Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| darek 13 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1 (dublowanie ogĹoszeĹ)
| Dołączył: 10 Kwi 2008 | Posty: 682 | Skąd: Z nie nacka |
|
Wysłany: 14 Gru 2008, 7:20 Temat postu: Re: policja |
|
|
TS napisał: | Dariusz chcesz to placz. Viking, sad a policje to jedna i ta sama banda. Kto dostarcza dowody? policja, ale nie raz te dowody sa z xxxx wysrane i skazuja takiego chĹopaka na wiele lat. |
Tak, tak wiemy wszyscy wiÄzienia sÄ
peĹne niewinnych. Kto nie wierzy niech sie spyta takiego co juĹź jest po odsiadce. TS ty tez jesteĹ porzÄ
dny, niewinny, czysty jak Ĺza. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 14 Gru 2008, 9:57 Temat postu: |
|
|
no to julci3k i TS mogÄ
teraz zaĹpiewaÄ "bananowy song" i zataĹczyÄ razem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| zatroskany ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 2
| Dołączył: 09 Paź 2008 | Posty: 1220 | |
|
Wysłany: 14 Gru 2008, 17:00 Temat postu: |
|
|
julci3k napisał: | a ty zatroskany prezentujesz mentalnosc typowo spoleczna z odrobina konfidenstwa we krwii co widac w twoich tekstach, zastanow sie i pomysl co to jest byc normalnym bo niewszyscy normaqlnosc uwazaja za taka jaka jest dla ciebie!! wiec wypowiadaj sie odnoszac sie odnoszac sie do siebie a nie za wszystkich...  |
Normalni ludzie nie wchodza w konflikty z prawem, nie popelniaja przestepstw i reaguja na przestepstwa. Ci ktorzy uwazaja przestepczosc za normalnosc maja zdegenerowana mentalnosc. To sa ludzie ktorzy co najmniej otarli sie o srodowiska i zachowania przestepcze i przejeli patologiczna solidarnosc przestepcow. Normalni ludzie brzydza sie taka solidarnoscia. Oczywiscie policja i sady moga sie mylic ale to nie znaczy ze przestepcow nie nalezy wysylac do wiezienia.
Jesli naprawde wiesz gdzie jest ten przestepca i nie poinformujesz o tym policji to swiadczy tylko o twojej kompletnej demoralizacji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Arina
 | Dołączył: 16 Sty 2007 | Posty: 388 | Skąd: Keflavik |
|
Wysłany: 16 Gru 2008, 1:20 Temat postu: |
|
|
Widze , iz julci3k ponownie sie oberwalo
Co do goscia , jesli przeskrobal to niech poniesie adekwatna kare.
Ostatnio ogladalam program , sprawa sadowa . Meksykanczyk uwiodl i zgwalcil mloda dziewczyne , sprawa toczyla sie rok . Bylo tam jeszcze pobicie do nieprzytomnosci , krzywo przysienstwo ......... nazbieralo sie biedakowi . Wyrok koncowy brzmial 25lat + 15 lat , a facet wygladal na 30 pare. Sprawa toczyla sie w USA. _________________ Dziekuje wiatru ,bo chroni mnie przed sloncem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| thomase
| Dołączył: 22 Lis 2006 | Posty: 129 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 16 Gru 2008, 1:24 Temat postu: |
|
|
A ja sobie dzis rozmawialem o tej wlasnie sprawie ktora tu omawiamy z islandczykami ode mnie z pracy i mowili, ze nie sadza ze to byl gwalt. Poniewaz sprawa najpierw zakonczyla sie pomyslnie dla tego kolesia, jednak prokurator czy ktos tam uznal ze trzeba sie odwolac wyzej i drazyc temat i tak go skazali... a wielu prawnikow bylo zdania, ze koles niewinny. Wiec jak widac zdania na ten temat sa mocno podzielone. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 16 Gru 2008, 15:02 Temat postu: |
|
|
Arina napisał: | Meksykanczyk uwiodl i zgwalcil mloda dziewczyne , sprawa toczyla sie rok. |
Albo uwiĂłdĹ, albo zgwaĹciĹ. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| zatroskany ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 2
| Dołączył: 09 Paź 2008 | Posty: 1220 | |
|
Wysłany: 16 Gru 2008, 15:15 Temat postu: |
|
|
thomase napisał: | A ja sobie dzis rozmawialem o tej wlasnie sprawie ktora tu omawiamy z islandczykami ode mnie z pracy i mowili, ze nie sadza ze to byl gwalt. Poniewaz sprawa najpierw zakonczyla sie pomyslnie dla tego kolesia, jednak prokurator czy ktos tam uznal ze trzeba sie odwolac wyzej i drazyc temat i tak go skazali... a wielu prawnikow bylo zdania, ze koles niewinny. Wiec jak widac zdania na ten temat sa mocno podzielone. |
Ale to nie znaczy ze nie nalezy pomagac policji w odnalezieniu tej osoby, zostala skazana prawomocnym wyrokiem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| AsieĹka
| Dołączył: 09 Kwi 2005 | Posty: 81 | Skąd: Rkv |
|
Wysłany: 16 Gru 2008, 15:55 Temat postu: |
|
|
Wczoraj na lotnisku w Keflaviku zatrzymano osobÄ odpowiadajÄ
cÄ
rysopisowi podejrzanego... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| siewa26 OgĹoszeniodawca zweryfikowany
| Dołączył: 29 Maj 2005 | Posty: 814 | Skąd: pUstka |
|
Wysłany: 16 Gru 2008, 15:58 Temat postu: |
|
|
AsieĹka napisał: | odpowiadajÄ
cÄ
rysopisowi podejrzanego... |
myĹlÄ Ĺźe spory % polskich 19 latkĂłw w Islandii odpowiada takiemu rysopisowi |
|
Powrót do góry |
|
 |
| AsieĹka
| Dołączył: 09 Kwi 2005 | Posty: 81 | Skąd: Rkv |
|
Wysłany: 16 Gru 2008, 17:08 Temat postu: |
|
|
w kaĹźdym razie zostaĹ zatrzymany.
zastnawiam siÄ tylko, czy byĹa to wĹaĹciwa osoba - wiecie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| thomase
|
Wysłany: 16 Gru 2008, 17:37 Temat postu: |
|
|
zatroskany napisał: |
Ale to nie znaczy ze nie nalezy pomagac policji w odnalezieniu tej osoby, zostala skazana prawomocnym wyrokiem. |
nie mialem nic takiego na mysli  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Arina
 | Dołączył: 16 Sty 2007 | Posty: 388 | Skąd: Keflavik |
|
Wysłany: 17 Gru 2008, 1:11 Temat postu: |
|
|
darek 13 , mozna tak powiedziec . Albo albo , gosciu twierdzil iz tylko ja podrywal i chcial uwiesc , ze seks byl spontaniczny , ze sie tak poprostu stalo itd. Tylko co ,dziewczyna sama uderzyla sie w twarz itd? Raczej powinnam napisac , byl mily, przyjacielski , podrywal , zaproponowal pomoc a w afekcie koncowym zgwalcil , pobil itd.
Wracajac do goscia poszukiwanego , to wlasciwie jak sie jego los potoczy? _________________ Dziekuje wiatru ,bo chroni mnie przed sloncem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| thomase
|
Wysłany: 17 Gru 2008, 1:48 Temat postu: |
|
|
jak jest na islandii to jesli zlapali teraz wlasciwego to go wysla do islandzkiego domu wypoczynkowego  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| przemek4707
| Dołączył: 16 Lip 2008 | Posty: 5 | |
|
Wysłany: 17 Gru 2008, 10:47 Temat postu: :) |
|
|
ja bym go wydal i wcale bym sie nie wachal!!!zawinil to niech odpowie za to co zrobil!!!mogl pomyslec i by nie doszlo do tego a jak glab to jego sprawa!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| 1409883839
| Dołączył: 16 Sty 2008 | Posty: 46 | |
|
Wysłany: 20 Sty 2009, 2:49 Temat postu: hi |
|
|
niewierzcie ze on kogos zgwalcil nieznacie islandek dala mu sie w hotelu na przyjeciu firmowym i zaraz na policje ze zgwalcona zeby kase dostala takie sa islandki!!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 20 Sty 2009, 5:21 Temat postu: |
|
|
nie wiem jak bylo ale musze sie zgodzic z tym ze islandki takie sa |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 20 Sty 2009, 7:11 Temat postu: Re: hi |
|
|
1409883839 napisał: | niewierzcie ze on kogos zgwalcil nieznacie islandek dala mu sie w hotelu na przyjeciu firmowym i zaraz na policje ze zgwalcona zeby kase dostala takie sa islandki!!!! |
DziÄki za ostrzeĹźenie jak by ktĂłraĹ chciaĹa siÄ mi daÄ wezmÄ kasÄ z gĂłry bym miaĹ z czego po fakcie jej pĹaciÄ.
GwaĹt to z caĹÄ
pewnoĹciÄ
jest zagadnienie dla fachowcĂłw takich jak prawnicy, seksuolodzy, socjolodzy. OkreĹlenie kiedy dochodzi a kiedy nie dochodzi do gwaĹtu jest warte odrÄbnego wÄ
tku.
Z organoleptycznego doĹwiadczenia wiem Ĺźe niekiedy z wĹasnej woli z chwilowej zachcianki, podniecenia, sprzyjajÄ
cych okolicznoĹci dochodzi do zbliĹźenia. Czasami dziewczyna boi siÄ przyznaÄ rodzinie lub ma inne powody Ĺźe cos zaszĹo w jej Ĺźyciu, czasami w afekcie lub z jakiegokolwiek innego jej samej znanego powodu zeznaje Ĺźe nie wyraziĹa zgody. Do KrĂłla Salomona w takim wypadku, po werdykt udaÄ siÄ byĹoby najlepiej.
PowyĹźsza dywagacja nie zmienia oceny tego jednego konkretnego wydarzenia, niestety o szczegĂłĹach media nas nie poinformujÄ
stÄ
d pozostajÄ
nam tylko plotki i spekulacje, _________________ ZrĂłwnowaĹźona kobieta to wspaniaĹy przyjaciel czĹowieka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| yourbrotherthebeer
| Dołączył: 15 Lis 2008 | Posty: 198 | Skąd: Keflavik |
|
Wysłany: 20 Sty 2009, 13:55 Temat postu: |
|
|
ze posluze sie cytatem z klasyki "...madrego to i przyjemnie posluchac..."
hehe |