, 19:30 Temat postu: policja |
|
|
Co ja tu widze. Same madrale typu zatroskany. Co wy wiecie o policji, znacie ja tylko z telewizji, jacy to oni sa porzadni. Jakbyscie za damski h** paĹka dostali albo by was skazali za jakies pomowienia frajera to byscie wiedzieli. Policja to jest legalna mafia w polsce. Staram sie tu nikomu nie cisnac bo nie bawi mnie internetowe wyzywanie , moge to w twarz komus z was powiedziec. Ale czsami jak czytam takie teksty to mnie rozpierdala. Ci co tak lubia ta policje to niech stworza sobie nowy temat- Kocham policje i niech tam wielbia ich. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| dariuszr
|
Wysłany: 13 Gru 2008, 19:37 Temat postu: |
|
|
julci3k ukrywasz go pewnie na Orzeszkowej co  _________________ Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 13 Gru 2008, 19:44 Temat postu: policja |
|
|
Tak sobie napisaĹa dla beki ze wie gdzie jest. A widze ruszyĹo to spoĹeczniakow. Poprostu smiech z was ma tak jak ja. Ha, ha, ha. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| dariuszr
|
Wysłany: 13 Gru 2008, 19:51 Temat postu: Re: policja |
|
|
TS napisał: | A widze ruszyĹo to spoĹeczniakow. Poprostu smiech z was ma tak jak ja. Ha, ha, ha. |
z czego siÄ tu ĹmiaÄ tu trzeba pĹakaÄ  _________________ Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| viking User bywa zĹoĹliwy, IGNORUJ takie posty!
 | Dołączył: 22 Sie 2005 | Posty: 1747 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 13 Gru 2008, 19:56 Temat postu: |
|
|
Cytat: | was skazali za jakies pomowienia frajera to byscie wiedzieli. Policja to jest legalna mafia w polsce |
TS jak byĹ nie wiedziaĹ to nie policja skazuje tylko sÄ
d, ale to niewielka subtelna róşnica przez kogoĹ takiego jak Ty moĹźe byÄ nie zauwaĹźana.
I jeszcze jedno chodzi o policjÄ na Islandii a nie PolskÄ
bo widzÄ Ĺźe masz problemy ze zrozumieniem wÄ
tku. _________________ Bardzo niewielu mÄĹźczyzn posiada klucz do serca kobiety, pozostali obywajÄ
siÄ wytrychem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 13 Gru 2008, 20:11 Temat postu: policja |
|
|
Dariusz chcesz to placz. Viking, sad a policje to jedna i ta sama banda. Kto dostarcza dowody? policja, ale nie raz te dowody sa z xxxx wysrane i skazuja takiego chĹopaka na wiele lat. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| dariuszr
|
Wysłany: 13 Gru 2008, 21:16 Temat postu: Re |
|
|
TS nikt z nas tego chĹopaka nie oskarĹźa bo wyrok juĹź zapadĹ a opinia o Polakach zostaĹa . On mĂłgĹ pomyĹleÄ wczeĹniej za jakie gĂłwno siÄ bierze / czy to byĹa ta islandka tajlandzkiego pochodzenia jak dobrze pamiÄtam /.Jak chciaĹ siÄ zabawiÄ to mĂłgĹ iĹÄ do burdelu lub znaleĹÄ inny sposĂłb w toalecie  _________________ Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Admin GĹĂłwny Administrator
 | Dołączył: 30 Paź 2007 | Posty: 155 | |
|
Wysłany: 13 Gru 2008, 22:04 Temat postu: Re: policja |
|
|
TS napisał: | Co ja tu widze. Same madrale typu zatroskany. Co wy wiecie o policji, znacie ja tylko z telewizji, | Policja to nie jest jeden czĹowiek i ani z telewizji ani z osobistych kontaktĂłw nie moĹźna jej poznaÄ.
PolicjÄ mogÄ
poznaÄ socjologowie.
Cytat: | Jakbyscie za damski h** paĹka dostali albo by was skazali za jakies pomowienia frajera to byscie wiedzieli. | To, Ĺźe otrzymujesz karÄ w postaci uderzenie paĹkÄ
, za wulgarne wyraĹźanie siÄ, to nawet moĹźna poprzeÄ, bo sĹowna agresja jest rzeczÄ
zĹÄ
na tym samym poziomie co bicie paĹkÄ
, wiÄc jeĹli dostaĹeĹ paĹkÄ
, to otrzymaĹeĹ zwrot z odsetkami tego co sam komuĹ wpĹaciĹeĹ...
Nie popieramy tu takiego rodzaju sprawiedliwoĹci typu "zÄ
b za zÄ
b", ale do niektĂłrych to przemawia.
Cytat: | Policja to jest legalna mafia w polsce. | Stwierdzenie bardzo pejoratywne, ale zgodziÄ siÄ moĹźna tylko czÄĹciowo z pewnym ogĂłlnym sensem, ktĂłrego pewnie sam nie rozumiesz. Otóş policja czasem wspiera dziaĹania prawne, ktĂłre sÄ
zapisane z mocÄ
rozporzÄ
dzeĹ, ustaw czy instrukcji, a ktĂłre niezgodne sÄ
z konstytucjÄ
lub prawem moralnym. Ale to problem demokracji a nie policji. Policjant jest tylko urzÄdnikiem i ma wykonywaÄ polecenie. I jeĹli robi to uczciwie, to nie moĹźna mu zarzucaÄ niczego (ot moĹźe to Ĺźe zbyt rygorystycznie patrzy na prawo pisane a nie na sĹusznoĹÄ i prawo moralne).
Cytat: | moge to w twarz komus z was powiedziec. | Jak chcesz siÄ biÄ to siÄ zapisz na boks. SpoĹeczeĹstwo to z zaĹoĹźenia grupa ludzi, ktĂłrej zadaniem nie jest stawanie twarzÄ
w twarz, by coĹ komuĹ naubliĹźaÄ.
A jeĹli uwaĹźasz, Ĺźe demokracja jest zĹa, to albo zrĂłb przewrĂłt z mieĹ wĹadzÄ, a jeĹli ci pasuje demokracja to odczep siÄ od policji.
Cytat: | Ci co tak lubia ta policje to niech stworza sobie nowy temat- Kocham policje i niech tam wielbia ich. | Ty sam kochasz policjÄ, tylko tego nie wiesz. Na szczÄĹcie, jako zbanowany, nie bÄdziesz miaĹ okazji nam tu wiÄcej tego udowadniaÄ i pisaÄ w sposĂłb, ktĂłry uwaĹźamy za chamski.
Cytat: | sad a policje to jedna i ta sama banda. Kto dostarcza dowody? policja, ale nie raz te dowody sa z xxxx wysrane i skazuja takiego chĹopaka na wiele lat. | Szkoda, Ĺźe nie bÄdziesz nas mĂłgĹ oĹwieciÄ jak wyobraĹźasz sobie zabezpieczanie spoĹeczeĹstwa przed przestÄpcami, bez policji i sÄ
dĂłw... Rozumiem, Ĺźe Ty zamiast na policji, wolaĹbyĹ siÄ oprzeÄ od razu na mafii  _________________ CHCESZ WSPOMĂC FORUM ORAZ ICELAND.PL? WPĹAÄ DATEK!
Ostatnio zmieniony przez Admin dnia 13 Gru 2008, 22:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
| marczelitto85
| Dołączył: 16 Wrz 2008 | Posty: 23 | |
|
Wysłany: 13 Gru 2008, 22:05 Temat postu: |
|
|
o matko!ja nie wierzÄ Ĺźe taka znieczulica jest w niektĂłrych.Ciekawo gdzie Wy sie byĹcie wszyscy zgĹosili gdyby to wasze dziecko zostaĹo zgwaĹcone.i czy sami nie oczekiwalibyĹcie pomocy wĹaĹnie takiej ---ktokolwiek widziaĹ ktokolwiek wie---ja niedĹugo bÄdÄ miaĹa cĂłrkÄ i se nie wyobraĹźam sobie czegoĹ takiego.tu nie chodzi o kradzieĹź batonika w sklepie czy zabranie torebki starszej pani tylko o gwaĹt..Julka przestaĹ sĹuchaÄ tych pieĹni hip hopowych, w stylu Hdwp i jeb...konfidentĂłw.jak bÄdziesz miaĹa swoje dziecko albo bÄdziesz sie go spodziewaÄ to inaczej spojrzysz na niektĂłre rzeczy. albo Cie spotka coĹ takiego(czego absolutnie Ci nie ĹźyczÄ). Policja nie zawsze nam pomaga. NiektĂłrzy sami sÄ
zbokami, ale o takich rzeczach trzeba ich informowaÄ.Czy to Polak, Islandczyk, Amerykanin i o. pozdro |
|
Powrót do góry |
|
 |
| UncleBechtel
| Dołączył: 02 Gru 2005 | Posty: 101 | |
|
Wysłany: 13 Gru 2008, 22:29 Temat postu: |
|
|
AĹź nie mogÄ uwierzyÄ w to co niektĂłrzy tu wypisujÄ
, podobne teksty byĹy przy tych goĹciach z baru polonia, zreszta podoba mi siÄ to
{post edytowany przez admina}
Na Islandii brak anonimowoĹci jest w takich sytuacjach nieoceniona, w Polsce byĹoby: Rober S, skazany za gwaĹt, a zdjÄcie z czarnym paskiem na oczach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| greg ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1 (dublowanie ogĹoszeĹ)
| Dołączył: 14 Lip 2007 | Posty: 45 | |
|
Wysłany: 13 Gru 2008, 22:39 Temat postu: |
|
|
Po przesledzeniu dyskusji uwazam, ze tego typu tematy powinny ograniczac sie do jednego postu - podania informacji i tlumaczenia; nastepenie powinny byc blokowane i podwieszane, by unikac niepotrzebnych, chamskich i bezmyslnych odpowiedzi.
Oczywiscie to tylko sugestia, nikomu nie zabraniam wypowiadac sie, ale jak ma pisac bzudry to niech sie najlpiej zamknie i nie marnuje, miedzy innymi mojego, cache'u przegladarki.
Z mojej strony EOT. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| stan
 | Dołączył: 12 Sie 2007 | Posty: 689 | |
|
Wysłany: 13 Gru 2008, 23:56 Temat postu: |
|
|
dariuszr napisał: | julci3k napisał: | Ja wiem gdzie on jest. . ale i tak wam nie powiem! szukajcie a znajdziecie  |
julci3k ukrywasz go pewnie na Orzeszkowej co  |
taaa, w EĹku siedzi. a prawde mowiac jesli gosc uciekl do polski. to wlasnie przegral zycie, bo i tak go zlapia ale nie wydadza, poproszÄ
o pozwolenie na odbycie kary w kraju ojczystym (zawsze tak robiÄ
), rzad islandzki jest humanitarny to sie pewno zgodzi. i gosc zamiast roku wakacji w littla hraun odsiedzi pelne trzy w polsce. jako ze bedzie siedzial za gwalt to Ĺźycze mu powodzenia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| viking User bywa zĹoĹliwy, IGNORUJ takie posty!
 | Dołączył: 22 Sie 2005 | Posty: 1747 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 14 Gru 2008, 0:20 Temat postu: |
|
|
Cytat: | i gosc zamiast roku wakacji w littla hraun odsiedzi pelne trzy w polsce. jako ze bedzie siedzial za gwalt to Ĺźycze mu powodzenia. |
...i z xxxx mu zrobiÄ
jesieĹ Ĺredniowiecza... _________________ Bardzo niewielu mÄĹźczyzn posiada klucz do serca kobiety, pozostali obywajÄ
siÄ wytrychem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| UncleBechtel
| Dołączył: 02 Gru 2005 | Posty: 101 | |
|
Wysłany: 14 Gru 2008, 1:07 Temat postu: |
|
|
Do Admina:
Dlaczego mĂłj post zostaĹ ocenzurowany? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
 | Dołączył: 08 Cze 2008 | Posty: 1422 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 14 Gru 2008, 2:04 Temat postu: |
|
|
a ten kolo ze zdjecia to ma kolczyki w uszach czy to pryszcze?
ps. ja tam nigdy nie rozpoznaje takich typĂłw: mĹody, pryszczaty, Ĺysy zdaje sie z wyboru, zamglone spojrzenie, za to ruchy jak po biaĹku, sportowa stylowa odziez. aha, niektĂłrzy z nich po weekendzie robia za ludzkie pandy, tylko, ze zamiast czarnych Ĺatek dookoĹa oczu maja fioletowe.
btw. dedykacja dla naszych forumowych gangsterĂłw http://pl.youtube.com/watch?v=iHHZnze-uVw&feature=channel_page _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
| afganskibicz ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 2
| Dołączył: 01 Gru 2008 | Posty: 148 | |
|
Wysłany: 14 Gru 2008, 2:33 Temat postu: |
|
|
haha ten gosc to amfetaminowy maniak , widaÄ to po jego paskudnie wysyfionym ryju. Do paki z takimi bandytami i innymi pojebami ktĂłrzy zstali juĹź zbanowani. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|