Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| wielkopolanka
| Dołączył: 20 Mar 2008 | Posty: 159 | |
|
Wysłany: 5 Lut 2009, 20:16 Temat postu: |
|
|
lol napisał: | czy wszystkim juz powysylano pieniadze? ja nadal czekam i nic, az jutro bede musiala chyba zadz do ksiegowosci:\ |
mi do tej pory rowniez nie przelali zadnych pieniedzy
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| stan
 | Dołączył: 12 Sie 2007 | Posty: 689 | |
|
Wysłany: 5 Lut 2009, 21:00 Temat postu: |
|
|
ta, afganskibicz siedzi na mazurach i jest najlepiej poinformowany, trzymajcie sie jego informacji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mkwr45
 | Dołączył: 10 Gru 2008 | Posty: 330 | Skąd: RKV |
|
Wysłany: 5 Lut 2009, 21:08 Temat postu: |
|
|
stan napisał: | ta, afganskibicz siedzi na mazurach i jest najlepiej poinformowany, trzymajcie sie jego informacji. | no podobno On ma wtyki  _________________ i'm2good2be4go10 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| moniamin
| Dołączył: 05 Sie 2008 | Posty: 42 | Skąd: KĂłp/Pol |
|
Wysłany: 5 Lut 2009, 23:10 Temat postu: |
|
|
bÄdÄ
szkoliÄ wszystkich jak ĹźyÄ,Ĺźeby przeĹźyÄ |
|
Powrót do góry |
|
 |
| afganskibicz ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 2
| Dołączył: 01 Gru 2008 | Posty: 148 | |
|
Wysłany: 6 Lut 2009, 0:04 Temat postu: |
|
|
moniamin napisał: | bÄdÄ
szkoliÄ wszystkich jak ĹźyÄ,Ĺźeby przeĹźyÄ |
hehe dobre
a ja tak sobie gdybam tylko  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| asica23
| Dołączył: 14 Lis 2007 | Posty: 32 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 6 Lut 2009, 22:21 Temat postu: zasilek |
|
|
czy sa jeszcze osoby ktore do tej pory nie dostaly zasilku, kilka dni temu znajomy dzwonil do ksiegowosci i mowili mu ze do piatku zaplaca, czekal i niestety nie dostal |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lol ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1 (dublowanie ogĹoszeĹ)
| Dołączył: 29 Paź 2008 | Posty: 12 | |
|
Wysłany: 7 Lut 2009, 11:37 Temat postu: |
|
|
tak ja rowniez nie dostalam zasilku,probowalam sie dodzwonic do ksiegowosci ale nikt nie odbieral:\ |
|
Powrót do góry |
|
 |
| artur
| Dołączył: 15 Paź 2008 | Posty: 15 | |
|
Wysłany: 8 Lut 2009, 19:05 Temat postu: Re: Zasilek dla bezrobotnych |
|
|
[quote="adek85"][quote="tomaso"]Witam ,wiem co sie dzieje z zasilkami a mianowicie trzeba potwierdzic miedzy 26 a 3 czyli do jutra i pieniadze beda wyplacana przez 5 dni roboczych wiec do 6 lutego powini wyplacic wszystko.Pozdrawiam bezrobotnych [/quot
wlasnie ze nic nie wiesz i zamiast wypisywac takie glupoty i wprowadzac innych w blad to trzeba ruszyc czasem swoje cztery litery i odwiedzic urzad pracy bo to jest tak ze rejestracja jest miedzy 20 a 25 i to sie nic nie zmienilo, zmienilo sie tylko to ze jak by ktos zapomnial czy cos zarejestrowac sie w te dni to moze jeszcze to zrobic miedzy 26 a 3 ale za to dostanie tydzien pozniej zasilek. i tak wlasnie to jest a nie jak co niektorzy tu wypisuja. pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mkwr45
|
Wysłany: 8 Lut 2009, 20:45 Temat postu: Re: Zasilek dla bezrobotnych |
|
|
[quote="artur"][quote="adek85"] tomaso napisał: | Witam ,wiem co sie dzieje z zasilkami a mianowicie trzeba potwierdzic miedzy 26 a 3 czyli do jutra i pieniadze beda wyplacana przez 5 dni roboczych wiec do 6 lutego powini wyplacic wszystko.Pozdrawiam bezrobotnych [/quot
wlasnie ze nic nie wiesz i zamiast wypisywac takie glupoty i wprowadzac innych w blad to trzeba ruszyc czasem swoje cztery litery i odwiedzic urzad pracy bo to jest tak ze rejestracja jest miedzy 20 a 25 i to sie nic nie zmienilo, zmienilo sie tylko to ze jak by ktos zapomnial czy cos zarejestrowac sie w te dni to moze jeszcze to zrobic miedzy 26 a 3 ale za to dostanie tydzien pozniej zasilek. i tak wlasnie to jest a nie jak co niektorzy tu wypisuja. pozdrawiam | Ĺwietnie miszczu, tylko ze juz do tego doszliĹmy  _________________ i'm2good2be4go10 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mkwr45
|
Wysłany: 8 Lut 2009, 20:46 Temat postu: |
|
|
spytaj wielkopolanki czy dostala przelew....moze jej cos sprytnego doradzisz  _________________ i'm2good2be4go10 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| wielkopolanka
| Dołączył: 20 Mar 2008 | Posty: 159 | |
|
Wysłany: 8 Lut 2009, 22:30 Temat postu: |
|
|
mkwr45 napisał: | spytaj wielkopolanki czy dostala przelew....moze jej cos sprytnego doradzisz  |
w piatek dostalam pienidze! i w ksiagowosci mi powiedzieli ze mialam opoznienie dlatego ze zalogowalam sie drugi raz miedzy 26 a 3, dlatego ze ludzie na forum podawali bledne informacje  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| esmerka31
| Dołączył: 19 Lut 2007 | Posty: 542 | |
|
Wysłany: 8 Lut 2009, 22:38 Temat postu: hej |
|
|
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| patryk23l ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1 (dublowanie ogĹoszeĹ)
| Dołączył: 16 Sty 2008 | Posty: 670 | Skąd: Keflavik |
|
Wysłany: 8 Lut 2009, 22:44 Temat postu: |
|
|
Uczyc sie Islandzkiego a nie pisac glupoty!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mkwr45
|
Wysłany: 8 Lut 2009, 23:01 Temat postu: |
|
|
wielkopolanka napisał: | mkwr45 napisał: | spytaj wielkopolanki czy dostala przelew....moze jej cos sprytnego doradzisz  |
w piatek dostalam pienidze! i w ksiagowosci mi powiedzieli ze mialam opoznienie dlatego ze zalogowalam sie drugi raz miedzy 26 a 3, dlatego ze ludzie na forum podawali bledne informacje  |  _________________ i'm2good2be4go10 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Kocur ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 10 Paź 2008 | Posty: 236 | |
|
Wysłany: 9 Lut 2009, 0:44 Temat postu: |
|
|
mkwr45 napisał: | wielkopolanka napisał: | mkwr45 napisał: | spytaj wielkopolanki czy dostala przelew....moze jej cos sprytnego doradzisz  |
w piatek dostalam pienidze! i w ksiagowosci mi powiedzieli ze mialam opoznienie dlatego ze zalogowalam sie drugi raz miedzy 26 a 3, dlatego ze ludzie na forum podawali bledne informacje  |  |
He he he he
KtoĹ tam pisaĹ, Ĺźe dla zgrywy zalogowaĹ siÄ kilka razy miÄdzy 26 a 3 .. pewnie jemu wcale nie wypĹacÄ
za karÄ!! he he he he Ale jaja!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lol ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1 (dublowanie ogĹoszeĹ)
| Dołączył: 29 Paź 2008 | Posty: 12 | |
|
Wysłany: 9 Lut 2009, 10:41 Temat postu: |
|
|
Czy ktos ma numer do ksiegowosci? Bo te ktore zostaly podane na forum albo nie odpowiadaja albo wylaczone:\ |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mkwr45
|
Wysłany: 9 Lut 2009, 10:42 Temat postu: |
|
|
Kocur napisał: | mkwr45 napisał: | wielkopolanka napisał: | mkwr45 napisał: | spytaj wielkopolanki czy dostala przelew....moze jej cos sprytnego doradzisz  |
w piatek dostalam pienidze! i w ksiagowosci mi powiedzieli ze mialam opoznienie dlatego ze zalogowalam sie drugi raz miedzy 26 a 3, dlatego ze ludzie na forum podawali bledne informacje  |  |
He he he he
KtoĹ tam pisaĹ, Ĺźe dla zgrywy zalogowaĹ siÄ kilka razy miÄdzy 26 a 3 .. pewnie jemu wcale nie wypĹacÄ
za karÄ!! he he he he Ale jaja!!! | wyplacili zaraz po zalogowaniu  _________________ i'm2good2be4go10 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Kocur ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 10 Paź 2008 | Posty: 236 | |
|
Wysłany: 9 Lut 2009, 10:47 Temat postu: |
|
|
mkwr45 napisał: | Kocur napisał: | mkwr45 napisał: | wielkopolanka napisał: | mkwr45 napisał: | spytaj wielkopolanki czy dostala przelew....moze jej cos sprytnego doradzisz  |
He he he he
za karÄ!! he he he he Ale jaja!!! | wyplacili zaraz po zalogowaniu  |
Hmm czyĹźby Vinnumala odbijaĹo piĹeczkÄ i chciaĹo oczerniÄ forum.. ?!? ))
Bardzo dobrze, Ĺźe wiedzÄ
co tutaj siÄ pisze! MoĹźe wreszcie siÄ porzÄ
dnie doinformujÄ
i bÄdÄ
bali siÄ podawaÄ nieprawdziwe informacje! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mkwr45
|
Wysłany: 9 Lut 2009, 10:57 Temat postu: |
|
|
przypadek wielkopolanki to chyba odrebny watek...ja dostalem kase zaraz po 2zalogowaniu (tym miedzy 26-3) i nie przeszkodzilo w tym logowanie do oporu  _________________ i'm2good2be4go10 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| zen07is
| Dołączył: 22 Wrz 2008 | Posty: 38 | Skąd: KĂłpavogur |
|
Wysłany: 9 Lut 2009, 11:34 Temat postu: |
|
|
ja myslalem,ze powodem wyplacenia w dwoch ratach bylo to,ze pierwsza rata za grudzien,a druga po zwiekszonej stawce za styczen i dalej tak uwazam,potwierdzenie z urzedu tez przyszlo na dwuch drukach,ludzie narobili zamieszania az ich zamotalo |
|
Powrót do góry |
|
 |
|