Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat |
Autor |
Wiadomo舵 |
| HARY82
| Do潮czy: 07 Wrz 2008 | Posty: 3 | Sk眃: REYKJAVIK |
|
Wys砤ny: 9 Kwi 2009, 15:07 Temat postu: szczepienie |
|
|
Witam.Mam pytanko,poniewa偶 nie orientuje si臋 jak jest na Islandii.Czy zalecane jest tutaj np.szczepienie przeciwko WZW przed planowana ci膮偶膮?Mo偶e kto艣 si臋 orientuje gdzie i jakie cenie s膮 wykonywane te szczepienia.Z g贸ry dzi臋kuj臋 i pozdrawiam |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| DarkAngelKate
 | Do潮czy: 15 Lut 2009 | Posty: 186 | Sk眃: K贸pavogur |
|
Wys砤ny: 9 Kwi 2009, 21:27 Temat postu: |
|
|
mrowka napisa: | Hej, mam takie pytanie.... w kt贸rym sklepie i pod jak膮 nazw膮 lub wygl膮dem znajd臋 owsiank臋??
I czy kt贸ra艣 z mam wprowadzi艂a to dziecku do jedzenia? I czy jest to dobre dla dziecka?
 |
Haframjol to platki owsiane. mozna je dostac w bonusie na przyklad _________________ Nie bierz zycia na serio.
I tak nie wyjdziesz z niego zywy. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 10 Kwi 2009, 12:39 Temat postu: |
|
|
hej dziewczyny...mam pytanie mo偶ecie mi powiedzie膰 ile powinnam odczeka膰 po porodzie 偶eby zacz膮膰 膰wiczy膰???moja c贸reczka ma ju偶 miesi膮c i chcia艂abym zacz膮膰 jakiekolwiek 膰wiczenia 偶eby wr贸ci膰 poma艂u do swojej wagi  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| DarkAngelKate
 | Do潮czy: 15 Lut 2009 | Posty: 186 | Sk眃: K贸pavogur |
|
Wys砤ny: 10 Kwi 2009, 15:00 Temat postu: |
|
|
szoszo23 spokojnie juz mozesz zaczac jakies cwiczenia ktore nie spowoduja zbyt wielkiego wysilku, stopniowo coraz wiecej roznych cwiczen mozesz wprowadzac  _________________ Nie bierz zycia na serio.
I tak nie wyjdziesz z niego zywy. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Poleczka
| Do潮czy: 05 Sie 2007 | Posty: 116 | Sk眃: Islandia/wkr贸tce Polska |
|
Wys砤ny: 10 Kwi 2009, 18:14 Temat postu: |
|
|
moim zdaniem 膰wiczenia mo偶na zacz膮膰 po po艂ogu, czyli po 6 tygodniach od porodu. zapomnij o brzuszkach, na poczatek jakie艣 sk艂ony, skr臋ty itp. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 10 Kwi 2009, 20:52 Temat postu: |
|
|
a czy moge siasc na rowerek badz zaczac na biezni??jak myslicie |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| pazura0311
| Do潮czy: 13 Kwi 2008 | Posty: 33 | Sk眃: Bia艂ystok |
|
Wys砤ny: 10 Kwi 2009, 21:58 Temat postu: |
|
|
czesc dziewczyny!mam pytanie czy moze ktoras z was orientuje sie gdzie mog臋 w miar臋 tanio zakwaterowa膰 si臋 w rejkiaviku przed porodem...chodzi mi nawet o miesi臋czny pobyt.dodam jeszcze 偶e wybieram sie tam z m臋偶em i bedzie to sezon letni(lipiec) moze ktoras z was orientuje sie w cenach uslug fosshotelu lind??? |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Agusia27
| Do潮czy: 13 Kwi 2009 | Posty: 2 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 13 Kwi 2009, 19:48 Temat postu: Pod jak膮 nazw膮 kwas foliowy??? |
|
|
Witam wszystkie mamusie obecne i przysz艂e...Ja nale偶臋 do tych przysz艂ych.O ci膮偶y dowiedzia艂am si臋 wczoraj,wi臋c to dopiero pocz膮tek,ale ju偶 chcia艂abym za偶ywa膰 kwas foliowy i tu jest m贸j problem bo nie wiem pod jak膮 nazw膮 go kupi臋.Do po艂o偶nej b臋d臋 dopiero si臋 umawia艂a... |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| zuzula666
| Do潮czy: 05 Lut 2008 | Posty: 410 | Sk眃: Reykjawik |
|
Wys砤ny: 13 Kwi 2009, 20:29 Temat postu: |
|
|
nie wiem jak sie pisze poprawnie ale jak powiesz foil acid napewno b臋d膮 wiedzie膰. a no i oczywi艣cie gratuluj臋  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Buszmenka
| Do潮czy: 26 Wrz 2008 | Posty: 56 | |
|
Wys砤ny: 13 Kwi 2009, 20:49 Temat postu: |
|
|
Kwas foliowy jest pod nazwa folin z firmy biomega ,ale tez mozesz sobie kupic Multi-Vit z firmy helisa,to jest leprze bo oprucz kwasu foliowego sa inne witaminy.Ja to biore,jestem w 30 tyg.ciazy i jest ok.Pozdrawiam  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Agusia27
| Do潮czy: 13 Kwi 2009 | Posty: 2 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 13 Kwi 2009, 21:21 Temat postu: |
|
|
Dzi臋kuj臋 bardzo za szybk膮 odpowied藕....Jutro ruszam do apteki.Dzi臋kuj臋 r贸wnie偶 za gratulacje  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| mikolaj
| Do潮czy: 12 Kwi 2008 | Posty: 462 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 13 Kwi 2009, 23:49 Temat postu: |
|
|
Ach jak przyjemnie mi si臋 zrobi艂o, 偶e kto艣 poleca produkty z firmy w kt贸rej pracuj臋 te witaminy s膮 naprawd臋 dobre wytwarzane naturalnie bez 偶adnych chemicznych dodatk贸w jak zreszt膮 wszystkie produkty w naszej firmie. Ale, bo jest ma艂e ale, nie wiem czemu ja nie mog艂am bra膰 Multi vitu wydaje mi si臋 ze mo偶e jakiej艣 witaminy by艂o za du偶o i organizm jej a偶 tyle nie potrzebowa艂. Tak偶e ja przez ca艂a ci膮偶e i teraz biore witaminy z firmy Solarey Pre-Natal Multi bralam je 3x dziennie nie 5x jak jest napisane. Te witaminy s膮 dla kobiet w ci膮偶y i karmi膮cych, m贸j synek ma ju偶 4,5 m-ca. A co do kwasu folowego to si臋 nazywa Folic acid kupisz w aptece i w heisuhusid.
Pozdrawiam i gratuluj臋 pi臋kne chwile przed Tob膮 Agusia27. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 14 Kwi 2009, 0:41 Temat postu: |
|
|
Agusia27 kwas foliowy to folic acid
do nabycia w kazdej aptece za nieduze pieni膮dze...
no i pamietaj dbaj o siebie okres ci膮偶y to niezapomniane chwile w 偶yciu kobiety!!!!!
du偶o zdrowia 偶ycz臋 zar贸wno mamie jak i male艅stwu teraz bedzie wam potrzebne....niech rozwija sie zdrowo....pozdrwiam:) |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| dasha
| Do潮czy: 23 Kwi 2008 | Posty: 48 | |
|
Wys砤ny: 14 Kwi 2009, 1:29 Temat postu: kwas foliowy |
|
|
Moja rada: SPIJ DUZO:) po porodzie zapomnisz co to sen;) |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| mikolaj
| Do潮czy: 12 Kwi 2008 | Posty: 462 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 14 Kwi 2009, 21:16 Temat postu: |
|
|
Sprzedam fotelik samochodowy Maxi- Cosi Cabriofix 0-13kg. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| aguska27
| Do潮czy: 14 Sie 2007 | Posty: 85 | Sk眃: Polska |
|
Wys砤ny: 15 Kwi 2009, 0:02 Temat postu: |
|
|
Hej dziewczyny mam takie pytanie co mozna podac na zaparcie dla mojej 2 letniej coreczki. Wczoraj najadla sie troche czekolady no i dzis caly dzien mamy problem. Dalam juz jej cherbatke z rumianku i jagody i jogurt ale wciaz sie meczy moze jest jakis specyfik na to dzieki za odp. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Maja01
| Do潮czy: 12 Mar 2009 | Posty: 12 | |
|
Wys砤ny: 15 Kwi 2009, 0:42 Temat postu: |
|
|
Podaj dla coreczki maly sloiczek sliwki z Gerbera albo jabluszko napewno pomoze. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| mrowka
 | Do潮czy: 09 Sie 2008 | Posty: 88 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 15 Kwi 2009, 2:04 Temat postu: |
|
|
sok z jab艂ek i po problemie |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Grazyna
| Do潮czy: 06 Gru 2005 | Posty: 1093 | Sk眃: Islandia |
|
Wys砤ny: 15 Kwi 2009, 8:05 Temat postu: |
|
|
Je艣li powy偶sze metody zawiod艂y to mo偶e czopek glicerynowy?
A co si臋 tyczy 膰wicze艅 po porodzie jest polska ksi膮偶ka pt przygotowanie do naturalnego porodu gdzie jest zestaw 膰wicze艅 ju偶 od 1 dnia po porodzie, a druga ksi膮偶ka Gimnastyka razem z dzieckiem autorstwa Nicoli Willand gdzie s膮 zawarte 膰wiczenia od pierwszego miesi膮ca po porodzie. _________________ Brunetka |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| aguska27
| Do潮czy: 14 Sie 2007 | Posty: 85 | Sk眃: Polska |
|
Wys砤ny: 15 Kwi 2009, 10:11 Temat postu: |
|
|
Dzieki dziewczyny slicznie za odp. |
|