Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: 12 Wrz 2005, 15:34 Temat postu: W zamian za islandzki naucze niemieckiego i hiszpanskiego |
|
|
Witam,
mieszkam w Warszawie i chcialabym nauczyc sie islandzkiego. Biegle wladam niemieckim i hiszpanskim, jestem lektorka tychze jezykow i wymiennie moge zaoferowac konkretne, ale przyjemne lekcje w tychze jezykach na kazdym poziomie. Jesli ktos bylby zainteresowany, bardzo by mnie to uszczesliwilo.
Jesli ktos jest spoza Warszawy, a bylby zainteresowany to biore pod uwage rowniez wersje korespondecyjna, choc dla mnie zupelnie poczatkujacej byloby to jedynie alternatywnym aczkolwiek zawsze jakims rozwiazwiazaniem..... Serdecznie pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| viking User bywa zĹoĹliwy, IGNORUJ takie posty!
 | Dołączył: 22 Sie 2005 | Posty: 1747 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 12 Wrz 2005, 15:43 Temat postu: |
|
|
co masz na mysli mĂłwiÄ
c przyjemne lekcje, bo moĹźe bym siÄ zaĹapaĹ  _________________ Bardzo niewielu mÄĹźczyzn posiada klucz do serca kobiety, pozostali obywajÄ
siÄ wytrychem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 12 Wrz 2005, 23:14 Temat postu: |
|
|
oj, to ja w zamian za islandzki oferuje angielski........ jestem anglistkÄ
i uczniowie mnie lubiÄ
... w sumie angielski kocham, ale to maĹo, ucze sie wĹoskiego, a islandzki byĹby jako hobby.... moĹźe ktoĹ by reflektowaĹ na taka zamiane... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 14 Wrz 2005, 0:50 Temat postu: |
|
|
dziekuje za rekacje, wlasnie juz mialam pisac czy mam zdjecie moje wyslac zeby wiecej chetnych bylo?
"co masz na mysli mĂłwiÄ
c przyjemne lekcje, bo moĹźe bym siÄ zaĹapaĹ "
gratuluje meskiej intuicji
przyjemne - to co slowo przyjemny oznacza - przynoszacy satysfakcje, jesli chodzi o lekcje islandzkiego/niemieckiego/hiszpanskiego oznaczaloby to zadowolenie, czerpanie radosci z tejze czynnosci, nie chce popadac w tautologie ale wiesz o co mi (nie) chodzi
swoja droga jestem mila osoba i ten kto sie zgodzi nie pozaluje  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| viking User bywa zĹoĹliwy, IGNORUJ takie posty!
 | Dołączył: 22 Sie 2005 | Posty: 1747 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 14 Wrz 2005, 2:29 Temat postu: |
|
|
Znowu mi pobudziĹaĹ mÄska intuicje
JesteĹ miĹa i ten kto siÄ zgodzi nie poĹźaĹuje. Coraz bardziej mnie intrygyjesz  _________________ Bardzo niewielu mÄĹźczyzn posiada klucz do serca kobiety, pozostali obywajÄ
siÄ wytrychem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 15 Wrz 2005, 16:12 Temat postu: |
|
|
No wiec jak Vikingu? Mozemy przejsc do konkretow? Tyle ze widze ze mieszkasz w Reyjkjaviku... a to moze utrudnic sprawe, ale jesli masz ochote zaczac/kontynuowac niemiecki/hiszpanski to zapraszam , anwet jesli mialoby sie to odbywac korepsondecyjnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|