Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| foo
 | Dołączył: 21 Paź 2008 | Posty: 659 | |
|
Wysłany: 8 Lut 2009, 0:44 Temat postu: Co siÄ staĹo siÄ... z adminem? Kononowicz na admina! |
|
|
No wĹaĹnie, wie ktoĹ? nie widaÄ go juĹź od jakiegoĹ czasu, czyĹźby osierociĹ swoje forum? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Admin GĹĂłwny Administrator
 | Dołączył: 30 Paź 2007 | Posty: 155 | |
|
Wysłany: 8 Lut 2009, 4:43 Temat postu: Re: Co siÄ staĹo z adminem? |
|
|
**** napisał: | No wĹaĹnie, wie ktoĹ? nie widaÄ go juĹź od jakiegoĹ czasu, czyĹźby osierociĹ swoje forum? |
To, Ĺźe nie widaÄ, nie znaczy, Ĺźe go nie ma...
Admin jest jak batman - nie widaÄ, go bo dziaĹa bezszelestnie... pojawia siÄ i znika...  _________________ CHCESZ WSPOMĂC FORUM ORAZ ICELAND.PL? WPĹAÄ DATEK! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| afganskibicz ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 2
| Dołączył: 01 Gru 2008 | Posty: 148 | |
|
Wysłany: 8 Lut 2009, 10:36 Temat postu: Re: Co siÄ staĹo z adminem? |
|
|
Admin napisał: | **** napisał: | No wĹaĹnie, wie ktoĹ? nie widaÄ go juĹź od jakiegoĹ czasu, czyĹźby osierociĹ swoje forum? |
To, Ĺźe nie widaÄ, nie znaczy, Ĺźe go nie ma...
Admin jest jak batman - nie widaÄ, go bo dziaĹa bezszelestnie... pojawia siÄ i znika...  |
ale teraz chyba jest Pani admin, co ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 11 Lut 2009, 2:37 Temat postu: |
|
|
MoĹźe byÄ i "Pani Admin" - dla naszych KlientĂłw wszystko czego sobie zaĹźyczÄ
Tak nawet podejrzewaĹam, Ĺźe jestem kobietÄ
, ale wstydziĹam siÄ sprawdziÄ, bo to niekulturalnie zaglÄ
daÄ tak komuĹ w majtki (a sobie zwĹaszcza)...  _________________ CHCESZ WSPOMĂC FORUM ORAZ ICELAND.PL? WPĹAÄ DATEK! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 11 Lut 2009, 10:34 Temat postu: |
|
|
to moze nowy Admin zdejmnie ze mnie klatwe , i odda mi moj awatar, ostrzezenie tez chyba juz nieaktualne skoro jedno mi cofnieto . |
|
Powrót do góry |
|
 |
| razaodjada
 | Dołączył: 07 Lis 2008 | Posty: 46 | Skąd: Planeta Ziemia |
|
Wysłany: 18 Lut 2009, 18:27 Temat postu: |
|
|
To jeszcze Ci nie cofnÄ
Ĺ i nie oddaĹ obrazka :evil: .ZaszyĹ siÄ gdzieĹ adminek w tym kryzysie i zapomniaĹ o Tobie i o forum ;) ...pozdrowionka _________________ CzĹowiek mÄ
drzeje z wiekiem.
I zwykle jest to wieko od trumny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 18 Lut 2009, 19:11 Temat postu: |
|
|
Maly, poki nic sie ne dzieje na forum to bierz szukajke w garsc i w pole  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| razaodjada
|
Wysłany: 18 Lut 2009, 21:41 Temat postu: |
|
|
w jakie pole jak tu sniegu 10 stopni i mrozu po kolana.Jak cos to narazie sprzet sie konsweruje,czeka na lepsze czasy.Ustawa o broni miala byc zmieniona ale chyba nie bedzie na razie...Takze nadal nalezymy do najwiekszej grupy przeste[czej w Polsce...Ale juz mam namiary na piekne miejscowki tylko pogoda niech sie poprawi i ruszam do boju.pzdr _________________ CzĹowiek mÄ
drzeje z wiekiem.
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 19 Lut 2009, 1:16 Temat postu: |
|
|
A admin tak zawija w te sreberka... zawija...
Co to ja chciaĹam powiedzieÄ? Hmmm? Sxxxxn? Awatar? Nie, no dlaczego, jak, za co? Tak sobie pomyĹlaĹam nawet, Ĺźe moĹźe Sxxxxn zamieniÄ karÄ na nagrodÄ. BÄdzie miaĹ w nagrodÄ brak awatarka... Nie czÄsto ktoĹ takie nagrody dostaje... doceĹ ĹaskÄ :-p _________________ CHCESZ WSPOMĂC FORUM ORAZ ICELAND.PL? WPĹAÄ DATEK! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| razaodjada
|
Wysłany: 19 Lut 2009, 7:49 Temat postu: |
|
|
To nie ladnie adminku postepujesz....nie robi sie tak :evil: _________________ CzĹowiek mÄ
drzeje z wiekiem.
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 19 Lut 2009, 9:05 Temat postu: |
|
|
Admin napisał: | A admin tak zawija w te sreberka... zawija...
Co to ja chciaĹam powiedzieÄ? Hmmm? Sxxxxn? Awatar? Nie, no dlaczego, jak, za co? Tak sobie pomyĹlaĹam nawet, Ĺźe moĹźe Sxxxxn zamieniÄ karÄ na nagrodÄ. BÄdzie miaĹ w nagrodÄ brak awatarka... Nie czÄsto ktoĹ takie nagrody dostaje... doceĹ ĹaskÄ :-p | juz zaczynam doceniac i z wdziecznosci walne czolkiem baranka o podloge jak nie przymierzajac muslim w strone Mekki , ot sprawiedliwosc na tym swiecie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 20 Lut 2009, 1:06 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn napisał: | juz zaczynam doceniac i z wdziecznosci walne czolkiem baranka o podloge jak nie przymierzajac muslim w strone Mekki , ot sprawiedliwosc na tym swiecie  | Tak trzymaÄ! Niech Allach bÄdzie z TobÄ
dobry czĹowieku... _________________ CHCESZ WSPOMĂC FORUM ORAZ ICELAND.PL? WPĹAÄ DATEK! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Kocur ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 10 Paź 2008 | Posty: 236 | |
|
Wysłany: 20 Lut 2009, 2:52 Temat postu: |
|
|
Assalam Alejkum!!!
ProponujÄ zaĹoĹźyÄ Islandzki Front Wyzwolenia Palestyny!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 20 Lut 2009, 10:42 Temat postu: |
|
|
Admin napisał: | Sxxxxn napisał: | juz zaczynam doceniac i z wdziecznosci walne czolkiem baranka o podloge jak nie przymierzajac muslim w strone Mekki , ot sprawiedliwosc na tym swiecie  | Tak trzymaÄ! Niech Allach bÄdzie z TobÄ
dobry czĹowieku... | I z Toba Adminku, i z Toba. Niech Allach, Jehova, Budda czy inny Manitou zesla na Ciebie laske wspanialomyslnosci i ODDASZ MOJ AWATAR . A swoja droga wie ktos moze czy z nowego Admina jest fajna laska ? Bo poczucie humoru ma o stopien wyzsze od swojego poprzednika  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Arina
 | Dołączył: 16 Sty 2007 | Posty: 388 | Skąd: Keflavik |
|
Wysłany: 20 Lut 2009, 11:55 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn ale Ty biedny jestes ........ wklej swoje zdjecie Zdejmij okularki, przyciemnij wloski i mozliwe ,ze bedziesz podobny Tez jestes przystojniacha , wiec problem bedzie z glowy  _________________ Dziekuje wiatru ,bo chroni mnie przed sloncem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 20 Lut 2009, 12:55 Temat postu: |
|
|
Arina napisał: | Sxxxxn ale Ty biedny jestes ........ wklej swoje zdjecie Zdejmij okularki, przyciemnij wloski i mozliwe ,ze bedziesz podobny Tez jestes przystojniacha , wiec problem bedzie z glowy  | piszac przystojniacha chyba mnie z kims pomylilas , i skad wiesz ze nosze okulary  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| yourbrotherthebeer
| Dołączył: 15 Lis 2008 | Posty: 198 | Skąd: Keflavik |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| Kocur ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 10 Paź 2008 | Posty: 236 | |
|
Wysłany: 20 Lut 2009, 13:07 Temat postu: |
|
|
Teczki mamy na kaĹźdego!!! he he he A Towarzyszka Arina niech nastÄpnym razem bardziej zwaĹźa na sĹowa!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 20 Lut 2009, 13:41 Temat postu: |
|
|
Towarzyszu Kocur, wy mnie tu teczkami przed oczyma nie wymachujcie i zaopatrzcie sie w miekkie okladki zeby nie bolalo przy wtykaniu sobie w pewna czesc ciala  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|